Як вислизнути з дому вночі

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 14 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Ukrainian Citizens when Tortured by Chechen and Russian Troops, 3 Nights Like Living in HELL
Відеоролик: Ukrainian Citizens when Tortured by Chechen and Russian Troops, 3 Nights Like Living in HELL

Зміст

Якщо ви намагаєтеся втекти з дому, скористайтеся парою простих прийомів, щоб зробити це тихо і непомітно. Важливо заздалегідь спланувати, як ви вийдете на вулицю, а також придумати виправдання, якщо хто-небудь вас помітить. Зачекайте, поки члени сім'ї заснуть, а потім повільно, навшпиньках виберетеся з дому. Відкривайте двері дуже повільно і намагайтеся не скрипіти мостинами - завдяки цьому ви швидко і успішно опинитеся на вулиці.

кроки

Метод 1 з 3: Проведіть необхідне планування

  1. 1 Заздалегідь потренуйтеся проходити маршрут. Це робиться для того, щоб з'ясувати, наскільки гучним є шлях від спальні до дверей або вікна. Постарайтеся запам'ятати, де виникають будь-які скрипи або гучні звуки, щоб уникнути їх під час самої вилазки.
    • Наприклад, якщо, спускаючись по сходах, ви помітите, що один із ступенів скрипить, ні в якому разі не наступайте на неї, коли будете намагатися втекти з дому.
    • Якщо у вас дуже скрипучі двері, можна змастити петлі універсальним мастилом WD-40, вазеліном або навіть оливковою олією.
  2. 2 Сховайте змінний одяг зовні або біля дверей. Якщо ви не хочете переодягатися на вулиці, заховайте змінний одяг прямо біля дверей шафи або накрийте її чимось на полиці. Це гарантує, що ніхто не побачить вас одягненим в звичайний одяг, поки ви будете намагатися втекти.
    • Вибиратися з дому краще в піжамі на випадок, якщо хто-небудь вас помітить.
  3. 3 Складіть в сумку все необхідне, щоб вона була напоготові. Це включає в себе такі речі, як додаткова одяг, гаманець, ключі або мобільний телефон.Складіть все у одну сумку, яку легко взяти з собою, щоб вам не довелося всюди шукати все необхідне в останню хвилину.
    • Якщо всі ваші приналежності вже будуть в сумці, втеча пройде непомітніше.
  4. 4 Придумайте виправдання на випадок, якщо вас зловлять. Було б непогано придумати план на випадок, якщо все піде не так, як очікувалося. Якщо хто-небудь побачить, що ви намагаєтеся вийти з дому, подумайте, що можна сказати людині, щоб він не запідозрив, чому ви не спите.
    • Наприклад, можна сказати, що ви хочете попити води або вам почувся шум, що доносився знизу, і ви хотіли перевірити, що це було.
  5. 5 Приймайте до уваги сигналізацію на дверях або вікнах. Багато власників приватних будинків встановлюють сигналізацію на двері, а іноді і на вікна, щоб вона попередила їх, якщо хто-небудь спробує увійти (або в вашому випадку вийти!). Якщо ваші батьки включають сигналізацію в будинку перед сном, переконайтеся, що ви знаєте код деактивації, або спробуйте знайти інший спосіб вийти з дому.
  6. 6 Переконайтеся, що ви зможете повернутися тим же шляхом, що і пішли. Наприклад, якщо ви плануєте вийти через вікно, ви повинні забратися через нього назад, коли повернетеся додому. Якщо ви виходите через двері, у вас повинен бути ключ або ви повинні знати всі коди, необхідні, щоб потрапити всередину.
    • Можна заховати ключ під половиком або каменем.

