Як дізнатися свого таємного шанувальника

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 21 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Дмитрий Комаров Мир наизнанку как живет и сколько зарабатывает Нам и не снилось
Відеоролик: Дмитрий Комаров Мир наизнанку как живет и сколько зарабатывает Нам и не снилось

Зміст

Хто ваш таємний шанувальник? Важко сказати напевно, хто робить вам сюрпризи і надсилає романтичні повідомлення, особливо якщо він або вона не хоче, щоб ви про це дізналися. Вам потрібно буде скористатися всіма підказками, які зможете знайти. Уважно огляньте подарунки і прочитайте повідомлення, які ваш таємний шанувальник вам відправляв. Запитайте друзів, чи не знають вони, хто це може бути. Придивіться до всіх своїх знайомих і спостерігайте за потенційними прихильниками. Будьте обережні і терплячі. Швидше за все, ваш таємний шанувальник соромиться особисто поговорити з вами, тому будьте уважними і поважайте його особисте життя.

кроки

Метод 1 з 2: Підказки

  1. 1 Уважно прочитайте його повідомлення. Якщо ви отримали якусь листівку або знайшли паперовий лист (записку) в кишені куртки або в рюкзаку, підказками послужать: місце розташування, час, почерк і стиль написання. Якщо ваш шанувальник написав вам через анонімну електронну пошту або відправив повідомлення в чат, підказками будуть: адреса електронної пошти, тон і зміст повідомлення, а також час відправки.
    • Якщо записка написана від руки, уважно подивіться на текст. Порівняйте почерк з почерком своїх знайомих. Наприклад, зверніть увагу на одного або приятеля, який сидить поруч з вами на уроці англійської.
    • Якщо ви отримали повідомлення по електронній пошті або в соціальній мережі від незнайомої людини, подивіться на адресу електронної пошти або на псевдонім. Можливо, ця людина завів іншу електронну пошту, щоб писати вам повідомлення, але ви можете про щось здогадатися, якщо вивчите ім'я, яке він вибрав.
  2. 2 Згадайте всі подарунки, які відправляв вам таємний шанувальник. Можливо, він дарував вам букет квітів, клав в вашу сумочку ваші улюблені цукерки або компакт-диск з музикою. Ці подарунки також можуть стати підказкою і можуть допомогти вам з'ясувати, хто ж насправді їх дарував.
    • Якщо ваш таємний шанувальник дарував вам мішечок свіжого саморобного печива, швидше за все, він захоплюється приготуванням. Подумайте про своїх знайомих, особливо про тих, кого ви підозрюєте в симпатії до вас, згадайте, захоплюється чи хтось із них приготуванням.
    • Якщо ваш таємний шанувальник подарував вам компакт-диск з музикою, швидше за все, він дуже любить музику. Подумайте про своїх знайомих, які без розуму від музики. Спостерігайте за тими, хто постійно щось наспівує, а також за тими, хто майже не розлучається з навушниками. Послухайте пісні на цьому диску. Швидше за все, там будуть улюблені пісні вашого шанувальника, щоб ви могли зрозуміти, хто це, за його музичному смаку.
    • Якщо ваш таємний шанувальник купив вам якийсь маленький подаруночок в магазині, можна поговорити з продавцем цього магазину.
  3. 3 Подумайте, де і як ваш таємний шанувальник міг з вами зв'язатися. Згадайте, хто міг би відправити вам повідомлення в той час, коли ви його отримали. Подумайте, хто міг опинитися в тому місці, де вам підклали записку або подарунок. Підсумуйте всі свої здогади і спостереження, щоб отримати чітке уявлення про те, як діє ваш таємний шанувальник.
    • Якщо ваш таємний шанувальник залишив вам записку в роздягальні або в десь в іншому місці в школі, швидше за все, він вчиться з вами в одній школі і бачив, в якій роздягальні ви переодягаєтеся. Якщо ваш таємний шанувальник залишив подарунок поруч з вашим будинком, він або добре вас знає, або дізнався ваш домашню адресу у кого-то другого.
    • Якщо ви підозрюєте в залицяння когось конкретного, але в той день, коли ви знайшли записку, ця людина хворів, швидше за все, це не він доглядає за вами. Але не забувайте той факт, що він міг попросити свого друга підкласти вам записку. До того ж, записка могла бути підкладена за день або два до того, як ви її виявили.
  4. 4 Дайте відповідь на записку, щоб отримати більше інформації. Якщо ви отримали анонімне повідомлення по електронній пошті або в чаті, дайте відповідь на повідомлення та спробуйте зав'язати розмову. Якщо хтось залишив вам паперову записку, можна залишити свою записку в тому ж місці, щоб ваш шанувальник її знайшов.
    • Зустрітися зі своїм таємним шанувальником через електронну пошту або чат. Задайте йому кілька запитань. Не варто бути надто наполегливим, просто спробуйте розпитати що-небудь про нього, щоб зрозуміти, що це за особистість.
    • Не залишайте особисті записки і замітки там, де їх можуть знайти інші люди. Це не тільки зменшує шанси вашого таємного шанувальника знайти записку і відповісти вам на неї, але і збільшує ризик того, що хтось інший знайде вашу записку і використовує цю інформацію проти вас.
  5. 5 Знайдіть декілька зразків почерку. Ви вже знаєте почерк свого таємного шанувальника? Як він зазвичай зв'язується з вами? Чи є у нього якісь особливості (наприклад, якісь мовні звороти, особливі варіанти написання слів, якісь ще деталі), які допоможуть вам ідентифікувати його?
    • Ваш шанувальник часто згадує якусь фразу або слово? Наприклад, можливо, він часто використовує слово «дивовижний» в своїх записках або постійно пише слово «абсолютно», щоб підкреслити свою переконаність. Подумайте про людей, які часто використовують ці слова або фрази.
    • Ваш шанувальник часто робить орфографічні помилки? Ви можете обмежити коло пошуку, виділивши когось зі своїх знайомих, хто часто робить помилки в написанні. Наприклад, якщо ви помітили, що ваш шанувальник постійно пише «визначено» замість «безумовно».

