Як знову стати вільною після довгих відносин

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 17 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Запитай у тата. Початок відносин.
Відеоролик: Запитай у тата. Початок відносин.

Зміст

Після тривалих серйозних відносин майже неможливо згадати, ким ви були до того, як все почалося, і ще складніше стати тією самою людиною знову. Наступні поради швидко і ефективно виведуть вас з депресії після розриву і допоможуть відродити втрачене відчуття статусу одинокої, в якому і полягає вся суть.

кроки

Метод 1 з 2: Рухайтеся далі після серйозних стосунків

  1. 1 Перестаньте звинувачувати себе за те, як все закінчилося. Не має значення, хто все припинив або хто що сказав. Якщо ви розлучилися, це означає, що один з вас або ви обидва не підходили один одному, і не дивлячись на те, що це важко визнати, це робить розрив позитивним явищем в довгостроковій перспективі.Але це все буде потім, а поки єдине, про що вам потрібно пам'ятати, - це те, що це не ваша вина. Відносини - це дорога з двостороннім рухом. Ніхто не винен, якщо нічого не вийде. Тому перестаньте себе картати. Це не варто вашої емоційної енергії.
  2. 2 Дайте собі трохи часу посумувати. Всі будуть говорити вам: «Все буде добре», «Ти все одно була занадто гарна для нього», - і інші банальності, щоб спробувати підбадьорити вас. Однак правда полягає в тому, що вам буде сумно, і боротьба з цим почуттям або ігнорування печалі лише погіршать ситуацію. Суть не в тому, щоб уникнути смутку, а в тому, щоб встановити крайні терміни для її подолання. Дозвольте собі посумувати протягом тижня або близько того: їжте морозиво, дивіться жалісливі фільми і плачте від душі. Але як тільки цей тиждень закінчиться, настане час взяти себе в руки і рухатися далі.
    • Не можна сказати точно, скільки часу можна сумувати. Проте не слід дозволяти своїй печалі руйнувати ваше повсякденне життя і інші відносини.
    • Існують деякі докази (правда, ненаукові), що більшість людей приходить в норму приблизно через три тижні.
  3. 3 Визнайте, що перший час самотність буде здаватися дивним, чужим і некомфортним почуттям. Проте ви повинні розуміти, що в самоті немає нічого надприродного, - ви просто пристосовуєтеся до чогось нового. Відносини впливають майже на кожну частину нашого життя, тому, коли вони закінчуються, все може здаватися дивним і незрозумілим. Однак це просто ваші мозок і організм переключаються в режим одинаки. Це не має нічого спільного з вашим рішенням або постійними змінами вашої особистості.
  4. 4 Приберіть фотографії, речі і нагадування про колишнього партнера з повсякденного огляду. Через постійні нагадування про старі відносинах буде дуже важко звикнутися зі статусом одинака. Не потрібно нічого викидати, якщо ви цього не хочете, просто складіть всі ці речі в коробку і приберіть в шафу / гараж / на антресоль на деякий час. Навіть якщо вам здається, що не потрібно позбавлятися від речей, або якщо вам сумно робити це, все одно слід провести невелику чистку.
    • Якщо вас душать емоції, попросіть подругу допомогти вам. Так ви швидше впораєтесь, і у вас буде система підтримки для того, щоб прискорити зцілення.
  5. 5 Поєднуйте цей період з відпусткою, перестановкою меблів або купівлею нового наряду. Звичайно, тепер, коли ви самотні, не варто йти і кардинально міняти своє життя. Однак за допомогою пари невеликих змін, які ви, можливо, не могли здійснити, коли складалися у відносинах, вам буде значно простіше впоратися з іншими змін. Швидше за все, буде досить просто з'їздити куди-небудь на вихідні або сходити в похід, щоб трохи розвіятися і подивитися на речі в іншому світлі.
    • Зміна обстановки, навіть тимчасово, є хорошим способом подивитися на свою звичну життя в широкому контексті, що допоможе впоратися з важкими або болісними емоціями.
  6. 6 Відродити і зміцните свою дружбу і мережу підтримки. Якщо у вас є хороші друзі, швидше за все, вони трохи відійшли на задній план, але все одно були поруч, коли ви перебували в стосунках. Використовуйте цей час, щоб вийти в світ і надолужити все упущені моменти і відхилені запрошення. Тепер у вас є шанс налагодити зв'язок зі старими друзями і є свобода, щоб знайти нових. Дружні стосунки - це дуже позитивне явище, і чим вони міцніше, тим більше користі вони принесуть в проходженні цього складного періоду.
  7. 7 Визнайте себе і пишаєтеся собою, розуміючи, що вашу особистість не визначає те, з ким ви зустрічаєтеся. Бути самотнім - це благословення, і це вкрай важлива частина дорослішання і пізнання себе. Стан самотності між відносинами може бути самим винагороджує моментом в житті. Це час, коли ми стаємо сильнішими і переглядаємо свої пріоритети і інтереси, як особистість.Успіху і успіхів вашому новому «я»!

