Як дізнатися, що він не той самий

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 16 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как понять, что он ТОТ САМЫЙ? | Признаки ЛЮБВИ | Отношения | ЗИК ШЕРЕМЕТЬЕВ
Відеоролик: Как понять, что он ТОТ САМЫЙ? | Признаки ЛЮБВИ | Отношения | ЗИК ШЕРЕМЕТЬЕВ

Зміст

Якщо ви хочете знати, чи є він вашим єдиним і неповторним чи ні, то краще, що ви можете зробити - це прислухатися до вашого внутрішнього голосу. Як би там не було, цього іноді буває недостатньо, і вам необхідні інші ознаки, які допоможуть зрозуміти, повернути назад з даного шляху або піти з ним під вінець. Зрештою, ніхто, крім вас, не може прийняти рішення.

кроки

Частина 1 з 3: Ваші почуття

  1. 1 Знайте, що він не єдиний, якщо не можете прийняти його недоліки. У багатьох людей є концепція «того єдиного» - ідеалу, богоподібного людини, який вирішить всі проблеми і зробить кожен день життя схожим на казку. Як би там не було, кращий спосіб зрозуміти, що він «той єдиний» - це бути впевненим, що ви з людиною, чиї недоліки готові прийняти. Якщо ви в змозі примиритися з його гучною відрижкою, поганим музичним смаком або неохайністю, а не відчувати огиду кожен раз, коли він робить щось, на вашу думку, недосконале, то він «той єдиний».
    • Це не означає, що ви не можете говорити з ним про те, щоб змінити деякі його недоліки, як, наприклад, навчиться краще прибирати за собою. Але, якщо він не єдиний, ви, швидше за все, не зможете миритися з його недосконалістю.
  2. 2 Знайте, він не «єдиний», якщо ви не відчуваєте почуття хвилювання при зустрічі з ним. Якщо він ваш єдиний - це не означає, що у вас буде відчуття метеликів в животі 24 години на добу і сім днів на тиждень, попри те, що ви можете так думати. Але якщо він не «єдиний» для вас, у вас не буде відчуття, що ви готові зустрітися з ним або повернутися додому до нього.Якщо він «єдиний», то ви повинні відчувати почуття тривоги і передчувати зустріч з ним або час, проведений з ним.
    • Якщо ви не відчуваєте радості, коли бачитеся з ним, тоді ви, швидше за, ставитеся до нього, як до одного, або просто він вам набрид.
    • Наступного разу, коли зберетеся зустрітися з ним, запитайте себе, наскільки ви раді тому, що побачите його. Ваше серце б'ється швидше? Ви чекали цього весь день? Ви не обов'язково повинні бути без розуму від щастя кожен раз, коли бачитеся з ним, але, безсумнівно, ви повинні чекати цього.
  3. 3 Знайте, що він не ваш єдиний, якщо ви не можете уявити ваше спільне майбутнє. Якщо він саме «той єдиний», ви повинні були вже думати про те, як проживете все життя з ним, будь то думки про весілля і про спільних дітей, про те, чи щоб жити разом і досліджувати разом життя. Якщо ви не уявляєте його поруч з собою, будуючи плани на майбутнє, наприклад, на наступне літо, значить, він не «ваш єдиний».
