Як створити свій сайт

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 26 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Я сделал сайт за 10 минут!
Відеоролик: Я сделал сайт за 10 минут!

Зміст

Для початку вам треба продумати дизайн і створити версію сайту у себе на комп'ютері. Після цього можна перенести сайт на хостинг і зробити його доступним для інших. Перенесення сайту може здатися складним, але ця стаття допоможе вам розібратися.

Ви, напевно, знаєте, що найголовніше - це контент сайту, його наповнення цікавою інформацією. Але не менш важливо залучити відвідувачів і представити інформацію в зручному вигляді, полегшивши відвідувачам її пошук. Також треба оптимізувати сайт для пошукових систем, щоб залучити нових відвідувачів і знати, яка інформація на сайті приваблює найбільше відвідувачів. заголовок посилання

кроки

  1. 1 Виберіть і зареєструйте доменне ім'я. Виберіть коротку назву, легко запам'ятовується і відповідне змісту сайту.
    • Доменні зони .com, .edu, .org і .net спочатку передбачалися для комерційних сайтів, освітніх, для організацій і мереж відповідно. Спробуйте підібрати доменну зону за призначенням сайту, однак на ділі немає обмежень і будь-яка зона може використовуватися для іншої сфери (наприклад org або com). Якщо ваше ім'я зайнято в одній з доменних зон, воно може бути доступно в інший.
  2. 2 Знайдіть підходящий хостинг. Головними критеріями є пропускна здатність і безпеку. Саме ці показники важливі для стабільної та швидкісної роботи сайту. Пропускна здатність - обсяг даних, які можуть бути передані в певну кількість часу.
    • У міру зростання сайту і збільшення кількості відвідувачів можна буде збільшити пропускну здатність сайту. Якщо сайт буде відкриватися повільно, то це може зменшити кількість відвідувачів. Багато хостинги надають програмне забезпечення для відстеження пропускної здатності сайту.
  3. 3 Робіть резервні копії сайту. Збережіть сайт на жорсткий диск свого комп'ютера. Тільки ви зможете переглядати його і вносити зміни, в той час як інтернет версія буде доступна кожному для перегляду.
  4. 4 У сайту повинна бути зрозуміла навігація. Якщо відвідувач не може дістатися до бажаної інформації на сайті протягом 30 секунд, то, швидше за все, він покине сайт і більше не повернеться. Створіть розділи сайту і дайте посилання на кожен розділ у верхній частині сайту. Це спростить навігацію по сайту.
  5. 5 Поліпшите код. Перевірте HTML, CSS, XHTML, JavaScript і XML на помилки. Код не повинен містити зайвого сміття. Існують сайти, де ви в режимі онлайн можете перевірити кожен з видів коду на помилки.
  6. 6 Створіть карту сайту. Карта сайту допоможе пошуковим системам проіндексувати ваш сайт. Карта чайтья - це набір посилань на розділи вашого сайту. Це полегшує пошуковим системам уявлення найбільш важливих сторінок вашого сайту.
  7. 7 Перевірте відображення сайту в різних браузерах. Сайт та структура сторінок повинні відображатися правильно у всіх браузерах. Протестуйте сайт на найпоширеніших браузерах, якими користуються більшість людей: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Opera і Safari.
  8. 8 Використовуйте SEO-дружній код. Використовуйте Meta і ALT теги, щоб в результатах пошуку показувалося не тільки назва сайту, але і головні його раздели.Ето дозволить просунути сайт в топ пошукових запитів і залучити більше відвідувачів. ALT теги - це письмовий опис сайту і зображень, щоб сказати пошуковим системам якого роду зображення є у вас на сайті.
  9. 9 Встановіть модулі веб-аналітики для відстеження статусу вашого сайту. Статистика показує кількість відвідувань вашого сайту, час, проведений на сайті, кількість сторінок, переглянутих кожним відвідувачем і інші корисні статистичні дані. Використання такого програмного забезпечення дозволить внести зміни, щоб підвищити його ефективність.
  10. 10 Перенесіть файли вашого сайту на веб-хостинг. Сайт на вашому комп'ютері називається локальним. Після перенесення на веб-хостинг сайт стає повністю робочим і доступним для всіх.

Поради

  • Регулярно оновлюйте вміст сайту. Після запуску сайту постійно підтримуйте його і оновлюйте інформацію. Оновлення на сайті - головна причина повторного відвідування відвідувачами.