Як зателефонувати до Франції

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 22 Лютий 2021
Дата Оновлення: 28 Червень 2024
Anonim
Как позвонить через Вайбер в другую страну бесплатно ?
Відеоролик: Как позвонить через Вайбер в другую страну бесплатно ?

Зміст

Щоб зателефонувати в іншу країну, потрібно виконати більше дій, ніж для дзвінків всередині країни. Міжнародні дзвінки до Франції не є винятком. Однак це не так складно, як здається. Можна дзвонити безпосередньо з телефону, за допомогою карти для міжнародних дзвінків або за допомогою програми.

кроки

Метод 1 з 3: Як дзвонити з мобільного або стаціонарного телефону

  1. 1 Наберіть код виходу на міжнародний зв'язок. Він включає від двох до чотирьох цифр (в залежності від країни). У Росії код виходу 8-10 (натисніть 8, дочекайтеся гудка і натисніть 10), а в Сполучених Штатах і Канаді 011.
    • Список кодів виходу країнами можна знайти тут.
    • Якщо ви користуєтеся мобільним телефоном, натисніть «+» (цей символ знаходиться на тій самій клавіші, що і 0). Це не працює на стаціонарних телефонах.
  2. 2 Наберіть 33. Це код країни для Франції. Якщо ввести інші цифри, ви зателефонуєте не у Францію.
  3. 3 Наберіть код міста. Код міста - це перші дві цифри номера телефону. Якщо першою цифрою коду міста є 0, почніть з другої цифри.
    • Наприклад, в номері 01 22 33 44 55 код міста 01. Не набирайте 0 - просто наберіть 1.
  4. 4 Наберіть номер телефону. Французькі телефонні номери складаються з восьми цифр (без двозначного коду міста). Як правило, телефонні номери записуються у вигляді п'яти пар цифр з пробілами між парами. Іноді замість пробілів використовуються тире або точки.
    • Наприклад, щоб зателефонувати до Франції з Росії за номером 01 22 33 44 55, наберіть 81033122334455.

Метод 2 з 3: Як користуватися передплаченого картою для міжнародних дзвінків

  1. 1 Виберіть карту. Її можна купити в звичайному або онлайн-магазині. Карта може коштувати всього 150 рублів, але це не означає, що її вигідно купити. Перевірте, скільки коштує хвилина розмови з Францією. Порівняйте ціни, якщо перед вами різні види карт.
    • Завжди читайте текст, представлений дрібним шрифтом.З'ясуйте, дорожче чи дзвінки на мобільні телефони, ніж на стаціонарні, і чи можна дзвонити як на стаціонарні, так і на мобільні телефони.
    • Перевірте термін дії карти. Якщо карта коштує 2000 рублів, вона не повинна діяти протягом усього одного місяця.
    • У деяких країнах є багаторазові карти, на які можна зараховувати гроші. З'ясуйте, чи доступні такі карти у вашій країні.
  2. 2 Знайдіть ПІН-код. Він знаходиться під сріблястим покриттям на лицьовій або зворотній стороні картки. Іноді ПІН-код буває вказано в квитанції.
  3. 3 Наберіть номер, вказаний на лицьовій стороні картки. Уважно прослухайте інструкції бота, особливо якщо ви вперше користуєтеся карткою. Дочекайтеся, коли вам запропонують:
    • Ввести ПІН-код.
    • Набрати потрібний номер (зробіть це як описано в першому розділі).
  4. 4 Слідкуйте за числом хвилин. Біля телефону покладіть ручку і папір. Запишіть час, коли ви почали розмову, і час, коли ви повісили трубку. Перетворіть проміжок часу в хвилини. Відніміть ці хвилини із загальної кількості хвилин, за які ви заплатили.
    • Наприклад, якщо ви почали розмову о 12:00 і завершили його о 13:10, дзвінок тривав 70 хвилин. Якщо ви заплатили за 5000 хвилин, у вас залишилося 4930 хвилин.

Метод 3 з 3: Як заощадити на міжнародних дзвінках

  1. 1 Зверніться до свого оператора зв'язку. Якщо ви користуєтеся стаціонарним або мобільним телефоном, можна заощадити, якщо ви будете часто дзвонити до Франції. Потрібно звернутися до свого оператора зв'язку, пропонує він спеціальні тарифи на міжнародні дзвінки (за фіксовану щомісячну плату або на основі плати за кожну хвилину розмови).
  2. 2 Встановіть додаток на смартфон. Багато додатків, такі як Skype або WhatsApp, дозволяють телефонувати до Франції за невеликі гроші або навіть безкоштовно. Порівняйте, скільки коштує додаток і скільки воно дозволить вам заощадити на витратах за міжнародні дзвінки. Знайдіть додаток, яке відповідає вашим потребам - подумайте, як довго ви плануєте розмовляти, як часто ви збираєтеся дзвонити і телефонуйте ви на стаціонарні або мобільні телефони.
  3. 3 Скористайтеся VoIP-сервісом (IP-телефонією). Якщо у вас немає смартфона, за допомогою IP-телефонії (це голосовий зв'язок через інтернет) можна дзвонити на стаціонарні і мобільні телефони, а також на комп'ютери. Через провайдерів VoIP-послуг, таких як Телфин або МультіФон, дзвонити до Франції і багато інших європейських країн можна значно дешевше, ніж через звичайну телефонну мережу.
  4. 4 Подумайте про відеочаті. Є безліч додатків з функцією відеочату - з їх допомогою можна спілкуватися з людьми з Франції або будь-який інший точки світу. Але обов'язково почитайте умови надання послуг. Наприклад, в Skype чат безкоштовний, тільки якщо ваш співрозмовник також користується Skype, причому розмовляти можна тільки з одним співрозмовником. За чат з декількома людьми потрібно заплатити.
  5. 5 Подумайте про коротких текстових повідомлень. Використовуйте їх, якщо будете робити це рідко. Наприклад, якщо ви хочете, щоб ваш друг в Парижі знав, що ви благополучно прибули до Москви, 10 рублів за одне СМС-повідомлення краще, ніж 60 рублів за 1 хвилину розмови.

Поради

  • Більшість телефонних кодів у Франції починаються з 01, 02, 03, 04, 05 або 09.
  • Французькі коди телефонів починаються з 06 або 07.
  • Різниця між московським і паризьким часом становить 1 годину, а між далекосхідним і паризьким часом - 8 годин. Тому не забувайте про різницю в часі, коли будете телефонувати до Франції з різних регіонів Росії. В інтернеті є сайти, які показують поточний час в різних містах світу, в тому числі у Франції.

попередження

  • Пам'ятайте, що дзвінок на мобільний телефон у Франції буде коштувати набагато дорожче дзвінка на мобільний телефон в Росії.