Як підключити клавіатуру до комп'ютера Mac

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 17 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как включить подсветку клавиш клавиатуры в ноутбуках
Відеоролик: Как включить подсветку клавиш клавиатуры в ноутбуках

Зміст

У цій статті ми розповімо вам, як підключити клавіатуру до комп'ютера Mac. Дротову клавіатуру можна підключити до USB-порту комп'ютера, а бездротову - по Bluetooth. Щоб підключити бездротову клавіатуру, знадобиться миша або трекпад.

кроки

Метод 1 з 2: Як підключити бездротову клавіатуру

  1. 1 Клацніть по значку . Він знаходиться зліва в рядку меню у верхній частині екрану. Відкриється меню.
  2. 2 натисніть Системні налаштування. Це друга опція в меню. Відкриється вікно «Системні налаштування».
  3. 3 Натисніть на значок Bluetooth . Він виглядає як синя стилізована літера «B».
  4. 4 клацніть по включити Bluetooth. Зробіть це, що отримати можливість підключити бездротову клавіатуру. Якщо Bluetooth вже включений, пропустіть цей крок.
  5. 5 Переведіть бездротову клавіатуру в режим сполучення. Ваші дії будуть залежати від моделі клавіатури - щоб це з'ясувати, почитайте інструкцію до клавіатури. Коли комп'ютер виявить клавіатуру, вона відобразиться в списку доступних Bluetooth-пристроїв.
    • Щоб автоматично підключити клавіатуру Magic Keyboard або миша Magic Mouse до Bluetooth, підключіть її до USB-порту за допомогою кабелю Lightning, а потім увімкніть його.
  6. 6 клацніть по підключити у клавіатури в списку доступних Bluetooth-пристроїв. Коли у клавіатури з'явиться слово «Підключено», клавіатура пов'язана з комп'ютером - тепер нею можна користуватися.

Метод 2 з 2: Як підключити дротову клавіатуру

  1. 1 Підключіть клавіатуру до USB-порту. Зробіть це за допомогою USB-кабелю або бездротового USB-ключа. Порти USB розташовані на задній панелі більшості iMac.
  2. 2 Увімкніть клавіатуру. Якщо на пристрої є кнопка харчування, натисніть її. Комп'ютер автоматично розпізнає клавіатуру.