Як стати сільською дівчиною

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 14 Червень 2021
Дата Оновлення: 22 Червень 2024
Anonim
Александра Мироненко "Тримай" – выбор вслепую – Голос. Дети 3 сезон
Відеоролик: Александра Мироненко "Тримай" – выбор вслепую – Голос. Дети 3 сезон

Зміст

Бути сільською дівчиною - це чудово! Дивіться на Кейсі Масгрейвс, Керрі Андервуд, Келлі Піклер або Міранду Ламберт? Ви думаєте про те, що ці люди можуть бути справжніми сільськими дівчатами? Адже в них поєднуються прекрасний характер і відмінні зовнішні дані. Дотримуйтесь нижчевикладені принципи для того, щоб стати сільською дівчиною!

кроки

Метод 1 з 3: Зовнішній вигляд

  1. 1 Отрастите волосся! Сільські дівчата люблять коси і об'ємні кучері. Ваше волосся повинні бути довгими, хвилястими і бажано власними (не накладна). Кучеряві / хвилясті краще, але якщо ви є власницею прямих, то це не страшно. Сільська дівчина може бути або брюнеткою, або рудої, або блондинкою. Залиште всі рожеві, фіолетові та інші забарвлення шевелюри міським модницям!
  2. 2 Купуйте чоботи. Кожна сільська дівчинка потребує чобітках! Їх можна замовити індивідуально або придбати в магазині. Кожна сільська дівчина має окрему пару чобіт для полювання, верхової їзди, розваг і роботи.
  3. 3 Дотримуйтесь правил гігієни. Коли сільські дівчата не байдикують і брудняться, ви можете подумати, що вони постійно «чисті». Вони працюють в поті чола - але це не означає, що такі люди не можу пахнути, як тюльпани. Регулярно приймайте душ, чистите зуби 2 рази на день і не забувайте користуватися зубною ниткою. Використовуйте дезодорант і лише зрідка можете бризнути на себе легкі духи.
  4. 4 Використовуйте менше косметики. Ви не повинні виглядати, так оздоблена лялька. Просто будьте бадьорими і красивими. Якщо ви потребуєте в невеликому макіяжі, кілька крапель зволожуючого крему-тоніка буде досить для того, щоб ваше обличчя нормально виглядало.
    • Темні кола надають далеко не бадьорий вигляд, тому наносите світловідбиваючий консилер біля лінії вій, якщо вони у вас є. А потім злегка припудріть, щоб зберегти ефект.
    • Подовжите вії. Якщо ви від природи наділені темними, довгими віями, пропустіть цей абзац. Якщо немає, то наносите 1-2 шари коричневої туші тільки на верхні вії.
    • Нанесіть нейтральні рум'яна на щоки.Після цього проведіть пензлем із залишками даної косметики по лобі, носі і підборідді.
    • Закінчите приводити свій зовнішній вигляд в порядок, рушивши губи нейтральним блиском (тільки не мерехтливим!).

Метод 2 з 3: Заходи

  1. 1 Проводьте багато часу на відкритому повітрі. Сільські дівчата не витрачають своє життя на перегляд телевізора і сидіння за комп'ютером! Вони наполегливо працюють, коли їх робота знадобиться. В інший час - безтурботно гуляють з друзями на вулиці або просто лежать на сонці, тим самим поглинаючи корисний для організму вітамін D!
    • Більшість сільських дівчат працює на фермах. В їх обов'язки входить підготовка сіна, доїння корів, спорудження ангарів для худоби. Вам не потрібно жити на фермі круглий рік, щоб бути сільськими, але це, безумовно, допомагає.
    • У неробочий час сільська дівчина, можливо, захоче взяти участь в екскурсії, посидіти біля водойми або просто побути поза домом. Такі особистості досить самодостатні - це значить, що вони вчаться робити речі самостійно людей.
    • Безліч сільських дівчат ходить на полювання, риболовлю, катаються на конях, а танцюють! Це те, чим підлітки із сільської місцевості займаються майже кожен вихідні.
  2. 2 Займайтеся спортом. Сільські дівчата зазвичай люблять дивитися і грати в футбол, їм часто подобаються коні. Це не означає, що вони не можуть бути жіночними! Зніженість може ставитися і до них. Сільським дівчатам також нерідко подобаються прикраси, аксесуари та все рожеве.
    • Цікавтеся футболом. Сільські дівчата люблять футбол, особливо американський. Переконайтеся, що ви дивитеся матчі і знаєте, хто ваша улюблена команда. Якщо ви не самотні, об'єднаєтеся в нову команду.
    • Навчіться насолоджуватися деякими традиційними гри. Наприклад, скачки на конях і гонки н автомобілях - хобі для багатьох сільських дівчат.
  3. 3 Ніколи не бійтеся забруднитися. Не лінуйтеся виходити на вулицю, щоб покосити газон або допомогти батькові з ремонтом автомобіля і т.д.
  4. 4 Навчіться любити тварин. Заведіть собі багато вихованців, краще собак. Як шукачів для села підійдуть ретривери і кунхаунд, для нагляду за великою рогатою худобою - коллі і т.д. В принципі, згодиться будь-яка велика собака.
    • Заведіть тварина не тільки заради розваги. Якщо ви вирішили купити домашнього вихованця, то пам'ятайте, що потрібно не забувати про таку відповідальності навіть коли він виросте. Не можна відмовлятися від тваринного після того, як воно перестало бути милим і пухнастим.
    • Собаки будуть хорошим партнером на полюванні. Якщо полюєте на тетерева, качку або перепела, умовте свою сім'ю купити мисливську собаку, щоб вона допомагала вам. Вона стане прекрасним компаньйоном.
  5. 5 Не тримайте скарбничку знань порожній. Спробуйте отримати гарну освіту в школі, а потім в інституті. Дізнайтеся все про тваринний світ. Вам повинні бути відомі назви не менше 5 гір, озер і морів. Якщо ви хочете продовжити кар'єру в селі, вивчіть ботаніку, сільське господарство і зоологію.
    • Сільські дівчата можуть нічого не розуміти в мистецтві, але це не означає, що вони дурні. Насправді такі особи мають більшу кількість практичних знань. Не треба думати, що в селах живуть тільки безглузді люди - це міф!
    • Частина виховання сільської дівчини - це знання того, як що працює. Вона може впоратися майже з будь-якою справою - і карбюратор зафіксувати, і м'ясо приготувати.

