Як отримати біле волосся

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 22 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как Покрасить Волосы в Домашних Условиях в Светлый Цвет Видео How to Color (dye) Your Hair at Home!
Відеоролик: Как Покрасить Волосы в Домашних Условиях в Светлый Цвет Видео How to Color (dye) Your Hair at Home!

Зміст

Якщо ви хочете отримати сміливу і красиву зачіску, спробуйте пофарбувати волосся в білий. Якщо позбавити волосся їх натурального пігменту, вони можуть стати сухими, проте при правильному підході можна мінімізувати наслідки. Дізнайтеся, як використовувати освітлюючі і тонують кошти, і пишаєтеся своїми бездоганно білим волоссям.

кроки

Метод 1 з 7: Здоров'я волосся

  1. 1 Перш ніж пофарбувати волосся, оцініть їх стан. Якщо ви хочете отримати білий колір, волосся спочатку повинні бути якомога здоровішими. За кілька тижнів до забарвлення почніть уникати всього, що може пошкодити волосся, особливо хімічних речовин і високої температури.
    • Якщо волосся здається сухими і млявими, спочатку їх потрібно буде відновити. Це можна зробити за допомогою засобів для глибокого кондиціювання або відмови від фена і укладання (це стосується і інструментів, і косметики для укладання).
  2. 2 Не слід наносити на волосся хімічні речовини. Найкраще освітлюються здорове волосся, які раніше не фарбувалися, що не піддавалися хімічній завивці або випрямлення.
    • Як правило, перукарі рекомендують почекати не менше двох тижнів після хімічної обробки. Цей період можна скоротити або продовжити в залежності від стану вашого волосся.
    • Якщо після фарбування волосся виглядає здоровим і здаються приємними на дотик, обесцветьте їх через два тижні, і все буде добре.
  3. 3 Як мінімум за три години до знебарвлення нанесіть на волосся кокосове масло. Розітріть масло в долонях, щоб розігріти його, а потім масажними рухами розподіліть по волоссю і шкірі голови. Змивати масло перед фарбуванням не потрібно.
    • Можна навіть залишити масло на голові на ніч напередодні фарбування.
    • Є думка, що масло покращує якість фарбування, проте підтверджень цього факту немає.
    • Кокосове масло складається з крихітних молекул, які можуть проникнути у волосся і зволожити їх зсередини.
  4. 4 Користуйтеся неагресивними зволожуючими шампунями і кондиціонерами. Купуйте засоби, які будуть зволожувати волосся, не обтяжуючи його і не позбавляючи їх природної жирової оболонки. Якщо ви обмежені в засобах, пошукайте салонну косметику для волосся в аутлетах і на акціях.
    • Купуйте косметику з низьким рівнем pH, маслами (аргановою, з авокадо, оливковою), гліцерином, гліцерилстеарат, пропіленгліколь, лактатом натрію, пірролідонкарбонатом натрію і спиртами, які починаються на букву "з".
    • Уникайте засобів з сильним запахом, спиртів з приставкою "проп", сульфатів і будь-якими засобами, які обіцяють додати волоссю обсяг.
  5. 5 Уважно вибирайте засоби для укладання. Подумайте, які кошти ви будете використовувати.Наприклад, кошти, які додають обсяг або піднімають волосся, будуть також висушувати їх.
    • Як і у випадку з шампунями і кондиціонерами, наносите на волосся лише ті кошти, які будуть зволожувати їх.
  6. 6 Уникайте термічного впливу на волосся. Не сушіть їх феном, які не укладайте праскою або плойкою. Висока температура пошкоджує і послаблює волосяні фолікули. Помивши голову, не тріть волосся рушником - краще акуратно вичавіть їм воду з волосся.
    • Якщо ви ніяк не можете обійтися без укладання, спробуйте випрямляти або завивати волосся без використання нагрівання. Пошукайте способи зробити це в інтернеті, і у вас буде безліч варіантів.

