Як працювати з програмою "Cheat Engine"

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 10 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Жареный карась без костей, 3 способа рассказала моя бабушка
Відеоролик: Жареный карась без костей, 3 способа рассказала моя бабушка

Зміст

З цієї статті ви дізнаєтеся, як користуватися програмою Cheat Engine в деяких комп'ютерних іграх.

кроки

Частина 1 з 3: Принцип роботи Cheat Engine

  1. 1 Запам'ятайте, як працює Cheat Engine. Cheat Engine може отримати доступ до даних, які знаходяться в оперативній пам'яті комп'ютера - деякі з цих даних відносяться до ігрових значень. Наприклад, якщо здоров'я ігрового персонажа виражено числом (наприклад, 100), число «100» є значенням. За допомогою Cheat Engine такі значення можна знаходити в оперативній пам'яті комп'ютера, а потім міняти їх.
    • Якщо змінити значення, можна, наприклад, отримати більше предметів, поліпшити здоров'я персонажа і так далі.
  2. 2 Майте на увазі, що Cheat Engine працює не з усіма іграми. Якщо гра захищена від використання чит-кодів або є багатокористувацької мережевої грою, вона не буде працювати з Cheat Engine - якщо ви спробуєте використовувати Cheat Engine, ваш аккаунт або профіль для мережевої гри буде заблокований.
    • Якщо за допомогою Cheat Engine ви примудрилися отримати предмети, які в грі продаються за справжні гроші, вас можуть притягнути до відповідальності за крадіжку.
    • Cheat Engine - це якісне програмне забезпечення, тому у більшості ігор є якийсь захист від нього.
  3. 3 Запам'ятайте, які ігри можуть працювати з Cheat Engine. Старі однопользовательские гри і деякі однопользовательские гри Steam повинні працювати з Cheat Engine, але в таких іграх на екрані має відображатися якесь значення, яке можна знайти і змінити.
    • Багато мережних флеш-ігри, в яких немає багато режиму і рекордів, також сумісні з Cheat Engine.

Частина 2 з 3: Як встановити Cheat Engine

  1. 1 Відкрийте сторінку Cheat Engine. Перейдіть за адресою https://cheatengine.org/downloads.php в веб-браузері комп'ютера.
  2. 2 натисніть Download Cheat Engine (Завантажити Cheat Engine). Ця кнопка знаходиться посередині сторінки.
    • На цій кнопці також буде вказана поточна версія Cheat Engine, наприклад, «Download Cheat Engine 6.7» (Завантажити Cheat Engine 6.7).
    • Щоб завантажити Cheat Engine для macOS, натисніть «Download Cheat Engine 6.2 For Mac» (Завантажити Cheat Engine 6.2 для Mac).
  3. 3 Відмовтеся від установки додаткового програмного забезпечення. Натисніть «Decline» (Відхилити) у вікні, а потім знову натисніть «Відхилити», коли з'явиться запит. Почнеться завантаження інсталяційний файл Cheat Engine на комп'ютер.
    • Пропустіть цей крок на комп'ютері Mac - як тільки ви натисніть на кнопку для завантаження, запуститься процес скачування DMG-файлу.
  4. 4 Встановіть Cheat Engine. Процес залежить від операційної системи комп'ютера:
    • Windows - двічі клацніть по файлу встановлення Cheat Engine, натисніть «Так» у вікні із запитом, клацніть по «Next» (Далі), встановіть прапорець у «I agree» (Погодитися) і натисніть «Next» (Далі), тричі клацніть по « Next »(Далі), зніміть прапорець у« I agree to install McAfee WebAdvisor »(Погодитися на установку McAfee WebAdvisor), натисніть« Next »(Далі) і клацніть по« Install »(Встановити). Коли процес установки завершиться, натисніть «Next» (Далі) і клацніть по «Finish» (Готово).
    • Mac - двічі клацніть по викачаного DMG-файлу, дозвольте встановлювати програми сторонніх розробників, перетягніть значок Cheat Engine в папку «Програми» і дотримуйтесь інструкцій на екрані.
  5. 5 Запустіть Cheat Engine. Відкрийте меню «Пуск» (Windows) або Launchpad (Mac), а потім натисніть «Cheat Engine».
    • Можливо, спочатку вам доведеться натиснути «Так» або «Відкрити».