    • Інша ознака того, що він не ваш єдиний то, що він ніколи не згадує про вашому спільному майбутньому. Якщо він нервує і змінює тему кожен раз, коли ви говорите про майбутнє, - це знак того, що він несерйозно ставиться до вас.
    • Спробуйте уявити ваше життя через 10 років, як би шалено це не звучало. Чи здається неможливим, що він може бути поруч з вами? Якщо ви не можете собі цього уявити, значить, він не єдиний.
  4. 4 Знайте, він не «єдиний», якщо вам не комфортно з ним. Якщо він «єдиний», ви повинні вміти бути собою поруч з ним, а не грати будь-яку роль. Ви повинні бути собою, поводитися невимушено і висловлювати свою точку зору, не турбуючись про те, що можете розладнати або розчарувати його. Ви можете трохи нервувати, тому що він вам подобається, але якщо ви постійно перебуваєте в стресі або турбуєтеся про те, як він поставиться до чогось, значить він не «той самий».
    • Якщо ви постійно турбуєтеся про те, що ваші слова можуть розчарувати його, значить, він не «ваш єдиний».
  5. 5 Знайте, він не «єдиний», якщо ви не можете бути чесною з ним. Якщо він «той єдиний», ви повинні відчувати себе комфортно, кажучи йому правду, незалежно від ваших побоювань. Ви не повинні боятися, що кожна сказана Вами дрібниця, може розлютити його, або він стане ревнувати або захищатися. Якщо він дійсно турбується про вас, ви повинні відчувати, що можете говорити йому все, що завгодно, не боячись і не переживаючи. Якщо він змушує вас боятися кожен раз, коли ви хочете сказати що-небудь, значить він не «той самий».
    • Якщо ви брешете, щоб захистити його чи не розлютити, значить він не «той самий».
    • Якщо ви відчуваєте, що можете сказати йому про свої сумніви, і він вислухає їх і ухвалить закон серйозно, значить він може бути «тим єдиним».
  6. 6 Знайте, що, врешті-решт, тільки ви зможете визначити, чи є він «тим єдиним» чи ні. Ви можете обговорювати це з кращими друзями і членами сім'ї, ви можете переглянути мільйон текстів про те, чи є він Вашою другою половинкою, але, врешті-решт, тільки ви зможете визначити це. Може бути корисно пошукати ради в таких джерелах, як wikiHow, але якщо ви вважаєте, що цей хлопець не створений для вас, не важливо, що говорять інші.
    • Пам'ятайте те, що абсолютно для вашої кращої подруги або улюбленої тітки, може не бути ідеальним для вас. Люди можуть допомогти вам, але вони не можуть приймати рішення за вас, так як ви інша людина, з іншими потребами.
    • У всякому разі, ознакою того, що він не «ваш єдиний», може бути те, що ви зайшли на цю сторінку. Якщо у вас є сумніви щодо цього, то у вас можуть виникнути проблеми.
    • Як би банально це не звучало, ви дізнаєтеся це, тільки прислухавшись до свого внутрішнього голосу. Це інтуїтивний порив, який ви часом неможливо пояснити. Можливо, ви вже інтуїтивно знаєте, що він не створений для вас, але шукаєте підтверджень.