Метод 2 з 7: Підготовка необхідного

  1. 1 Відправляйтеся в магазин косметики. Фарби, які продаються в звичайних магазинах, зазвичай гірше тих, що можна купити в салоні. У магазинах професійної косметики можна знайти якісні засоби і інструменти.
    • У всіх країнах є популярні магазини. Пошукайте такий магазин в своєму місті.
  2. 2 Купіть освітлюючий порошок. Він продається в пакетиках і в баночках. Якщо ви хочете фарбувати волосся більше ніж один раз, краще купити баночку - вона обійдеться дешевше.
  3. 3 Купіть проявник. Проявник в формі крему буде взаємодіяти з осветляющим порошком і освітлювати волосся. Він може мати різну інтенсивність (вона позначається числами від 10 до 40). Чим сильніше засіб, тим швидше освітлити волосся і тим небезпечніше це для зачіски.
    • Багато перукарі рекомендують використовувати проявник зі значенням 10 або 20. Волосся будуть освітлюватися довше, однак ці кошти більш щадні.
    • Якщо у вас тонкі, тендітні волосся, візьміть найслабший проявник. Якщо волосся темне і жорсткі, потрібно проявник зі значенням 30-40.
    • Найкраще використовувати засіб зі значенням 20, тому якщо сумніваєтеся, купіть його.
  4. 4 Купіть тонуючий засіб. Воно перетворить ваше волосся з жовтих в білі. Тонуючі засоби бувають різних відтінків, включаючи блакитний, сірий і бордовий.
    • Вибираючи тонує засіб, враховуйте тон шкіри і колір волосся. Якщо у вас золотисте волосся, вам слід вибрати колір тонуючого кошти, який розташовується навпроти золотого на колірному колі (тобто блакитний або бузковий попелястий відтінок).
    • Деякі тонують кошти перед нанесенням на волосся слід змішувати з проявником, інші продаються готовими до застосування. І ті, і інші ефективні.
  5. 5 Купуйте засіб для виведення червоних і золотих відтінків. Такі засоби продаються в невеликих упаковках і додаються до осветляющих порошку, щоб приглушити непотрібні відтінки. Використовувати цей засіб необов'язково, проте багато людей вважають, що воно творить чудеса.
    • Все залежить від вашого волосся. Людям з темним волоссям і рудими, помаранчевими або рожевими відтінками підійде це засіб, і волосся вийдуть ідеально білими.
    • Якщо тільки у вас не попелясте волосся, які ви хочете зробити білими, найкраще перестрахуватися і купити цей коректор, оскільки він в будь-якому випадку обійдеться вам дешево.
  6. 6 Купіть достатню кількість осветляющего порошку. Якщо у вас довге волосся, вам буде потрібно не менше двох пачок порошку, проявника і коректора, якщо не більше.
    • Якщо ви не знаєте, яка кількість вам потрібно, краще купіть з запасом. Можна буде залишити невідкриті пачки до наступного разу, коли вам потрібно буде підфарбувати коріння.
  7. 7 Купіть тонуючий шампунь і кондиціонер. Шукайте кошти, які були спеціально розроблені для дуже світлого волосся. Зазвичай такі кошти мають насичений бордовий або бордово-синій колір.
    • Якщо у вас не так багато грошей, як мінімум купите якісний шампунь. Він більш корисний для волосся, і він захистить їх від сухості.
  8. 8 Купіть інструменти для фарбування. Вам буде потрібно пензлик для фарбування, пластикова ємність для змішування речовин, пластикова ложка, шпильки для волосся, рушники і пластикова плівка або прозора шапочка для душа.
    • Не використовуйте металеві інструменти, оскільки вони можуть вступити в реакцію з осветляющим речовиною.
    • Використовуйте старі рушники. Можна взяти рушники, які вам не шкода буде зіпсувати.

