Як підготуватися до Коачелла

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 8 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
BLACKPINK - ’붐바야’(BOOMBAYAH) M/V | Reaction
Відеоролик: BLACKPINK - ’붐바야’(BOOMBAYAH) M/V | Reaction

Зміст

Перед вами щодо повне керівництво з підготовки до Фестивалю музики і мистецтв Коачелла в місті Індіо, штат Каліфорнія. Після того як ви придбаєте квитки і знайдете гарне місце, де можна зупинитися, вам так само необхідно буде знати, що дозволено з собою взяти і що вас чекає, коли ви опинитеся на фестивалі. Головне - будьте готові три дні відпочивати і розважатися!

кроки

  1. 1 Купуйте квитки на фестиваль. Зазвичай їх потрібно купувати завчасно, оскільки вони розходяться дуже швидко - як тільки відкривається продаж. Їх до того ж не можна нікому передавати, а кількість квитків обмежується чотирма на одну адресу. Не рекомендується купувати квитки у посередників.
    • Квитки на фестиваль можна придбати онлайн на сайті http://www.coachella.com/festival-passes. Дотримуйтесь зазначеним там інструкціям.
    • Пропуск на фестиваль - це пов'язка на зап'ясті, яка дає загальний пропуск на весь вікенд. Цю пов'язку потрібно носити весь час, в тому числі і коли ви користуєтеся автобусом, паркуетесь і перебуваєте на території табору (дивитися далі).
    • Якщо хочете, ви можете зареєструвати браслет онлайн. Тоді ви будете мати свої переваги, такі як «поліпшена підтримка клієнта, соціальні медіа характеристики, додаткові товари і можливі оновлення.»
  2. 2 Купивши відповідні квитки, ви тим самим зробите своє перебування на Коачелла простіше і набагато приємніше. Подумайте, що багатьом машинам потрібна буде парковка, а значить, вам знадобиться квиток для парковки або для стоянки в наметовому містечку, або квиток на автобус, а може і все відразу.Є також квитки для наметових містечок, і є спеціальні комплекти для подорожі. Сходіть на адресу, зазначену в попередньому пункті.
    • Зверніть увагу, що квитки, наклейки і супутні товари зазвичай приходять на ваш домашній або робочу адресу в березні, до початку фестивалю.
    • Зверніть увагу, що в денний час паркування безкоштовна. І краще буде домовитися з іншими автовласниками про спільне використання автомобіля - так це зменшить кількість машин і допоможе фестивалю стати менш екологічно шкідливим. Або ви можете користуватися автобусом.
    • Є в наявності і квитки для пішоходів. Зайдіть на сайт, щоб дізнатися подробиці.
  3. 3 Вирішіть проблему з тимчасовим житлом. На сайті пропонуються варіанти з житлом під відкритим небом - це кемпінг, наметове містечко, ночівля на озері Ельдорадо і табір сафарі. Є також безліч готелів, мотелів, що здаються в оренду квартири та віддалені табори. Зайдіть на сайт http://www.coachella.com/travel-lodging, щоб отримати додаткову інформацію.
  4. 4 Підготуйтеся до жаркого часу і подбайте про власний комфорт. Це Каліфорнія і навіть в таку пору року під яскравими сонячними променями буде досить жарко, тому вам точно знадобляться окуляри, капелюх і сонцезахисний крем.
    • Якщо ви їдете на самоті, візьміть з собою похідний рюкзак середніх розмірів (50 см - висота, 18 - ширина, 11 - товщина). Ви не маєте права приносити з собою їжу або воду, але ви можете взяти порожню (неметаллическую) пляшку і наповнити її біля фонтанчиків з водою. Чи стане жарко і головне, що ви захочете, але захочете безкоштовно - це вода.
    • Візьміть все звичайне похідне обладнання. Ви будете стояти і ходити по 12 годин на день (фестиваль зазвичай проходить з 11 години ранку до пів на першу ночі). Ідеально буде з собою взяти: капелюх, сонячні окуляри, сонцезахисний крем, гігієнічну помаду, засіб від комах, ліки, засіб для вмивання або серветки і все, що, на вашу думку, вам стане в нагоді. Обов'язково на всякий випадок захопіть пончо або дощовик. (Подивіться в інтернеті прогноз погоди на майбутні дні).
    • Дозволяються коляски для немовлят і маленьких дітей.
    • Візьміть танцювальні туфлі. Вони вам точно знадобляться і правилами не заборонено приносити їх.
    • Як би вам не хотілося одягнутися незвично (блискітки, обтягуючі сукні, вузькі джинси, шкіра, підбори і т.д.) ви потім напевно пошкодуєте про свій вибір. Той, хто хоч раз бував на фестивалі, погодиться, що футболка, шорти і кросівки дозволять вам по справжньому розслабитися і в повній мірі насолодитися видовищем і звуком.
