Як відкрити лимонадну стійку

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 5 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як відкрити лимонадну стійку - Суспільство
Як відкрити лимонадну стійку - Суспільство

Зміст

Лимонадний стійка - це більше ніж просто класика. Це прекрасна можливість для молодих людей навчитися основам бізнесу. Відкриття лимонадної стійки навчить вас бути відповідальною людиною. Крім того, це відмінна можливість весело провести час.

кроки

Частина 1 з 3: Організація

  1. 1 Виберіть місце. Якщо ви поставите стійку перед своїм будинком, лише деякі люди будуть бачити вас.Замість цього, виберіть місце, де ходить багато людей. Місцеві парки і пляжі - хороші варіанти, особливо якщо на вулиці гарна погода.
    • Ви також можете запитати дозвіл у своїй церкві або місцевого продуктового магазину поставити лимонадну стійку біля входу. Перш ніж встановлювати стійку, обов'язково запитайте дозвіл.
    • Дізнайтеся розклад місцевих подій. Якщо у вашій місцевості будуть проходити вуличні фестивалі або спортивні події, ви можете поставити свою стійку в місцях, де будуть проходити ці події.
    • Подумайте, в яких місцях найбільш жарко і люди відчувають спрагу. Люди, які загоряють на пляжі або зіграли 18 раундів в гольф на сонці, із задоволенням куплять ваш лимонад.
    • Слідкуйте за прогнозом погоди. Якщо ви вирішили працювати в спекотний сонячний день, виберіть місце для стійки в тіні.
  2. 2 Встановіть стійку. Вам необхідний міцний стіл і стілець, щоб ви могли присісти. Встановіть стіл і стілець на рівній поверхні, завдяки чому ви не розіллєте свій лимонад. Крім того, ви можете покрити стіл яскравою скатертиною, щоб привернути увагу перехожих.
    • Ви можете застелити стіл таким чином, щоб закрити його передню частину. Завдяки цьому ви зможете заховати деякі речі, які не повинні бачити покупці.
    • Поставте глечики, чашки, серветки, соломинки на стіл. Все повинно виглядати охайно. Чим акуратніше буде виглядати ваша стійка, тим більше людей захочуть відвідати її.
  3. 3 Зробіть своє робоче місце зручним. Якщо ви плануєте працювати протягом тривалого періоду часу, вам необхідно подбати про те, щоб ваше робоче місце було максимально комфортним. Майте достатню кількість питної води. Крім того, ви можете покласти на стілець м'яку подушку, щоб вам було зручніше сидіти. Якщо погода спекотна, ви можете використовувати вентилятор на батарейках або віяло.
    • Якщо ви працюєте цілий день, то, швидше за все, наступить момент, коли на вас почне світити сонце. Якщо це станеться, закрийте стійку на півгодини і перемістіть її в тінисте місце.
    • Переконайтеся, що ви використовуєте сонцезахисний крем, щоб захистити шкіру від сонячних променів.
  4. 4 Прикрасьте свою стійку. Ви можете самі вирішити, як це зробити, визначених шаблонів не існує. Найголовніше ваша стійка повинна виглядати яскраво і весело.
    • Ви можете роздрукувати картинки з необхідною тематикою і наклеїти їх на стійку.
    • Спробуйте зробити свої власні прикраси. Ви можете намалювати лимони, стакани і глечики, сонце, пляж і все, що пов'язано з лимонадом.
    • Ви можете поставити свіжі квіти на стіл, тим самим прикрасивши його, або використовувати яскраву соломку і серветки замість звичайних білих.
    • Встановіть знак, який буде показувати, що ви продаєте. Помістіть його на таке місце, щоб перехожі могли легко помітити його. Наприклад, ви можете прикріпити такий знак на передній частині скатертини.
  5. 5 Зробіть рекламу вашої стійки. Навіть якщо ваша стійка знаходиться в хорошому місці, подбайте про те, щоб все в окрузі знали про ваш бізнес. Спробуйте створити рекламу своїй стійці, і розмістіть її біля свого робочого місця.
    • Ви можете використовувати аркуші білого паперу для принтера або барвистий картон.
    • Використовуйте різні кольорові маркери, щоб намалювати рекламу для своєї стійки.
    • Включіть в свою рекламу ваш асортимент, ціну, а також місце розташування вашої стійки.
  6. 6 Розповідайте всім про свою лимонадної стійці. Попросіть ваших друзів не тільки відвідати вашу стійку, але і розповісти про це своїм друзям, а також привести їх! Крім того, ви можете розмістити рекламу про стійку в соціальних мережах. Завдяки цьому більше людей дізнаються про ваш бізнес.

