Як розважитися, не виходячи з дому

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 22 Червень 2021
Дата Оновлення: 17 Вересень 2024
Anonim
Как правильно трогаться на механике. Как не глохнуть на механике?
Відеоролик: Как правильно трогаться на механике. Как не глохнуть на механике?

Зміст

Просто сидіти вдома нудно. Як розважитися і зайнятися чимось цікавим, якщо взагалі немає можливості вийти? Не переживайте, існують десятки способів розвіяти нудьгу. Спробуйте грати в ігри з членами сім'ї, дивитися фільми, готувати або будувати фортецю з подушок. Вибирайте заняття до душі, щоб урізноманітнити нудний день.

кроки

Метод 1 з 4: Рукоділля і хобі

  1. 1 Навчіться орігамі. Навчіться складати орігамі з паперу - це дуже захоплююче заняття. Почніть з простих фігурок, таких як «ворожка», а потім переходите до більш складним, таким як сюрікени.

    На wikiHow є багато статей в категорії «Орігамі». З них ви можете дізнатися, як зробити орігамі квіти, птицю, жабу, сюрікени, метелика і інші фігурки.

  2. 2 Спробуйте зайнятися малюванням або живописом. Не потрібно бути досвідченим художником, щоб створити свій витвір мистецтва. Малюйте картини і начерки, щоб висловити свої задуми і розвіяти нудьгу. Якщо ви змушені провести весь день вдома, намалюйте що-небудь цікаве.
    • Будь-яка людина здатна навчитися основам живопису або скетчінга (малювання начерків). Якщо ви вже досягли певного рівня, то придумайте собі завдання - наприклад, розписати камінь або навчитися малювати кінь.
    • Існують також інші види мистецтва. Так, можна малювати мокрим крейдою або створювати скульптури. А може, ви захочете створити дзеркало з ефектом нескінченності або «галактику» в банку?
  3. 3 Записуйте свої думки. Щоб зайняти себе справою і не нудьгувати, можна написати що-небудь. Пишіть, щоб розповісти свою історію, впорядкувати думки або висловити почуття. Нудьга і одноманітність завжди відступають, якщо викладати на папері свої творчі ідеї.
    • Спробуйте написати розповідь, вірш, міф, або вести щоденник.
  4. 4 Займіться музикою. Любіть грати або писати музику? Спробуйте скласти нову мелодію. Таке завдання урізноманітнює нудний день. Не сидіть склавши руки, діставайте свій музичний інструмент і займіться творчістю.
    • Сподобалася ваша нова пісня? Скористайтеся простим мікрофоном і запишіть її, не виходячи з дому.
    • Якщо у вас є друзі, які теж захоплюються музикою, запишіть пісню разом! Нехай кожен запише своє інструментальне або вокальне виконання і надішле вам звуковий файл, а ви зведіть всі файли в один трек.
  5. 5 Змініть зовнішній вигляд житла. Спробуйте змінити оздоблення будинку або своєї кімнати, щоб провести час весело і з користю. Оновлення інтер'єр, щоб додати кімнаті або будинку свіжий вигляд. Внесіть кардинальні або незначні зміни на власний розсуд. Отже, не втрачайте часу дарма і приступайте до справи.
    • Спробуйте пересунути меблі, щоб змінити планування і простір.
    • Перенесіть частину предметів з однієї кімнати в іншу і подивіться, де вони виглядають краще.
    • Розважтеся, наприклад зробіть будиночок з подушок або ковдр.
    • Можна намалювати картину і повісити у себе в спальні, щоб освіжити інтер'єр.
  6. 6 Здивуйте своїх домашніх, приготувавши що-небудь смачне. Якщо вам потрібно залишатися вдома, то це прекрасна можливість приготувати смачну страву. Подивіться, що є в холодильнику і кухонних шафках. Не обмежуйтеся тим, щоб розігріти заморожений напівфабрикат або залити окропом локшину - приготуйте повноцінне блюдо з різних інгредієнтів або спечіть печиво, булочки або кекс. Приготуйте блюдо, поки інших членів сім'ї немає вдома або вони зайняті чимось іншим.
    • Хочете приготувати швидке і смачна страва? Зробіть салат з тих інгредієнтів, що є під рукою, або зваріть спагетті.
    • Якщо у вас багато звичайних продуктів, на зразок борошна, яєць або цукру, ви можете спекти практично що завгодно. На багатьох кулінарних сайтах можна знайти рецепти з базових інгредієнтів.
  7. 7 Слухайте улюблені пісні. Скористайтеся «ВКонтакте» або іншим додатком, щоб скласти плейлисти на різні випадки життя. Підберіть давно улюблені пісні або пошукайте що-небудь новеньке. Можете також поділитися музикою з друзями і членами сім'ї.
    • Дайте шанс незнайомим виконавцям, спробуйте перейнятися новим стилем музики.
    • Складайте списки відтворення. Наприклад, підберіть плейлист для релаксації, занять спортом або читання.
  8. 8 Вирішуйте логічні завдання. Візьміть збірник логічних задач або знайдіть відповідний сайт. Почніть з простих завдань або спробуйте випробувати свою кмітливість більш складними!
    • Також можна вирішувати японські головоломки, такі як судоку або нонограмми.

