Як розблокувати Samsung Galaxy SIII

Автор: Janice Evans
Дата Створення: 3 Липня 2021
Дата Оновлення: 23 Червень 2024
Anonim
Как разблокировать телефон Samsung Galaxy S3
Відеоролик: Как разблокировать телефон Samsung Galaxy S3

Зміст

Хочете відправитися в подорож, і для цього вам потрібна SIM карта місцевого оператора зв'язку? Хочете поміняти операторів, але залишити ваш Galaxy 3? Вам буде потрібно розблокувати свій телефон, для того щоб використовувати іншу SIM карту. Є кілька способів зробити це у випадку з Galaxy 3. Якщо ваш оператор стільникового зв'язку не допоможе вам в цьому, то все одно залишиться ще кілька способів, які можна випробувати. Дізнайтеся про них з цього керівництва.

кроки

Метод 1 з 3: розблокування через оператора стільникового зв'язку

  1. 1 Зв'яжіться зі своїм оператором зв'язку і запитайте у нього код розблокування. У деяких випадках вам відмовляться видавати код до закінчення терміну договору, або поки не пройде певний обсяг часу з моменту його укладення. Якщо ваш оператор не надасть код, тоді спробуйте один з інших способів, описаних в цьому керівництві.
    • Оператори зв'язку можуть погодитися видати вам код, якщо ви зможете їх переконати в тому, що скоро відправляєтеся в іншу країну, і вам знадобиться придбати місцеву SIM карту.
    • Якщо ваш оператор не надасть код, тоді спробуйте один з інших способів, описаних в цьому керівництві.
  2. 2 Вставте нову сім-карту. Після отримання коду, вимкніть телефон і витягніть стару сім-карту. Вставте нову сім-карту.
  3. 3 Увімкніть свій телефон Samsung. У вас запитають код розблокування.
  4. 4 Введіть код розблокування. Як тільки ви це зробите, ви можете починати користуватися послугами нового оператора зв'язку. Якщо у вас це не виходить, зв'яжіться з новим оператором і переконайтеся, що там, де ви знаходитеся хороший прийом зв'язку.

Метод 2 з 3: розблокування за допомогою платного сайту

  1. 1 Дізнайтеся IMEI номер свого телефону, набравши комбінацію * # 06 #. На екрані з'явиться код. Запам'ятайте його, він стане в нагоді пізніше.
    • Обов'язково запишіть цей код, тому що він не може бути скопійований в буфер обміну вашого телефону.
    • Ви також можете знайти номер IMEI надрукованим на наклейці під акумулятором.
  2. 2 Знайдіть платний сайт, на якому надаються послуги з розблокування. Існує безліч сайтів, які погодяться розблокувати ваш телефон за певну плату.
  3. 3 Прочитайте відгуки і переконайтеся, що якість послуг дійсно відповідає заявленому. Вам буде потрібно надати IMEI номер свого телефону. Законність подібних послуг остаточно не визначена, так як обговорення того, чи припустима розблокування телефонів ще чекають.
  4. 4 Дочекайтеся, коли вам прийде новий код. Залежно від ситуації, на це може знадобитися від кількох годин до кількох днів. Ви можете отримати свій код у вигляді текстового повідомлення, електронного листа або телефонного дзвінка.
  5. 5 Вставте нову SIM карту. Переконайтеся, що це не карта старого оператора зв'язку. Коли вас попросять ввести код розблокування, то введіть код, отриманий з сайту. Переконайтеся, що код спрацював, і зв'язок працює коректно.

Метод 3 з 3: розблокування без допомоги оператора зв'язку

  1. 1 Перевірте, що телефон заблокований. Вставте SIM-карту нової мережі, щоб перевірити, що телефон заблокований. Багато С3с фактично розблоковано з коробки, тому перша перевірка може заощадити вам багато часу.
  2. 2 Оновлення свій телефон. У вас повинна стояти ОС Android 4.1.1 або пізнішої версії для того, щоб цей спосіб спрацював. Ви можете перевірити версію свого пристрою, відкривши розділ "Settings", перегорнувши до кінця сторінки і вибравши "About Device". Знайдіть рядок "Android Version", де буде вказана версія ОС.
    • Щоб оновити свій телефон, відкрийте розділ "Settings" і перегорніть до рядка "About Device".
    • У наступному меню виберіть "System Updates", потім "Check for Updates". Ваш телефон автоматично спробує провести оновлення через мережу.
  3. 3 переконайтеся, що телефон підтримує GSM. Ви не зможете розблокувати модель S3, яка підтримує CDMA. У США - це Sprint. AT & T, Verizon, і T-Mobile.
    • Цей метод не гарантує підтримку всіх версій S3, але ви можете без шкоди для телефону спробувати цей метод.
  4. 4 Перейдіть до набору номера. Вам буде потрібно набрати певний номер для відкриття сервісного меню. Коли будете готові, введіть наступний номер: *#197328640#.
  5. 5 Виберіть [1] UMTS. Після того як ви введете номер, автоматично відкриється сервісне меню. Далі виберіть [1] UMTS.
  6. 6 Виберіть цей розділ. Якщо ви натиснете не туди, натисніть на кнопку "Menu" і виберіть "Back".
  7. 7 Відкрийте налагоджувальне меню. В меню "UTMS" виберіть [1] DEBUG SCREEN. Далі виберіть [8] PHONE CONTROL. Потім виберіть [6] NETWORK LOCK.
  8. 8 Виберіть [3] Perso SHA256 Off. Після вибору цього варіанта почекайте 30 секунд.
  9. 9 Натисніть на кнопку "Menu", потім "Back". Виберіть [4] NW Lock NV Data INITIALLIZ ..
  10. 10 Чекайте, потім перезавантажуйтеся. Після вибору [4] NW Lock NV Data INITIALLIZ чекайте приблизно хвилину, потім перезавантажте телефон. Ви не отримаєте ніяких підтверджень, що все вийшло ..
  11. 11 Вставте нову SIM карту. Переконайтеся, що це не карта старого оператора зв'язку. Якщо у вас не було запитано код розблокування, то, значить, процес пройшов успішно. Перевірте, чи коректно працює зв'язок.
  12. 12 Перезавантажте ваш телефон. Після зачекайте близько хвилини, перезавантажте телефон. При цьому ви не отримаєте підтвердження про те, що процес спрацював. Якщо ваш телефон підключається до нової SIM-карті, то процес розблокування спрацював.

Поради

  • Перед покупкою коду переконайтеся, що телефон заблокований.
  • Якщо ви зрозумієте, що телефон уже і так було розблоковано після того, як купите код, то ви не зможете повернути свої гроші.
  • Переконайтеся, що маєте справу з перевіреним постачальником. Деякі можуть продати вам недійсний код.