Як виглядати як Анджеліна Джолі

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 19 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как Живет Анджелина Джоли и Сколько Она Зарабатывает
Відеоролик: Как Живет Анджелина Джоли и Сколько Она Зарабатывает

Зміст

Хто не хоче виглядати як Анджеліна Джолі? Багато хто вважає, що вона одна з найкрасивіших жінок в світі. Для того, щоб виглядати як вона, недостатньо копіювати її зовнішність, потрібно опанувати її енергетикою. Якщо ви дійсно хочете виглядати як вона, вам потрібно почати з впевненості в собі.

кроки

Метод 1 з 5: Домогтися тіла, як у Анджеліни

  1. 1 Харчуйтеся правильно. Відомо, що Анджеліна їсть здорову їжу, наприклад, зварену на пару рибу, овочі та соєве молоко. Вона також любить їсти корисні супи. Для того, щоб набрати м'язову масу для ролей в кіно, вона дотримується строгої дієти.
    • Анджеліна намагається не палити і пити каву без цукру.
    • Під час зйомок фільму "Лара Крофт: Розкрадачка гробниць", вона працювала над тим, щоб набрати м'язову масу, щоб тіло виглядало більш спортивним. Вона дотримувалася дієти з високим вмістом білка і низьким вмістом вуглеводів, яка також включала в себе багато води і овочів, приготованих на пару. Вона не їла червоне м'ясо і їжу з пшениці. Анджеліна насолоджувалася салатами.
    • Для того щоб зберегти м'язи і не втратити багато ваги, вона їла по чотири - п'ять разів на день.
    • Вона пила алкоголь тільки по вихідних і не їла фаст фуд.
  2. 2 Тренуйтеся. Анджеліна - струнка жінка, для деяких ролей їй було необхідно, щоб її фігура виглядала спортивної, а іноді їй треба було виглядати стрункою на межі виснаження. У будь-якому випадку, щоб дійсно виглядати як вона, треба щодня тренуватися. Дієта також важлива, проте не забувайте про тренування.
    • Анджеліна займалася кікгбоксінгом і іншими бойовими мистецтвами для фільмів "Лара Крофт: Розкрадачка гробниць" і "Солт". Вони корисні для накачування м'язів стегон і спалюють багато калорій.
    • Анджеліна каже, що у неї не вистачає терпіння для йоги, хоча вона і використовувала її для фільму "Маліфісента", щоб зміцнити хребет.
    • Для того, щоб натренувати попу, як у неї, займайтеся в спортзалі. Спробуйте випади і присідання. Анджеліна комбінує тренування з аеробіки та тренування на витривалість. Вона любить тренуватися за програмою, в яку включені вправи для рук, преса, грудей і ніг.
    • Наприклад, тренування може включати випади вперед, бічні випади, присідання з гантелями по 2 - 4 кг. Також тренування включає в себе вправи на прес, тренування біцепсів, скелелазіння. Дані вправи чергуються з інтенсивними кардіо-тренуваннями по 30-45 хвилин бігу або стрибків через скакалку.

