Як підключити DVD-плеєр до телевізора Samsung

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 21 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Подключение DVD к новому телевизору.
Відеоролик: Подключение DVD к новому телевизору.

Зміст

У цій статті ми розповімо вам, як підключити DVD-плеєр до телевізора Samsung. Це можна зробити через HDMI, композитний (RCA), компонентний (YPbPr) або S-Video кабель. Спочатку з'ясуйте, якими роз'ємами оснащений телевізор, а потім купите DVD- або Blu-ray-плеєр. Щоб дивитися відео з плеєра, телевізор потрібно налаштувати на прийом відповідного вхідного сигналу.

кроки

  1. 1 Підключіть кабель до роз'єму на задній панелі DVD-плеєра. Вибір кабелю залежить від віку DVD-плеєра. Вставте кабель у відповідний роз'єм на задній панелі DVD-плеєра. Нижче описані чотири типи кабелів, за допомогою яких плеєр можна підключити до телевізора.
    • HDMI-кабель - це одинарний товстий кабель, який можна підключити до більшості телевізорів високої чіткості (HD-телевізорів). Підключіть цей кабель до роз'єму «HDMI» на задній панелі плеєра. Штекери HDMI-кабелю повторюють форму HDMI-роз'ємів на задніх панелях DVD-плеєра і телевізора.
    • Компонентний кабель (YPbPr) - такий кабель може передавати відеосигнали високої чіткості. Кожен кінець такого кабелю складається з п'яти штекерів - червоний, зелений і синій штекери призначені для передачі відеосигналу, а окремі червоні та білі штекери - для передачі звуку. Вставте кожен штекер в роз'єм відповідного кольору на задній панелі DVD-плеєра.
    • Композитний кабель (AV або RCA) - це застарілий кабель, тому він підтримує тільки відеосигнали стандартної чіткості (SD). Кожен кінець такого кабелю складається з трьох штекерів - по жовтому передається відеосигнал, а по червоному і білому звук. Вставте кожен штекер в роз'єм відповідного кольору на задній панелі DVD-плеєра.
    • S-Video - це застарілий кабель, який підтримує тільки відеосигнали стандартної чіткості (SD), але передає їх краще, ніж RCA-кабель. Кожен штекер такого кабелю включає 4 контакту і пластиковий стрижень.Зіставте контакти штекера з отворами роз'єму S-Video на задній панелі DVD-плеєра і підключіть кабель. Також вам доведеться підключити композитний аудіокабель (вставте червоний і білий штекери у відповідні RCA-роз'єми), тому що кабель S-Video залишають поза передачею звук.
      • На більшості сучасних телевізорів роз'єму S-Video немає.
  2. 2 Підключіть кабель до задньої панелі телевізора. Залежно від кабелю, який ви підключили до DVD-плеєра, вставте штекер (и) в відповідний роз'єм на задній панелі телевізора Samsung. Підключіть HDMI-кабель до роз'єму «HDMI». Компонентний або композитний кабель вставте в роз'єми відповідних кольорів на задній панелі телевізора. Кабель S-Video до гнізда S-Video, поєднавши контакти штекера з отворами роз'єму.
    • На деяких сучасних телевізорах компонентний і композитний роз'єми об'єднані в один порт. Якщо ви підключаєте композитний кабель, вставте жовтий штекер (для передачі відеосигналу) в зелений роз'єм на задній панелі телевізора.
  3. 3 Підключіть DVD-плеєр до електророзетки, а потім увімкніть його. Переконайтеся, що біля телевізора є вільна розетка для підключення DVD-плеєра; якщо її немає, скористайтеся перехідником (трійником).
  4. 4 Налаштуйте телевізор на сигнал з DVD-плеєра. З кожного роз'єму на задній панелі телевізора йде свій сигнал. Натискайте кнопку для вибору роз'єму на пульті телевізора, поки не дійдете до роз'єму, до якого підключений DVD-плеєр. У більшості DVD- і Blu-ray-плеєрів є сторінка привітання, яка з'явиться на екрані, як тільки ви виберете відповідний роз'єм.