Метод 3 з 7: Освітлення волосся

  1. 1 Зробіть попередній тест. Перш ніж освітлити волосся, зробіть шкірну пробу і тест на волоссі. Шкірна проба дозволить зрозуміти, чи немає у вас алергії на будь-який компонент фарби, а тест на волоссі визначить, як довго потрібно буде тримати склад на голові.
    • Щоб зробити шкірну пробу, візьміть невелику кількість суміші для фарбування і нанесіть на шкіру за вухом. Залиште на півгодини, зітріть і постарайтеся не торкатися і не мочити цю ділянку протягом двох діб. Якщо після цього все буде добре, приступайте до фарбування.
    • Щоб зробити пробу на волоссі, підготуйте невелику кількість складу для освітлення і нанесіть на пасмо волосся. Перевіряйте колір кожні 5-10 хвилин, поки він не стане потрібного вам відтінку. Засічіть час, за яке волосся забарвилися в цей колір, щоб знати, як довго тримати фарбу на волоссі.
    • Важливо також звернути увагу на те, якими на дотик стали волосся після того, як ви змили фарбу і нанесли на волосся кондиціонер. Якщо волосся здається дуже сухими, спробуйте менш сильний проявник або пофарбуйте волосся в кілька етапів (за кілька тижнів, а не за раз).
    • Якщо ви хочете обмежитися тільки одним текстом, зробіть шкірну пробу, оскільки алергія може викликати серйозні наслідки.
  2. 2 Підготуйтеся самі. Одягніть речі, які вам не шкода буде забруднити. Покладіть рушник на плечі і тримайте поруч ще кілька рушників на той випадок, якщо суміш потрапить туди, де її не повинно бути. Одягніть рукавички, щоб захистити руки.
  3. 3 Покладіть освітлюючий порошок в миску. Перекладіть потрібну кількість пластикової ложкою. Порошок зазвичай продається до інструкцій із застосування.
    • Якщо інструкцій немає, співвідношення між порошком і проявником має бути приблизно 1: 1. Можна спочатку насипати ложку порошку, потім видавити проявник і розмішати.
  4. 4 Змішайте проявник і освітлюючий порошок. Візьміть потрібну кількість проявника і перемішайте все пластикової ложкою. У вас повинна вийти консистенція густого крему.
    • Співвідношення порошку до проявником має становити приблизно 1: 1 (ложка порошку на ложку проявника), якщо в інструкції не вказано інше.
  5. 5 Додайте в суміш засіб для видалення червонуватих і золотавих відтінків. Коли освітлюючий порошок і проявник будуть змішані, додайте засіб для видалення червонуватих і золотавих відтінків відповідно до інструкції.
  6. 6 Нанесіть суміш на сухі брудні волосся. За допомогою пензлика нанесіть фарбу на волосся від решт вгору, залишаючи приблизно 2,5 сантиметра біля коріння. Коріння посветлеют швидше, ніж всі інші волосся, оскільки вони знаходяться ближче до теплої шкірі голови. Займіться корінням, коли обробите волосся по всій довжині.
    • Вам можуть стати в нагоді шпильки для поділу пасом, якщо тільки у вас не коротке волосся.
    • Почніть ззаду голови і просувайтеся вперед.
    • Фарбуйте волосся не раніше, ніж через добу після миття голови. Чим брудніше будуть волосся, тим краще, оскільки натуральний жир в волоссі дозволить захистити волосся і шкіру голови від їдких речовин у фарбі.
  7. 7 Переконайтеся, що суміш рівномірно розподілена по всьому волоссю. Коли завдасте фарбу на все волосся, включаючи коріння, перевірте, чи всі покрито фарбою.
    • Можна помасажувати голову і пошукати сухі ділянки. Якщо знайдете такі місця, нанесіть на них трохи фарби і втирайте її.
    • Огляньте задню частину голови за допомогою дзеркала.
  8. 8 Накрийте голову плівкою. Можна використовувати прозору шапочку для душу.
    • Коли фарба почне діяти, ви відчуєте свербіння і поколювання. Це нормально.
    • Якщо вам стане боляче, зніміть плівку і змийте фарбу.Якщо волосся залишилися темними, спробуйте знову освітлити їх через два тижні менш сильним засобом (за умови, що їх стан можна вважати хорошим).
    • Чи не нагрівайте волосся, оскільки через високу температуру волосся можуть повипадали.
  9. 9 Час від часу перевіряйте стан волосся. Через 15 хвилин огляньте пасмо волосся, щоб зрозуміти, як сильно освітлити волосся. Рушником зітріть освітлюючий склад, щоб колір був краще видно.
    • Якщо волосся все ще темні, нанесіть фарбу на цю пасмо, заново надіньте на голову плівку і залиште на 10 хвилин.
    • Перевіряйте волосся кожні 10 хвилин, поки вони не стануть повністю світлими.
  10. 10 Не залишайте фарбу на волоссі більше, ніж на 50 хвилин. Якщо зробити так, волосся почнуть ламатися і випадати. Освітлювач може розщепити волосся, тому будьте обережні.
  11. 11 Змийте освітлювач. Зніміть пластикову плівку і поставте голову під прохолодну воду, щоб змити всю фарбу. Помийте волосся, нанесіть кондиціонер і змийте, як зазвичай, а потім промокніть волосся рушником.
    • Волосся повинні будуть стати жовтого кольору. Якщо колір вийшов яскраво-жовтим, переходите до тонування.
    • Якщо волосся стали помаранчевими або залишилися темними, перед тонуванням потрібно освітлити їх ще раз. Найкраще зробити це через два тижні. Пам'ятайте, що якщо коріння світліше всіх інших волосся, наносити на них фарбу заново не потрібно буде. Обробіть лише ті ділянки, які вам хотілося б зробити світліше.
    • Можливо, вам доведеться розтягнути процес фарбування на кілька тижнів. Якщо у вас густі і жорстке волосся, вам може знадобитися до п'яти фарбувань.