Частина 3 з 3: Як користуватися Cheat Engine

  1. 1 Запустіть гру. Запустіть гру, яку хочете використовувати з Cheat Engine.
    • Пам'ятайте, що це не має бути розрахована на багато користувачів мережева або серверна гра.
  2. 2 Виберіть елемент гри, значення якого потрібно змінити. Щоб змінити значення, елемент повинен бути виражений числом (наприклад, рівень здоров'я персонажа виражений числом).
    • Число повинно відображатися на екрані. Наприклад, щоб змінити кількість конкретного предмета в інвентарі, спочатку відкрийте інвентар, щоб відобразити поточну кількість цього предмета.
  3. 3 Поверніть вікно з грою. Тепер відкрийте вікно Cheat Engine.
    • Гру не зупиняйте.
  4. 4 Натисніть на значок «Processes» (Процеси) у вікні Cheat Engine. Він виглядає як комп'ютер і знаходиться в верхньому лівому кутку. Відкриється спливаюче вікно зі списком програм, які запущені на комп'ютері.
  5. 5 Виберіть процес гри. Прокрутіть список процесів, знайдіть в ньому запущену гру і клацніть по її імені. Щоб використовувати Cheat Engine для гри, яка запущена в браузері, натисніть на ім'я браузера.
    • Якщо потрібної гри в списку «Процеси» немає, використовувати Cheat Engine з цією грою не можна.
    • Можливо, спочатку вам доведеться натиснути на вкладку «Процеси» у верхній частині вікна.
  6. 6 клацніть по OK. Ця опція знаходиться внизу вікна. Гра відкриється в Cheat Engine.
  7. 7 Знайдіть число, яке потрібно змінити. Введіть число, яким виражений потрібний ігровий елемент, в текстове поле «Value» (Значення) у верхній частині вікна Cheat Engine, а потім натисніть «First Scan» (Перше сканування).
    • Наприклад, якщо потрібний ігровий елемент виражений числом «20», введіть 20 в текстовому полі «Значення».
  8. 8 Зробіть так, щоб число змінилося. Ваші дії будуть залежати від гри; наприклад, якщо ви хочете змінити рівень здоров'я персонажа, як-небудь нашкодите собі, щоб рівень здоров'я знизився.
    • Тобто потрібно зробити так, щоб число, що відображається на екрані, змінилося (зменшилася або збільшилася).
  9. 9 Поверніть вікно з грою, а потім знайдіть нове число. Введіть нове число в поле «Value» (Значення) і натисніть «Next Scan» (Наступне сканування). Так ви зменшите кількість значень, які відображаються на лівій панелі вікна Cheat Engine.
  10. 10 Повторюйте процес пошуку, поки на лівій панелі не залишиться 4-менш значний. Тобто робіть так, щоб число, що відображається на екрані (у вікні з грою), змінювалося, а потім шукайте нове число в програмі Cheat Engine.
    • Зрештою, попереднє шукане число відобразиться в стовпці «Previous» (Попереднє), а поточне число - в стовпці «Value» (Значення).
  11. 11 Виберіть значення. Натисніть на верхнє значення, утримуйте ⇧ Shift і клацніть по нижньому значенню. Всі значення будуть виділені.
  12. 12 Додайте значення в список адрес. Натисніть на червону діагональну стрілку в правому нижньому кутку списку значень. При цьому значення перемістяться в список адрес в нижній частині вікна.
  13. 13 Виберіть всі значення. Клацніть по одному значенню в нижній частині вікна, а потім натисніть Ctrl+A (Windows) або ⌘ Command+A (Mac).
  14. 14 натисніть ↵ Enter. З'явиться спливаюче вікно з текстовим полем.
    • Можливо, вам доведеться двічі клацнути по значенню, щоб відкрити це поле.
  15. 15 Введіть потрібне число. Введіть число, яке буде присвоєно заданої ігровому елементу, у спливаючому вікні.
    • Наприклад, щоб отримуйте 1000 предметів, введіть 1000.
  16. 16 клацніть по OK. Ця опція знаходиться внизу вікна. Всі поточні значення будуть оновлені.
  17. 17 Перевірте, чи змінилося число в грі. Коли ви відкриєте гру, замість числа, яке ви хотіли змінити, має відображатися введене вами число.
    • Можливо, вам доведеться змінити число ще раз, перш ніж воно відобразиться в грі.

Поради

  • Cheat Engine призначений для зміни незначних елементів гри - якщо змінити значення більшого елемента, гра може поламатися.

попередження

  • Якщо ви використовуєте Cheat Engine на VAC або іншому захищеному від шахрайства сервері, ваш акаунт буде заблоковано.
  • Roblox не можна зламати за допомогою Cheat Engine - якщо ви зробите це, ваш акаунт буде заблоковано.