Як подружитися з хлопцем, який вам подобається

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 20 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК ВЛЮБИТЬ В СЕБЯ ПАРНЯ // СОВЕТЫ и ЛАЙФХАКИ ❤️ Как Понравиться Парню?
Відеоролик: КАК ВЛЮБИТЬ В СЕБЯ ПАРНЯ // СОВЕТЫ и ЛАЙФХАКИ ❤️ Как Понравиться Парню?

Зміст

Подружитися з хлопцем, який вам подобається - досить непросте завдання. Якщо ви відчуваєте до нього ніжні почуття, швидше за все, вам буде складно приховувати свої емоції. Однак запасіться терпінням. Подружившись з молодою людиною, згодом ви можете розраховувати на більше. Крім того, зробіть все можливе, щоб мати хороші відносини з його друзями. Коли ви зможете досягти цього, розкажіть молодій людині про свої почуття. Не приховуйте своїх почуттів. Якщо ви насправді справжні друзі, він уважно вислухає вас і буде вдячний вам за те, що ви є в його житті, незалежно від того, чи відчуває він більш глибокі почуття до вас.

кроки

Частина 1 з 3: Стати друзями з хлопцем, з яким ви ще не знайомі

  1. 1 Поговоріть з його друзями. Молоді люди іноді неохоче спілкуються з дівчатами, тому що бояться, що їх друзі можуть сміятися над ними.Тому для початку подружитеся з людьми, з якими він проводить більшу частину свого часу. Завдяки цьому ви зможете увійти в довіру. Поспостерігайте, чи зможете ви стати частиною його компанії.
    • Постарайтеся бути щирою. Більшість людей здатне розпізнати, коли ви проявляєте фальшивий інтерес, щоб отримати бажане.
  2. 2 Організуйте клуб. Це може бути клуб для тих, хто цікавиться книгами, автомобілями або фільмами. Запропонуйте іншим стати учасниками вашого клубу або обмежтеся тільки молодим чоловіком, який вам подобається. Якщо дружні відносини тільки починаються, будьте обережні, щоб у хлопця не склалося відчуття, що ви пропонуєте йому зустрічатися.
    • Зустрічі в вашому клубі можуть відбуватися раз на тиждень або на місяць. Вашою метою має бути зміцнення дружніх відносин, проте хлопець не повинен відчувати зайвого тиску з вашого боку.
  3. 3 Знайдіть нове захоплення. Не сидіть склавши руки. Ваше життя не повинна обертатися тільки навколо дружби з цією молодою людиною. Крім того, нове захоплення може стати прекрасною темою для розмови, незалежно від того, чи поділяє хлопець ваші інтереси чи ні.
    • Запишіться на майстер-клас або курси. Вивчайте те, чого ви завжди хотіли навчитися, і ви не занудьгуєте.
  4. 4 Стати волонтером. Допомога суспільству дасть вам відчуття задоволення і власної потрібності. Люди, які самовіддано трудяться на благо інших, викликають повагу. Ваш приклад може спонукати молоду людину теж зайнятися волонтерською роботою.
    • Дізнайтеся, чи співпрацює ваша школа чи ВНЗ з якою-небудь волонтерської організацією або рухом.
    • Займайтеся волонтерством там, де вам цікаво. Так хлопець більше дізнається про те, що вам подобається.
    • Можете допомагати в притулку для тварин, будинку престарілих чи їдальнею для малозабезпечених.
  5. 5 Захоплюйтеся спортом. Ні для кого не секрет, що хлопчики люблять займатися спортом. Вам не обов'язково вболівати за ті ж команди або захоплюватися тими ж видами спорту, якими захоплюється хлопець, який вам подобається. Якщо він побачить, що вас цікавить спорт і все, що з ним пов'язано, ви неодмінно привернете його увагу.
