Як зробити костюм мумії

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 13 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК ПОЛУЧАТЬ МУМИЮ БЕСПЛАТНО В PUBG MOBILE
Відеоролик: КАК ПОЛУЧАТЬ МУМИЮ БЕСПЛАТНО В PUBG MOBILE

Зміст

Хочете налякати всіх у костюмі мумії на Хеллоуїн? Дуже легко зробити класний костюм мумії з простих предметів, які є у вас вдома або які можна купити задешево. Дотримуйтесь цієї простої інструкції, щоб дізнатися, як зробити класний костюм мумії на наступний Хеллоуїн.

кроки

Метод 1 з 4: Створення та фарбування бинтів мумії

  1. 1 Дістаньте білу тканину. Чудово підходять старі простирадла, але можна також придбати дешевий матеріал в магазині тканин. Якщо у вас немає нічого підходящого, пошукайте в магазинах секонд-хенд або на сайті оголошень про продаж старих речей.
    • Ви будете різати ці простирадла, так що вам може знадобитися більше однієї. Це не проблема, якщо вони у вас є!
  2. 2 Розкладіть тканину на підлозі або зручній поверхні. Ножицями зробіть паралельні розрізи на відстані 5-8 см один від одного вздовж одного краю простирадла. Лінійка необов'язкова - якщо смужки будуть трохи різної ширини, не біда. Мумії виглядають краще, коли вони асиметричні і сповнені недосконалостей.
  3. 3 Розірвіть тканину на смужки по зробленим розрізах. У смуг будуть ідеальні пошарпані краю. Це будуть бинти вашої мумії.
    • Знову-таки, нічого страшного, якщо ви розірвете їх не дуже рівно. Якщо ви все ж занадто скривився, візьміть ножиці і «перенаправьте» лінію розриву, а потім знову почніть розривати.
  4. 4 пофарбуйте матеріал. Вид, якого ви прагнете досягти - це брудні, вже давно не білі, багатовікові бинти мумії. Щоб досягти такого кольору, ви будете фарбувати тканину пакетиками чаю!
    • Дістаньте велику каструлю. На 2/3 заповніть її водою і доведіть до кипіння.
    • Додайте жменьку чайних пакетиків.Чим більше той, хто одягне костюм, тим більше тканини ви будете іспользоват і тим більше чайних пакетиків вам знадобиться. Для дитини буде достатньо кількох. Для дорослого візьміть цілу жменю.
      • Якщо у вас немає чайних пакетиків, використовуйте слабка кава.
    • Покладіть в воду матеріал і дайте йому просочитися від 30 хвилин до години.
    • Вийміть матеріал і дайте йому висохнути. Якщо хочете, візьміть чорну фарбу для розпису особи і хаотично зробіть мазки пензлем в різних місцях. Щоб прискорити процес, складіть все в наволочку, зав'яжіть її і киньте в сушильну машину.
      • Наволочка необхідна, щоб не забруднити сушилку. Не пропустіть цей пункт, якщо вирішите сушити матеріал в сушарці!

Метод 2 з 4: Зшивання на швейній машинці (перший спосіб)

  1. 1 Розкладіть бинти по передній частині білою водолазки або футболки з довгими рукавами. Не потрібно обертати їх навколо (вони все одно не втримаються на місці), переконайтеся, що вони досить довгі, щоб обмотати ними всю футболку. Покладіть їх недбало - ви ж не хочете бути підозріло доглянутою мумією! Рухайтеся від низу до верху і зупиніться, коли дійдете до області грудей.
    • Ймовірно, термокомбінезон буде переважніше, Ніж поєднання футболки і брюк, по крайней мере на вигляд. Але якщо його у вас немає, ви не хочете витрачати на нього гроші або просто хочете зробити костюм з двох частин, дійте як розказано тут.
  2. 2 Пришийте смужки з усіх боків футболки. Це найбільш трудомістка частина створення костюма. Хороша новина: чим більше недбало і менш акуратно нашиті смуги, тим краще. Залиште деякі смуги пришитими в повному обсязі, деякі довшими. Це костюм мумії - його практично неможливо зіпсувати!
  3. 3 Розріжте обидва рукави уздовж внутрішнього шва. Так ви зможете розгорнути їх повністю і вам буде легко нашити смужки, не піклуючись про те, як повернути тканину

і пришити їх по колу.


