Як перевірити навушники Beats на підробку

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 21 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Galaxy Buds Live  Оригинал VS подделка
Відеоролик: Galaxy Buds Live Оригинал VS подделка

Зміст

Навушники Beats by Dre - преміум-бренд якісних навушників і інших продуктів, підробки на які робляться не менш якісними. Ви можете впізнати підробку, повністю дослідивши товар, але щоб уникнути цієї неприємної ситуації, купуйте продукти Beats by Dre в спеціалізованих перевірених магазинах, у офіційних постачальників.

кроки

  1. 1 Купуйте продукти Beats by Dre в спеціалізованих магазинах. Офіційні постачальники продуктів: Radioshack, Gamestop, Sears, Sam's Club, Barnes and Noble, Car Toys, Staples.
    • Якщо ви купуєте продукти Beats у третіх осіб, на блошиному ринку, в комісійному магазині або у таких постачальників, як Amazon, eBay, Craigslist, обов'язково пройдіть всі кроки цієї інструкції, щоб переконатися в їх справжності.
  2. 2 Вивчіть зовнішню плівку продукту. Якщо вона пошкоджена або відсутня, або продукт упакований явно непрофесійно, то швидше за все ви тримаєте в руках підробку.
  3. 3 Перевірте, щоб ваш продукт був упакований в офіційну коробку Beats by Dre. Всі картинки і логотипи повинні виглядати яскравими і високоякісними, а колір намальованих навушників повинен збігатися з кольором вироби. Крім того, текст, надрукований на коробці, повинен бути граматично правильно написаний і рівномірно розташований; текст і зображення не повинні бути бляклими і тим більше не повинні бути пропущені.
  4. 4 Переконайтеся, що на дні коробки є штрих-код і інформація про час виробництва продукту. Вони повинні бути рівними, а текст - граматично правильним.
  5. 5 Вивчіть внутрішню коробку і переконайтеся, що по її центру є офіційний логотип Beats by Dre. Крім зовнішньої коробки, продукти Beats by Dre повинні мати внутрішні коробки безпосередньо з виробом і аксесуарами для нього.
  6. 6 Переконайтеся, що кейс з виробом високої якості і має офіційний, добре надруковані логотип Beats by Dre. Крім того, на кейсі повинна бути добре функціонуюча блискавка.
  7. 7 Переконайтеся, що всі аксесуари до вашого продукти Beats by Dre на місці. Більшість продуктів Beats by Dre забезпечені також чохлом для зберігання виробу і додатковими гумками. До продукту також повинні бути обов'язково включені керівництво користувача (інструкція по використанню продукту) і гарантійний талон.
  8. 8 Переконайтеся, що ваші навушники також позначені офіційним логотипом фірми. Він повинен бути акуратним і високої якості, також не повинно бути слідів клею на виробі.
  9. 9 Переконайтеся, що головний провід має на собі два «затиску»:один з позначенням логотипу фірми, а інший для регулювання звуку.

Поради

  • Ретельно прочитайте, як можна повернути або поміняти виріб у того чи іншого постачальника. Якщо постачальник не пропонує і не передбачає обмін-повернення вироби, вам слід уникати покупок у нього.

попередження

  • Будьте обережні з постачальниками, які пропонують занадто великі знижки на продаваний продукт або проводять акція типу: «купи один, отримай другий у подарунок». Як правило, Beats by Dre не продають свої продукти по нереально низькими цінами.
  • Пам'ятайте, що підробки можуть бути набагато гіршої якості, ніж оригінальні продукти Beats by Dre, і гарантія на них не поширюється. Якщо ви усвідомлюєте, що купується продукт може бути підробкою, його покупка остаётс тільки на вашій совісті.