Як випрямляти афро американські волосся

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 13 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
[Podcast] Défrisage
Відеоролик: [Podcast] Défrisage

Зміст

Якщо вам набрид ваш нинішній стиль, і ви готові перейти до прямої, гладкою укладанні, у вас є багато різних варіантів, з яких можна вибрати. Ви можете використовувати силіконовий випрямляч, сушку феном або використовувати праску, щоб випрямити кучері. Можна також розглянути можливість використовувати хімічних випрямлячів, якщо ви хочете отримати постійну рівне укладання. Якщо ви хочете більше дізнатися про те, як випрямити волосся, продовжуйте читання.

кроки

Метод 1 з 4: Вирівняйте за допомогою крему або в перукарні

  1. 1 Виберіть хороший крем. Силіконові креми та інші професійні продукти виготовлені із застосуванням масел, таких як петролеум, ланолін, силікон, диметикон або циклометикон.Цей метод випрямлення волосся може здатися найпростішим, але при цьому важливо вибрати правильний продукт. Деякі креми і перукарні можуть надати вашому волоссю обтяжений або жирний вид. Прочитайте деякі відгуки, перш ніж ви вирішите, який продукт купити в магазині.
    • Продукти на основі масел легше наносяться на ваше волосся, ніж продукти з силіконом, але все крему і професійні засоби змиваються шампунем, і вони не завдають шкоди в довгостроковій перспективі, як і інші методи випрямлення.
  2. 2 Намочіть ваше волосся. Крему і професійні засоби слід наносити на вологе волосся для досягнення найкращого ефекту. Намильте волосся шампунем, промийте і витріть їх насухо рушником, щоб підготувати для нанесення крему.
  3. 3 Втирайте крем або професійний засіб. Залежно від довжини вашого волосся, нанесіть достатню кількість крему або засоби на долоню. Потріть руки одна об одну, а потім нанесіть його на своє волосся, розподіливши від коренів до кінчиків, щоб забезпечити зафарбовування кожної пасма.
    • Після того як ви завдасте засіб на ваше волосся, пальцями потягніть їх прямо вниз. Це допоможе вашому волоссю стати рівними перед початком дії засобу.
    • Використання широкого гребеня допоможе зняти крем або засіб з вашого волосся.
  4. 4 Нехай волосся висохне. Не потрібно користуватися феном для волосся або випрямлячем; масла або силікон в волоссі будуть перешкоджати їх завивання, коли вони висохнуть. Дайте волоссю повністю висохнути, потім покладіть його у звичайний спосіб.

Метод 2 з 4: посушити волосся феном

  1. 1 Скористайтеся кондиціонером для волосся. Для будь-якого типу вирівнювання використовується тепло, тому так важливо обробити волосся кондиціонером за кілька днів до процедури. Обробка теплом сухого волосся може зробити волосся крихкими або навіть стати причиною випадання волосся. Використовуйте хороший кондиціонер глибокої дії приблизно за 2-3 дня перед тим, як ви вирішите випрямляти волосся.
    • Кондиціонер на основі оливкової або кокосового масла прекрасно підійде вашому волоссю. Розгляньте можливість використання цих нехимических засобів.
    • Ви також можете також використовувати кондиціонер високої якості на основі силікону протягом декількох днів, перш ніж приступите до випрямлення волосся.
  2. 2 Намочіть волосся. Чи не мийте шампунем, а просто намочіть волосся, коли ви будете готові до випрямлення, і промокніть рушником до тих пір, поки вони не стануть злегка вологими, але не мокрими.
  3. 3 Розчешіть першу пасмо. Ви збираєтеся посушити ваші волосся пасмо за пасмом. Почніть з одного пасма і використовуйте круглу щітку, щоб розчесати волосся прямо, починаючи від коренів і розчісуючи повністю до кінчиків. Переконайтеся, що вони без вузликів.
  4. 4 Розподіліть термо-захисний спрей. Розподіліть його від коренів до самих кінчиків, щоб захистити кожну пасмо від руйнівного тепла фена. Це також допоможе зберегти ваше волосся рівними протягом тривалого періоду часу.
  5. 5 Висушіть першу пасмо. Візьміть гребінець і розташуйте її біля коріння тієї пасма, яку ви просушують. Включіть фен і розташуйте його прямо навпроти гребінця біля коренів першого пасма. Наведіть гребінець і фен вниз вздовж пасма до кінчиків, повільно висушуючи і в той же час вирівнюючи волосся.
    • Чи не рухайтеся вниз вздовж пасма занадто швидко; ви повинні робити це поступово, щоб дати волоссю достатньо часу висохнути.
    • Використовуйте теплу або гарячу сушку в налаштуваннях вашого фена, щоб досягти найкращого результату.
  6. 6 Продовжуйте розчісувати і сушити інші пасма. Повторюйте процес, пасмо за пасмом, поки все волосся на голові не стануть прямими і рівними.