Метод 2 з 4: Цифрові розваги

  1. 1 Розширюйте свої горизонти, вивчаючи інострнний мову. Скачайте собі на телефон Duolingo або інший подібний додаток, яке дозволить вам вчити нові слова і фрази за допомогою коротких цікавих вправ. Якщо вам не вистачає духу змагання, запропонуйте друзям або членам сім'ї приєднатися до вас - ви зможете разом практикуватися і стежити за успіхами один одного!
    • Якщо вам потрібна додаткова мовна практика, є різні сайти, де можна познайомитися з носіями інших мов і допомагати один одному. Спробуйте HelloTalk, Tandem Language Exchange або Conversation Exchange.
  2. 2 Пройдіть особистісний тест, щоб більше дізнатися про себе. Знайдіть сайти, які пропонують безкоштовне особистісне тестування, наприклад по типології Майерса - Бріггса або за концепцією еннеаграмми. Відповідь на ці тести займе всього кілька хвилин, але ви можете багато чого дізнатися про себе. Можете запропонувати друзям ІСІ членам сім'ї також пройти тест, а потім порівняти результати.
    • Можна спробувати і інші тести, наприклад дізнатися свій соціотип або IQ.
    • В інтернеті можна знайти безліч безкоштовних тестів.
  3. 3 Грайте в комп'ютерні ігри. Відеоігри - це прекрасна можливість розважитися, не виходячи з дому. Завжди можна знайти гру на свій смак, від «стрілялок» зі стрімким розвитком подій до головоломок з пошуком таємних предметів. Яку б гру ви не вибрали, вона дозволить внести різноманітність в нудний день. Також можна відмінно провести час з друзями за онлайн-грою, коли немає можливості вийти з дому.
    • Якщо вам подобається створювати власні світи, пограйте в Minecraft, The Sims або яку-небудь з ігор Animal Crossing.
    • Якщо ви любите музичні ігри, спробуйте безкоштовну гру для ПК osu! або що-небудь з Just Dance.
    • У соціальних мережах можна знайти багато безкоштовних ігор.
    • Якщо вам подобаються розраховані на багато користувачів онлайн-ігри, спробуйте League of Legends, World of Warcraft, Overwatch, Smite або Dota 2.
  4. 4 Дивіться улюблені фільми разом з близькими людьми. За переглядом цікавого фільму час проходить непомітно, особливо якщо дивитися його в компанії.Влаштуйте сімейний перегляд або дивіться один і той же фільм або відео разом з друзями (відправляйте один одному посилання або користуйтеся програмами, що дозволяють поділитися екраном).
  5. 5 Дивіться кумедні ролики на YouTube. Сервіс YouTube - відмінне місце для пошуку відео. На YouTube завжди знайдуться цікаві ролики під будь-який настрій. Нові відео публікуються кожну мить, тому вибір практично нічим не обмежений. Хочете дивитися приколи, смішних собак і котиків або проходження відеоігор - будь ласка.
    • Забавні відео можна також знайти в Facebook або Twitter.
    • Можливо, вам сподобається дивитися ролики, зняті користувачами сайтів з обміну відео, таких як TikTok.

