Як зрозуміти почуття дівчини

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 14 Червень 2021
Дата Оновлення: 15 Вересень 2024
Anonim
Дівчина / дружина втратила інтерес, як його повернути її почуття і любов?
Відеоролик: Дівчина / дружина втратила інтерес, як його повернути її почуття і любов?

Зміст

Зрозуміти почуття дівчини - справа складна, і ще більше воно ускладнюється тим фактом, що її почуття можуть змінюватися і можуть бути непослідовними. Існує безліч показників почуттів, які проявляються в її очах, в міміці, інтонаціях голосу і фізичному поведінці, але щоб зрозуміти, що вони означають, необхідно зрозуміти контекст. Наприклад, початкові вирази, які проявляє дівчина, коли знайомиться з хлопцем, навряд чи будуть реальними показниками того, які романтичні почуття вона до нього відчуває. Краще звертайте увагу на невербальні сигнали, які проявляються з часом, щоб визначити її романтичний інтерес. Найкращий спосіб дізнатися її почуття по відношенню до вас - це поспостерігати за моделями поведінки, які виробляються з часом, і прямо запитати її, що вона до вас відчуває.

кроки

Частина 1 з 3: Очі і погляд

  1. 1 Зверніть увагу на її погляд. Є кілька речей, які можуть розповісти вам про те, що вона відчуває до вас в романтичному плані. Якщо її погляд, здається, постійно притягує до вашої особи, а особливо очам, нехай під час бесіди або коли ви не розмовляєте, то це може говорити про її романтичному інтерес. Як правило, якщо дівчина зацікавлена ​​хлопцем в сексуальному плані, то її погляд буде зміщуватися на ті частини його тіла, які вона знаходить привабливими. Якщо дівчина зацікавлена ​​хлопцем в романтичному плані, її погляд буде більше зосереджений на його обличчі і очах.
    • Але будьте обережні, її манера переводити погляд може бути ознакою того, що вона екстраверт.Екстраверти, як правило, більше стимулюються соціальними взаємодіями і частіше встановлюють зоровий контакт, ніж інтроверти.
  2. 2 Звертайте увагу на розмір її зіниць. Звужені зіниці - це ще одна ознака інтересу або бажання. Якщо ви помітили, що чорні зіниці її очей стають менше, коли вона дивиться на вас, це може говорити про те, що вона зацікавлена ​​в вас в романтичному або сексуальному плані. Очі людини розширюються, коли він дивиться на те, чого хоче.
    • Це особливо легко помітити, якщо у людини блакитні очі, через контраст між чорним зіницею і світлою радужкой.
    • Будьте обережні, зіниці у людини можуть також звужуватися у відповідь на збільшення яскравості світла, так що зверніть увагу на світлові зміни, якщо ви помітили, що її зіниці звузилися.
  3. 3 Підрахуйте, скільки разів за хвилину вона моргає. Якщо під час розмови з вами вона моргає більше 6-10 разів на хвилину, це може вказувати на те, що у неї є до вас почуття. Люди, які дивляться на те, що їм подобається, як правило, моргають частіше, ніж зазвичай. Одягніть годинник з секундною стрілкою, на які ви зможете поглядати, коли будете вважати. Робіть це під час розмови з нею.

