Як сказати своїй подрузі, що ви любите її як дівчину

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 10 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как признаться в чувствах ПОДРУГЕ 💛 2 ЛЕГКИХ ШАГА
Відеоролик: Как признаться в чувствах ПОДРУГЕ 💛 2 ЛЕГКИХ ШАГА

Зміст

Якщо ви - дівчина, у якої з'явилися романтичні почуття до подруги, швидше за все, вам складно зрозуміти, що з цим робити. Для початку уважніше проаналізуйте свої почуття і ситуацію, щоб вирішити, чи варто визнаватися подрузі. Якщо ви вирішите відкритися їй, ретельно сплануйте розмову. Потім вислухайте все, що вона скаже, і вже відштовхуйтесь від цього!

кроки

Частина 1 з 3: Розберіться в ситуації

  1. 1 Подумайте, чи готові ви ризикнути дружбою, щоб розкрити свої почуття. Це, мабуть, найважливіша річ, яку варто обдумати, перш ніж визнаватися подрузі в симпатії. Розкриття почуттів, можливо, призведе до того, що відносини стануть незграбними або навіть закінчаться, якщо в них немає взаємності. Уявіть, що ви відчуєте, втративши дружбу з нею, а також подумайте, що гірше: залишитися без подруги або не визнати їй.
    • Цілком можливо, що вона відповість взаємністю і що у вас виникнуть повноцінні стосунки.
  2. 2 Пошукайте ознаки того, що ви цікаві їй в романтичному плані. Подумайте, як вона взаємодіє з вами і говорила вона чи робила щось, що вказувало б на її почуття до вас. Ось кілька доказів того, що ви, можливо, їй небайдужі:
    • сигнали мови тіла (наприклад, вона посміхається, схиляється тілом в вашу сторону і дивиться на ваші губи);
    • часті листування як без приводу, так і для того, щоб побудувати спільні плани;
    • безліч питань про вас і непідробний інтерес до вашої особистості;
    • дзеркальне відображення рухів вашого тіла (наприклад, вона сидить навпроти і ставить лікоть на стіл після того, як ви зробили те ж саме).
  3. 3 Уявіть, що б ви відчували, якби у вас ніколи не було шансу розповісти їй. Якщо ви сумніваєтеся, чи варто зізнаватися у своїх почуттях, протилежний погляд на ситуацію допоможе вам прийняти рішення. Спробуйте уявити, що б ви відчули, якби вона пішла і так ніколи не дізналася про ваші почуття. Чи буде це схоже на упущену можливість? Ви б засмутилися, якби не сказали їй? Якщо так, ймовірно, краще не мовчати.
    • Якщо думка про те, щоб промовчати, приносить вам полегшення, краще поки нічого не говорити.
  4. 4 Поговоріть з іншого надійної подругою про свої почуття до дівчини. Самостійні міркування навряд чи допоможуть вам прийняти рішення. Краще зверніться до надійної подрузі і поділіться своїми думками. Вона висловить свою точку зору з приводу ситуації, і, можливо, це допоможе вам визначитися, чи варто видавати себе.
    • Наприклад, подруга може сказати, чи бачить вона вас разом з тією дівчиною, чи говорила та коли-небудь про симпатії до вас або проявляла будь-які ознаки цього, наприклад фліртувала з вами.
  5. 5 Натякайте і фліртуйте з коханою, щоб зрозуміти, що відбувається. Якщо ви не зовсім готові зізнатися подрузі в своїх почуттях, можливо, флірт з нею допоможе вам прийняти рішення. Спробуйте робити їй компліменти, частіше зустрічатися з нею очима або навіть жартівливо піддражнювати її.
    • Наприклад, можна сказати що-небудь на зразок: «Ти виглядаєш приголомшливо в цій сукні! Я не можу відвести від тебе очей! » Або: «Ти така мила! Так би і з'їла тебе! »

    Порада: Якщо подруга не проти дотиків, можна м'яко торкнутися її руки під час розмови або спробувати злегка зачепити її плечем, коли ви будете разом гуляти.