  1. 1
    • Дійте! Рівне розкладіть футболку. Відріжте смужки, щоб вони підходили по довжині до рукавів, і нашейте їх шар за шаром. Продовжуйте нашивати смужки, поки обидва рукави не будуть готові.
  2. 2 Виверніть футболку навиворіт і знову зшийте рукава. Потрібно зшивати з внутрішньої сторони, щоб шви не було видно. Треба, щоб люди подумали, що ваш наряд запозичений прямо з реліквією (а хто сказав, що це не так?).
  3. 3 Розпоріть кроковий шов штанів до самого верху. Розкладіть їх рівно і наріжте смуги потрібної довжини. Дійте так само недбало, як при виготовленні верхній частині наряду.
  4. 4 Почніть знизу і пришивайте смужки до обох штанин. Можете зупинитися, коли доберетеся до кінця крокової шва, тому що все інше повинна закрити ваша футболка. Однак кілька додаткових смуг будуть не зайвими. Зрештою, сильний вітер або роки ув'язнення в гробниці могли проявити себе.
  5. 5 Виверніть штани навиворіт і зашейте штанини. Якщо шов неідеальний, чудово! Залиште як є. Зрештою, хто його побачить?
  6. 6 Одягніть костюм. Ай! Не лякайтеся, це всього лише ви в дзеркалі. Так, а що робити з кистями рук і стопами? Ще трохи смужок тут і там (навколо рукавичок і однієї-двох пар шкарпеток), і все готово! Перейдіть вниз до методу 4, щоб дізнатися, що робити з головою.

Метод 3 з 4: Використання вузлів (другий спосіб)

  1. 1 Зв'яжіть разом чотири-п'ять смуг. Вузли можуть зробити мумію ще більш реалістичною і натякнути, що вибратися вам було нелегко! Цей спосіб підійде, якщо у вас немає швейної машинки або ви не вмієте нею користуватися.
  2. 2 Одягніть довге нижню білизну або білу футболку і штани. Підійде будь-яке поєднання білого верх з довгими рукавами і білих штанів. Тільки врахуйте, що об'ємні речі (на кшталт штанів-карго) - не кращий варіант для силуету мумії.
    • Не забудьте товсті вовняні шкарпетки!
  3. 3 Почніть обертати ногу. Для закріплення кінців можете або використовувати нахлест, або зробити ще один вузол (так як їх у вас вже є багато, він чудово впишеться).Бинтуйте прямими витками, хрест-навхрест або як хочете, щоб тільки покрити кожен сантиметр. Повторіть з іншою ногою і стегном. Коли доходить до кінця смужки, зав'язуйте ще один вузол, або прив'язуйте новий кінець до вже оберненої частини, або просто заправляйте його.
    • Матеріалом з однією з ніг оберніть таз. Не має значення, яка нога це буде. Але не обертайте до пояса і вище: достатку хеллоуїнські коктейлів не витримає навіть найміцніший сечовий міхур. Це буде вже справжній кошмар.
  4. 4 Оберніть торс від талії і до плечей. Найпростіше, якщо ви будете перехрещувати бинти буквою X на грудях і обертати навколо плечей на кшталт лямок. Щоб закрити кожен сантиметр, бинтувати потрібно внахлест з пристойним запасом. Знову-таки, якщо смуга закінчиться, прив'яжіть до неї наступну, або закріпіть ту, яку можна використовувати, і почніть з новою.
  5. 5 Оберніть руки. Якщо ви коли-небудь бинтували зап'ястя для боксу або іншого виду спорту, використовуйте ті ж хитрі плетіння між пальцями. Якщо ви цього раніше не робили, оберніть смужки між пальцями, навколо основи великого пальця і ​​на зап'ясті, знову і знову. Якщо смуга закінчиться, візьміть наступну і продовжуйте рухатися від пальців до плечей.