Метод 3 з 4: Розваги з друзями і родичами

  1. 1 Пограйте в настільні ігри. Це класичне розвага вже багато років дозволяє весело проводити час і розвіювати нудьгу. Запропонуйте членам сім'ї зіграти в настільну гру. Більшість з них розраховані на кілька гравців і нікому не дозволять нудьгувати.
  2. 2 Наведіть порядок. Ймовірно, ви про це навіть не подумали, але прибирання - це відмінний спосіб зайняти себе. Навіть якщо більше схоже на роботу, ніж на розвагу, результатом буде чиста квартира або кімната - чим не привід порадіти. Наведіть чистоту або займіться організацією своїх речей, і нудьгувати буде просто ніколи.
    • Наведіть порядок у шафі або комоді, щоб без зусиль знаходити улюблені речі.
    • Допоможіть батькам зробити прибирання в кухні.
    • Дійте спільно з іншими членами сім'ї і приберіть весь будинок.
  3. 3 Приготуйте просте частування. Якщо вам нудно і немає можливості піти з дому, попросіть батьків, брата або сестру допомогти вам приготувати що-небудь смачне. Разом завжди веселіше і легше впоратися з будь-якою поставленою задачею.
    • Спробуйте спекти печиво, кекси або шоколадні брауни.
    • Приготуйте зморив - улюблені ласощі американських підлітків - прямо на плиті.
    • Подрібніть в блендері фрукти і зробіть смачний смузі.
    • Не бійтеся пробувати нові рецепти.
  4. 4 Поділіться історіями з життя. Якщо ви все сидите вдома, це відмінна можливість зібратися і поговорити на різні теми. Розповідайте цікаві або забавні історії, щоб усім було весело. Можна ділитися не тільки особистим досвідом, але також розповісти історії, почуті від інших. Спілкуйтеся на будь-які цікаві теми, щоб ніхто не нудьгував.
  5. 5 Уявіть відпустку своєї мрії. Сядьте разом на диван і поговоріть про подорож своєї мрії. Розкажіть, куди б ви хотіли поїхати і чим зайнятися. Дайте волю уяві - уявляйте собі будь-які заняття і пригоди, які вас цікавлять.
    • Обговоріть, як ви уявляєте собі ідеальне подорож.
    • Поговоріть про визначні пам'ятки і просто цікаві речі в тих місцях, які ви хотіли б відвідати.
    • Візьміть карти і нанесіть на них передбачувані маршрути.
    • Використовуйте перегляд вулиць в Google, щоб відправитися у віртуальну подорож.
    • Спробуйте вийти за рамки дійсності і уявити подорожі на інші планети.
  6. 6 Зберіть разом величезний пазл. Витягніть з шафи коробку зі старим пазлом або купіть в інтернет-магазині новий і приступайте. Знайдіть велику плоску поверхню, яку можна зайняти на досить довгий час, і зберіть пазл разом з братами і сестрами, а то і з батьками. Коли ви закінчите, то будете сповнені задоволення і гордості.

Метод 4 з 4: Активні розваги

  1. 1 Танцюйте. Танці - простий спосіб активно і весело провести час. Увімкніть свої улюблені пісні, додайте гучність і вперед. Необов'язково знати правильні рухи - танцюйте так, як вашій душі завгодно.
    • Створіть плейлист зі своїми улюбленими танцювальними піснями.
    • Придумайте власні руху або розучите новий танець.
  2. 2 Займіться фізкультурою. Якщо ви змушені залишатися вдома, це ще не означає, що вам потрібно обходитися без тренувань. Для безлічі вправ не потрібно ніякого устаткування, тільки ваш власний вага і знання рухів.Підтримуйте м'язи в тонусі і розвійте нудьгу.
    • В інтернеті можна знайти безліч безкоштовних відео з різними вправами.
    • Віджимайтеся від статі і присідайте, щоб зміцнити м'язи без додаткової ваги.
    • Стрибки на місці зі зведенням і розведенням рук і ніг послужать відмінною кардиотренировках.
  3. 3 Займіться розтяжкою або йогою. Чи займаєтеся ви іншими фізичними вправами чи ні, розтяжка буде чудовою ідеєю. Такі вправи допоможуть вам розслабити свій розум і зробити тіло більш рухливим і гнучким. Легка розминка дозволить активно провести час і забути про нудьгу.
    • Виконуйте рухи плавно, щоб не отримати травму. Припиніть розтягуватися, якщо відчуваєте біль під час рухів.
    • В інтернеті можна знайти багато безкоштовних роликів із заняттями йогою.