Частина 2 з 3: Керівництво

  1. 1 Будьте доброзичливим. Людей приваблюють добродушність і посмішка. Ви можете попросити перехожих купити лимонад. Швидше за все, ви здивуєтеся тому, скільки нових клієнтів у вас з'явилося завдяки вашій доброзичливості.
    • Заохочуйте клієнтів приходити ще.Ви можете сказати: "Я буду тут завтра опівдні! Приходьте!"
  2. 2 Слідкуйте за чистотою стійки. Ваше добродушність може залучити людей, а брудна стійка може відштовхнути їх. Переконайтеся, що ви, наливаючи лимонад, що не проливаєте його, роблячи все навколо липким. Серветки повинні бути в рівній стопочку, а соломка повинна бути акуратно зібрана в склянці. Такі речі не повинні валятися по всьому столу. Для склянок повинно бути відведено спеціальне місце. Слідкуйте за тим, щоб ви випадково не зачепили їх, і вони не розбилися.
  3. 3 Пропонуйте широкий асортимент. Хоча ви будете пропонувати лимонад своїм клієнтам, вони будуть більш охоче приходити до вас, якщо ви будете продавати не тільки лимонад. У жаркий день деякі люди з задоволенням випили б холодної води, замість лимонаду. Ви також могли б продавати закуски до лимонаду.
    • Ви можете приготувати свої власні закуски, щоб збільшити свій прибуток. Печиво і тістечка - непогані варіанти.
    • Деякі люди, можливо, віддадуть перевагу солоні закуски, а не солодкі. Окремі пакети з крендельками, картопляними чіпсами, арахісом - будуть прекрасними закусками.
    • Фрукти - є прекрасною альтернативою здорової закуски. Яблука, апельсини або порізаний кавун чудово поєднуються з холодним лимонадом в жаркий день.
  4. 4 Встановіть ціни. Переконайтеся, що ваша ціна відповідає продукції. Якщо ви живете в жаркій місцевості, де живе багато людей, які відчувають спрагу, ви можете поставити ціну вище.
    • Зробіть цікаві пропозиції для своїх клієнтів, наприклад: "Купіть 2 склянки і отримаєте 1 безкоштовно!" Ви втратите гроші за один стакан лимонаду, але ви привернете більше батьків з дітьми!
    • Тримайте коробку для чайових під рукою, щоб заробити додаткові гроші.
  5. 5 Подбайте про те, щоб ви могли дати здачу. У вас повинні бути гроші, щоб дати здачу в разі, якщо клієнт заплатить вам великий купюрою. Намагайтеся не брати великі купюри. Було б прикро втратити клієнта, якщо б ви не змогли дати йому здачу.
    • Тримайте конверт під рукою, в якому ви можете тримати гроші для здачі. Будьте обережні, щоб не втратити його!
  6. 6 Фіксуйте ваші заробітки. Лимонадний стійка може бути хорошим уроком в бізнесі і фінансах. Слідкуйте за тим, скільки грошей ви заробляєте, записуючи весь свій дохід.
    • Візьміть аркуш паперу і розділіть його на 5 колонок. Кожна колонка повинна мати свою назву: "День", "Продано", "Ціна за стакан", "Чайові" і "Всього".
    • Записуйте все продажу в таблицю.
    • В кінці тижня підсумуйте всі цифри в графі «Всього», щоб дізнатися, скільки грошей ви заробили.
  7. 7 Обчисліть прибуток. Ви, можливо, вже заробили гроші, продаючи лимонад, але не забувайте, що ви вже вклали гроші, щоб почати свій бізнес! Ви повинні з'ясувати, чи вдалося вам повернути гроші, які ви вклали спочатку. Сподіваємося, що ви хоч щось заробили.
    • Запишіть вартість кожної речі, яку ви купили для цього бізнесу. Такими речами можуть бути інгредієнти для приготування лимонаду, стаканчики / соломинки / серветки, реклама і прикраси і так далі.
    • Порахуйте, скільки грошей ви вклали в бізнес.
    • Відніміть, скільки грошей ви вклали, від суми, яку ви заробили, продаючи лимонад. Якщо ця сума менше, ви не заробили гроші на цьому тижні. Якщо сума більша, це ваша прибуток!