Метод 4 з 7: Тонування волосся

  1. 1 Підготуйтеся до тонування. Коли волосся будуть освітлені, їх можна буде тонувати. Як і при забарвленні, вам потрібно буде надіти старий одяг і рукавички. Підготуйте рушники і перевірте, чи сухі у вас волосся.
    • Можна тонувати волосся відразу після фарбування (при цьому важливо ретельно змити фарбу). Щоб колір залишався білим, спробуйте тонувати волосся кожні кілька тижнів.
  2. 2 Змішайте тонуючий засіб. Якщо воно вже готове до використання, пропустіть цей крок. Візьміть чисту пластикову ємність з змішайте тонуючий засіб з проявником відповідно до інструкції.
    • Зазвичай співвідношення проявника і тонуючого засобу становить 2: 1.
  3. 3 Нанесіть тонуючий засіб на вологе волосся. Розподіліть його пензликом точно так же, як фарбу (від кінчиків до коренів, спочатку ззаду, потім попереду).
  4. 4 Переконайтеся, що засіб розподілилося рівномірно. Пройдіться руками по волоссю і перевірте, чи всі волосся просочене засобом для тонування.
    • За допомогою дзеркала розгляньте волосся ззаду.
  5. 5 Оберніть голову плівкою або надіньте шапочку. Залиште тонуючий засіб на волоссі на час, вказаний в інструкції. Залежно від концентрації кошти і кольору вашого волосся на це може піти від 10 хвилин.
  6. 6 Перевіряйте стан волосся кожні 10 хвилин. Тонуючий засіб може спрацювати швидше або повільніше, ніж ви очікуєте, - все залежить від типу засобу і того кольору волосся, який вийшов після фарбування.
    • Перевіряйте колір волосся кожні 10 хвилин, щоб волосся не стали синіми. Рушником зітріть невелика кількість тонуючого кошти з пасма і подивіться, яким став колір. Якщо бажаний колір ще не був досягнутий, нанесіть засіб на пасмо заново і сховайте її під плівку.
  7. 7 Змийте тонує речовина. Промийте волосся під прохолодною водою, щоб на волоссі нічого не залишилося. Помийте голову з шампунем і кондиціонером, як зазвичай, і відіжміть воду з волосся чистим рушником.
  8. 8 Огляньте волосся. Дайте їм підсохнути самим або висушіть феном на найменшій потужності. Тепер, коли волосся пофарбоване і тоновані, вони повинні бути бездоганно білими.
    • Якщо ви пропустили якусь ділянку, почекайте пару днів і повторіть все з початку на окремій пасма.