Частина 2 з 3: Вирази і поведінку

  1. 1 Прислухайтеся до тону її голосу. Якщо вона зацікавлена ​​в вас в романтичному плані, її голос, ймовірно, знизиться, що не підвищиться, і буде здаватися більш хриплим. Дослідники припускають, що існує культурний стереотип, що жінка, яка зацікавлена ​​в чоловікові, каже нижчим і спокусливим тоном.
    • Існувало помилкова думка, що жінки, які зацікавлені в чоловікові в романтичному плані, роблять тон свого голосу вищим і ласкавим. Однак якщо дівчина намагається подати вам сигнал, що ви їй подобаєтеся, вона буде говорити більш глибоким і хрипким голосом.
  2. 2 Звертайте увагу на групи жестів. Певні групи жестів можуть показати вам, що дівчина відчуває зв'язок з вами. Наприклад, якщо вона одночасно посміхається, нахиляє голову набік і стосується свого обличчя, це може вказувати на можливий романтичний інтерес до вас.
    • Якщо вона - екстраверт, вона може бути більш експресивної в своїх жестах і робити їх при спілкуванні з людьми, з якими просто відчуває зв'язок.
  3. 3 Слідкуйте за мовою її тіла, коли вона сміється. Хоча сам по собі сміх не є ознакою романтичного інтересу, але те, що відбувається, коли вона сміється, може вказувати на її почуття до вас. Коли чоловік зацікавлений жінкою, він, як правило, намагається скоротити відстань між ними, тому нахиляється до дівчини, коли сміється. Коли жінка зацікавлена ​​в чоловіку, вона має в своєму розпорядженні своє тіло так, щоб її позитивні фізичні риси підкреслювалися, коли вона сміється. Дівчина буде сидіти прямо і тримати поставу, що зробить її більш привабливою або спокусливою.
  4. 4 Не поспішайте з припущеннями. Якщо вона вам подобається, ваша симпатія може зашкодити вашій здатності правильно читати її сигнали. Очікування сигналів зацікавленості від неї зробить ваше сприйняття менш надійним, тому не поспішайте і не робіть поспішних висновків. Щоб оцінити її почуття до вас, проаналізуйте весь вечір або навіть кілька побачень. Коли спостерігаєте за нею, намагайтеся бути об'єктивним і дивіться на ситуацію так, як дивився б на неї людина зі сторони.
    • Подивіться на те, як вона поводиться з іншими людьми, щоб зрозуміти, чи не занадто самовпевнені ваші припущення. Наприклад, якщо вона часто встановлює зоровий контакт з іншими людьми або часто групує свої жести, вона просто може бути екстравертом, і вам потрібно враховувати цей факт, інтерпретуючи її мову тіла.
  5. 5 Звертайте увагу на сигнали, які говорять, що вона не зацікавлена ​​в вас. Точно так же, як існує мова тіла, який говорить про зацікавленість, є і мова тіла, який вказує на відсутність інтересу і занепокоєння.Наприклад, якщо вона часто піднімає брови, їй може бути некомфортно. І це може означати, що вона не хоче симпатії з вашого боку. Крім того, схрещені ноги і руки можуть означати, що вона намагається залишитися для вас закритою. Це може означати, що вона відчуває занепокоєння або чинить опір вашим почуттям.
    • Ви можете запитати, турбується вона по якомусь приводу. Якщо вона говорить, що в її житті відбувається щось, що викликає у неї занепокоєння, її мову тіла може не бути реакцією на вас.
    • Крім того, причиною її занепокоєння можуть бути почуття до вас, якщо ви їй подобаєтеся, але вона не знає, що до неї відчуваєте ви. Це занепокоєння може проявлятися в її мові тіла. Якщо ви помічаєте суперечливі сигнали - спочатку інтерес, а потім незацікавленість, - вам варто поговорити з нею про її почуття.