Метод 2 з 2: Знаходьте щастя в самотнього життя

  1. 1 Пробуйте щось нове. Час і енергія, які ви присвячували колишньому партнеру і вашим відносинам, тепер можуть бути перенаправлені на пріоритет номер один: на вас самих! Відносини, навіть хороші, часто закінчуються невеликим злиттям людей: ви вибираєте ті ж захоплення, моделі поведінки і друзів. Але бути знову самотнім - це шанс ще раз подумати про себе, ким ви хочете бути і що ви хочете робити.
    • Запитайте себе: «Чого я хочу?» Чи є речі, якими ви хотіли зайнятися з колишнім партнером, але у вас не вийшло? Захоплення, які ви відклали в довгий ящик, коли відносини почалися? Нові речі, спробувати які ви не знаходили час? Зараз саме час поставити собі ці питання, тому що відповіді більше не повинні враховувати іншу людину.
  2. 2 Зробіть внесок в своє майбутнє, купивши абонемент в тренажерний зал, записавшись на онлайн-курси, поставивши нову кар'єрну мету та інше. Ваші енергія, гроші і час тепер повністю належать вам, тому задійте їх з користю. Відмінний спосіб вирватися з рутини -распланіровать своє життя поза романтичних зустрічей. Зосередьтеся на речах, які не мають нічого спільного зі побаченнями або сексом, і присвятіть себе тому, щоб стати кращою людиною. Ви станете впевненіше в собі, щасливіше і більш пристосованою для самотнього способу життя.
  3. 3 Говоріть «так» життя. Найприємніше в самоті - це прокидатися щоранку, не знаючи точно, куди приведе цей день. Життя в стосунках буває дуже передбачуваною і, як правило, відчувається як повторювана пісня про кохання. Спочатку у вас завмирає душа і пурхають метелики в животі, але через деякий час це стає нудним і буденним. Зате тепер у вас є шанс говорити «так» будь дивною можливості, яка викличе у вас інтерес. Якщо у вас є друг, який грає в музичній групі, сходіть на одне з його виступів або заплануйте поїздку на вихідних тільки зі своїми друзями. Робіть що завгодно! Пробуйте все! Але найголовніше, погоджуйтеся на можливості, які вам надаються. Це найкращий час для знань і пригод. Це цінний період, щоб відкривати нові речі в собі і навіть спробувати те, що, можливо, вас лякає або здається незнайомим. РАДА СПЕЦІАЛІСТА

    Amy Chan


    Коуч по відновленню після розриву відносин Емі Чан - засновниця Renew Breakup Bootcamp, відновного табору, де практикується науковий і духовний підхід до зцілення після закінчення відносин. Її команда психологів і коучів всього за 2 роки роботи допомогла сотням людей, а табір був відзначений CNN, Vogue, The New York Times і Fortune. Її дебютна книга "Breakup Bootcamp" ( «Табір розбитих сердець») буде опублікована видавництвом HarperCollins в січні 2020 року.

    Amy Chan
    Коуч по відновленню після розриву відносин

    Самотність - це час, щоб відновити зв'язок з самим собою. Коуч по відновленню після розриву відносин Емі Чан говорить: «Часом, коли ми перебуваємо в відносинах, ми втрачаємо власне" я ". Розставання - це просто кінець одного розділу і початок наступної, Тому прийміть рішення зробити наступну главу барвистою, яскравою, грайливою і цікавою ».


  4. 4 Стати трохи сексуальніше. Величезна вибоїна в більшості відносин - це «фаза спортивних штанів», де жоден з партнерів не прагне справити враження на іншого своїм зовнішнім виглядом. Можна запросто перенести цю тенденцію в самотнє життя, однак не можна ігнорувати той факт, що частково посилення почуття щастя і впевненості в собі виходить з сексуальної привабливості. Почніть одягатися, як самотня людина, і ви відразу ж відчуєте себе таким.
    • Займайтеся спортом. Не тільки заради зовнішнього вигляду, але щоб отримати доведені переваги для емоційного та фізичного здоров'я.
    • Намагайтеся зберігати посмішку на обличчі навіть при спілкуванні з незнайомими людьми.
  5. 5 Коли відчуєте готовність, повільно повертайтеся в світ побачень. Одне те, що ви уникаєте відносин, не означає, що можна скидати з рахунків флірт і побачення. Якщо все робити правильно, вірні кокетливі взаємодії підвищать вашу впевненість у собі і без праці нагадають вам, що бути самотньою - це весело. Зараз ще занадто рано повертатися до серйозних стосунків, але абсолютно нормально періодично ходити на побачення. Зустрічі з різними типами людей допоможуть вам зрозуміти свої загальні симпатії і антипатії, і це буде ключовим моментом у визначенні того, що ви будете шукати в наступних відносинах, коли, нарешті, будете до них готові.
    • Знову ж таки, немає ідеального проміжку часу, який стоїть перечекати, поки ви не захочете знову ходити на побачення. І немає такої риси, яку можна або не можна перетинати. Якщо все, що ви хочете робити, - це фліртувати і спілкуватися, робіть це. Якщо ви захочете піти на вечерю з хлопцем з Tinder або з сайту знайомств - вперед!
    • Головне - залишатися без упереджень. Одне побачення не означає початку нових довгострокових відносин, якщо ви цього не захочете.

Поради

  • Живіть за власним розпорядком, так як ви знаєте себе як ніхто інший. Проте ваші друзі, швидше за все, з повною підставою спробують підняти вам настрій. Зрозумійте: навіть якщо ви не хочете виходити з дому прямо зараз, вони роблять це, тому що люблять вас.

попередження

  • В цілому краще не спілкуватися і не виходити на зв'язок з колишнім партнером протягом декількох місяців або, принаймні, поки ви знову не відчуєте себе розсудливим і самотньою людиною.