Метод 5 з 7: Догляд за білим волоссям

  1. 1 Будьте обережні з волоссям. Біле волосся дуже тендітні і сухі навіть в найкращому своєму стані. Дбайте про волосся, не мийте їх, якщо вони здаються дуже сухими. Не розчісуйте їх занадто часто, що не випрямляйте і не завивати.
    • Намагайтеся сушити волосся природним способом. Якщо вам дуже потрібно скористатися феном, сушіть волосся на найхолоднішому режимі.
    • Уникайте термічного впливу та інших впливів на натуральну структуру волосся, оскільки це зробить волосся ламким. Цілком можливо, що все волосся обламаються, і у вас залишиться короткий неохайний "їжачок".
    • Якщо вам дуже потрібно випрямити волосся, зробіть це за допомогою фена і круглої гребінця. Це краще, ніж випрямляти їх праскою.
    • Розчісуйте волосся гребінцем з широкими зубцями.
  2. 2 Мийте голову рідше. Багато фахівців рекомендують після фарбування мити волосся лише раз в тиждень. Шампунь змиває з волосся натуральні жири, а освітленому волоссю вкрай потрібен цей жир.
    • Якщо ви регулярно займаєтеся спортом, потієте або використовуєте багато коштів для волосся, мийте голову двічі в тиждень. Один раз можна використовувати сухий шампунь.
    • Сушіть волосся, промаківая їх рушником. Не тріть рушником занадто швидко, оскільки це може ще більше пошкодити волосся.
  3. 3 Знайте, якими засобами слід користуватися. Купуйте засоби, розроблені для знебарвленого і пошкоджених волосся (як мінімум, бордовий тонуючий шампунь і поживний кондиціонер). Уникайте засобів, які додають волоссю об'єму, оскільки вони будуть сушити волосся.
    • Завдяки кожному жиру волосся будуть виглядати м'якими і більш гладкими. Можна використовувати кокосове масло екстра вірджин - воно допомагає боротися з Пушана волоссям, зволожуючи їх.
  4. 4 Робіть маски як мінімум раз на тиждень.Купуйте хорошу маску в салоні або магазині косметики. Не купуйте маски в аптеках або супермаркетах, оскільки вони можуть лише обволікати ваше волосся, роблячи їх липкими і позбавляючи їх обсягу.
  5. 5 Регулярно наносите на волосся тонуючий засіб. Це потрібно робити постійно, щоб волосся залишалося білими. Спробуйте використовувати тонуючий засіб раз на тиждень або раз на два тижні. Тонуючий шампунь дозволить робити це рідше.

Метод 6 з 7: Освітлення коренів

  1. 1 Постарайтеся не відрощувати коріння занадто довгими. Найкраще фарбувати волосся, поки коріння не галузі на два сантиметри. Завдяки цьому колір буде більш рівномірним.
    • Якщо коріння відросте довше, їх буде складно зафарбувати так, щоб не було видно переходу.
  2. 2 Змішайте фарбу. Процес нічим не відрізняється від початкового фарбування. Змішайте освітлюючий порошок з проявником в пропорції 1: 1, потім додайте засіб від рудих і золотистих відтінків, як зазначено в інструкції.
  3. 3 Нанесіть суміш на сухі брудні коріння. За допомогою пензлика фарбуйте коріння. Фарба може заходити на пофарбовані волосся, але важливо стежити, щоб ці дільниці не були дуже великими.
    • Якщо у вас густі або довге волосся, розділяйте їх на пасма шпильками. Можливо, буде корисно розділяти і коротке волосся, щоб краще бачити коріння.
    • Розділіть волосся гострим кінцем гребінця. Наносите суміш на корені, перевертайте волосся гострим кінцем гребінця, потім профарбовують пасмо з іншого боку і переходите до наступної.
  4. 4 Перевіряйте стан коренів. Через 15 хвилин перевірте, яким став колір, щоб коріння не вийшли занадто світлими. Після цього перевіряйте колір кожні 10 хвилин.
  5. 5 Змийте фарбу з волосся. Змийте суміш під прохолодною водою, потім помийте голову з шампунем і кондиціонером, як зазвичай. Відіжміть воду чистим рушником.
  6. 6 Нанесіть на волосся тонуючий засіб. Як і при звичайному тонуванні, підготуйте засіб і нанесіть його на корені пензлем.
    • Якщо інші волосся теж потрібно тонувати, нанесіть засіб спочатку на жовті кінці, потім розподіліть його по всьому волоссю.
    • Слідкуйте за кольором кожні 10 хвилин, щоб він не став синім, сірим або бордовим.
  7. 7 Змийте засіб з волосся. Промийте волосся під прохолодною водою, потім помийте їх з шампунем і кондиціонером. Відіжміть воду рушником і, по можливості, дайте їм висохнути природним способом.