Частина 3 з 3: Спілкування з дівчиною

  1. 1 Запропонуйте їй зайнятися чимось, що б сфокусировало вашу увагу на ній. Можна відправитися на вечерю або просто в кафе на чашечку кави, щоб поговорити. У вас повинно бути достатньо часу, щоб ви могли спокійно посидіти один навпроти одного і поговорити про все на світі. Кращий спосіб зрозуміти почуття людини - це поговорити з ним, щоб ви могли дивитися на нього і активно слухати.
    • Чоловіки зазвичай відчувають більше близькості при такій діяльності, коли людина перебуває з ними поруч, пліч-о-пліч. Наприклад, коли дивляться футбол або випивають. Але коли ви сидите з людиною пліч-о-пліч, вам важче читати його почуття, тому що в такому положенні ви не дивіться йому в обличчя і не можете активно слухати.
  2. 2 Активно слухайте те, що вона вам каже. Сядьте обличчям до обличчя, а коли вона говорить, трохи нахиліться вперед, ближче до неї, і підтримуйте зоровий контакт. Це дозволить вам зрозуміти її почуття, так як у вас буде доступ до всіх сигналам, які вона посилає через інтонації голосу, виразу обличчя і мову тіла. Чим більше інформації ви отримаєте, тим легше вам буде зрозуміти, що вона відчуває. Використовуйте свою мову тіла і ці розмовні техніки, щоб поліпшити свої навички слухання .:
    • Положенням тіла показуйте їй, що ви слухаєте. Це спонукатиме її говорити далі, а чим більше вона буде говорити, тим краще ви зможете її зрозуміти. Кивайте головою, щоб показати свою згоду або спонукати її продовжувати говорити.
    • Надайте їй потрібну дистанцію. Це також буде сприяти її спілкуванню з вами, тому що якщо ви надасте дівчині правильну дистанцію, їй буде комфортніше розмовляти з вами. Якщо ви будете стояти занадто близько, ви можете здатися занадто зацікавленим, а якщо будете стояти занадто далеко - здастеся відчуженим. Дайте їй необхідний простір в розмові, але розташуйтеся так, щоб ви могли добре її бачити і чути.
    • Переформуліруйте головну ідею того, що вона говорить. Так ви будете знати, що правильно розумієте її почуття. А вона зможе поправити вас, якщо у вас склалося неправильне уявлення про те, що з нею відбувається. Якщо вона розповідає про важкому дні, наприклад, то ви можете сказати: "Так що ти говориш, що не могла зрозуміти, чому твоя сестра погано себе веде, поки не побачила, що відбувається з нею в школі".
    • Співпереживайте її почуттів. Якщо ви почнете розробляти цю м'яз в своєму спілкуванні з нею, ви станете експертом в розпізнаванні її почуттів. Співпереживання означає, що ви розумієте ті почуття, які вона відчуває, навіть якщо не поділяєте цих почуттів. Наприклад, ви можете поєднувати переформулювання її головної ідеї і співпереживання, сказавши: "Тобі, напевно, просто не терпілося вирватися з дому після того, як ти весь день просиділа за робочим столом".
  3. 3 Запитайте її, що вона відчуває по відношенню до вас або до поточної ситуації. Це покаже їй, що ви дбаєте про її почуття. Часто найкращий спосіб дізнатися, що відчуває людина - це запитати його прямо.Це позбавить ваше спілкування від всяких припущень, а ви не будете надмірно обмірковувати ситуацію. Найбільше ви повинні прислухатися до того, що говорить людина, навіть якщо ви вважаєте, що це суперечить тому, що говорить мовою його тіла.
    • Знайдіть місце, де вас не будуть відволікати інші люди або заняття. Це не повинен бути довга розмова. Знайдіть столик в кутку або пару стільців, де ви зможете посидіти пару хвилин і поговорити про те, що вона відчуває.
    • Запитайте, чи не буде вона проти поговорити з вами хвилинку. Не потрібно, щоб ситуація занадто сильно на неї тиснула, тому скажіть їй, що це ненадовго. Вам не потрібно багато часу, щоб запитати про її почуття. Скажіть: "Можна поговорити з тобою хвилинку?".
    • Подумайте про те, що конкретно ви хочете знати, перш ніж почати з нею розмову. Складіть питання в розумі, перш ніж поставити його. Якщо ваше запитання здасться незрозумілим або двозначним, вона може не зрозуміти, як на нього відповідати, і тому може дати відповідь, який не буде вам нічим корисний. Спочатку подумайте про те, що ви відчуваєте, наприклад: "Я починаю відчувати до тебе романтичні почуття". А потім подумайте про те, що ви хочете знати: "Я хочу дізнатися, що ти до мене відчуваєш в романтичному плані". Обов'язково будьте конкретні. Наприклад, питання "Ти відчуваєш до мене якісь романтичні почуття?" буде краще, ніж питання "Я тобі подобаюся?", тому що слово "подобатися" для різних людей може означати різні речі, і воно занадто невизначене. Вона може боятися поранити ваші почуття і може не захотіти прямо сказати вам, що відчуває, якщо ви не запитаєте її прямо.
    • Прямо запитаєте про її почуття і розкажіть про свої. Наприклад, можна сказати: "Мені дуже подобається проводити з тобою час, і я починаю відчувати до тебе романтичні почуття. Чи відчуваєш ти до мене щось в романтичному плані? ".
    • Поважайте її почуття і не сумуйте за їх приводу. Визнайте, що ви були досить сміливі, щоб запитати, і якщо ви поважаєте її почуття, то можете тільки пишатися своїми діями. Пам'ятайте, що ваше гідність, самоповагу і особистість не залежать від її почуттів до вас, навіть якщо вона вам дуже небайдужа.

додаткові статті

Каксказать кращій подрузі, що у вас виникли почуття до неї Каквиразіть свої почуття коханій половинці Какрассказать дівчині про свої почуття, якщо ви сором'язливі Каксказать дівчині, що вона вам подобається, і уникнути відмови Каксделать так, щоб хлопець закохався в вас Какзаставіть його сумувати за тобою Какнамекнуть хлопцеві, що він вам подобається Какпредложіть дівчині зустрічатися Какпозвать хлопця на побачення через повідомлення Какобратіть увагу хлопця на себе Какузнать через смс, чи подобаєтеся ви дівчині чи ні Какнайті багатого чоловіка Какпрігласіть дівчину на побачення через смс Какнапісать дівчині, з якою ви нещодавно познайомилися