Частина 2 з 3: Як він до вас ставиться

  1. 1 Знайте, що він не ваш єдиний, якщо він постійно фліртує з іншими дівчатами. Все іноді фліртують, і якщо ви робите це нешкідливим способом, то це не кінець світу. Проте, якщо ваш молодий чоловік постійно фліртує з іншими дівчатами і тим самим висловлює свою неповагу до вас, значить він не «ваш єдиний». Ви можете виправдовувати його і переконати себе, що це нічого не означає, але якщо він дійсно піклується про вас, він ніколи не буде себе так вести.
    • Зрозуміло, якщо він обманює вас, він не «ваш єдиний». Одна справа, якщо він одного разу збрехав вам і пошкодував про це, а ви простили його, і зовсім інша справа, якщо він бреше вам постійно. Якщо він неодноразово обманював вас, то чим раніше ви розлучитеся, тим краще.
    • Навіть якщо він бреше вам і справа не йде далі флірту, сам факт того, що він може вести так себе при вас або при своїх друзях, ознака крайньої неповаги до вас.
  2. 2 Знайте, він не «ваш єдиний», якщо не хоче, щоб вас бачили разом. Якщо він «той єдиний», він повинен пишатися тим, що ви разом, що тримає вашу руку або обіймає Вас при людях і проводить з вами час, коли він зі своїми друзями або родиною. Якщо він уникає виходити з вами в суспільство або знайомити з друзями, значить, він несерйозно ставиться до ваших стосунків. Якщо він жадає опинитися з вами у вашій спальні, але не хоче йти з вами в кіно, значить він не «той самий».
    • Чи не виправдовуйте його і не думайте, що він дійсно зайнятий, коли не хоче йти з вами в кіно. Якщо він дійсно захоче, він докладе всіх зусиль.
    • Якщо ви зустрічаєтеся вже довгий час, але він ніколи не кликав яас на зустріч з друзями, значить він несерйозно ставиться до вас.
  3. 3 Знайте, він не «той самий», якщо він не бажає змінюватися. Звичайно, це не означає, що ви повинні поміняти в ньому все, але певні риси, наприклад, звичка фліртувати з іншими дівчатами або НЕ передзвонювати вам, він повинен хотіти змінити в собі для вас. Якщо він абсолютно відмовляється змінюватися і ставати більш турботливим, уважним бойфрендом, значить він не «той єдиний».
    • Хлопцям складно змінюватися, але він, принаймні, повинен бути відкритий для розмови про це. Якщо він злиться завжди, коли ви згадуєте про що-небудь, що хотіли б змінити в ньому, значить він не «той єдиний».
  4. 4 Знайте, що він не «той єдиний», якщо він не поважає ваші хобі, цілі і мрії. Якщо він «той єдиний», він повинен поважати вашу любов до бігу, до важкої роботи в школі медсестер або час, який ви витрачаєте на написання пісень. Він не повинен брати участь у всьому цьому, але він повинен питати вас про них і дивуватися, що ви вкладаєте стільки сил і турбуєтеся про це. Якщо він «той єдиний», він повинен бути вдячний за те, яка ви і який хочете бути.
    • Якщо він змушує вас думати, ніби ваші хобі не важливі, значить, він не «той єдиний».
    • Якщо він применшує ваші цілі і дає вам відчути, що ви не здатні домогтися їх, значить він не «той єдиний».
  5. 5 Знайте, він не «той єдиний», якщо він не чесний з вами. Це один з найважливіших ознак того, що він не «той єдиний». Якщо він не може не брехати вам навіть однієї години і ви постійно ловите його на брехні, значить, він не «той єдиний». Якщо він бреше про все, починаючи з того, де він був учора, закінчуючи тим, що він їв на ланч, це значить, у нього є секрети від вас і йому не можна довіряти. Якщо він бреше вам, значить він не «той єдиний».
    • Якщо у вас є факти, які доводять, що він бреше, а він заперечує - це має викликати побоювання !!!
    • Якщо він поважає вас, він повинен бути чесним з вами, замість того, щоб ставити вас в погане становище. Подумайте про це. Якщо він дійсно «той єдиний», навіщо йому бути нечесним з вами?
  6. 6 Знайте, він не «той єдиний», якщо він не поруч у важкі часи. Якщо він дійсно «той єдиний», тоді він буде поруч, коли справи йдуть погано.Якщо він поруч під час вечірок і веселих поїздок, але пропадає, коли хворіє ваша бабуся, значить, йому немає виправдань - він не «той єдиний». Любити - значить бути з людиною в радості і в горі, а якщо він тікає, значить він не «той єдиний».
    • Переконайтеся, що він веде себе як джентльмен, коли ви йдете куди-небудь або розмовляєте по телефону. Але якщо йому нічого сказати або йому потрібно піти, коли у вас криза в родині або ви втратили роботу, значить він не «той єдиний». Ви можете знайти кого-то, хто буде з вами і в важкі хвилини.
  7. 7 Він не «той єдиний», якщо він жорстокий. Якщо ваш чоловік жорстокий, значить немає ніяких «якщо», «і» або «але» - ви просто повинні порвати з ним, і швидко! Ніколи не кажіть: «Він ніколи не вчинить так знову» або «Він правда любить мене. Просто у нього багато проблем », якщо мова йде про фізичну або емоційному насильстві. Якщо він піднімає на вас руку або ображає вас, значить він, безумовно, не "той єдиний», і ви повинні порвати з ним якомога швидше.
    • Ніхто не говорить, що легко кинути жорстокого чоловіка, особливо, якщо ви боїтеся зробити це. Тим не менш, ви повинні звернутися за допомогою до друзів або членів сім'ї і порвати з ним, як можна раніше.