Метод 2 з 2: вистежити свого шанувальника

  1. 1 Погляньте навколо. Чи є хтось, хто розмовляє з вами більше, ніж зазвичай, або дивиться на вас ласкаво і ніжно? Чи є хтось, хто поводиться дивно і незручно поруч з вами, хоча і намагається це приховати?
    • Спробуйте помітити, чи є хтось, хто пильно дивиться в вашу сторону? Якщо є такі люди, варто уважніше за ними спостерігати. Подивіться в очі цій людині і грайливо посміхніться. Якщо він проявляє ще більше ознак симпатії, швидше за все, він і є ваш таємний шанувальник.
  2. 2 Розпитайте своїх знайомих. Щоб зрозуміти, хто ж насправді ваш таємний шанувальник, вам потрібно більше інформації. Зверніться за допомогою до своїх друзів і подумайте, чи можуть вони дати вам якісь підказки. Навіть якщо вони зовсім не знають, хто ваш таємний шанувальник, можливо, хтось із них чув якісь плітки і чутки, які можуть вказати вам правильний напрямок. Будьте обережні, розповідаючи або питаючи про свій таємний шанувальника. Деякі ваші знайомі можуть скористатися цією можливістю і дати вам помилкову інформацію, вони можуть розпустити плітки про цю ситуацію, а також вони можуть підробити записки від вашого таємного шанувальника, щоб заплутати вас.
    • Якщо хтось залишив вам записку або подаруночок у вашого будинку, запитаєте сусідів або консьєржа, чи не бачили вони, хто це був. Якщо вони бачили когось, попросіть їх описати його зовнішність.
  3. 3 Подумайте про те, щоб прямо запитати свого таємного шанувальника. Якщо ви думаєте, що вже знаєте, хто це, найвірніший спосіб переконатися в цьому - запитати його особисто. Можливо, краще запитати і помилитися, чому не спитати і не впізнати напевно. Майте на увазі, що якщо ваш шанувальник приховує свою особистість, швидше за все, він буде соромитися розмовляти з вами особисто. Не варто голосно допитувати його на очах у всіх. Будьте тактовної, м'якою і відкритою.
    • Під час розмови дивіться цій людині в очі. Спостерігайте, як змінюється його поведінка і міміка. Ви помітили, що зіниці стають менше? Можливо, ви помітили, що він почервонів або трохи нахилив голову назад?
    • Якщо ця людина кілька разів відповів негативно на ваше запитання про те, чи не він ваш таємний шанувальник, швидше за все, він говорить правду. Не варто наполягати. Продовжуйте шукати.
  4. 4 Будьте тактовні. Не потрібно відразу питати: «Я тобі подобаюся?» Спробуйте почати здалеку. Наприклад: «На цьому тижні я постійно знаходжу в кишені своєї куртки милі записки з дуже гарними малюнками. Ти що-небудь знаєш про це? » Спробуйте поставити це питання своєму потенційному прихильнику, а також людям, які могли б розкрити вам його особистість. Якщо ваш таємний шанувальник додав вас в соціальній мережі, запитаєте того, кого ви підозрюєте, чи користується він цим сайтом. Якщо ваш таємний шанувальник малює для вас якісь картинки, запитаєте співрозмовника, чи любить вона малювати.