Метод 2 з 5: Зачіска, як у Анджеліни

  1. 1 Носіть довге волосся. У 1998 році, Анджеліна коротко підстриглася і зробила стрижку "Пікс". Але це не її звичний стиль. Набагато частіше її можна побачити з довгим волоссям з легкими природними хвилями.
    • Ви ніколи не побачите кучериків у Анджеліни. Ніхто ніколи не бачив її з зачіскою, як після хімії.
    • Зазвичай волосся Анджеліни довжиною до плечі.
    • Уникайте коротких челок. Анджеліну часто можна побачити з довгою чубчиком на бік.
  2. 2 Пофарбуйте волосся в каштановий колір. Як і з довжиною волосся, Анджеліна експериментувала з кольором для ролей в кіно.Наприклад, вона перетворилася в платинову блондинку в 1999 році для фільму "Перерване життя", проте зазвичай її колір волосся варіюється від темно-каштанового до каштанового.
    • Іноді Анджеліна надає рудуватий відтінок своїм каштановим волоссям. Пасма волосся при цьому будуть освітлювати надруковане потім тонують. Її основний колір волосся -каштановий.
    • Не перестарайтеся з тонуванням. Її волосся майже натурального каштанового кольору, просто завдяки тонуванню додано трохи м'якості відтінку.
    • Анджеліна підтримує здоров'я і блиск волосся, використовуючи продукти Aveda і Couture Colour Pequi Oil Treatment.
  3. 3 Додайте трохи локонів. Анджеліна - шанувальник натуральних локонів. Для того, щоб домогтися натуральних локонів, необхідно накрутити їх на великі бігуді або накрутити плойкою. Переконайтеся, що кучері не надто тугі і виглядають природно.
    • Візьміть випадкову пасмо волосся, накрутіть її, а потім добре розчешіть. Накрутите невелике пасмо, накрутіть її, скористайтеся закріплює лаком для волосся, а потім розпустіть.
    • Для того, щоб додати об'єму біля коріння, підійміть пасмо волосся і висушіть не опускаючи її. Піднімаючи так пасмо за пасмом, продовжите сушку. Опустіть голову вниз і досушити волосся так, потім скористайтеся лаком для волосся, не піднімайте голову, поки не підсохне лак. Потім підніміть голову.
  4. 4 Експериментуйте з різними зачісками. При врученні нагород Анджеліна любить експериментувати з різними зачісками. Однією з коханою зачісок є, коли одна частина волосся піднята, а друга - розпущена.
    • Для того, щоб зробити подібну зачіску, скористайтеся великими бігуді. Почніть з чубчика з середини лоба і продовжуйте підкручувати волосся з передньої частини голови, тому, створюючи обсяг. . Roll them toward the face.
    • Якщо будете використовувати більш дрібні бігуді, у вас вийдуть кучерики поменше. Завдяки великим бігуді, буде більше обсягу. Замість них ви можете скористатися також плойкою для волосся.
    • Чим ви далі просувається до потилиці, тим більші бігуді треба використовувати.
    • Подкрутите кінчики волосся всередину. Залиште їх накрученнимі протягом декількох годин. Якщо у вас мало часу, волосся можна підсушити феном. Будьте обережні, щоб бігуді не розпустилися при сушінні.
    • Зніміть бігуді, починаючи зверху. Зберіть волосся на маківці. Використовуйте круглу гребінець, щоб начесать їх. Скористайтеся лаком для волосся. Те ж саме зробіть з волоссям в передній частині голови. Коли лак підсохне, розчешіть волосся.
    • Візьміть по пасма волосся і заколіть їх ззаду.