    • Молоді люди люблять збиратися разом і дивитися матчі по телевізору, обговорюючи улюблених гравців. Знайдіть цікаву інформацію про вид спорту, який вам подобається, і зосередьте свою увагу на цьому. Вам необов'язково знати кожну деталь, проте обраний вид спорту повинен вас захоплювати.
  6. 6 Дозволяйте собі відригнути, коли це необхідно. Це може повеселити молодої людини, який вам подобається. Крім того, це дасть вам можливість зрозуміти, як далеко ви можете зайти в цьому. Не варто соромитися. Така поведінка прийнятна для багатьох молодих людей.
    • Пограйте з ним в гру, яка популярна серед молодих людей, наприклад, чия відрижка буде голосніше.
    • Міф про те, що дівчатка не блює або НЕ пукают, а також не можуть бути веселими, розумними або вести себе непристойно, давно вже застарів. Тому ви можете дозволяти собі таку поведінку в його присутності. Він повинен розуміти, що ви не якесь дивне істота, а звичайна людина. Завдяки цьому вам буде комфортно один з одним.
  7. 7 Організуйте спілкування в неформальній обстановці за келихом алкогольного напою. Якщо ви вже досягли віку, коли можна вживати алкогольні напої, можна поспілкуватися з молодою людиною в неформальній обстановці. Запросіть своїх друзів і попросіть молоду людину запросити своїх. Навряд чи він вважатиме вашу зустріч за побачення.
    • Якщо ви переміщується на автомобілі, кожен раз домовляйтеся, хто в компанії не буде пити, щоб взяти на себе роль водія.
  8. 8 Перегляньте своє ставлення до молодих людей. Не варто думати, що хлопці та дівчата не можуть бути просто друзями. Не піддавайтеся гендерним стереотипам. Ставтеся до молодої людини, як до особистості, яка має своє уявлення про те, якою має бути справжня дружба. У вас можуть бути різні уявлення про життя, однак ви повинні отримувати задоволення, спілкуючись один з одним.
    • Дізнайтеся про інтереси хлопця, і якщо якісь з них збігаються з вашими, скажіть про це! Наприклад, ви обидва можете любити читати комікси або куховарити.
  9. 9 Зверніть увагу на те, що молода людина може ставитися до вас як до потенційного романтичного партнера. Згідно з дослідженнями, багато молодих людей були б готові перейти до романтичних стосунків зі своєю подругою, якби у них була така можливість. Тому не турбуйтеся, якщо ви не отримуєте достатньо уваги з боку свого друга. Час може багато чого змінити.
    • Дівчина може не привернути увагу молодої людини відразу, проте з часом, коли він дізнається, наскільки вона розумна і весела, вона може стати привабливою для нього.
  10. 10 Уникайте тиску з боку однолітків. Однолітки можуть чинити тиск на вас, спонукаючи перевести ваші дружні стосунки на новий рівень. Якщо ви не готові до цього, ви не зобов'язані дотримуватися їхніх порад. Відкрито висловлюйте свою думку. Скажіть своїм друзям, що вам не подобається, коли вони тиснуть на вас.
    • Молода людина може стикатися з глузуванням з боку його друзів, які не готові визнати той факт, що з дівчиною можна мати платонічні відносини. Така дружба не розглядається ними як чоловіча, так як хлопець повинен бути з вами вразливим і відкриватися вам.

