Як отримати задоволення від прийому душу

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 5 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как повзрослеть психологически? | Психолог Наталья Корнеева
Відеоролик: Как повзрослеть психологически? | Психолог Наталья Корнеева

Зміст

Процедура прийняття душу може бути розслаблюючій, що бадьорить і чимось середнім між цими двома поняттями. Можливо, ви вважаєте за краще приймати душ сутра, а, можливо, ввечері. Побалуйте себе і створіть атмосферу, яка залишить тільки позитивні враження. Існує багато способів насолодитися душем!

кроки

Метод 1 з 3: Створіть атмосферу

  1. 1 Створіть настрій. Запаліть аромалампу, щоб наповнити приміщення приємним ароматом. Запаліть свічки і вимкніть світло. Увімкніть музику. Зробіть все, що вам необхідно, для створення розслаблюючій атмосфери.
  2. 2 Підготуйте все необхідне. Покладіть рушник і халат поруч, щоб не замерзнути, коли ви вимкніть воду. Візьміть з собою шампунь, мило, кондиціонер і іншу продукцію, яка вам знадобиться. Так вам не доведеться вискакувати з душу в пошуках потрібного предмета.
  3. 3 Увімкніть музику. Додайте звуковий супровід, яке допоможе урізноманітнити процес прийому душу. Подумайте про встановлення динаміків прямо у ванній кімнаті, або скористайтеся звичайними колонками, розташувавши їх поза зоною досяжності води.Увімкніть ритмічну музику для енергійного душа, або розслаблюючу для заспокійливої ​​процедури ..
    • Установка стаціонарних водонепроникних динаміків може виявитися дорогою примхою. Тим не менш, ви можете досить недорого придбати комплект водонепроникних динаміків з функцією Bluetooth, і це стане вигідним капіталовкладенням!
    • Спробуйте відтворювати білий шум або ембієнт для блокування оточуючих вас звуків. Абстрагуйтеся від усього світу, поки приймаєте душ.
    • Спробуйте включити те, що пробуджує в вас бажання співати. Це може бути ваша улюблена пісня або трекліст тижні. Якщо ви включите жваву музику, то це може вас відмінно надихнути під час прийняття душу на подальші звершення.
  4. 4 Виділіть для себе багато часу. Можна, звичайно, насолоджуватися швидким душем. Однак вам буде набагато простіше розслабитися, якщо ви не будете турбуватися про час. Виберіть момент, коли вам не потрібно нікуди йти, і коли ніхто вас не потурбує.
    • Не звертайте уваги на час. Нехай цей прийом душа стане нескінченним і безтурботним.
  5. 5 Попередньо займіться виконанням фізичних вправ. Ви зможете в повній мірі насолодитися душем, якщо втомилися і спітніли, вам жарко або за умови наявності всіх перерахованих факторів одночасно. Дайте навантаження вашому тілу. Проведіть деякий час в сауні, сходіть на пробіжку або проведіть день на свіжому повітрі. Чим більше ви потребуєте душі, тим більше задоволення від нього отримаєте.

Метод 2 з 3: Прийом душа

  1. 1 Підберіть правильну температуру. Перед тим як заходити в душову, переконайтеся, що відрегулювали температуру до прийнятного значення. Деякі люди люблять приймати гарячий душ; інші - теплий; деякі - холодний. Пам'ятайте, що ви завжди можете відрегулювати температуру!
    • Спробуйте почати з прохолодної води (по крайней мере, спочатку), особливо в тому випадку, якщо ви тільки закінчили напружене тренування. Прохолодна вода, за деякими даними, сприяє прискореному відновленню м'язів і зменшує больові відчуття.
    • Переконайтеся, що вам вистачить гарячої води для комфортного прийому душа. Якщо хтось недавно приймав душ, в такому випадку вам, можливо, варто почекати, поки вода знову нагріється.
  2. 2 Займіться рутинними процедурами в першу чергу. Вимийте голову відразу, щоб виключити це зі списку. Якщо ви збираєтеся голитися, то зробіть це якомога раніше. Не варто відкладати гоління потім. Після завершення всіх "обов'язкових завдань" ви зможете приділити кілька хвилин насолоди водою.
    • Для багатьох догляд за волоссям є найбільш трудомісткою частиною водних процедур, особливо якщо вони дуже довгі.
    • Надіньте шапочку для душу. Якщо ви вирішили не мити голову прямо зараз, просто надіньте шапочку, і вам не доведеться турбуватися про те, що ви можете намочити волосся.
  3. 3 Вимийте тіло. Це може бути дуже розслаблюючій і доставляє насолоду процедурою, особливо якщо у вас є правильні засоби для догляду. Переконайтеся у відсутності алергії на будь-який з продуктів, який ви використовуєте в душі, інакше враження від процедури буде зіпсовано.
  4. 4 Вийдіть з душа. Відчувши себе оновленим, виходьте з душу, ретельно загорнувшись при цьому в щось тепле. Випийте що-небудь гаряче, якщо ви підготували напій заздалегідь. Зволожите шкіру лосьйоном або кремом, щоб мати можливість розтягнути задоволення!
    • Довгі або густе волосся необхідно розчесати щіткою з широкими зубами, щоб запобігти сплутування надалі. Заплутане волосся можуть завдавати болю!

