Як вибрати назву для блогу

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 6 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как придумать название для компании? Как назвать стартап?
Відеоролик: Как придумать название для компании? Как назвать стартап?

Зміст

Вибір назви для блогу може бути одним з найважчих і найважливіших етапів запуску свого власного блогу. Є багато факторів, які потрібно взяти до уваги. Якщо ви плануєте використовувати свій блог, щоб заробити гроші, вам потрібно буде уважно вибирати назву блогу, щоб ваші відвідувачі змогли запам'ятати його. Крім того, воно повинно мати відношення до вашої теми, щоб нові відвідувачі могли легко знайти її. Дізнайтеся, як вибрати назву блогу, слідуючи декільком ключовим крокам, і майте можливість бути на правильному шляху вибору ідеального назви для свого блогу.

кроки

  1. 1 Виберіть свою нішу. Ніша є темою вашого сайту і буде впливати на назву вашого блогу. Ухвалення рішення про те, на чому ви будете зосереджені в своєму блозі, може допомогти вам визначити назву. Рекомендується, щоб ви зосереджувалися на одній головній темі в рамках вашого блогу, таким чином, він буде більш організованим і відвідувачі зможуть легко знайти його.
  2. 2 Виконайте пошук доступних доменних імен. Розгляньте узгодження доменного імені з назвою вашого блогу. Ваше доменне ім'я має закінчуватися як .com або .net, якщо ви самостійно займаєтеся хостингом свого блогу. Якщо ви використовуєте безкоштовний хостинг з Blogger або WordPress, ви зможете пошукати доменні імена через їх системи.
  3. 3 Досліджуйте своїх конкурентів. Ви ж не хочете скопіювати одна з назв блогів ваших конкурентів; так що ви повинні перевірити інші блоги, які базуються на тій же темі, що і ваша.
  4. 4 Ознайомтеся з вашою компанією, бізнесом або темою. Виберіть помітну назву, яке легко запам'ятати, легко прочитати і включає в себе назву вашого бізнесу або популярні ключові слова в межах ніші вашого блогу.
  5. 5 Постарайтеся вибрати назву, яке описує ваш блог як можна більш ефективно. Якщо люди заходять на ваш блог під назвою "Як бути здоровим" і ваш блог дійсно заснований на "Чоловічому здоров'я," ви могли б мати більший успіх, використовуючи більш докладний назву.
  6. 6 Попросіть друзів, членів сім'ї або партнерів про допомогу у виборі назви блогу. Іноді думка ззовні необхідно, щоб допомогти вам вибрати кращу назву для вашого блогу.
  7. 7 Переконайтеся, що ви купуєте домен якомога швидше або підписуєтеся на нього через безкоштовний блог-сайт, як тільки вибрали назву блогу. Таким чином ви можете переконатися, що назва - ваше і що ніхто не зможе його використовувати.
  8. 8 Інструмент добору ключових слів від Google є ще одним потужним інструментом для використання при пошуку назву блогу. Просто переконайтеся, що ім'я, яке ви вибираєте, пов'язане з нішею вашого блогу.

Поради

  • Робіть назву вашого блогу коротким, простим і по суті. Коли ви плануєте отримувати дохід від свого блогу, ви повинні переконатися, що ваші відвідувачі зможуть запам'ятати його легко і що нові відвідувачі зможуть легко знайти його. Воно повинно також містити відповідні ключові слова, які допоможуть вашому блогу займати більш високі позиції в результатах пошуку пошукових систем, коли люди шукають вашу тему.