Як зробити макіяж героїні Чорного Лебедя

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 18 Січень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Радужная и тёмная балерины - 15 идей!
Відеоролик: Радужная и тёмная балерины - 15 идей!

Зміст

У вас не вийде відтворити образ Чорного Лебедя без ефектного і запам'ятовується макіяжу головної героїні на ім'я Ніна. Її бліде обличчя, крилатий чорно-білий макіяж очей і зухвало бордові губи просто незабутні. На щастя вам не потрібен професійний візажист, щоб відтворити цей театральний образ. Ви зможете повторити чудовий образ Ніни і завершити ідеальний образ Чорного Лебедя, якщо правильно підберете продукти.

кроки

Частина 1 з 3: Відбілити особа

  1. 1 Розфарбуйте особа в білий колір. Найкраще робити це за допомогою білої фарби для обличчя, але легка біла пудра також цілком підійде. Особа Ніни у фільмі примарно біле, тому вкрай важливо його відбілити. Щоб нанести фарбу для особи, використовуйте спонж або велику кисть для тону. Зосередьтеся на тому, щоб повністю покрити особа, приділивши при цьому увагу навіть лінії уздовж росту волосся. Не забудьте також відбілити повіки, вуха і шию.
    • Наносити білу фарбу на область шиї слід поступово, щоб отримати плавний перехід до вашого природного кольору шкіри. Так перехід між білою фарбою і вашою шкірою буде виглядати менш різким.
  2. 2 Нанесіть основу на білу фарбу або пудру. Слід використовувати найсвітліший відтінок основи, який ви зможете знайти. Використовуйте велику і пухнасту кисть, щоб не змазати білу фарбу на обличчі. Тональна основа закріпить фарбу для обличчя і приховає будь-які прожилки або плями. Закінчивши наносити основу, візьміть білі тіні для очей і повторіть процедуру. Білі тіні виділять білу фарбу, зроблять її непрозорою і матовою.
    • Використання пудри для обличчя поверх фарби допоможе запобігти розмазування макіяжу від легкого дотику. Також це створить хорошу основу для решти косметики.
  3. 3 Покрийте щоки бронзерів. Темно-сірий бронзер підійде найкраще. Це візуально виділить ваші вилиці. Особа Ніни у фільмі дуже худе, що ще більше акцентує увагу на макіяжі. Бронзер підкреслить вилиці, що особливо виділить їх разючий контраст з білим обличчям. Нанесіть бронзер на яблука щік і розтушуйте по діагоналі до скронь.

Частина 2 з 3: Створіть ефектний макіяж очей

  1. 1 Намалюйте крила біля очей. Для цього кроку використовуйте водонепроникний чорний олівець або рідку підводку. У цьому вам дуже допоможе фотографія Ніни в образі Чорного Лебедя, розташована в зоні видимості протягом усього процесу створення макіяжу. Контур крила повинен мати чітку точку на внутрішній частині перенісся, а потім йти по кривій уздовж природної верхньої межі брови. Нижня частина кривої повинна йти від внутрішньої частини носа, уздовж нижньої частини ока, як товста лінія підводки. Крила при цьому розходяться віялом від зовнішніх куточків очей і закінчуються нерівними межами.
    • Абсолютно нормально, якщо ваші лінії не ідеальні. Ідея полягає в тому, щоб нагадувати крила Чорного Лебедя, тому якщо макіяж трохи розмазаний, крила будуть виглядати злегка розмитими.
  2. 2 Заповніть контур, який ви намалювали. Спочатку його можна заповнити чорним олівцем для очей, а потім пройтися пензлем для тіней по всій площі. Олівець для очей зробить чорний колір непрозорим, в той час як чорні тіні зафіксують його. Найпростіший спосіб - це намалювати крила рідким підведенням, а потім невеликий пензлем нанести тіні.
  3. 3 Створіть ефект оперення за допомогою білого олівця для очей. Не турбуйтеся про точність на цьому етапі, так як ці лінії в результаті і повинні бути хвилястими і нерівними.Щоб білі лінії виглядали якомога контрастніше на тлі чорних крил, занурте кисть для тіней в білу фарбу для особи і розтушуйте поверх білого олівця. Продовжуйте, поки не зробите крил оперення, як у Ніни.
    • Лінію нижньої повіки також можна підкреслити за допомогою білого олівця. Це ще більше виділить ваші очі на тлі інтенсивного чорного кольору.
    • За бажанням, можна виділити лінії мерехтливими срібними тінями для очей, щоб надати образу ще більше драматизму.
  4. 4 Нанесіть смарагдово-зелені тіні на крила. За допомогою пальця легко нанесіть зелені тіні поверх основного макіяжу. У макіяжі Ніни були натяки на зелений відтінок, тому зелені тіні стануть завершальним штрихом макіяжу крил. Цей відтінок не повинен бути дуже темним - застосуєте достатню кількість, щоб колір заграв при зміні освітлення або рухів головою!
  5. 5 Використовуйте туш для вій. У Ніни немає інтенсивного макіяжу вій, але цей крок виділить ваші очі ще більше. Кілька шарів туші зроблять акцент на ваших очах на фоні темних тіней для повік. Додайте шар туші для вій, дайте йому висохнути, а потім нанесіть повторно. Зосередьтеся на кінчиках вій, щоб максимально "відчинити" очі.

Частина 3 з 3: Ідеальні темні губи

  1. 1 Намалюйте губи. Використовуйте для цього помаду темно-бордового кольору. Застосування олівця для губ збільшить стійкість вашої помади, що особливо важливо для цього образу. У Ніни були ідеально підкреслені губи, тому вам необхідно домогтися максимальної стійкості помади. Переконайтеся, що олівець для губ досить гострий, а потім наведіть контур від центру верхньої губи до центру нижньої. Обережно поводьтеся лінію по самому краєчку губ по обидва боки рота.
  2. 2 Заповніть контур темною помадою. Для цього способу найкраще підійде темно-бордовий або виноградний колір з коричневим відтінком. Повністю зафарбуйте губи і промокніть їх. Не забудьте взяти помаду з собою, так як в разі прийому їжі або напоїв вам, швидше за все, доведеться наносити її повторно.
  3. 3 Нанесіть коричневу основу на губи. Так губи гарантовано залишаться темного кольору. Цей крок не є обов'язковим, але зробить колір більш стійким. Візьміть спонж для макіяжу та злегка занурте його в темну пудру. Щільно притисніть до губ. Темна помада все ще буде просвічуватися, але спресована пудра допоможе їй залишатися на місці.

Поради

  • Перед нанесенням макіяжу зберіть все ваше волосся в тугий пучок, як у балерин. Так ви вбережете їх від випадкового потрапляння білої фарби.

додаткові статті

Какнанесті тіні для повік Какнанесті райдужні тіні Какнанесті макіяж для модної вечірки Каксделать зачіску і макіяж в стилі 1980-х Какстереть стійку помаду Какнанесті макіяж, щоб бути схожою на кореянку Какзавіть вії без спеціальних пристосувань Какзамаскіровать брови Какнанесті підводку для очей, щоб вона залишилася на весь день Каквосстановіть висохлу гелеву підводку для очей Какскрить синяк Каксделать тіні для повік в домашніх умовах Какотрастіть вії після того, як вони випали Какнаносіть СС-крем