Метод 4 з 4: Останні штрихи

  1. 1 Накладіть на обличчя залишився повязочний матеріало-. Чим страшніше ви хочете виглядати, тим більш закритим повинно бути ваше обличчя. Якщо ви хочете бути милою, нешкідливою, усміхненою мумією, просто оберніть бинти від підборіддя навколо голови і трохи навколо чола. Якщо ваша мета - налякати всіх знайомих, забинтуйте все обличчя, залишивши місце лише для того, щоб бачити і дихати.
    • Попросіть друга допомогти вам з цим. Ви зможете забинтувати і самі, але надійно закріпити пов'язки буде непросто, особливо якщо у вас обмежене поле зору.
    • Якщо у вас є лижна маска і ви хочете закрити всі обличчя, можете використовувати її як основу для покриття голови.
    • Англійська шпилька, шпилька або інший подібний пристрій можуть виявитися дуже корисними. Тільки заправте їх під інший шар бинтів, щоб заховати.
  2. 2 Якщо ваше обличчя видно, додайте грим. Зробіть запалі очі і запалі щоки. Трохи білого в якості основи і трохи чорного на вилицях і під очима додасть вам примарний вигляд. Нанесіть на тіло трохи дитячої присипки для більшого ефекту стародавньої мумії, і ви готові!
    • Нанесіть гель на обличчя або навколо плям, щоб мумія здавалася злегка гниючої. Витягніть пару пасом волосся з-під бинтів на голові і вз'ерошьте їх, щоб виглядати ще більш жахливо.
  3. 3 відправляйтеся на вечірку в своєму новому костюмі. Або сядьте на ганку, коли люди будуть підходити до вашого дому, не ворушіться і вистрибніть на них, коли вони найменше цього очікують! Ха-ха!

Поради

  • Зберігайте старі простирадла, які вже нікуди не годяться, для карнавальних костюмів і подібних цілей.
  • Якщо ви зав'язуєте вузли, робіть їх міцними!
  • Якщо у вас немає кави або чаю, завжди є бруд.
  • Якщо у вас залишилися шматки пов'язок, ними можна обернути м'які іграшки для прикраси будинку. Ведмедиків-мумій можна виставити у вікні!
  • Коричнева, сіра і червона фарба також добре підійде для підфарбовування тканини. Червоний - це крооооооовь!

попередження

  • Якщо ви зав'язували бинти вузлами, вони можуть ослабнути і ви ризикуєте провести всю ніч, поправляючи їх. Якщо ви на вечірці, можливо, вам доведеться трохи менше рухатися. Просто танцюйте, як танцювала б мумія - який чудовий привід залишатися в образі!

Що вам знадобиться

Перший спосіб: зшивання на швейній машинці

  • Багато білої тканини (або простирадлом)
  • 3-12 чайних пакетиків
  • Каструля і гаряча вода для заварки
  • Наволочка (необов'язково)
  • Ножиці
  • Швейні приналежності (машинка, вспариватель і так далі)
  • Біла футболка з довгими рукавами і білі штани

Другий спосіб: використання вузлів

  • Багато білої тканини (або простирадлом)
  • 3-12 чайних пакетиків
  • Каструля і гаряча вода для заварки
  • Наволочка (необов'язково)
  • Ножиці

останні штрихи

  • Англійська шпильки, шпильки або подібні пристосування (необов'язково)
  • Дитяча присипка
  • Чорна і біла фарба для обличчя (чорну можна також використовувати для підфарбовування тканини)
  • Лижна маска (необов'язково)
  • Гель (необов'язково)