    • Дізнайтеся, що вам можна брати з собою, а що заборонено. Вичерпний перелік можна подивитися тут: http://www.coachella.com/festival-info. Особливо вас може здивувати, що не можна брати з собою воду, їжу, ковдру, інструменти, стільці, маркери, відео камери і професійний фотоапарат. Однак вам дозволяється робити фотографії на ваш iPhone, Android і т.д. Те, що вас не здивує в списку заборонених речей, - це зброя, ланцюги, домашні тварини і феєрверки. І ніяких парасольок, тому що вони загороджують вид іншим людям.
    • Там буде багато наметів, під якими можна буде разом сховатися від сонця.
  5. 5 Дізнайтеся, де виступають групи, вивчіть загальний план території до того, як підете на фестиваль. Важливо бути в курсі того, що відбувається, де і коли, так ви не пропустите виступ груп, які вас найбільше цікавлять.
    • Тут виступає багато хороших груп і вам, можливо, доведеться зробити важкий вибір, з яким ваші друзі можуть і не погодитися, так що краще заздалегідь обговорити, хто і що буде дивитися (і знову скористуйтеся нашими порадами, вказаною в наступному кроці).
    • За кілька днів до заходу буде доступна онлайн карта фестивалю. Будьте уважні, тому що все може завжди помінятися, так що майте запасний план.
  6. 6 Коачелла має додаток в магазині iTunes (шукайте «Coachella»). ЦЕ Додаток НЕОБХІДНО, ЩОБ ЗНАТИ, ДЕ І КОЛИ ВИСТУПАТИМЕ КОЖНА ГРУПА! Ви не пошкодуєте, якщо купите його!
  7. 7 Обов'язково майте контакти на непередбачений випадок і місце зустрічі з друзями-попутниками. Є висока ймовірність, що ви розділіться під час цього величезного фестивалю. Перед тим як їхати, виберіть місця зустрічі з друзями (зробіть позначки на карті друг для друга) і тримайте при собі телефони, щоб набирати повідомлення.
    • Так само можна домовитися про час і місце зустрічі, навіть якщо ви не загубилися. Ви зможете обмінятися враженнями, змінити плани, якщо буде привід, і просто побачитися один з одним під час проведення фестивалю.
    • Дозволені рації. Вони можуть стати в нагоді, якщо ви хочете підтримувати зв'язок зі своїми друзями.
  8. 8 Добре поїжте перед тим, як йти на фестиваль. З'їжте великий і смачний сніданок, який допоможе вам довше протриматися. На Коачелла продають їжу, але на неї дуже високі ціни і часто надто довгі черги.
    • Хоч їжу і не можна проносити на територію, ви можете заховати маленький батончик, фруктову жуйку або тонізуючі цукерки в сумці, але майте на увазі, що їх можуть відібрати при огляді речей.
    • Якщо у вас є проблеми зі здоров'ям, які вимагають спеціального харчування або харчування в певний час, наприклад, як у випадку з діабетом і іншими хворобами, візьміть довідку від лікаря і, коли будете заходити на територію, покажіть її охоронцеві. Вони допоможуть придбати ліки та їжу для діабетиків в спеціальному відділі. Прізвища на всіх рецептах повинні збігатися з вашим посвідченням особи.
    • Так! Вони продають вегетаріанську і веганські їжу на Коачелла.
  9. 9 Приходьте вчасно. Ворота на вході відкриваються о 11 годині ранку для тих, хто збирається провести на фестивалі якомога більше часу. Плануйте прийти набагато раніше, щоб швидше потрапити всередину. Якщо ви хочете прийти пізніше, переконайтеся, що ви з'явитесь як мінімум за пару годин до виступу потрібної вам групи, щоб у вас був час припаркуватися, пройти чергу, зайняти своє місце і т.д.
  10. 10 Насолоджуйтесь Коачелла! Хоча вам багато чого потрібно підготувати і дізнатися перед від'їздом, це варто тієї радості і того щастя, яке ви отримаєте на фестивалі. Ви зустрінете багато людей, які люблять ті ж групи, що і ви, у вас буде море вражень, які запам'ятаються вам на все життя. І хто знає? Може, ви познайомитеся там з якоюсь знаменитістю.
    • Допоможіть зробити цей захід екологічно чистим. Коачелла пишається тим, що підтримує екологію, і організатори сподіваються, що відвідувачі візьмуть всерйоз їхню позицію. Домовтеся з друзями або рідними про спільне використання автомобіля або скористайтеся автобусом. Принесіть з собою неметаллическую пляшку, щоб безкоштовно наповнити її водою у фонтанчика. Пошукайте веганські їжу. І даруєте любов - до музики або спільного відпочинку з іншими чудовими людьми.

