Як пройти аналіз мазка з рота

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 15 Січень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Самостоятельный забор мазка на коронавирусную инфекцию
Відеоролик: Самостоятельный забор мазка на коронавирусную инфекцию

Зміст

Одна з форм перевірки на наркотики - мазок зі слизової оболонки рота. Пройти аналіз мазка з рота набагато простіше, ніж аналіз сечі або крові, оскільки даний аналіз зазвичай не в змозі виявити, чи вживав людина наркотики кілька днів тому. Однак це сучасна технологія, яка постійно покращується, так що краще перестрахуватися. Більшість рад, які можна зустріти в інтернеті, зовсім не приносять користі і навіть небезпечні, але певні кроки все ж допоможуть збільшити ваші шанси на проходження аналізу. На ділі ж, щоб успішно здати аналіз, вам лише потрібно утриматися від вживання наркотиків хоча б за 2-3 дня до взяття мазка. Врахуйте: вживання наркотичних речовин шкодить здоров'ю і є незаконним на території Росії, так що найкращим способом уникнути проблем буде не вживати їх зовсім.

кроки

Метод 1 з 2: Проходження аналізу без підготовки

  1. 1 Посмокчіть кислі цукерки, щоб зробити слину більш кислою. Чим кисліше і солодше стане слина, тим важче в ній виявити наркотики. Тому, якщо у вас є всього 5-10 хвилин перед тим, як вам доведеться складати обов'язковий мазок на наркотики, засуньте в рот 2-3 цитрусові цукерки.Посмокчіть їх (але не жуйте), щоб отримати якомога більше цитрусового соку!

    Примітка: багато досліджень показали, що аналізи мазків на наркотики дають більш низькі результати, якщо перевіряються відразу перед цим смоктали цитрусові цукерки.


  2. 2 Пожуйте пару платівок або подушечок жувальної гумки, щоб збільшити кількість слини. Процес жування гумки стимулює вироблення слини, яка розбавить концентрацію наркотиків в ній. Це також змінить хімічний склад оральних рідин, що може зробити аналіз мазка менш ефективним. По можливості віддайте перевагу жуйку зі смаком кориці або з сильним цитрусовим смаком.
    • Якщо ви переживаєте з приводу раптової здачі мазка, носите з собою на роботу упаковку жувальної гумки.
  3. 3 Прополощіть рот перекисом водню за 5 хвилин перед здачею мазка. Перекис водню також називають «фальсифікують речовиною». Це хімікат, який заважає аналізу точно визначити наявність наркотиків в слині. Зробіть ковток перекису безпосередньо перед здачею аналізу і прополощіть рот протягом 30 секунд. Після цього виплюньте перекис в раковину. Будьте обережні, щоб випадково не проковтнути перекис. Попадання перекису всередину може привести до внутрішніх пошкоджень.
    • Не використовуйте ополіскувачі для рота зі спиртом, оскільки вони можуть дати хибнопозитивний результат на зловживання алкоголем.

    Порада: якщо у вас немає перекису, спробуйте прополоскати рот ополіскувачем для рота, який також є «фальсифікують засобом».


Метод 2 з 2: Підготовка до аналізу

  1. 1 Припиніть приймати наркотики за 72 години до здачі аналізу. За допомогою мазка з рота можна надійно виявити тільки наркотики, прийняті за останні 48-72 години. Більшість мазків зі слизової оболонки рота беруть для перевірки вживання марихуани, оскільки тетрагідроканнабінол (ТГК), який міститься в марихуані, дуже легко виявити в слині. Про всяк випадок відмовтеся від будь-яких наркотичних речовин на 72 години, особливо якщо ви вживаєте їх часто.
    • Також не приймайте засоби від кашлю, до складу яких входить кодеїн.
  2. 2 За 48 годин до аналізу додайте в раціон жирну їжу. Молекули ТГК (тетрагідроканнабінолу) у вашій крові і слині легко зв'язуються з жиром. А коли жир виходить з організму, він забирає з собою і ТГК, завдяки чому стає набагато важче виявити вживання наркотиків. Тому почніть є жирні продукти за 2 дні до здачі мазка, щоб вивести ТГК зі свого організму.

    Порада: їжа з закусочних і їжа, піддана інтенсивної обробці, містять велику кількість жирів. Якщо ж вам потрібна більш здорова їжа, спробуйте тунець або лосось, авокадо, яйця, горіхи і сир.


  3. 3 Пийте воду протягом усього дня, щоб стимулювати вироблення слини. Теоретично, в новій слині концентрація наркотичних речовин буде нижче, ніж в старій. Регулярно пийте воду, трав'яний чай або фруктовий сік, щоб виробляти більше слини. Крім того, відмовтеся від напоїв, які зневоднюють організм, на кшталт кави, чорного чаю і алкоголю.
    • Хімікати потрапляють в слину через кровотік, який не можна «промити» таким же способом. І все ж спробуйте збільшити споживання рідин і вироблення слини за 48-72 години до здачі аналізу.
  4. 4 Чистіть зуби двічі на день, щоб видалити стару слину. Це не дуже ефективний метод, але він допоможе трохи зменшити кількість ТГК (або хімікатів з інших наркотиків) в роті. Купіть нову щітку і якісну зубну пасту і чистите зуби не менше 2 хвилин після сніданку та вечері. Крім зубів, не забудьте також почистити мову і щоки. В кінці прополощіть рот і сплюньте.
    • Ретельна і регулярне чищення зубів не створить ніякого чуда, але вона допоможе зробити так, щоб у роті не скупчувалися старих рідин.
  5. 5 Полощіть рот кожні 15 хвилин протягом 4-5 годин до здачі аналізу. Якщо ви прийшли на роботу і дізналися, що через 4-5 годин вам потрібно буде здати мазок з рота, не панікуйте! Зайдіть до вбиральні, зробіть великий ковток води і прополощіть рот протягом 20-30 секунд. Робіть так кожні 15 хвилин до здачі аналізу. Процес полоскання розбавить концентрацію ТГК (і хімікатів з інших наркотиків) у вашій слині і аналізу буде важче їх виявити.
    • Ефект від цього буде незначним і короткочасним. Однак це також один з найпростіших методів, які можна використовувати.

Поради

  • Вживання насіння маку може дати позитивний результат на героїн, але цей ефект зазвичай триває всього годину. Більшість людей, які проводять тести на наркотики, слідують оновленим рекомендаціям, що дозволяє уникнути ложноположительного результату на насіння маку. Однак це означає, що ваша відмовка, ніби ви просто з'їли пару булочок з маком, також навряд чи буде прийнята.
  • Знаходження в одній кімнаті з людиною, яка курить марихуану, вплине на вашу слину не більше ніж на 30-45 хвилин.
  • Мазок зі слизової оболонки рота не дасть ніяких результатів, якщо в роті недостатньо слини. Через сухість у роті аналіз тільки займе більше часу і буде більш неприємним.

попередження

  • Пиття і полоскання рота миючими засобами може завдати серйозної шкоди або навіть вбити вас. Не вірте нікому, хто це радить!