Частина 2 з 3: Пригнічуйте почуття

  1. 1 Приховуйте свої справжні емоції. Якщо молода людина почне розповідати вам про свої романтичні стосунки з дівчиною, слухайте його і надайте необхідну підтримку. Перш за все, ви його подруга. Не втрачайте надії, що між вами можливі романтичні відносини. Навчіться радіти за свого близького друга.
    • Наприклад, якщо він говорить про дівчину, яка йому подобається, не ображайте і не насміхайтеся над нею. Це виставить вас далеко не в кращому світлі.
  2. 2 Не втрачайте самовладання. Дуже добре, що у вас є бажання. Однак якщо ви будете керуватися тільки почуттями та емоціями, це може привести до неприємностей. Ви повинні розуміти, що відчуває ваш друг по відношенню до вас, перш ніж розкривати йому своє серце. В іншому випадку, ви можете втратити близького друга.
    • Чи не пропонуйте йому відразу ж стати вашим бойфрендом. Спочатку дізнайтеся його ближче і зрозумійте, чи подобаєтеся ви йому.
  3. 3 Будьте готові до незграбним моментам. У багатьох фільмах і телепрограмах розвиток романтичних відносин між друзями часто пов'язане з незручної ситуації або безглуздою помилкою. З вами може статися щось подібне, якщо ви різко заявите про свої почуття. Вірте в те, що ваші почуття переживуть будь-які неприємності. Якщо ви відчуваєте романтичні почуття, будьте готові до незграбним моментам, особливо якщо почуття переживаєте тільки ви.
    • Незручність абсолютно нормальна, особливо якщо один з вас боязкий або недосвідчений. Будьте терплячою, спокійною і розуміє. Не впадайте у відчай завчасно.
  4. 4 Не обмежуйтеся спілкуванням тільки один з одним. Навряд чи ви хочете, щоб у інших склалося неправильне уявлення про ваші стосунки. Якщо ви будете проводити весь свій вільний час разом, інші можуть запитати вас, чи є ви парою. Тому обмежте час, який ви проводите удвох в громадських місцях. Спілкуйтеся в компанії друзів.
    • Сходити удвох в кіно цілком допустимо для друзів, але якщо ви вечеряєте разом, то даєте оточуючим привід припускати, що ви пара.
  5. 5 Будьте готові до прямолінійності з боку молодої людини. Молоді люди часто не підбирають слова, висловлюючи свою думку. Наприклад, якщо ви запитаєте його, як ви виглядаєте, він може сказати те, що не варто приймати занадто близько до серця.
    • Дотримуйтесь його приклад. Якщо він прямолінійний з вами, ви можете висловлювати свою думку так само. Молода людина, яка вам подобається, повинен знати, що вам можна довіряти.
  6. 6 Уникайте фізичних проявів ласки. Не піддавайтеся спокусі обійняти молоду людину або покласти голову йому на плече.Якщо ви відчуваєте, що вам складно тримати себе в руках, краще знайдіть можливість піти. Зберігайте розумну дистанцію. Пам'ятайте, молода людина - ваш друг, а не хлопець, з яким ви зустрічаєтеся. Зачекайте, поки ви повністю не будете впевнені в своїх почуттях.
    • Наприклад, не намагайтеся проявляти чуттєвість, поки не дізнаєтеся, як він ставиться до вас. Навіть якщо ви йому теж подобаєтеся, ви повинні бути впевнені, що фізичне зближення не викличе у нього незручності.
  7. 7 Не просіть і не давайте порад, пов'язаних з побаченнями. Хлопці зазвичай не обговорюють деталей свооего особистому житті. Тому не чекайте, що він захоче говорити з вами на цю тему. Не кажіть про свої романтичні стосунки. Якщо у нього є до вас почуття, ви можете його збентежити. Вибирайте більш дружні теми для розмови.
    • Якщо ви будете обговорювати з ним свої романтичні стосунки, він буде думати, що ви ставитеся до нього тільки як до друга. Якщо він зустрічається з кимось, ви можете негативно відгукуватися про його подрузі. Не позбавляйте його шансу мати романтичні стосунки. Не змушуйте його вибирати між вами і його дівчиною.
  8. 8 Чи не поводьтеся так, як ніби ви його дівчина. Чи не фліртуйте з ним. Якщо вам не подобається його поведінка, чесно говорите йому про це. Хваліть його, якщо він надходить як справжній друг. Якщо ж він веде себе не так, як повинен вести себе один, скажіть йому про це.
    • Якщо ви ведете себе як його дівчина, це може його дратувати. Він може порахувати вас настирливої ​​або власницею і в результаті почне вас уникати.
    • Навіть якщо він фліртує з вами у відповідь, не робіть поспішних висновків. Якщо ви не впевнені, пара ви чи ні, запитайте його і поставтеся до відповіді з повагою.
  9. 9 Не користуйтеся тим, що він знаходиться в складній ситуації. Якщо він переживає неприємності, наприклад, розрив відносин або смерть близької людини, не намагайтеся скористатися цією ситуацією, щоб перевести ваші стосунки на новий рівень. Він може розсердитися на вас або відчути, що ви скористалися цією ситуацією в своїх цілях.
    • На відміну від дівчини, молодій людині може дуже лестити те, що близька подруга відчуває ніжні почуття до нього. Дівчина ж в свою чергу може засмучуватися і сумувати через втрачений довіри.
  10. 10 Не порівнюйте себе з іншими. Не порівнюйте себе з дівчиною, яка йому подобається або з якої він зустрічається. Це може привести до розчарування. Чи не поводьтеся як ревнива дівчина, якщо ви просто друзі.
    • Чи не міняються тільки заради того, щоб завоювати любов молодої людини. Ви не можете змусити його закохатися в вас. Залишайтеся собою.
  11. 11 Чи не придумуйте того, чого немає. Не намагайтеся переконати себе в тому, чого немає. Він може сказати вам, що любить вас, але тільки як друга. Також він може сказати, що він розглядає вас як потенційного романтичного партнера, але тільки не зараз, а в майбутньому.
    • Якщо у нього вже є дівчина, пам'ятайте про те, що неможливо поєднати непоєднуване. Якщо ви розглядаєте його як потенційного романтичного партнера, переконайтеся, що він не перебуває в серйозних відносинах.