Метод 3 з 3: Поведінка

  1. 1 Слідкуйте за своїми манерами. Вирази «Так, мем» і «Ні, сер» завжди повинні бути у вашому лексиконі разом з «будь ласка» і «спасибі». Не треба перекручувати свій голос і намагатися говорити з акцентом, це виглядає не дуже красиво.
  2. 2 Навчіться любити музику кантрі. Міранда Ламберт, Джош Тернер, Тім МакГроу, Віллі Нельсон, Джонні Кеш, Келлі Піклер, Тобі Кіт, Джейсон Олдін, Керрі Андервуд, Люк Брайан, Алан Джексон і Біллі Рей Сайрус - ви повинні знати всі їхні твори.
    • Концерти є прекрасним місцем для того, щоб послухати живу музику і поспілкуватися з друзями. Спробуйте піти на кілька заходів, щоб краще пізнати особливості музики.
  3. 3 Завжди будьте впевненими в собі. Сільські дівчата лагідні, чемні і легко йдуть на контакт, але вони не терплять дурниць і, звичайно, не бояться сказати те, що думають. Навчіться довіряти своїм переконанням і не відступати від них.
    • Віра є наріжним каменем багатьох сільських дівчат, але це зовсім не обов'язково. Більшість з них є віруючими, ходять до церкви щонеділі і неухильно дотримуються заповіді. Якщо це про вас - прекрасно, продовжуйте в тому ж дусі. Якщо немає, то не варто змушувати себе заглиблюватися в релігію. Просто будьте собою, і вам буде добре!
    • Сільські дівчата поважають своїх хлопців, але не дозволяють їм скористатися чим-небудь. Це ніжні, чуттєві особи, які можуть піти на самопожертву. Але вони також вимагають відповідних лояльності і поваги від своїх чоловіків.
  4. 4 Пишаєтеся тим, що ви - сільська дівчина. Не соромтеся того, хто ви і звідки родом - так ви заслужите повагу оточуючих. Якщо люди говорять «Я ненавиджу своє село», то це означає, що вони розгублені або засмучені. Будьте доброзичливими і ведіть себе так, щоб інші не мали до вас ніяких претензій. Якщо вас принижують - намагайтеся знайти конструктивне рішення, а не вплутуватися в сварку.
    • Сільські дівчата - це яскраві, сильні духом особистості. До того ж вони завжди веселі і люблять відпочивати біля води на піщаному березі з шезлонгами і красивим заходом.
    • Будьте скромними. Не треба проявляти зарозумілість. Жителі сіл добрі, сердечні та щедрі. Робіть що-небудь хороше для людей, нічого не вимагаючи натомість. А ще не забувайте про презумпцію невинуватості.
    • Будьте веселими. Гумор допоможе вам залишатися щасливими. Сипте смішними анекдотами! Не бійтеся іноді пожартувати на власну адресу: це буде ознакою того, що ви не замкнуті в собі і не зосереджені лише на своїх проблемах.
    • Будьте авантюристка. Проводьте більше часу на вулиці і пізнавайте світ.