Як реалістично відтворити звук пукання

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 20 Квітень 2021
Дата Оновлення: 26 Червень 2024
Anonim
Рык льва - Рычание льва - Лев рычит
Відеоролик: Рык льва - Рычание льва - Лев рычит

Зміст

Звичайно, це дурний жарт, але час від часу ви можете повеселити своїх друзів, вдаючи, що ви пукає. Наприклад, чому б не розважити своїх друзів, пукая по команді? Все, що вам знадобиться - це ваше тіло і соломинка.

кроки

Метод 1 з 3: За допомогою руки і пахви

  1. 1 Подбайте про те, щоб ваші руки були чистими. Вони повинні бути сухими. Не використовуйте крем для рук або будь-який інший зволожуючий крем.
  2. 2 Надайте руці форму чаші і прикладіть її до пахви протилежної руки. Виконуйте всі дії домінуючою рукою. Пальці повинні перебувати між рукою і грудною кліткою, а великий палець повинен дивитися вгору.
    • Якщо на вас сорочка, розстебніть ґудзика. Зробіть це, щоб ви могли просунути руку в отвір, що утворився і відтворити потрібний звук.
  3. 3 Притисніть руку до пахви. Щільно притисніть руку до пахви. Між вашою рукою і під пахвою не повинно бути простору.
  4. 4 Зігніть руку. При цьому стежите за тим, щоб рука, що охоплює пахву, зберігала форму чашечки. Зробіть це швидко, не забуваючи про те, що між рукою і під пахвою не повинно бути простору. Рука повинна щільно прилягати до пахви.
    • Вам не потрібно здійснювати активних рухів рукою, щоб відтворити потрібний звук. Це повинно бути невелике рух, що здійснюється вашою рукою в області плеча та грудної клітини.
  5. 5 Практикуйтеся. Швидше за все, вам складно буде відразу ж відтворити звук пукання. Однак за допомогою практики вам вдасться досягти успіху, вибравши правильне положення руки і необхідну швидкість руху.

Метод 2 з 3: За допомогою рук

  1. 1 Покладіть руку, яка не є провідною, відкритою долонею вгору. Лікоть повинен знаходитися близько до тулуба. Пальці повинні розташовуватися під кутом у напрямку до іншої руки.
  2. 2 Покладіть зверху провідну руку. Зверху на долоню руки, яка не є переважаючою, покладіть провідну руку долонею вниз. Великий палець неведущей руки повинен бути на одній лінії з вказівним пальцем провідною. Домінуюча рука повинна злегка виходити за межі краю другої руки.
  3. 3 Стисніть пальці, щільно обхоплюючи кисті рук. Пальці повинні щільно обхопити кисті рук.
  4. 4 Поверніть руки. На цьому етапі ваші руки повинні бути перпендикулярні один одному. Злегка поверніть провідну руку.
  5. 5 Виконайте удар долонями. Виконуйте удари долонями таким чином, щоб отвір між ними відкривалося і закривалося по черзі. Тренуйтеся до тих пір, поки ви не визначите правильне положення рук і необхідну швидкість, які потрібні для реалістичного відтворення відповідного звуку.

Метод 3 з 3: За допомогою соломинки

  1. 1 Знайдіть соломинку. Звичайно, краще використовувати гнуться соломинки. Однак, якщо у вас немає такої соломинки під рукою, можна використовувати звичайну. Соломинка повинна бути досить довгою. Її довжина повинна відповідати відстані від пахви до рота.
  2. 2 Помістіть соломинку в пахвову область. Візьміть один кінець соломинки і помістіть її в пахвову область.
    • Якщо ви в сорочці, ви можете вставити соломинку через комір.
  3. 3 Дуньте в соломинку, щоб відтворити звук пукання. Візьміть один кінець соломинки в рот і дуньте в нього. У вас вийдуть звуки, що нагадують пуканье.

Поради

  • Підберіть швидкість, яка підходить для відтворення бездоганного звуку пукання за допомогою пахви.