Метод 7 з 7: Виправлення помилок

  1. 1 Не переживайте, якщо фарба закінчиться швидше, ніж ви встигнете обробити всю голову. В цьому немає нічого страшного.
    • Якщо у вас закінчилася суміш, але не самі речовини, швидко змішайте їх і нанесіть на волосся. На виготовлення фарби піде всього кілька хвилин.
    • Якщо у вас закінчилися речовини, завершіть процес фарбування на волоссі, на які вже була нанесена фарба (тобто залиште фарбу, поки волосся не посветлеют або поки не пройде 50 хвилин), а потім якомога швидше купите потрібні речовини і пофарбуйте решту волосся.
  2. 2 Змийте плями від фарби з одягу. Найкраще фарбувати волосся в одязі, яку не шкода, і накриватися рушниками. Якщо фарба випадково потрапить на річ, яка вам дорога, можна спробувати відмити пляму в такий спосіб:
    • Умочіть ватяний диск в спирт (можна використовувати джин або горілку).
    • Потріть пляма. Це дозволить перемістити фарбу з одягу на пляму.
    • Тріть до тих пір, поки фарба на покриє всі пляма.
    • Промийте під холодною водою.
    • Якщо нічого не вийде, спробуйте відбілити всю річ, а потім пофарбувати її в будь-який колір спеціальною фарбою.
  3. 3 Наберіться терпіння. Якщо ви все зробили правильно, але через 50 хвилин волосся не стали світлими, не панікуйте. Таке часто трапляється з людьми, у яких темне волосся або у яких волосся не піддаються фарбуванню. Можливо, вам доведеться кілька разів повторити фарбування, щоб отримати бажаний колір.
    • Якщо вам доведеться фарбувати волосся кілька разів, робіть це не частіше, ніж раз на два тижні.
    • Після кожного фарбування звертайте увагу на стан волосся. Якщо вони стануть дуже сухими, зробіть перерву в фарбуванні. Волосся повинні бути відносно здоровими перед фарбуванням, інакше вони почнуть ламатися або випадати.
  4. 4 Позбавтеся від темних смужок в волоссі. Після декількох підфарбовування коренів можуть з'явитися смужки різних відтінків жовтого.
    • Можна нанести на них невелика кількість фарби і залишити на кілька хвилин, щоб колір став більш-менш схожим на основний колір.
    • Смужки стануть менш помітними після тонування.

Поради

  • Біле волосся - не для тих, хто не готовий витрачати час на догляд. Знебарвлені волосся вимагають турботи. Серйозно подумайте, чи готові ви до цього, перш ніж пофарбувати їх.
  • Якщо ви не готові до серйозного догляду або переживаєте за якість волосся, краще пофарбуйте волосся в салоні.
  • Можливо, в перший раз краще всього довірити фарбування професіоналу, щоб зрозуміти, як це робиться. Ви зможете також чогось навчитися у майстра, і потім вам потрібно буде тільки підфарбовувати ткончікі.
  • Якщо захочете перефарбувати волосся, почекайте як мінімум два тижні після фарбування.
  • Якщо після освітлення ви захочете пофарбувати волосся в інший колір, вам потрібно буде використовувати спеціальний засіб, який замінить натуральний пігмент волосся. Лише після цього можна буде додати колір.
  • Якщо ви не знаєте, який відтінок платинового кольору буде краще виглядати з вашим тоном шкіри, спробуйте приміряти різні перуки. Пам'ятайте, що в деяких магазинах за примірку беруть гроші, а в деяких робити це можна лише за допомогою консультанта. Пошукайте такий магазин в своєму місті і зайдіть туди на примірку.
  • Якщо хочете продовжувати використовувати гарячі інструменти для укладання, спочатку наносите на волосся термозахист. Ці кошти бувають у формі спрею, крему і мусу. Їх можна купити в салоні або в магазині косметики.

попередження

  • Якщо працювати без рукавичок, фарба при попаданні в порізи на шкірі викличе свербіж, знебарвить шкіру і зробить її сухою.
  • Чи не знебарвлює волосся після миття. Шампунь змиває захисну оболонку з шкіри голови, тому фарбування буде набагато шкідливіше для шкіри і волосся. Зачекайте хоча б добу.
  • Якщо вирішите пофарбувати і без того сухі і слабкі волосся, ви лише збільшите проблему. Не користуйтеся гарячими інструментами для укладання і не мийте волосся з шампунем занадто часто до фарбування.
  • Будьте терплячі. Якщо ви спробуєте освітлити волосся занадто швидко, волосся почнуть ламатися і випадати. Крім того, можливі хімічні опіки.
  • Хлорована вода може надати волоссю зелений відтінок. Якщо хочете поплавати в басейні, заздалегідь нанесіть на волосся кондиціонер і надіньте шапочку.

Що вам знадобиться

  • освітлюючий порошок
  • проявник
  • Засіб для видалення рудих і золотистих відтінків
  • Тонуючий засіб для волосся
  • тонуючий шампунь
  • Пензлик для фарбування
  • Пластмасова ємність або мисочка
  • рукавички
  • рушники
  • Поліетиленова плівка