Частина 3 з 3: Приготування лимонаду

  1. 1 Виберіть, з чого ви будете робити лимонад: з порошку або з лимонів. Перевага використання лимонів полягає в тому, що такий напій буде більш здоровим і натуральним. Деяким людям може більше подобається сама ідея "домашнього лимонаду". Перевага лимонаду з порошку - низька ціна і відсутність м'якоті лимона в напої, що може подобатися деяким покупцям. До того ж, лимонад набагато швидше зробити з порошку. Але варто пам'ятати, що багато такого лимонаду може завдати шкоди здоров'ю, тому що порошок - ненатуральне речовина. Лимони є більш здоровим вибором.Зважте всі плюси і мінуси і прийміть правильне рішення.
  2. 2 Зробіть лимонад з порошку. Якщо ви вирішите приготувати лимонад з порошку, то це дуже просте завдання! У вас вийде смачний лимонад!
    • Купіть порошок в продуктовому магазині.
    • Дотримуйтесь інструкції на упаковці, коли будете готувати лимонад. Добре перемішайте, поки порошок не розчиниться.
    • Спробуйте лимонад на смак, щоб якщо необхідно додати більше води або порошку.
    • Коли вам сподобається смак напою, ви можете продавати його!
  3. 3 Зробіть лимонад зі свіжих лимонів. Якщо ви вирішите робити лимонад зі свіжих лимонів, вам доведеться витратити більше часу і сил, але ви отримаєте смачний здоровий напій. Підготуйте всі інгредієнти. Цей рецепт розрахований на 4,5 літра::
    • 8 лимонів
    • 2 склянки цукру
    • 1 стакан гарячої води
    • 4,5 літрів холодної води
  4. 4 Змішайте цукор і гарячу воду. Додайте цукор в гарячу воду, щоб він швидше розчинився. Перемішайте, поки цукор не розчиниться повністю.
  5. 5 Стисніть або покатайте лимони по столу перед тим, як розрізати їх навпіл. Це дозволить вам вичавити з лимонів більше соку. Покладіть лимон на стіл, а потім натисніть долонею на нього. Покатайте його по поверхні, поки ви не відчуєте, що лимон починає втрачати свою пружність.
    • Коли ви закінчите, розріжте лимон навпіл.
  6. 6 Видавіть сік з лимонів. З кожного лимона ви повинні отримати близько 1/4 склянки соку. В кінцевому підсумку у вас повинно вийти 2 склянки соку.
    • Візьміть половинку лимона і вичавити сік в миску. Другу руку підставте під лимон, щоб зловити насіння і м'якоть. Вони не повинні потрапити в лимонад.
    • Ви можете проткнути лимон виделкою, щоб вичавити більше соку.
  7. 7 Змішайте всі інгредієнти у великій глечику. Налийте в глечик гарячу воду, цукрову суміш, лимонний сік і холодну воду. Візьміть для цього великий глечик. Охолодіть отриману суміш. Ваш лимонад готовий до вживання.
  8. 8 Не відразу змішуйте лимонад і лід. Якщо ви додасте лід безпосередньо в глечик з лимонадом, лід розтане протягом дня. У вас вийде розбавлений лимонад.
    • Охолодіть лимонад, перш ніж продавати його. Ви можете поставити ємність з льодом, і кожен покупець зможе взяти стільки, скільки необхідно.
  9. 9 Подавайте кілька варіантів лимонаду. Ви можете зробити основу лимонаду, а потім додавати різні інгредієнти, щоб приготувати напої з різними смаками.
    • Приготуйте полуничний лимонад: наріжте 2 склянки полуниці і перемішайте з 1/2 склянки цукру. Залиште отриману суміш при кімнатній температурі протягом приблизно 45 хвилин, потім злийте сироп. Додавайте 1 столову ложку сиропу в кожну склянку лимонаду.
    • Ви можете повторювати цей крок з будь-ягодою: малиною, чорницею або іншими!
    • Покладіть нарізаний кавун в блендер і подрібніть до консистенції соку і додайте в свій лимонад.
    • Будьте креативним! Експериментуйте з різними ароматами!

Поради

  • Попросіть друзів допомогти вам, але переконайтеся, що кожен отримує справедливу частку прибутку.
  • Якщо ви хочете працювати круглий рік, ви могли б продавати гарячий шоколад в зимовий період.
  • Якщо у перехожого немає часу, не діставайте його. Якщо ви ввічливі, він може повернутися пізніше!
  • Якщо ви засмучені через низький рівень продажу, не показуйте цього і не забувайте веселитися!
  • Зробіть красивий плакат, щоб залучити більше людей.
  • Будьте доброзичливі до своїх клієнтів.
  • Не ставте високі ціни, багато людей будуть купувати ваш лимонад.
  • Переконайтеся, що ви виглядати акуратно. Слідкуйте за чистотою рук і волосся, щоб покупці не подумали, що ви заважали лимонад руками.

попередження

  • Ніколи не залишайте без нагляду стійку. Хтось може вкрасти всі ваші гроші або лимонад!
  • Помістіть коробку з грошима поруч з собою або за прилавком. Не ризикуйте!
  • Переконайтеся, що у вас є дозвіл, щоб встановити свою стійку на приватній власності.
  • Попросіть когось із дорослих допомагати вам різати лимони.
  • Використовуйте сонцезахисний крем, щоб не обгоріти.

Що вам знадобиться

  • Лимони або порошок для лимонаду
  • глечик
  • цукор
  • Знак лимонадної стійки
  • Конверт або коробка для грошей
  • Стіл та стілець
  • скатертина
  • Лід і пересувний холодильник
  • Закуски, які можна продавати разом з лимонадом (за бажанням)
  • Банку або коробка для чайових (за бажанням)
  • Додаткові гроші, щоб давати здачу клієнтам