Як зігнути ложку

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 11 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК ГНУТЬ ЛОЖКИ  - 4 СПОСОБА для показа ФОКУСА | Спалили ВСЕ Трюки!
Відеоролик: КАК ГНУТЬ ЛОЖКИ - 4 СПОСОБА для показа ФОКУСА | Спалили ВСЕ Трюки!

Зміст

1 Візьміть ложку вертикально чашкою вниз. Візьміть звичайну металеву ложку вертикально таким чином, щоб її чашечка опинилася внизу. Обхопіть провідною рукою нижню частину рукоятки ложки. Другою рукою повністю сховайте решту рукоятки. Все повинно виглядати так, як ніби ви і другою рукою тримайте ложку, але насправді ваш великий палець не повинен охоплювати її рукоятку.
  • При виконанні даного фокусу глядачі повинні знаходитися прямо перед вами.
  • Якщо хочете, продемонструйте перед фокусом, що використовуєте саму звичайну ложку, постукавши нею об стіл або дозволивши глядачам потримати її в руках.
  • 2 Придавите ложку до столу, одночасно дозволивши їй відхилитися рукояткою до себе. Обіпріть ложку кінчиком чашечки об стіл і вдаючи, що сильно тисніть на неї.Придавлюйте ложку нижньої рукою, щоб глядачі могли бачити ваші зусилля. У той же самий час верхня рука повинна залишитися в тому ж положенні, що і раніше, але при цьому дозволити ложці відхилитися рукояткою назад. Нехай ложка обіпреться на безіменний і вказівний пальці нижньої руки.
  • 3 Прикиньтеся, що випрямляєте ложку. Покажіть глядачам свої магічні здібності, "поверненням" ложки в початковий стан. Для цього буде достатньо всього лише провести рукою над ложкою, а потім підняти її, щоб показати глядачам. Тільки прослідкуйте за тим, щоб ніхто з глядачів не побачив, що помилкова насправді пряма в той момент, коли передбачається, що вона зігнута.
  • Метод 2 з 3: Використання зламаною ложки

    1. 1 Будьте реалістичні. Дана техніка може добре виглядати на відео, але не обдурить живу публіку, особливо на близькій відстані. Можна спробувати продемонструвати цей трюк глядачам з деякої відстані, але так як не існує простого способу відтворити цілу ложку в кінці фокусу, вам буде важко успішно його закінчити.
    2. 2 Зламайте ложку. Якщо у вас є ножівка, нею можна відпиляти чашечку ложки від рукоятки. В іншому випадку того ж результату можна домогтися неодноразовим згинання та розгинання ложки. Відшліфуйте будь-які гострі краї деталей ложки, які можуть залишитися після цього кроку.
    3. 3 Затисніть обидві частини ложки між великим і вказівним пальцями. Ваша рука повинна виглядати так, як ніби ви невимушено взяли в неї легкий предмет, тобто вільні пальці повинні бути природно розслабленими, а не випрямленими. При цьому обидві половинки ложки слід розташувати так, щоб вони у вашій руці здавалися єдиним цілим.
    4. 4 Поступово звільніть захоплення ложки. Обидві її половинки почнуть нахилятися вниз, створюючи ілюзію того, що ложка гнеться. Тільки будьте обережні, щоб не послабити захоплення до такої міри, коли деталі ложки вислизнути з пальців.

    Метод 3 з 3: Використання поєднання зламаною і зігнутою ложок

    1. 1 Зламайте ложку. Це можна зробити вручну або ножівкою. Потім відшліфуйте гострі краї деталей зламаної ложки.
    2. 2 Зігніть іншу ложку. Візьміть ложку горизонтально, як якщо б у ній щось було, а рукоятку загніть вниз під кутом в 90 градусів. Тепер при рукоятці, зверненої перпендикулярно до підлоги, чашечка ложки повинна зберегти своє горизонтальне положення.
    3. 3 Візьміть зігнуту ложку великим і вказівним пальцями безпосередньо за чашкою. Якщо ви правша, то чашечка ложки повинна бути звернена вправо, а якщо ви лівша, то вліво. При цьому рукоятка ложки буде притиснута до долоні і нахилена таким чином, щоб її не було видно за вашим зап'ястям і вона не стирчала явно з-під руки. Решта ваші пальці також гратимуть роль ширми, що приховує рукоятку зігнутою ложки від поглядів. Простежте за тим, щоб вони були щільно зімкнуті без будь-яких присвятив.
    4. 4 Візьміть в ті ж пальці рукоятку від зламаної ложки. Ідея полягає в тому, щоб створити ілюзію того, що зламана рукоятка є невід'ємною частиною чашечки зігнутою ложки. Постарайтеся головним чином тримати її саме кінчиками пальців, щоб у вас була можливість послабити захоплення зламаною рукоятки, не втративши при цьому надійного контролю над зігнутою ложкою.
    5. 5 Поступово звільніть захоплення зламаною рукоятки. Вона почне нахилятися вниз, створюючи ілюзію того, що ложка гнеться. Будьте обережні, щоб не послабити захоплення до такої міри, коли зламана рукоятка вислизне з рук.
    6. 6 Сховайте долонею зламану рукоятку. Швидким обманним рухом змусьте зламану рукоятку "зігнутися" прямо вам в долоню, простеживши за тим, щоб дві рукоятки НЕ стукнулися один об одного, а іншою рукою витягніть з кулака зігнуту ложку для демонстрації.
    7. 7 Відволікаючи глядачів зігнутою ложкою. Підніміть її високо, щоб їм було краще її видно, кілька разів вдарте нею об стіл або запросіть кого-небудь з глядачів для ближчого огляду.Поки вся увага буде прикута до зігнутою ложці, заховайте зламану рукоятку собі в кишеню.