Метод 3 з 4: Використовуйте випрямляч для волосся

  1. 1 Спочатку скористайтеся кондиціонером. Прасування для вирівнювання частково пошкоджують волосся, так як вони випромінюють пряме тепло.Це означає, що ви повинні почати обробляти волосся кондиціонером за кілька днів або навіть тижнів, щоб підготувати волосся до впливу гарячого прасування. Використовуйте хороший кондиціонер за тиждень або два до того, коли ви приступите до вирівнювання волосся і зробіть процедуру глибокого кондиціонування за кілька днів перед випрямленням, щоб зробити ваше волосся м'якими і готовими до дії тепла.
    • За бажанням, ви можете зробити глибоке кондиціонування в день, коли ви збираєтеся випрямляти волосся. Просто ретельно все змийте перш, ніж почнете процес випрямлення.
    • Ви також можете висушити волосся перед випрямленням, якщо ваші волосся занадто кучеряві. Виконайте дії, описані в попередньому методі, і перейдіть прямо до процесу вирівнювання праскою.
  2. 2 Намочіть волосся. Змочіть волосся, щоб потім висушити і одночасно вирівняти їх за допомогою прасування. Якщо ви вже скористалися методом випрямлення за допомогою фена, не потрібно знову їх мочити.
  3. 3 Нанесіть термо-спрей. Розподіліть його від коренів до самих кінчиків, так як використання прямого тепла може стати причиною руйнування волосся. Продукти на основі Марокканської або арганового масла відмінно підходять для вашого волосся і в результаті надають гладкий, блискучий вигляд.
  4. 4 Розчешіть пасмо волосся. Виберіть невелику пасмо, яку ви хочете випрямити в першу чергу. Використовуйте гребінь, щоб розчесати волосся прямо, або розгладьте їх пальцями.
  5. 5 Випрямити волосся. Закріпити першу пасмо в прасуванні. Тягніть його вниз вздовж волосся до тих пір, поки не дійдете до самих кінчиків. Якщо волосся як і раніше в'ються, пройдіться по ним ще раз праскою для випрямляння.
    • Ви можете додатково нанести більше термо-спрея, якщо ваше волосся виглядають занадто сухими в процесі випрямлення.
    • Чи не вирівнюйте одну пасмо занадто багато разів, це може привести до пошкодження вашого волосся.
  6. 6 Продовжуйте випрямляти волосся невеликими пасмами. Невеликі пасма дають можливість контролювати обсяг тепла, що розподіляється на волосся, тим самим, уникаючи ризику руйнування. Не поспішайте і попрацюйте над кожною пасмом волосся до тих пір, поки все волосся на голові не стануть повністю прямими, гладкими і блискучими.

Метод 4 з 4: Застосуйте хімічні випрямлячі

  1. 1 Зробіть релаксацію волосся. Релаксатори для волосся діють за допомогою лужного компонента, який руйнує волосяний фолікул, щоб все виправити. Ця терапія - ефективна і постійна. Недоліком є ​​те, що вона також може бути дорогою, і хімічні речовини можуть завдати довгостроковий збиток волоссю і навіть шкірі.
    • Проведіть дослідження, щоб переконатися, що ви вибрали хороший салон для процедури релаксації волосся. Сильні хімічні речовини в чужих руках можуть завдати шкоди вашому волоссю.
    • Не робіть випрямляють процедури на вимитих волоссі. Перед цим обійдіть кілька днів без миття голови, це додасть вашому волоссю деяку природну захист від хімікатів.
    • Ви також можете зайнятися текстурированним лікуванням, яке аналогічно релаксації, але містить менше важких хімічних речовин і дає більш м'який, об'ємний ефект.
  2. 2 Спробуйте лікування кератином. Лікування кератином триває близько 6 тижнів, після чого волосся промиваються. Він змушує волосся завжди виглядати рівними і гладкими, а деякі процедури містять формальдегід. Якщо ви переживаєте щодо впливу хімічних речовин на стан волосся і шкіри, не використовуйте цей метод.
  3. 3 Розгляньте японський метод випрямлення волосся. В останні роки цей метод стає все популярнішим. Це лікування, засноване на сульфатах, вважається менш жорстким для волосся і має постійний ефект. Якщо ви зацікавилися такою терапією, вам слід звернутися до досвідченого косметолога.

Поради

  • Розгладження праскою невеликих пасом дасть кращі результати, ніж розгладження великими частинами.
  • Обгортання волосся на ніч стримує вологу на кінчиках і дозволяє запобігти поломку, а також сприяє збереженню волосся прямими. Робіть це, щоб довше зберігати волосся прямими.
  • Щоденна обробка вашого волосся теплом може привести до їх пошкодження.
  • Обгортання волосся на ніч допоможе їм залишатися сильними і зволоженими.
  • Переконайтеся, що ваше волосся досить зволожені, перш ніж почати застосовувати будь-яку процедуру обробки теплом.
  • Тримайтеся подалі від спиртовмісних коштів - вони пересушують волосся.
  • Випрямляйте волосся 3-4 рази на тиждень, щоб уникнути пошкоджень.

попередження

  • Якщо ви побачите дим в процесі випрямлення - це нормально, але якщо ви почуєте шипіння - негайно зупиніться.
  • Не використовуйте праску для волосся, поки вони ще вологі! Це може привести до пошкодження волосся.
  • Чи не випрямляйте волосся кожен день праскою - це буде тільки більше їх руйнувати.
  • Не залишайте праску на довгий час на одній і тій же поверхні, це призведе до підпалювання або плавлення поверхні.
  • Не наносіть масло на волосся перед використанням прасування, це тільки посилить процес обробки теплом, що не дуже добре для вашого волосся, якщо ви звичайно ж не хочете, обсмажити волосся і отримати безліч посічених кінчиків.
  • Не користуйтеся плоским праскою, який занадто гарячий для вашого волосся. Ваше волосся буде підгорати і не підлягають відновленню.

Що вам знадобиться

  • Гарячий праску / випрямляч
  • гребінь
  • Гумки або шпильки
  • Зволожуючий крем
  • гребінці
  • Шампунь і кондиціонер