Поради

  • Якщо ви не проживаєте на території США, Канади або Мексики, вам потрібно буде забрати свій квиток у відділі видачі замовлень, розташованому недалеко від місця проведення фестивалю.
  • На фестивалі присутні люди різного віку. Дітям до 5 років - вхід безкоштовний. Якщо вам, звичайно, подобається ідея водити дітей через бурхливу юрбу надто збуджених підлітків і дорослих.
  • Незалежно від того, чи буде йти дощ або світити сонце - фестиваль буде проводитися. Будьте до цього готові.
  • На Коачелла ви зможете знімати гроші в банкоматах.
  • Ви не можете проносити з собою водні пістолети, але вони, можливо, будуть продаватися на самому фестивалі.
  • На самому заході квитки не продаються. Купуйте все, що вам потрібно, перш ніж потрапите на сам фестиваль.
  • Завжди носіть на руці свій браслет.
  • Якщо вам потрібні шафки для зберігання речей, вони там будуть, але навряд чи їх буде багато.
  • На випадок, якщо ви боїтеся загубитися або просто не хочете витрачати час на пошуки один одного, вам варто встановити на свій телефон додаток Folr App або Life360.

попередження

  • Остерігайтеся хлопців з братства і хіпі-наркоманів, іноді вони теж з'являються на фестивалі.
  • Ваш браслет - немов готівку. Поводьтеся з ним відповідно, якщо він загубиться або його вкрадуть, просто так відшкодувати його буде не можна.
  • На паркувальному стоянці заборонено ставати за кимось впритул.
  • На території і за територією заходи не можна роздавати флаєри. Це місце, де турбуються про екологію і захисту дерев.
  • Чи не знімайте браслет і не позичайте його одного. Працівники Коачелла уточнять у вас, чи не занадто вільний у вас браслет, щоб зісковзнути з зап'ястя. Якщо вони зрозуміють, що він занадто широкий, вас не пустять на шоу і попросять купити заміну на місці за додаткову плату. Теж саме стосується зіпсованих браслетів. Співробітники фестивалю знають всі ці хитрощі.
  • Так само заборонені предмети в склі. Людей, які привезли вино і пиво в скляних пляшках і пляшки сальси для недільного сніданку в наметі, попросять позбутися цих предметів до того, як вони зайдуть на майданчик. Це означає, що заборонені предмети потрібно викинути або віддати.
  • Будьте готові, що на вході вас обшукають - це обов'язкова умова заходу.

Що вам знадобиться

  • Квитки на фестиваль (браслети на руку) і інші відповідні пропуски
  • Доступ до інтернету, щоб зареєструвати квиток
  • Підходящий одяг та взуття
  • Середніх розмірів рюкзак (таких же розмірів, як і ручна поклажа в літаку)
  • Тільки дозволені предмети і ніяких заборонених
  • Любительський фотоапарат, щоб відобразити чудові миті.
  • заброньоване житло
  • Автомобіль для спільного користування або розклад автобусів
  • Відмінне місце, де можна поснідати
  • Folr App, щоб визначити місцезнаходження одне одного на випадок, якщо ви розділіться