Частина 2 з 3: Зізнайтеся їй у своїх почуттях

  1. 1 Виберіть відповідний час і місце для розмови. Визнання в любові - це делікатний розмова, тому переконайтеся, що у вас буде час і відокремлене місце, щоб зробити все як слід. Запитайте подругу, коли вона буде вільна, і домовтеся про зустріч з нею в призначеному місці.
    • Не заводьте розмову в присутності інших людей. Переконайтеся, що ви залишилися одні.
    • Спробуйте зустрітися в кафе і сісти за кутовий столик, якщо ви будете в громадському місці, або організуйте зустріч в своєму або її будинку для більшої конфіденційності.
  2. 2 Зробіть глибокий вдих, щоб взяти емоції під контроль. Якщо ви нервуєте через визнання, зробіть кілька глибоких вдихів, перш ніж почати говорити. Зробіть вдих через ніс, рахуючи до 5, потім затримайте дихання на 5 секунд і видихніть через рот, також вважаючи до 5. Це допоможе вам трохи заспокоїтися і тримати емоції під контролем.
    • Крім того, нагадуйте собі глибоко дихати під час решти розмови.
  3. 3 Позбавтеся від всіх відволікаючих чинників, щоб ви могли зосередитися на розмові. Сядьте або станьте так, щоб знаходитися лицем до подруги, наприклад сядьте навпроти неї за столом або поверніться до неї на дивані. Встановіть зоровий контакт і відкладіть в сторону всі, що може відволікати вас під час розмови, наприклад мобільний телефон, ноутбук або планшет.
    • Позбавтеся від інших відволікаючих чинників, які можна усунути, наприклад вимкніть телевізор.
  4. 4 Висловіть свої почуття в прямолінійною манері. Прямо скажіть дівчині, що вона вам подобається. Не ходіть навкруги і не говорите загадками. Просто візьміть і скажіть це! Так вам буде набагато простіше впоратися з ситуацією.
    • Спробуйте сказати що-небудь на зразок: «Аліна, ти - одна з моїх найближчих подруг, і мені здається, що у мене з'явилися романтичні почуття до тебе. Це абсолютно нормально, якщо ти не відчуваєш взаємності, але я хотіла сказати тобі це, тому що не хочу пошкодувати про свій мовчанні в майбутньому ».
    • Або просто: «Віка, ти мені подобаєшся більше, ніж подруга. Я не знаю, чи відчуваєш ти те ж саме, але я повинна була сказати тобі про це ».
  5. 5 Напишіть повідомлення, якщо переживаєте про можливу реакцію. Цілком нормально відправити повідомлення, якщо ви турбуєтеся про реакцію подруги або якщо цей варіант менш лякаючий для вас. Повідомлення повинно бути коротким і простим. Спробуйте описати свої почуття в 2-3 пропозиціях і дайте зрозуміти, що ви не заперечуватимете, якщо вона не відчуває взаємності. Спробуйте закінчити повідомлення так, щоб воно не вимагало відповіді, якщо їй буде ніяково реагувати. Написати користувачеві вдень або ввечері, а не пізно вночі або рано вранці, щоб не дратувати її в невідповідний час.
    • Спробуйте написати їй що-небудь на зразок: «Привіт, Свєта. Мені подобається проводити з тобою час, і мені здається, у мене є романтичні почуття до тебе.Я не знаю, чи цікаво тобі це, але мені просто потрібно було зізнатися ».
    • Або можна написати: «Кристина, я йду на ризик, але я думаю, що закохуюся в тебе. Я зрозумію, якщо ти не відчуваєш взаємності, проте дай мені знати, якщо у тебе теж є до мене почуття ».

    Порада: Завжди пишіть грамотно і уникайте скорочень в даній листуванні. Станьте перед подругою в найкращому світлі!


Частина 3 з 3: Рухайтеся далі у відносинах

  1. 1 Вислухайте відповідь подруги після того, як визнаєте їй у своїх почуттях. Дайте їй можливість відповісти і уважно слухайте її. Можливо, вона скаже, що ви їй теж подобаєтеся, або вона попросить більше часу, щоб обміркувати ваші слова, чи відразу скаже, що ви її не залучаєте. Однак, коли вона буде відповідати, слухайте її уважно і не перебивайте.
    • Намагайтеся кивати і зберігати нейтральне вираз обличчя під час її промови, щоб показати їй, що ви її слухаєте.
  2. 2 Приготуйтеся до того, що вона може бути вражена. Можливо, після вашого визнання подруга випробує невеликий шок, тому постарайтеся підготуватися до такої реакції. Однак майте на увазі, що це нормальна реакція, коли дівчина дізнається, що подруга закохана в неї. Це не означає, що ви їй не подобаєтеся у відповідь, можливо, раніше вона просто не розглядала вас в романтичному плані.
    • Можна потренуватися, розігравши сценку визнання з іншого подругою. Попросіть її прикинутися дівчиною, яка вам подобається, і відреагувати кількома різними способами, щоб допомогти вам визначитися з реакцією.
  3. 3 Заплануйте зайнятися чим-небудь веселим, якщо кохана відповість вам взаємністю. Якщо після того, як ви відкриєтеся подрузі, вона скаже, що ви їй теж подобаєтеся, заплануйте зайнятися чим-небудь разом! Влаштуйте перше побачення або просто проведіть час разом, наприклад сходіть в кіно або випийте кави.
    • Спробуйте сказати що-небудь на зразок: «Не хочеш сходити зі мною в кіно в суботу ввечері?» - або: «Я хотіла б провести з тобою час на цьому тижні. Коли ти вільна?"
  4. 4 Достойно відреагуйте, якщо у подруги немає тих же почуттів. Важливо визнати, що ви приймаєте її рішення, якщо вона не відчуває взаємності, особливо якщо ви хочете зберегти дружбу. Дайте їй зрозуміти, що ви все ще цінуєте її дружбу і що ви розумієте, що вона не відчуває до вас симпатії в романтичному плані. Подякуйте її за те, що вона вислухала вас і була чесна з вами.
    • Спробуйте сказати що-небудь на зразок: «Я розумію. Я ціную твою чесність і твою дружбу ».
  5. 5 Визнайте свої почуття і дозвольте собі пережити їх. Опинившись наодинці з собою, дозвольте собі посумувати і навіть поплакати через те, що подруга відкинула вас. Це нормально, і ви маєте повне право посумувати. Головне - будьте обережні, щоб не зациклюватися на своїх емоціях занадто довго.
    • Наприклад, можна дозволити собі посумувати і поплакати через події один-два дня, але потім обов'язково виберетеся з цього стану і займіться чимось веселим, щоб відволіктися.
  6. 6 Віддалитеся від подруги на деякий час, якщо вам необхідно простір. Якщо подруга сказала вам, що не відчуває взаємності, швидше за все, вам буде нелегко проводити з нею час. Цілком нормально скасувати наявні з нею плани і деякий час уникати нових зустрічей. Щоб рідше перетинатися, можна також обходити стороною місця, які, як ви знаєте, вона відвідує.
    • Спробуйте сказати що-небудь на зразок: «Катя, я ціную нашу дружбу, але мені потрібно дещо обміркувати, перш ніж ми знову побачимося. Сподіваюся, ти розумієш ».