Як вести себе при зустрічі з колишнім партнером і не втратити друзів

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 25 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
10 признаков того, что ваши отношения умерли
Відеоролик: 10 признаков того, что ваши отношения умерли

Зміст

Розлучатися завжди неприємно. Саме тому існує так багато сумних пісень про кохання. Якщо ви недавно розлучилися з партнером, наші поради допоможуть вам зберегти дружні відносини з усіма знайомими. Ваша поведінка важливіше самого факту розлучення. Навчіться правильно поводитися в соціальних ситуаціях після розставання, щоб залишатися бажаним гостем в будь-якій компанії.

кроки

Частина 1 з 3: Як розповісти про розставання

  1. 1 Продумайте свої репліки наперед. Рекомендується підготувати кілька коротких відповідей до початку будь-якої розмови, в якому вас можуть запитати про колишнього партнера.Якщо ви перебували у відносинах досить довгий час, то деякі нічого не підозрюють знайомі швидше за все спитають, куди пропав ваш партнер. Якщо ви тільки розлучилися, то вас можуть питати про ваш стан. Пам'ятайте, що на ваші стосунки з друзями впливає не сам факт розставання, але ваша здатність нормально пережити ситуацію.
    • Намагайтеся відповідати коротко, ввічливо і по суті.
    • Будьте готові перевести відповідь в іншу тему.
    • Зберігайте позитивний настрій.
    • Наприклад, можна сказати: «Ні, ми більше не разом. Це навіть на краще. Я влаштувалася на нову роботу і все складається непогано ». Також можна ввічливо відповісти: «Андрій хороший хлопець, але ми зустрілися в невідповідний момент. Я бажаю йому всього найкращого ».
  2. 2 Діліться своїми почуттями помірно і з правильними людьми. Нерідко корисно розповісти про ситуацію, щоб відчути полегшення. Проте, якщо ділитися своїми проблемами з невідповідними людьми, то навколишні можуть почати уникати вас. Не слід обговорювати розставання або колишнього партнера з колегами, спільними друзями або людьми з кола спілкування цієї людини. Завжди можна знайти більш підходящого співрозмовника.
    • Діліться з близькою подругою, яку ви знали задовго до початку романтичних відносин, але не дозволяйте таким розмовам займати все ваше час.
    • Обговорюйте ситуацію з родичами (батьки, брати, сестри).
    • Поговоріть з фахівцем, якщо вам важко звикнути до нової життєвої ситуації.
  3. 3 Ввічливо і позитивно спілкуйтеся з друзями колишнього партнера. Напевно вас об'єднує не тільки ваш колишній партнер. Якщо немає, то поясніть, що вам приємно спілкуватися і ви хотіли б залишатися друзями. При цьому не варто дивуватися, якщо деякі спільні друзі спробують обмежити спілкування з вами.
    • Не потрібно погано відгукуватися про колишнього партнера, особливо в присутності його друзів, з якими він вас познайомив.
    • Намагайтеся говорити про людину позитивно, але щоб це звучало просто ввічливо, а не як бажання знову бути разом.
    • Не приймайте близько до серця, якщо деякі спільні друзі стануть менше спілкуватися з вами після розриву. Звичайно, вам зараз важко, але їм теж непросто пережити цей незграбний момент. Можливо, вони не захочуть ускладнювати ситуацію і продовжать спілкування з вашим колишнім партнером, а не з вами.
  4. 4 Завжди поводьтеся гідно. Це одна з найскладніших ситуацій. Не піддавайтеся бажанням говорити неприємні речі про колишнього партнера. Зупиніться, якщо це вже сталося.
    • Пам'ятайте: коли виникає бажання виговоритися, звертайтеся до своїх найближчих людей не з загального кола знайомих. Загальні знайомі рано чи пізно передадуть ваші слова колишнього партнера.