  5. 5 Поважайте особистий простір свого шанувальника. Подумайте, чому він не захотів розкривати свою особистість. Можливо, він ховається, тому що не може спілкуватися з вами відкрито.Швидше за все, ця людина сором'язлива, у нього можуть бути суворі батьки або інші відносини, якими він не хоче ризикувати. Цілком нормально спробувати поговорити зі своїм таємним шанувальником особисто, але не будьте занадто наполегливою. Якщо ви будете терплячою, з часом ваш шанувальник сам розкриє свою особистість.
    • Подумайте, чи дійсно ви хочете це дізнатися. Можливо, в глибині душі ви не хочете розкривати цей секрет, щоб все це не лопнуло, як мильна бульбашка. Іноді так приємно і хвилююче знати, що є хтось, кому ви подобаєтеся.
  6. 6 Дайте відповідь свого шанувальника взаємністю або відкиньте його. Як тільки ви розкриєте свого таємного шанувальника, може виникнути напружена ситуація. Ваш шанувальник ясно висловив свої почуття, так що тепер ваша черга показати, чи відчуваєте ви до нього те ж саме чи ні. Якщо ваш шанувальник вам теж подобається, можна дізнатися один одного краще. Подумайте про те, щоб запросити його на побачення або дочекайтеся, поки він сам вас запросить. Якщо він вам зовсім не подобається, потрібно чітко і ясно порозумітися, щоб він зрозумів, що пора відступити.
    • Якщо ваш таємний шанувальник виявився не тим, на кого ви сподівалися, будьте ласкаві і тактовно пояснитеся. Швидше за все, він буде захоплюватися вами і вашою чесністю. Будьте чесні і прямолінійні. Не грайте з почуттями іншої людини.
  7. 7 Не варто занадто емоційно реагувати. Може бути, ви знайдете свого таємного шанувальника, полюбите його і будете жити довго і щасливо. Але зараз ви нічого про нього напевно не знаєте. Вашим таємним шанувальником може виявитися той, з ким ви не захочете зустрічатися. Ця людина може навіть виявитися вашим другом або братом, який просто вирішив над вами пожартувати! Постарайтеся знайти свого таємного шанувальника, але не належите до цього занадто серйозно і емоційно, поки не дізнаєтеся напевно, з ким маєте справу.
    • Якщо ви будете досить терплячі, є шанс, що ваш таємний шанувальник подолає свою сором'язливість і сам зізнається вам. Так, ви подобаєтеся цій людині, але це не означає, що ви повинні з'ясовувати, хто це.
    • Намагайтеся не будувати собі ніяких ілюзій. Ваш шанувальник може виявитися ким завгодно, ви ж не хочете засмучуватися і переживати, якщо він виявиться зовсім не тим, на кого ви розраховували.

попередження

  • Майте на увазі, що, можливо, хтось просто пожартував над вами, щоб побачити вашу реакцію!
  • Той, кого ви вважаєте своїм таємним шанувальником, насправді, може їм не бути.
  • Якщо ваш таємний шанувальник заподіює вам дискомфорт своїми листами, скажіть про це кому-небудь. Наприклад, можна розповісти про цю ситуацію батькам, друзям, брата чи сестри. Якщо ця проблема прийняла серйозних обертів, подумайте про те, щоб звернутися до вчителя, психолога або в поліцію.