Метод 3 з 5: Особа, як у Анджеліни

  1. 1 Пограйте з макіяжем очей. Основним акцентом на обличчі Анджеліни, є прекрасні очі. Вона акцентує увагу саме на них, а не на природно повних губах.
    • Переконайтеся в тому, що тіні для повік точно відповідають кольору вашої шкіри і вони не надто темні. Анджеліна вважає за краще природний макіяж очей. Нанесіть тіні від вій до верхнього століття. На складку нанесіть тіні більш темного відтінку, до краю очі кількість тіней необхідно збільшити.
    • Спробуйте світло-коричневі тіні або світло-сірі. Також можна використовувати кольори нюд або персикові відтінки.
    • Для виходів у світ Анджеліна використовує вамп-образ, макіяж "смокі". Вона використовує теракотові кольори або темно-вугільний колір.
  2. 2 Використовуйте туш і рідку підводку. Вона майже завжди використовує туш і рідку підводку для очей. Це частина її щоденного макіяжу.
    • У Анджеліни довгі вії. Можливо буде потрібно нанести два шари туші, що подовжує, щоб отримати вії як у неї. Можете наклеїти вії, але не перестарайтеся.
    • Спробуйте використовувати рідку підводку, тільки у верхній частині вій. Почніть від місця росту вій і ведіть до краю очі, щоб отримати котячий погляд.
    • Ви не побачите її з підфарбованими очима знизу або нафарбованим внутрішнім століттям. Навіть якщо вона нафарбувати очі подібним чином, то це буде зроблено ненав'язливо.
  3. 3 Постарайтеся робити м'який макіяж. Дні, коли вона любила готику, пройшли. З тих пір, як вона стала матір'ю, її макіяж став набагато м'якше і природніше.
    • Використовуйте коричневий олівець для брів, щоб підкреслити брови. У Анджеліни не тонкі брови, і вона їх добре підкреслює. Просто прорисуйте брови по їхньому природному стані. Спочатку сходіть на корекцію брів.
    • За словами одного візажиста, Анджеліна ніколи не використовує рум'ян. Замість цього вона завдає зволожуючий крем для обличчя, потім тонкий шар тонального засобу, наприклад, тональний крем Laura Mercier, відтінок Медово-бежевий. Також вона використовує коректор під очі Stila Cover up відтінку B, щоб замаскувати темні кола під очима. Також вона використовує пудру Mineral Veil. Макіяж робиться легко, не обтяжуючи шкіру.
    • Основна мета в тому, щоб підкреслити натуральну красу, а не зробити так, щоб було видно макіяж.
  4. 4 Накладайте нейтральну помаду. Візажист Анджеліни говорить, що вона рідко використовує темні або яскраві кольори помад і вважає за краще натуральні відтінки. В основному, тому що у неї і так пухкі і красиві губи.
    • Тіні MAC's Blankety, стійка помада Clinique's Long Last Soft Shine, Glow Bronze і Mac Kinda Sexy - це ті відтінки, які використовує Анджеліна. She's also said she likes Urban Apothecary's Charm and Chantecaille Brilliante Glosses in Love and Charm.
    • Іноді на врученнях премій Анджеліна використовує яскраво-червону помаду, як, наприклад, на Каннському фестивалі під час прем'єри фільму "Безславні виродки". Але це швидше виняток, в її повсякденному макіяжі ви не побачите яскравих кольорів.
  5. 5 Зробіть губи повніше. Губи Анджеліни пухкі від природи. Якщо у вас вони не такі, ви не будете виглядати як вона. Хоча є кілька трюків, як зробити губи більш пухкими.
    • Використовуйте світло-коричневий олівець для губ, для того, щоб трохи їх збільшити, вийдете за контури губ. Потім нанесіть на губи помаду натурального кольору або блиск для губ. Ви можете пофарбувати центр губ кольором світліше основного тону, щоб форма губ була більше схожа на її форму.
    • Вона використовує бальзам для губ Blistex.
    • Деякі фанати Анджеліни вдаються до використання ін'єкцій для губ, щоб зробити їх більш пухкими, однак для отримання природного ефекту, краще просто скористатися спеціальними прийомами нанесення макіяжу.
  6. 6 Застосовуйте прийоми скульптування особи. . Анджеліна відома своєю світлою, здорової шкірою. Ви ніколи не побачите її після солярію, з штучною засмагою.
    • Для того щоб досягти бажаного, потрібно нанести тональну основу на обличчя. Потім нанесіть на вилиці і по контуру обличчя основу на пару тонів темніше. Не забудьте підкреслити лінію підборіддя.
    • Растушуйте основу пензликом, а після розтушовування нанесіть пудру-хайлайтер на середню лінію носа, під очі, на чоло і середину підборіддя.
    • Одна з технік макіяжу включає в себе використання світло-сірих і персикових відтінків. Можна використовувати і світло коричневі тіні, щоб підкреслити ніс. Для пом'якшення контурів потрібно використовувати пензлик з ворсом помягче.
    • У Анджеліни чітко окреслені вилиці. Ви можете використовувати сірі тіні, щоб підкреслити ніс і губи. Потім розтушуйте дані області за допомогою пудри. Потім скористайтеся консилером під очима і бровами.
  7. 7 Дбайте про свою шкіру. Візажист Анджеліни говорить, що вона не вмивається милом і завжди використовує крем для захисту від ультрафіолету. Також вона користується поживними кремами для шкіри і доглядає за шкірою обличчя щодня.
    • Анджеліна може використовувати креми La Prairie's Skin Caviar Luxe Cream і YonKa Advanced Optimizer Crème Serum.
    • Коли вона була вагітна, вона використовувала лінію продуктів по догляду за шкірою від Bella Mama.
  8. 8 Зелено-блакитні очі. У Анджеліни очі зелено-блакитного кольору. Якщо ваш натуральний колір очей відрізняється, можете надіти лінзи.
    • Для того, щоб ваші очі здавалися більше, внутрішню частину століття підфарбуйте білим олівцем.