Частина 2 з 3: Як вести себе з колишнім партнером

  1. 1 Тримайтеся на відстані, якщо вести себе цивілізовано не виходить. Якщо ви зустрічалися довгий час, у вас напевно з'явилися загальні хобі, компанії і захоплення. Якщо тільки один з вас не переїхав в інше місто, випадкові зустрічі неминучі, особливо при наявності загального кола спілкування. Після недавнього розриву краще триматися на відстані від колишнього партнера, щоб не допустити соціальної катастрофи.
    • Недавнє розставання не проходить безслідно. Деякі питання на кшталт справжньої причини розриву можуть залишатися без відповіді. Можливо, ви переглянули свою думку і таємно мрієте знову бути разом. Іноді люди хочуть провести останню ніч разом перед «остаточним прощанням». Можливо, ви хочете висловити колишньому партнеру всі образи, які тільки знаєте. Все це недоречно в присутності сторонніх.
    • Якщо емоції після розставання ще не вляглися, краще відмовитися від запрошення на зустріч, яку може відвідати ваш колишній партнер. В крайньому випадку тримайтеся від людини подалі і не намагайтеся заговорити.
  2. 2 При зустрічі поводьтеся чемно. Слід розуміти, що при вашій випадкової зустрічі все спільні знайомі чи близькі друзі будуть затамувавши подих стежити за розвитком ситуації.Зустріч друзів - невідповідне місце для з'ясування минулих відносин, особливо після кількох келихів спиртного. Завжди намагайтеся вести себе належним чином, щоб зберегти повагу вашого кола спілкування.
    • Якщо ви випадково зустріли колишнього партнера, посміхніться і ввічливо скажіть: «Привіт, Артем. Рада зустрітися. А я як раз йшла до столика з закусками. Гарного вечора".
    • Якщо колишній партнер намагається почати більш особисту розмову, то скажіть, що зараз не найкращий час. Проявіть твердість, якщо людина наполягає. Скажіть: «Була рада побачити тебе, але я прийшла не для цього. Якщо ти бажаєш щось обговорити, то можеш подзвонити мені чи можемо домовитися про зустріч. Всього найкращого". Після цього знайдіть організатора вечірки і подякуйте за приємний вечір. Чи не затримуйтеся, щоб уникнути нових зустрічей.
  3. 3 Враховуйте, що ваш колишній партнер може прийти з парою. Ви розлучилися, тому завжди є ймовірність зустріти свого колишнього партнера в компанії нового супутника. Якщо ви не готові до цього, то краще не відвідувати заходи, на яких він може бути присутнім. Принаймні до тих пір, поки ви не Примиріться з завершенням відносин і ваші емоції не вляжуться.
    • Ніколи не слід навмисно грубити нової супутниці вашого колишнього партнера. Це незріле поведінку. Людина не має відношення до ваших минулим проблем і не заслуговує грубості з вашого боку.
  4. 4 Веселіться і пам'ятайте, навіщо ви прийшли на вечірку. Ваше поганий настрій і закритість - це неповага до організатора заходу і людям, з якими ви прийшли. Така поведінка просто позбавляє сенсу ваша присутність на вечірці.
    • Після розставання друзі стали вашою підтримкою і вислуховували всі ваші скарги. Надайте їм відповідну послугу і добре проведіть час без спроб зіпсувати вечір.

Частина 3 з 3: Як вести себе з друзями

  1. 1 Будьте готові до того, що частина загальних друзів може віддалитися від вас або припинити спілкування. Як не намагайтеся, але розставання з партнером напевно вплине на відносини з деякими друзями. Відповідно до одного з дослідженням в інтернеті, після розставання людина втрачає близько восьми друзів. Загальні друзі часто виявляються між двох вогнів, коли розлучається пара із загальної компанії. До того ж, навіть якщо ви розлучилися полюбовно, друзі вашого колишнього партнера можуть вирішити припинити спілкуватися з вами. Це рішення може бути обумовлено рядом причин.
    • Ви занадто багато говорите про розставання. Враховуйте, що друзі можуть втомитися від ваших нескінченних скарг і страждань. Намагайтеся проводити час разом за веселими заняттями, а не тільки давати вихід своїм емоціям.
    • Ви звернулися за порадою, але прийняли протилежне рішення. Якщо звертатися до друзів за порадами і ніколи їм не слідувати, то вони можуть образитися. Подумайте, чи дійсно вам потрібна порада. Можливо, ви просто хочете відволіктися або знайти виправдання своїм рішенням.
  2. 2 Не чекайте, що друзі виберуть чиюсь сторону. Поважайте бажання ваших спільних друзів, якщо вони хочуть зберігати нейтралітет. Не можна допускати, щоб ваші приречені відносини вплинули на друзів. Ніколи не змушуйте друзів вибирати, з ким вони будуть спілкуватися. Просто радійте тому, що вони не перестали бути вашими друзями.
  3. 3 Завжди будьте поруч. Цінуйте дружбу і друзів. Недавнє розставання з партнером - зовсім не привід ставати поганим другом. Якщо в житті одного наближається важлива подія на кшталт випускного або дня народження, то обов'язково відвідайте захід, навіть якщо там буде присутній ваш колишній партнер.
    • Ваші відносини з партнерами не повинні ставати на заваді для спілкування або спільних планів з друзями. Пам'ятайте, вас запрошують для того, щоб ви розділили з людиною важливий момент. Можлива присутність колишнього партнера не має відігравати визначальну роль.
  4. 4 Чи не зустрічайтеся «для галочки». Не потрібно шукати людину на роль нового партнера тільки заради дотримання зовнішніх формальностей.Майже всі зрозуміють, що ваш новий супутник покликаний тільки справити враження, ніби ви недовго залишалися одні й легко пережили розставання. Такий вчинок може позбавити вас поваги в очах близьких друзів.
    • Краще приходити на заходи в компанії хорошого друга (або декількох друзів). Людина повинна бути в курсі вашої ситуації - так він допоможе запобігти вашу зустріч з колишнім партнером, якщо ви ще не готові. Також він зможе змінювати тему розмови, якщо ви знову почнете говорити тільки про свої минулі відносини.