Як скласти сердечко з паперу

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 1 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Оригами сердце из бумаги без клея и ножниц. Как сделать сердечко. Поделка. Валентинка на 14 февраля.
Відеоролик: Оригами сердце из бумаги без клея и ножниц. Как сделать сердечко. Поделка. Валентинка на 14 февраля.

Зміст

1 Складіть квадратний аркуш паперу навпіл по діагоналі, а потім знову розгорніть його. Покладіть лист одним з кутів до себе і зігніть його навпіл, щоб верхній і нижній кути поєдналися. Пригладьте складку, потім розігніть лист.
  • Якщо у вас немає квадратного аркуша паперу, візьміть звичайний прямокутний лист і ножицями виріжте з нього квадрат.
  • 2 Зігніть лист зліва направо навпіл по діагоналі, потім вирівняйте його. Загніть лівий кут і вставте його з правим кутом. Пригладьте складку, потім вирівняйте лист.
    • В результаті у вас вийде дві перпендикулярні складки вздовж діагоналей квадрата.
  • 3 Загніть верхній кут аркуша до його середини. Як і раніше, покладіть лист одним з кутів до себе. Пригніть верхній кут до середини листа, щоб він стосувався точки перетину двох діагональних складок. Пригладьте вийшла складку.
  • 4 Загніть нижній кут до верхнього краю аркуша. При цьому нижній кут повинен стосуватися середини верхнього краю паперу. Пригладьте складку.
  • 5 Загніть нижній лівий і правий кут до верхнього краю паперу. Кути повинні торкнутися середини краю в тій же точці, де знаходиться нижня вершина, яку ви загнули на попередньому кроці. Після цього пригладьте отримані складки.
    • На цьому етапі аркуш паперу повинен нагадувати за формою сердечко.
  • 6 Переверніть папір і загніть всередину кути. Спочатку загніть в середину лівий і правий кут. Потім загніть всередину два верхніх кута. Чи не загинайте нижній кут.
    • Сердечко з паперу готово! Знову переверніть його і подивіться, як воно виглядає.
  • Метод 2 з 2: Об'ємне сердечко

    1. 1 Зігніть квадратний аркуш паперу навпіл по горизонталі і знову вирівняйте його. Покладіть папір перед собою на плоску поверхню однієї зі сторін до себе. Загніть верхню сторону вниз і вставте її з нижньою стороною. Пригладьте складку, потім розігніть лист.
      • Якщо у вас немає квадратного аркуша паперу, візьміть ножиці і виріжте квадрат зі звичайного прямокутного аркуша.
    2. 2 Складіть лист навпіл по вертикалі, потім вирівняйте його. Загніть лівий край паперу і вставте його з правим краєм. Пригладьте складку і розігніть папір.
    3. 3 Зігніть аркуш паперу спочатку уздовж однієї, потім уздовж другої діагоналі і знову вирівняйте його. Спочатку загніть вниз верхній лівий кут і вставте його з нижнім правим кутом. Пригладьте складку і вирівняйте папір. Потім пригни верхній правий кут до нижнього лівого кута. Пригладьте складку і вирівняйте папір.
      • Після цього у вас повинно вийти чотири довгі складки, які перетинаються в центрі листа.
    4. 4 Загніть верхній і нижній край до центру, потім відігніть їх. Загніть обидва краї листа так, щоб вони зустрілися в центрі уздовж горизонтальної складки. Пригладьте обидві вийшли складки, потім вирівняйте папір.
    5. 5 Загніть лівий і правий край до центру, потім розправте їх. Точно так же, як ви зробили це з верхнім і нижнім краєм, зігніть лівий і правий край, щоб вони стикнулися в центрі листа. Пригладьте обидві вийшли складки, потім розігніть папір.
    6. 6 Поверніть лист і зігніть до центру верхній і нижній кути. Розгорніть аркуш паперу кутом до себе. Загніть верхній кут вниз, а нижній - вгору, так щоб вони торкнулися один одного в місці складки. Пригладьте отримані складки і не розгинайте їх.
      • Після цього папір матиме шість кутів.
    7. 7 Загніть всі шість кутів до центру і сплющите папір. Пригніть ліву і праву вершину до центру листа. Одночасно загніть до центру два верхніх кута уздовж вже існуючих діагональних складок. Виконайте те ж саме з двома нижніми кутами. Пригладьте складки і не розгинайте їх.
      • Щоб сплюснути папір, зігніть її навпіл горизонтально, так щоб верхній і нижній край були спрямовані від вас. Місце згину повинна бути звернена до вас.
      • Після того як ви сплющите лист, він почне нагадувати сердечко.
    8. 8 Зігніть вниз, а потім назовні лівий кут. Загніть ліву вершину до себе, а потім від себе.
      • Спочатку зігніть лівий кут до центру паперу і пригладьте отриману складку.
      • Після цього вирівняйте кут уздовж зробленої складки і загніть його за лист. Знову пригладьте складку, потім вирівняйте кут.
    9. 9 Розгорніть папір останньої зробленої складкою до себе. Візьміться за лист обома руками, так щоб вони розташовувалися по сторонам цієї складки.
    10. 10 Потягніть за краї паперу так, щоб стала видна складка в формі квадрата. Ця складка повинна розташовуватися біля центру паперу, там де ви згинали лівий кут два кроки назад.
      • Ви повинні побачити дві перпендикулярні складки, які перетинаються в центрі квадрата.
    11. 11 Вигніть назовні боку квадрата, потім притисніть їх один до одного. При цьому слід загинати боку квадрата від себе. Після того як ви зробите чотири таких згину - по одному на кожну сторону квадрата - зведіть разом ліву і праву сторони квадрата і сплющите їх.
      • Коли ви стиснете разом ліву і праву сторони, квадрат повинен скластися і опинитися всередині сплющеною паперу. Якщо цього не відбудеться, натисніть на центр квадрата пальцем.
    12. 12 Розгорніть папір і загніть всередину три кути на лівій стороні. Поверніть папір великим нижнім кутом до себе.
      • Загніть три лівих кута всередину, так щоб вони зникли в складках - в результаті у сердечка вийдуть округлені краї.
    13. 13 Виконайте кроки 8-12 з правою частиною сердечка. Повторіть на правій половині те ж саме, що ви робили з лівою частиною. Знайдіть прямокутну складку на правій стороні, заправте її так, щоб вона була прихована, і загніть всередину три кути, щоб округляти правий край серця.
      • Після того як ви закінчите з правою половиною, сердечко буде готово!

    Що вам знадобиться

    • Квадратний аркуш паперу