Метод 4 з 5: Одягайтеся, як Анджеліна

  1. 1 Носіть чорний одяг. У більшості випадків, коли ви бачите Анджеліну поза домом, вона в чорному. Що б ви не робили, не носіть пастельних тонів. Вона так ніколи не робить. Ви можете побачити її в кольорових сукнях на врученнях нагород, але чорний є базисним кольором.
    • Визначтеся, якого періоду життя Анджеліни ви хочете відповідати. Вона відома тим, що любила міняти свій стиль. У 1991 році вона носила черевики з металевими вставками і ходила виключно в чорному, однак зараз її стиль набагато м'якше, але вона до цих пір любить чорний.
    • Насправді більшість речей Анджеліни повністю чорні. Вона не любить змішувати кольору і, як правило, носить монохромну одяг.
    • Чорний колір Анджеліна комбінує або з білим, або з коричневим кольором. Для вечірніх виходів і вручення нагород, Анджеліна вибирає класичні довгі чорні сукні, але на деяких фотографіях ми можемо побачити її в сукнях червоного або зеленого кольорів.
  2. 2 Майстер ділового дрес-коду. На офіційних зустрічах Анджеліна надягає піджаки і брюки, завдяки непримітною одязі вона фокусує увагу на своїх словах.
    • Вона вважає за краще монохромну одяг, часто її бачать в чорних або білих костюмах.
    • Так як Анджеліна хоче, щоб її сприймали всерйоз, її діловий костюм не буває вульгарним. Ви ніколи не побачите величезних намист, зазвичай вона надягає простий піджак і футболку.
    • Іноді вона поєднує піджаки і короткі спідниці.
  3. 3 Носіть звичайний одяг. Анджеліна може одягнутися для важливих подій, проте вона не "расфуфирівается" для того, щоб сходити в магазин іграшок з дітьми.
    • Носіть взуття без підборів. Протягом дня Анджеліна, одягає комфортний одяг. Вона завжди носить взуття на плоскій підошві. Ви ніколи не побачите її йде в магазин на високих каблуках.Чаще вона носить балетки бежевих тонів, часто поєднуючи їх з одягом чорного кольору.
    • Не носіть багато аксесуарів. Анджеліна ніколи не виглядає незграбно. Ви не побачите її з великими сережками у вухах або з великою кількістю блискучих аксесуарів. Вона любить носити прості, але класичні речі, наприклад діамантові "гвоздики".
    • Носіть шкіряні речі. До народження дітей Анджеліна носила шкіряні речі набагато частіше, однак і зараз можна її іноді побачити в подібному одязі. Ніхто не забуде її шкіряне плаття на прем'єрі фільму "Містер і Місіс Сміт". Анджеліна носить і шкіряні штани теж.

Метод 5 з 5: Знайдіть енергетику Анджеліни

  1. 1 Будьте впевнені у всьому. Вона йде з піднятою головою по життю. Зрозумійте як побудувати свою впевненість в собі і свою силу. Пам'ятайте, у всіх є недоліки, навіть у Анджеліни. Впевненість не допоможе вам виглядати, як Анджеліна, але ви однозначно станете привабливішими.
    • Анджеліна чітко розуміє, ким вона є. Це видно по її позі і зовнішнім виглядом. Ви повинні повірити в себе.
    • Через свою впевненість у Анджеліни є свій власний, унікальний стиль. Ви можете слідувати порадам, спрямованим на те, щоб бути схожим на неї, а можете просто створити свій унікальний стиль, підкреслити свою натуральну красу, цим ви створите атмосферу впевненості в собі. Наберіться сміливості і впевненості, щоб бути собою.
  2. 2 Зробіть татуювання. Протягом довгих років, Анджеліна зробила безліч татуювань, більшість з них розташовані на руках. У всіх є сенс.
    • Переконайтеся в тому, що татуювання не мають сенсу. Наприклад, у неї є татуювання, на яких позначені координати місць народження її дітей. Раніше у неї було татуювання з ім'ям її колишнього чоловіка - "Біллі Боб".
    • На одній з її татуювань зображений японський символ смерті, але вона каже, що цей символ допомагає їй пам'ятати, що потрібно жити повним життям. Вона зачарована смертю, і довгий час носила намисто з бульбашкою крові.
    • Також у неї є татуювання на животі і зап'ястя. Одна з них зроблена в честь її брата, а на другий написана цитата Тенессі Вільямса.
  3. 3 Покажіть свою пристрасть до чогось більшого, ніж до своєї персони. Частина привабливості Анджеліни полягає в тому, що вона не здається "порожній" зіркою, яка піклуватися виключно про себе. Вона завжди намагається, цікавиться великим, ніж власне его.
    • Анджеліна любить дітей.Це очевидний факт, вона усиновила кілька дітей з різних країн, також у неї є власні діти. Вона часто фотографується з дітьми. Фотографії матері і "дикого" дитини, надають Анджеліні неймовірну привабливість.
    • В діях Анджеліни завжди є сенс, незалежно від того, чим вона займається. Вона допомагає людям, постраждалим від військових дій, яким не вистачає їжі, вона не боїться сама поїхати в небезпечні місця і, засукавши рукава, допомагати людям. Ключовим в образі Анджеліни є те, що їй дійсно небайдуже те, що вона робить.

Поради

  • Коли ви фотографуєте, злегка надійти губи і пріщурьте очі, також трохи нахиліть голову вперед. Анджеліна рідко посміхається на фотографіях.
  • Головне, пам'ятайте, що ви не Анджеліна Джолі. Використовуйте її образ як натхнення. Не варто намагатися виглядати копією Анджеліни, інакше людям це здасться дивним.