Метод 3 з 3: Розваги в душі

  1. 1 Спів. Душ - це прекрасне місце для того, щоб співати улюблену пісню на весь голос. Співайте те, що вам приходить в голову. Виберіть улюблену пісню або запам'ятався мотив. Не змушуйте себе. Просто насолоджуйтеся!
    • Насвистуйте або муркоче, якщо не хочете співати! Просто трохи пошумимо! Намагайтеся не робити акцент на "скоєному" звучанні.Просто дозвольте собі зануритися в музику.
  2. 2 Випийте "банний пиво". Це може стати відмінним способом розслаблення в кінці довгого дня. Концепція проста: відкрийте пляшку холодного пива, перш ніж зробити крок під воду. Потім потягуйте пиво, поки душ вас розслабляє. Нехай потік тепла, який обволікає ваше тіло, поєднується з освіжаючою прохолодою напою.
    • Постарайтеся не налити в пиво води! Поставте пиво в душі, але на віддаленій відстані від потоків води. Для цього пляшка підійде в кращій мірі, ніж склянку.
  3. 3 Роздуми. Використовуйте проведений на самоті час для обмірковування накопичилися думок. Наведіть думки в порядок, або дозвольте своєму розуму блукати. Багато хто стверджує, що кращі ідеї прийшли до них саме під час душа! Складіть план на день, зосередьтеся на проекті або просто дайте собі час для мрій.
    • Максимальна стимуляція творчого потенціалу вашої свідомості відбувається в той час, коли ви відвернені, розслаблені і щасливі - саме в цей момент ваш мозок виділяє допамін. За феноменом "душових думок" стоїть прогрес науки!
    • Підготуйтеся до того, щоб записати свої ідеї. Купіть водостійкий блокнот, покладіть диктофон у водонепроникний пакет або просто будьте готові вискочити з душу, щоб у разі необхідності записати щось.
  4. 4 Розділіть з кимось процедуру прийняття душу. Якщо ви вирішите прийняти душ з кимось ще, це може виявитися забавним і інтимним досвідом. Переконайтеся, що добре знаєте цю людину, перш ніж роздягатися перед ним догола! Краще, якщо ваш душ буде досить великим для комфортного розміщення двох чоловік.

Поради

  • Масла для тіла також дуже допоможуть. Лаванда або ваніль мають особливо розслабляючий аромат. Розітріть його по вашому тілу в кінці прийому душу. Потім змийте, і вуаля! Ваше тіло чисте і зволожене. Ви пахнете чарівно!
  • Переконайтеся, що всі ваші баночки з шампунем безпечно і стійко стоять на полиці. В іншому випадку вони можуть впасти вам на ногу і зіпсувати все задоволення.
  • Використовуйте лавандова мило або гель для душу, щоб розслабитися і освіжитися. М'ятний гель також надає фантастичне вплив!
  • Увімкніть розслаблюючу музику.
  • Заздалегідь подумайте про халаті (після душа), щоб отримати додатковий комфорт.
  • Якщо у вашій ванній кімнаті кілька джерел світла, вимкніть основний з них, а потім увімкніть підсвітку в душі. Це створить спокійну і розслаблюючу атмосферу!
  • Переконайтеся, що все необхідне знаходиться в межах досяжності, щоб ви могли повною мірою насолоджуватися душем.

попередження

  • Не ставте радіо занадто близько до води, інакше вас може вдарити струмом.
  • Будьте обережні і не поскользнусь в душі. Якщо це траплялося раніше, купіть спеціальний килимок для душової.

Що вам знадобиться

  • душова
  • Свічки, пахощі
  • улюблений напій
  • рушник
  • Мило / гель для душу
  • шампунь
  • кондиціонер
  • Халат (за бажанням)