Частина 3 з 3: Зробіть перший крок

  1. 1 Звертайте увагу на ознаки, які показують його ставлення до вас. Познайомив він вас з усіма своїми друзями? Чи говорить він у вашій присутності про інших дівчат? Чи пропонує він вам проводити час разом? Чи можна ваші зустрічі розцінювати як побачення? По ряду ознак можна визначити його ставлення до вас.
    • Він часто говорить про свою самотність? Ви можете помітити, що він торкається до вас частіше, ніж зазвичай. Він може почати вести себе як ваш хлопець і задавати питання, щоб з'ясувати ваше ставлення до нього.
  2. 2 Переконайтеся, що ви обидва розумієте, чого хочете. Те, що може здаватися очевидним для вас, може бути не до кінця зрозумілим для нього. Вам потрібно мати чітке уявлення про вашу дружбу і про те, чи слід переводити ваші відносини на новий рівень.
    • Не переживайте, якщо зрозумієте, що це не дуже гарна ідея.Не варто втрачати дружбу, намагаючись перевести відносини на новий рівень.
  3. 3 Скажіть йому про свої почуття. Якщо ви не хочете, щоб він ставився до вас так, як він ставиться до своїх друзів чоловічої статі, чесно скажіть йому про свої почуття. Будьте чесні з ним. Відкрите спілкування - це основа міцних відносин.
    • Будьте готові до того, що ваші відносини можуть закінчитися, якщо молода людина дізнається правду. Якщо ви будете чесні з собою, ви будете розумні в своїх очікуваннях.
  4. 4 Скажіть йому, якщо ви розглядаєте іншу людину як потенційного романтичного партнера. Ви не можете захистити його або свої почуття. Говорячи про своє особисте життя, ви можете спонукати його сказати про почуття, які він відчуває до вас. Не допускайте невизначеності, коли ви говорите про особисте життя.
    • Чесно говорите про своє сексуальне життя. Якщо ваші стосунки перейдуть на новий рівень, вам необхідно буде подбати про захист від захворювань, що передаються статевим шляхом.
  5. 5 Будьте чесні. Посмійтеся над ситуацією, якщо молода людина не відповідає вам взаємністю. Чим довше ви будете приховувати свої почуття, тим складніше вам буде підтримувати дружні відносини. Не варто починати дружні або романтичні відносини з брехні.
    • Поважайте його відповідь. Не намагайтеся змусити його змінити своє ставлення до вас. Чим більше тиску ви на нього надаєте, тим з більшою ймовірністю ви його відштовхне.
  6. 6 Будьте готові до наслідків. Якщо ви хочете сказати про свої почуття, подумайте про те, якою може бути його реакція. Після визнання можна очікувати будь-яку реакцію. Молода людина може бути задоволений вашими словами, збентежений, розсерджений або здивований.
    • Знову-таки, поважайте його відповідь. Якщо він розсердиться, це, найімовірніше, означає, що у вас нічого б не вийшло.
    • Якщо він площині або здивований, це непоганий знак. Дайте йому час переварити новина і не наполягайте, щоб він відповів вам взаємністю.
  7. 7 Запасіться терпінням. Якщо він не відповідає взаємністю, залиште цю ситуацію. Якщо він справжній друг, він підтримає вас, вислухає і прийме до уваги сказане. Він не зробить вам боляче. А якщо все-таки він посміється над вашими почуттями, то це не та людина, з яким слід розвивати дружні відносини. Справжні друзі так не поступають.
    • Якщо він вам відмовить, можливо, вам доведеться на якийсь час відійти в сторону і дати йому більше свободи. Продовжуйте дружити з ним, але не намагайтеся стати його дівчиною, особливо якщо він цього не хоче.

Поради

  • Знайдіть загальний інтерес і говорите з ним про це. Хлопці часто люблять говорити про спорт.
  • Залишайтеся собою поруч з ним.
  • Спілкуйтеся з його друзями так само, як зі своїми. Будьте доброзичливі і відкриті.
  • Майте мужність висловлюватися і бути собою.
  • Чи не хваліться, щоб не поставити себе в незручну ситуацію.

попередження

  • Ніколи не міняються заради іншої людини. Якщо людина не любить вас такий, яка ви є, навряд чи щось зміниться, якщо ви помінялися.
  • Не обговорюйте такі теми, як секс, якщо молода людина соромиться.