Як підключити комп'ютер до точки доступу

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 25 Лютий 2021
Дата Оновлення: 2 Липня 2024
Anonim
Как раздать интернет с телефона на компьютер (через USB или Wi-Fi)?
Відеоролик: Как раздать интернет с телефона на компьютер (через USB или Wi-Fi)?

Зміст

У цій статті ми розповімо вам, як підключити комп'ютер під управлінням Windows або macOS до хот-споту, наприклад, до загальнодоступної точці бездротового доступу або точці мобільного доступу.

кроки

Метод 1 з 2: Windows

  1. 1 Увімкніть точку мобільного доступу. Якщо в якості точки доступу використовується Android-пристрій або iPhone, включіть її зараз.
  2. 2 Натисніть на значок . Ви знайдете його на панелі завдань поряд з годинником (в нижньому правому куті екрану). Відкриється список доступних бездротових мереж.
    • Якщо комп'ютер не підключений до мережі, в лівому верхньому кутку цього значка відобразиться символ « *».
  3. 3 Натисніть на ім'я точки доступу. З'явиться ряд опцій.
  4. 4 клацніть по підключитися. Якщо точка доступу захищена паролем, введіть його.
    • Щоб комп'ютер автоматично підключався до обраної точки доступу (коли вона доступна), встановіть прапорець у «Подключаться автоматично».
    • Якщо пароль вводити не потрібно, швидше за все, це загальнодоступна мережа. Але деякі такі мережі (наприклад, в кафе або аеропортах) вимагають скористатися додатковими функціями. У веб-браузері введіть адресу www.ya.ru - якщо відкрилася сторінка з проханням прийняти правила або створити обліковий запис, дотримуйтесь інструкцій на екрані, щоб отримати доступ до інтернету.Якщо ж відкрилася головна сторінка Яндекса, пропустіть цей крок.
  5. 5 Введіть пароль і натисніть далі. Якщо ви ввели правильний пароль, комп'ютер підключиться до інтернету через обрану точку доступу.

Метод 2 з 2: macOS

  1. 1 Увімкніть точку мобільного доступу. Якщо в якості точки доступу використовується Android-пристрій або iPhone, включіть її зараз.
  2. 2 Натисніть на значок . Ви знайдете його в рядку меню у верхньому правому куті екрану. Відкриється список доступних бездротових мереж.
  3. 3 Виберіть потрібну точку доступу. Якщо це ваш смартфон, торкніться його імені. Тепер введіть пароль.
    • Якщо пароль вводити не потрібно, швидше за все, це загальнодоступна мережа. Але деякі такі мережі (наприклад, в кафе або аеропортах) вимагають скористатися додатковими функціями. У веб-браузері введіть адресу www.ya.ru - якщо відкрилася сторінка з проханням прийняти правила або створити обліковий запис, дотримуйтесь інструкцій на екрані, щоб отримати доступ до інтернету. Якщо ж відкрилася головна сторінка Яндекса, пропустіть цей крок.
  4. 4 Введіть пароль і натисніть підключитися. Якщо ви ввели правильний пароль, комп'ютер підключиться до інтернету через обрану точку доступу.