Метод 2 з 3: Здійсніть втечу

  1. 1 Одягніть піжаму. Одягніть те, в чому ви зазвичай спите. Не забудьте переодягнутися в піжаму, перш ніж втекти з дому, на випадок, якщо хто-небудь вас побачить. Якщо ви надягнете піжаму, вам буде набагато простіше придумати виправдання, і ніхто нічого не запідозрить.
    • Якщо зазвичай ви носите мішкуватий піжаму, можна надіти під неї інший одяг, щоб ефективніше переодягнутися.
  2. 2 Пошумимо, перш ніж імітувати відхід до сну. Можна просто побажати спокійної ночі сім'ї, а потім голосно закрити двері спальні, або включити музику або телевізор у себе в кімнаті, щоб домочадці думали, що ви зайняті. Це зменшить ймовірність того, що батьки перевірять вас перед сном.
    • Якщо ви зазвичай слухаєте музику під час підготовки до сну, включіть її, перш ніж втекти з дому.
  3. 3 Зачекайте, поки члени сім'ї заснуть. Важливо проявити терпіння і почекати, поки ви будете максимально впевнені в тому, що батьки сплять. Якщо ви знаєте, що батьки сплять міцно, вам не доведеться сильно переживати через це. В іншому випадку, прислухайтеся до звуків глибокого дихання або хропіння, щоб переконатися, що вони вас не почують.
    • Переживаєте, що вам доведеться довго чекати? Встановіть будильник на телефоні на мінімальній гучності на випадок, якщо ви заснете.
  4. 4 Складіть подушки під ковдрою, щоб було схоже, що ви спите. Це корисно на випадок, якщо батьки зайдуть в кімнату перевірити вас, коли вас там не буде. Зробіть з подушок контур у вигляді тіла і накрийте їх ковдрою. Все повинно виглядати так, ніби ви міцно спите в ліжку.
    • При бажанні можна піти ще далі і покласти перуку на верхню частину подушки, щоб здавалося, що це ваше волосся.
  5. 5 Проберіться навшпиньки до дверей за своїм маршрутом. Тихо пройдіть коридори або кімнати і підійдіть до дверей. Не поспішайте і постарайтеся поводитися якомога тихіше, щоб вас ніхто не почув.
    • Якщо ви збираєтеся вийти через вікно, будьте особливо обережні, щоб тихо відкрити його і вибратися назовні.
  6. 6 Переодягніться, коли будете перебувати поруч з дверима або зовні. Дістаньте одяг, яку заховали заздалегідь, і переодягніться в неї, роблячи це якомога тихіше. Краще переодягнутися, коли ви вже вийдете з дому, щоб ніхто не бачив вас в вуличному одязі, проте при необхідності можна зробити це і поряд з дверима.
    • Сховайте піжаму, щоб ви могли з легкістю переодягнутися в неї, як тільки повернетеся додому.
  7. 7 Закрийте за собою двері або вікно, переконавшись, що ви зможете повернутися назад. Повільно відкривайте або закривайте двері або вікно, так як саме ця частина втечі часто створює найбільше шуму.При необхідності замкніть за собою двері і переконайтеся, що у вас буде можливість повернутися пізніше.
    • Двічі перевірте, що захований ключ все ще знаходиться на своєму місці, або покладіть його в кишеню або сумку.
    • Не забудьте також замкнути двері, коли повернетеся додому і ляжете в ліжко.

Метод 3 з 3: Чи не галасуйте

  1. 1 Намагайтеся йти по килимовому покриттю при першій-ліпшій можливості. Якщо можна пройти по килиму або доріжки, зробіть це замість того, щоб йти по дерев'яному покриттю. Додаткова підкладка зробить кроки тихіше і зменшить ймовірність виникнення скрипів.
    • Намагайтеся повільно йти по підлозі, щоб уникнути шуму.
    • Можна надіти шкарпетки, якщо ви збираєтеся йти по дерев'яному покриттю.
  2. 2 Зберігайте пильність, щоб почути наближення людей. Ретельно вслушивайтесь в усі звуки навколо себе, коли будете намагатися втекти з дому. Якщо ви будете звертати увагу на всі шуми, ви, швидше за все, зможете почути, як хтось підходить або наближається до вас.
  3. 3 Відкривайте двері дуже повільно, щоб не шуміти. Якщо ви відпрацювали маршрут втечі, ви повинні знати про всі дверях, які скриплять або викликають шум. Повертайте дверні ручки дуже повільно, щоб зберігати тишу, а також дуже повільно відкривайте і закривайте двері.
    • Якщо ви будете відкривати вікно, не тягніть ручку надто швидко, інакше це теж наробить багато шуму.
  4. 4 Якщо ви спускаєтеся по сходах, намагайтеся наступати з боків сходинок, щоб уникнути будь-яких скрипів. Зазвичай сходинки скриплять в центральній частині. Повільно спускайтеся на навшпиньки, намагаючись триматися ближче до поручнів або стіні.
    • Перекладайте більшу частину ваги на стіну або перила, щоб виробляти менше шуму на сходах.
    • Бока сходи найбільш укріплені, що зводить до мінімуму шуми і скрипи.
  5. 5 Одягніть взуття вже на вулиці. Це не тільки заощадить вам час - вам також не доведеться турбуватися про те, щоб сісти і зав'язати шнурки в темряві або тихо пробиратися до дверей на підборах. Зачекайте, поки ви не вийдете з квартири або з дому, перш ніж надягати взуття.
    • Носіть взуття в сумці, щоб вам не довелося нести її в руках, коли ви будете йти.
  6. 6 Тримайте ключі напоготові в руці, щоб замикати або відмикати двері. Якщо для того, щоб відкрити або закрити двері, потрібен ключ, при необхідності відокремити його від брелока і тримайте напоготові в руці. Це запобіжить будь дзвін або бренькання, які можуть розбудити людей в будинку, а також заощадить час.
    • Також тримайте ключ напоготові, коли будете повертатися додому.

Поради

  • Якщо у вас на вікні є москітна сітка, заздалегідь переконаєтеся, що ви знаєте, як її зняти.
  • Намагайтеся не вести себе нервово або неспокійно в присутності батьків перед втечею, інакше вони можуть щось запідозрити. .
  • Якщо батьки прийдуть перевірити вас, тому що ви йшли з дому раніше, покладіть подушки, м'які іграшки або інші речі під ковдру, щоб сформувати в ліжку обриси свого тіла.
  • Чи не занадто зациклюйтеся! Чим більше ви будете думати про це, тим більше ви будете нервувати, і тим більше буде вірогідність, що ви захочете відступити.

попередження

  • Якщо ви опинитеся в неприємній ситуації, коли покинете будинок, зателефонуйте кому-небудь, кому ви довіряєте, наприклад, одному з батьків або іншому члену сім'ї.
  • Майте на увазі, що втеча з дому може значно погіршити ваші відносини з батьками.