Як видалити Netflix на телевізорі Samsung Smart TV

Автор: Mark Sanchez
Дата Створення: 28 Січень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как удалить стандартные приложения на Samsung TV. Как войти в режим разработчика (Developer Mode).
Відеоролик: Как удалить стандартные приложения на Samsung TV. Как войти в режим разработчика (Developer Mode).

Зміст

З цієї статті ви дізнаєтеся, як видалити Netflix на «розумному» телевізорі Samsung Smart TV. Це можна зробити в меню налаштувань додатків. Залежно від моделі телевізора Netflix може бути встановленим додатком - в цьому випадку видалити його не вийде.

кроки

  1. 1 Натисніть кнопку «Додому» на пульті дистанційного керування. Ця кнопка позначена значком у вигляді будиночка. На телевізорі відкриється Smart Hub.
  2. 2 Оберіть додатки. Цей значок у вигляді чотирьох квадратів знаходиться в нижньому лівому кутку Smart Hub. Відкриється список всіх встановлених додатків.
  3. 3 Виберіть «Налаштування» . Це значок у вигляді шестерінки знаходиться в правому верхньому куті. Тепер, якщо виділити додаток, відкриється меню.
  4. 4 Виберіть додаток Netflix. Для цього скористайтеся кнопками зі стрілками на пульті дистанційного керування. Під зазначеним додатком з'явиться меню.
  5. 5 Оберіть видалити. Це перша опція в меню «Налаштування».
    • Якщо ця опція неактивна (позначено сірим кольором), видалити Netflix не вийде, тому що це встановлений додаток.
  6. 6 Оберіть видалити ще раз. Зробіть це у спливаючому вікні, щоб підтвердити свої дії. Додаток буде видалено.
    • Якщо ви хочете заново встановити Netflix, прочитайте цю статтю, щоб дізнатися, як встановлювати додатки на телевізор Samsung Smart TV.

Поради

  • Якщо ви більше не хочете користуватися послугами Netflix, відмовтеся від них. Прочитайте цю статтю, щоб дізнатися, як скасувати підписку на Netflix.