Частина 3 з 3: Які ви разом

  1. 1 Він не «той єдиний», якщо він не є вашим найкращим другом. Якщо він «той єдиний», ви повинні бачити в ньому свого кращого друга, людину, якій ви можете розповісти все і з яким вам комфортно повністю розкриватися. Якщо ви хочете провести з цією людиною весь залишок вашого життя, значить ви повинні відчувати це. Звичайно, якщо у вас багато близьких друзів, це може зайняти деякий час, але ви повинні відчувати це.
    • Якщо ви бачите в ньому лише романтичного партнера, але не можете відкритися перед ним, значить він не «той єдиний».
  2. 2 Він не «той єдиний», якщо ви ледь спілкуєтеся. У всіх є проблеми в спілкуванні. Але якщо ви відчуваєте, що навряд чи можете спілкуватися без сварок і непорозумінь, значить він не «той єдиний». Якщо він злиться кожен раз, коли ви хочете поговорити серйозно, значить він не «той єдиний», тому що він не хоче мати відкритих і чесних відносин з вами.
    • Якщо ви уникаєте серйозних розмов або речей, які вас турбують, значить він не «той єдиний».
    • Якщо він ледь слухає вас або ледь дивиться на вас, коли ви говорите щось важливе, значить він не «той єдиний».
  3. 3 Він не «той єдиний», якщо він не ладнає з вашими друзями і сім'єю. Це може здатися не таким важливим на початку відносин, але якщо ви зустрічаєтеся вже давно, дуже важливо, щоб він ладнав з вашими друзями і сім'єю. Це дуже близькі для вас люди, і якщо він не ладнає з жодним з них і не намагається це виправити, значить він не «той єдиний».
    • Звичайно, він не може жити із вашими друзями і членами сім'ї на всі 100%, і можуть бути люди, з якими він просто не може спілкуватися. У вас, наприклад, може бути дуже складна сім'я, і ​​це нормально. Але важливо, щоб він старався. Якщо він не ладнає з людьми, які вам дороги, і йому це здається нормальним, значить він не «той єдиний».
  4. 4 Він не «той єдиний», якщо ви не стаєте краще разом. Кращою частиною значущих відносин зі спорідненою душею є те, що ви доповнюєте один одного в чомусь, коли ви разом відчуваєте себе краще. Ваш чоловік повинен змусити вас почувати себе краще, повинен заохочувати вас рости і реалізовувати свій потенціал. Якщо він тягне вас вниз і робить вас гірше, значить він не «той єдиний».
    • Подумайте, як ви змінилися з тих пір, як проти нього. Чи стали ви більше вмотивованою або просто щасливішими, або стали відчувати себе гірше і нездатною реалізувати себе? Якщо він тягне вас вниз, значить він не «той єдиний».
    • Звичайно, дуже важливо, щоб і ви заохочували його бути краще!
  5. 5 Він не «той єдиний», якщо не поділяє з вами ваші цінності. Якщо хочете прожити з цією людиною залишок життя, переконайтеся, що ви дивитеся на багато речей однаково.Це не означає, що ви повинні бути однієї релігії або належати одній політичній партії (можна навіть сказати, що протилежності притягуються), але якщо ви відчуваєте, що його погляд на речі настільки відрізняється від вашого, що ваші думки не співпадають ні в чому, значить він не «той єдиний».
    • Якщо ви справжній оптиміст, а він все ускладнює і тягне вас вниз, не може знайти чогось, чого можна радіти в житті, то він все ж може бути «тим єдиним», але ви повинні запитати себе, чи хочете ви прожити так всю життя.
    • Якщо ви любите благодійність і допомагати ближньому, а він вважає, що це марна трата часу, запитайте себе наскільки це важливо для вас.
    • Різні політичні погляди, самі по собі, не привід для розставання, якщо вам важливо бути лібералом і це є важливою частиною вас самих, тоді запитайте себе, чи хочете ви провести все життя з людиною, яка проти такої великої кількості ваших ідей.
  6. 6 Він не «той єдиний», якщо не любить вас такий, яка ви є. Це крайня межа. Якщо він «той єдиний», він повинен любити і бути вдячним за те, яка ви. Він не повинен говорити, що хотів би, щоб ви були стрункішою, одягалися сексуальніше, говорили менше або перестали робити речі, які для вас важливі. Таким чином, ви можете рости разом і боротися зі своїми недоліками, він повинен любити вашу сутність і заохочувати вас бути такою, якою ви хочете, замість того, щоб намагатися змінити вас.
    • Якщо він не розуміє вас, критикує за те, що ваші думки і бажання відрізняються від його думок і бажань, значить він не «той єдиний».
    • Якщо ви намагаєтеся змінитися, щоб догодити йому, значить він не «той єдиний».
    • Якщо він не поважає вас, значить він не «той єдиний».

попередження

  • Якщо у вас образливі відносини, порвіть негайно.