Як зв'язатися з представником WhatsApp

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 28 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК АКТИВИРОВАТЬ СИСТЕМНЫЙ БАГ НА БЕСПЛАТНЫЙ БРАВЛ ПАСС в БРАВЛ СТАРС!
Відеоролик: КАК АКТИВИРОВАТЬ СИСТЕМНЫЙ БАГ НА БЕСПЛАТНЫЙ БРАВЛ ПАСС в БРАВЛ СТАРС!

Зміст

WhatsApp - це унікальне додаток для обміну повідомленнями, що поєднує в собі функції соціальної мережі, месенджера і додатки для бізнесу. Звернення на підтримку WhatsApp не можна зв'язатися по телефону. Щоб звернутися за допомогою, необхідно перейти на сторінку «Контакти» на сайті компанії або скористатися розділом допомоги в самому додатку, якщо воно працює. На сайті можна задати питання про мессенджере і бізнес-функції, спільні бізнес-питання, а також заповнити анкету. Якщо це не вирішить проблему, можна написати лист в офіс компанії.

кроки

Метод 1 з 2: Надішліть електронного листа в службу підтримки WhatsApp

  1. 1 Щоб звернутися в службу підтримки, перейдіть в розділ «Контакти». Ви опинитеся на сторінці підтримки. Перед вами кілька категорій: «Служба підтримки WhatsApp Messenger», «Служба підтримки WhatsApp Business», «Рішення для WhatsApp Enterprise», «Питання про політику конфіденційності», «Загальні бізнес-питання» і «Адреса юридичної особи».
  2. 2 Натисніть на напис «Напишіть нам» під рядком «Служба підтримки WhatsApp Messenger». Ви будете перенаправлені на сторінку з інструкцією про те, як зв'язатися з WhatsApp по телефону. Щоб зв'язатися зі службою підтримки через додаток, відкрийте його і зайдіть в Настройки> Допомога> Напишіть нам.
    • Якщо WhatsApp не функціонує належним чином, можливо, через додаток зв'язатися з фахівцями не вийде. В такому разі скористайтеся комп'ютером.
    • Цілком ймовірно, що відповідь на ваше запитання вже було дано в розділі FAQ. Рекомендується спочатку відвідати цей розділ.
  3. 3 Надішліть питання за адресою, призначеного для конкретного пристрою. Ви можете вибрати один з варіантів: Android, iPhone, Windows Phone, WhatsApp для комп'ютерів або інше, в залежності від того, яку платформу ви використовуєте.
  4. 4 Скопіюйте та вставте один з адрес у форму електронного листа. Після відправлення листа з питанням відповідь прийде протягом декількох хвилин. Ви отримаєте підтвердження того, що лист отримано.
    • Напишіть в листі свій номер телефону в міжнародному форматі з кодом країни, а потім питання. Якщо не знаєте код країни, скористайтеся інструментом пошуку WhatsApp.
  5. 5 Напишіть електронного листа до служби підтримки WhatsApp Business з питаннями про використання WhatsApp Business. Якщо ви власник малого бізнесу і у вас виникли складності з WhatsApp Business, надішліть листа електронною поштою з описом проблеми. Вкажіть, в яких випадках вона виникає, чи можна цю проблему відтворити, чи виникають помилки. Прикладіть знімок екрана і вкажіть номер телефону в міжнародному форматі.
    • Якщо у вашому листі буде недостатньо інформації, Служба підтримки WhatsApp Business надішле відповідний лист з проханням надіслати необхідну інформацію.
  6. 6 Надішліть листа з архівом чату в Службу підтримки WhatsApp Business. Якщо WhatsApp працює, вам потрібно відправити архів чату фахівцям служби, щоб вони змогли встановити проблеми, що виникають при відправці повідомлень.
    • Відкрийте WhatsApp, потім перейдіть в Меню> Установки> Допомога> Напишіть нам. Опишіть проблему. Натисніть Далі> Тут немає відповіді на моє запитання.

Метод 2 з 2: Відправити звичайний лист в компанію WhatsApp

  1. 1 Якщо не вийшло зв'язатися зі Службою підтримки, напишіть листа до головного офісу WhatsApp. Якщо ваш телефон і комп'ютер не працюють або ви не маєте можливості вийти в інтернет, залишається тільки написати лист.
    • Адреса юридичної особи компанії WhatsApp: WhatsApp Inc.1601 Willow Road, Menlo Park, California 94025
  2. 2 Чітко позначте проблему в листі. Необхідно вказати номер вашого телефону в міжнародному форматі з кодом країни і описати, які проблеми з аккаунтом WhatsApp у вас виникли.
  3. 3 Поясніть, які труднощі в роботі ви відчуваєте і які повідомлення про помилки отримуєте. Фахівці WhatsApp повинні знати, в яких випадках виникає ця проблема і чи можна її відтворити.
    • Наприклад, можна написати: «Кожен раз, коли я роблю відеодзвінок в WhatsApp, зображення на екрані зависає. Як це можна виправити? ». Вкажіть в листі свій номер телефону в міжнародному форматі.
    • Інший приклад запиту: «Мій телефон постійно повідомляє мене про нові повідомлення в WhatsApp, хоча нових повідомлень немає. Це почалося тиждень тому і з тих пір відбувається кожен день. Як це виправити?"
    • Уточніть, на якому пристрої виникла проблема: смартфон або комп'ютер. Якщо перше, вкажіть модель смартфона.
    • Не ставте питання, відповіді на які вже є в розділі FAQ. Фахівці, швидше за все, не відреагує на питання з цього розділу.

попередження

  • Служба підтримки WhatsApp не має номера телефону. Якщо на якомусь сайті в інтернеті нібито вказується її номер - швидше за все, це виверт шахраїв.