Як відстежувати iPhone

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 14 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как следить за человеком при помощи iPhone?
Відеоролик: Как следить за человеком при помощи iPhone?

Зміст

У цій статті розповідається, як на iPhone використовувати вбудований GPS-навігатор і встановлені додатки, щоб знайти пристрій.

кроки

Метод 1 з 2: За допомогою служби «Знайти iPhone»

  1. 1 На iPhone відкрийте додаток «Налаштування». Значок цього додатка є сіру шестірню (⚙️) і зазвичай знаходиться на головному екрані.
  2. 2 Клацніть по «Apple ID». Цей розділ знаходиться у верхній частині меню «Налаштування» і включає ваше ім'я і зображення (якщо воно є).
    • Якщо ви ще не ввійшли в систему, натисніть «Увійти в пристрій>», введіть свій ідентифікатор Apple ID і пароль, а потім натисніть «Увійти».
    • Якщо ви використовуєте стару версію iOS, пропустіть цей крок.
  3. 3 Натисніть iCloud. Ця опція розташована у другому розділі меню.
  4. 4 Прокрутіть екран вниз і натисніть Знайти iPhone. Ця опція розташована в нижній частині розділу «Програми, що використовують iCloud».
  5. 5 Наведіть повзунок «Знайти iPhone» в положення «Включити». Він стане зеленим. Ця функція дозволить знайти iPhone за допомогою пристрою.
  6. 6 Наведіть повзунок «Остання геопозіція» в положення «Включити». Тепер iPhone повідомить про своє місцезнаходження в компанію Apple, коли акумулятор буде близький до розрядки, тобто перед вимиканням смартфона.
  7. 7 Відкрийте програму «Знайти iPhone» на іншому пристрої. Запустіть цю програму на мобільному пристрої або через iCloud в веб-браузері.
  8. 8 Увійдіть за допомогою ідентифікатора Apple ID. Введіть ідентифікатор Apple ID і пароль, які ви використовували в своєму iPhone.
    • Якщо програма встановлена ​​на пристрої, який належить іншій людині, натисніть «Вийти» (у правому верхньому кутку екрану), а потім введіть свій Apple ID.
  9. 9 Клацніть по своєму iPhone. Він з'явиться в списку пристроїв під картою. Місцезнаходження вашого телефону відобразиться на карті, масштаб якої збільшиться, коли ви клацніть по своєму iPhone.
    • Якщо телефон вимкнений або його акумулятор розрядився, в додатку відобразиться останнє відоме місце розташування вашого телефону.
  10. 10 Натисніть Дії. Ця кнопка знаходиться в центрі нижньої частини екрану.
  11. 11 Натисніть Відтворити сигнал. Ця кнопка знаходиться в нижньому лівому кутку екрана. Якщо ваш iPhone знаходиться поблизу, він буде відтворювати сигнал, щоб ви змогли знайти його.
  12. 12 Натисніть Режим пропажі. Ця кнопка знаходиться в центрі нижньої частини екрану. Скористайтеся цією опцією, якщо iPhone був загублений там, де його може хтось знайти, або якщо його вкрали.
    • Введіть код розблокування телефону. Використовуйте випадковий набір чисел, який не пов'язаний з особистими даними (датою народження, номером водійських прав і тому подібним).
    • Написати користувачеві і контактний номер телефону, який відобразиться на екрані вашого телефону.
    • Якщо iPhone підключений до мережі, він буде негайно заблокований і користуватися ним не можна буде скинути без коду блокування. Ви побачите поточне місце розташування свого телефону, а також його переміщення.
    • Якщо телефон знаходиться в автономному режимі, він буде негайно заблокований при виході з цього режиму. Ви отримаєте повідомлення по електронній пошті і зможете стежити за місцем розташування пристрою.
  13. 13 Натисніть Стерти iPhone. Ця кнопка знаходиться в правому нижньому кутку екрану. Скористайтеся цією функцією, якщо думаєте, що не зможете знайти iPhone або що ваша особиста інформація потрапить до чужих рук.
    • Так ви видалите всі призначені для користувача дані з пам'яті пристрою і більше не зможете скористатися службою «Знайти iPhone».
    • Не забувайте створювати резервні копії iPhone в iCloud або iTunes, щоб можна було відновити загублені дані.

Метод 2 з 2: За допомогою програми «Знайти друзів»

  1. 1 На iPhone відкрийте додаток «Налаштування». Значок цього додатка є сіру шестірню (⚙️) і зазвичай знаходиться на головному екрані.
  2. 2 Клацніть по «Apple ID». Цей розділ знаходиться у верхній частині меню «Налаштування» і включає ваше ім'я і зображення (якщо воно є).
    • Якщо ви ще не ввійшли в систему, натисніть «Увійти в пристрій>», введіть свій ідентифікатор Apple ID і пароль, а потім натисніть «Увійти».
    • Якщо ви використовуєте стару версію iOS, пропустіть цей крок.
  3. 3 Натисніть iCloud. Ця опція розташована у другому розділі меню.
  4. 4 Прокрутіть екран вниз і натисніть Поділитися геопозіціей. Ця опція знаходиться в останньому розділі меню.
  5. 5 Перемістіть повзунок «Поділитися геопозіціей» в положення «Включити». Повзунок стане зеленим.
  6. 6 Натисніть З пристрій>. Ця кнопка знаходиться у верхній частині сторінки.
  7. 7 Клацніть по «iPhone». Ваш iPhone поділитися своїм місцем розташування з додатком «Знайти друзів».
    • Описані опції повинні бути активовані на будь-якому пристрої, який потрібно знайти за допомогою програми «Знайти друзів».
  8. 8 Відкрийте програму «Знайти друзів» на своєму iPhone. Значок цього додатка має вигляд двох чоловічків на помаранчевому тлі.
    • Додаток «Знайти друзів» передвстановлюють на пристрої під управлінням iOS 9 і більше нових систем.
  9. 9 Натисніть Додати. Ця кнопка розташована в правому верхньому куті екрану.
  10. 10 Введіть ідентифікатор Apple ID вашого друга або члена сім'ї. Зробіть це в рядку «Кому» (у верхній частині екрану).
    • Можна також клацнути по «⊕» (в правій частині екрана), щоб додати Apple ID зі списку контактів.
  11. 11 Натисніть Надіслати. Ви знайдете цю кнопку в правому верхньому кутку екрану.
  12. 12 Виберіть часовий проміжок. Вкажіть період часу, протягом якого ваші друзі / родичі зможуть отримувати дані про місцезнаходження вашого iPhone. Виберіть один з наступних параметрів:
    • «Поділитися на одну годину»
    • «Поділитися до кінця дня»
    • «Поділитися на необмежений час»
  13. 13 Попросіть одного прийняти ваш запит на його iPhone. Ваш друг повинен натиснути «Прийняти» (як відповідь на запит), а потім натиснути «Поділитися», якщо він хоче поділитися з вами місцем розташування свого телефону.
  14. 14 Слідкуйте за місцем розташування свого iPhone. За допомогою iPhone одного можна стежити за місцем розташування свого iPhone (тільки якщо пристрій увімкнений та підключений до мережі). Якщо один поділився з вами своїм місцем розташування, за його iPhone можна стежити в додатку «Знайти друзів».