Як висловити свою індивідуальність

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 14 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Криштиану Роналду показывает свою домашнюю тренировку
Відеоролик: Криштиану Роналду показывает свою домашнюю тренировку

Зміст

Багатьом людям властиво прагнення наслідувати інших. Однак якщо ви хочете уникнути стресу (і отримати набагато більше задоволення), постарайтеся бути самим собою. Існує безліч способів висловити свою індивідуальність - за допомогою одягу, манери говорити і улюблених занять. Зробіть свій вибір, і сміливо висловлюйте свою індивідуальність.

кроки

Частина 1 з 3: Носіть унікальну одяг

  1. 1 Дістаньте свої улюблені предмети одягу з шафи. Якби вас попросили зібрати ансамбль з предметів одягу, в яких ви відчуваєте себе комфортно, привабливо і впевнено, що б ви вибрали? Який стиль б проглядався у вашому вбранні? Чи можна віднести обраний вами наряд до вінтажному стилю? Він відповідає сучасним тенденціям моди? У вас вийшов авангардний образ? Вибирайте речі в цьому стилі, так як вони найбільш вам підходять.
  2. 2 Купуйте одяг в магазинах секонд-хенд. Незалежно від того, який ваш улюблений стиль, ви можете знайти неповторні предмети одягу в магазинах секонд-хенд. Завдяки цьому ви не будете переживати про те, що зустрінете людину в такій же сорочці, як у вас. У таких магазинах ви знайдете більш цікаві речі, ніж ті, які можна придбати в звичайному торговому центрі.
    • Виконуйте свій інстинкту. Якщо щось унікальне кинулося вам в очі і вам подобається ця річ, купіть її! Постарайтеся не втратити впевненість в останній момент. Одягніть придбану річ хоча б один раз.
  3. 3 Вибирайте одяг без фірмового логотипу. Не варто купувати брендовий одяг, на якій зображений логотип або написано назву торгової марки. Ваша одяг не буде унікальною, якщо на ній буде зображено логотип, який вказує на те, що річ належить до того чи іншого бренду. Вибирайте сорочки і футболки без написів, за винятком тих випадків, коли предмет одягу вам дуже подобається.
  4. 4 Створюйте свою власну одяг. Спробуйте себе в якості дизайнера одягу. Запишіться на курси крою та шиття, щоб навчитися шити предмети одягу з матеріалу, який вам подобається. Крім того, ви можете спробувати створити новий предмет одягу, який не вимагає навичок шиття. Наприклад, відріжте майку або футболку незвичайним чином, а потім спробуйте надіти її поверх іншої футболки. Ви будете пишатися собою і підкреслите свою індивідуальність.
    • Ви також можете спробувати пофарбувати одяг, щоб зробити її більш цікавою, або використовувати декоративні елементи, які кріпляться за допомогою гарячої праски. Такі декоративні деталі можна купити в магазині тканин.
  5. 5 Не піддавайтеся тиску оточуючих, які наполягають на необхідності бути модним. Не варто думати, що кожен предмет одягу, надітий на вас повинен бути модним. Якщо вам подобається, як штани з леопардовим малюнком поєднуються зі смугастою сорочкою, то дозвольте собі носити такі предмети одягу. Якщо ви любите носити предмети одягу чорного кольору, робіть це з задоволенням. Якщо ви хочете бути індивідуальною особистістю, не бійтеся відрізнятися від інших, навіть якщо доводиться свідомо йти на ризик. Крім того, це допоможе продемонструвати ваш внутрішній світ.РАДА СПЕЦІАЛІСТА

    Candace Hanna


    Професійний стиліст Кендес Ханна - стиліст з Південної Каліфорнії. Маючи 15 років досвіду в області корпоративної моди, використовувала свої пізнання в бізнесі і творче бачення, щоб створити Style by Candace, агентство по персональному стилю.

    Candace Hanna
    Професійний стиліст

    Фокусуйтеся на стилі, а не на моді. Спеціаліст по стилю Кендес Ханна каже: «Якщо ви хочете висловити себе через одяг, перше, що вам слід зробити, - це визначити, в чому ви найкраще виглядаєте і відчуваєте себе, від фасонів, які підходять вашій фігурі, до ваших улюблених кольорів і малюнків. Якщо є щось, що ви ненавидите, не носіть цього, навіть якщо зараз це в моді ».

Частина 2 з 3: Ведіть себе як індивідуальна особистість

  1. 1 Присвячуйте час улюбленому заняттю. Не варто приховувати від інших, що ви любите збирати камінчики, робити меблі або займатися тайцзи. Навіть якщо всі ваші друзі будуть разом займатися футболом або танцями, не варто змушувати себе робити це, якщо заняття вам не до душі. Розкажіть їм про те, чим ви займаєтеся, і чому вам подобається це заняття. Можливо, вони теж захочуть спробувати щось нове для себе. У будь-якому випадку, це добре, якщо ваше захоплення відрізняється від улюблених занять ваших друзів.
  2. 2 Слухайте музику, яка вам подобається. Якщо вам подобається певний музичний жанр, який непопулярний серед ваших друзів чи не звучить по радіо, це не привід відмовлятися від своєї улюбленої музики. Не бійтеся слухати свою улюблену музику в машині, коли підвозите друзів. Якщо вони запитають вас про це, не соромтеся, просто скажіть, що вам подобається така музика.
  3. 3 Прикрасьте свій особистий простір. Ваша спальня, робочий кабінет, стіл або шафка повинні відображати ваш особистий стиль. Пофарбуйте стіни спальні в свій улюблений колір. Використовуйте елементи декору, які пов'язані з вашим улюбленим заняттям, наприклад, колекціонуванням монет або статуеток. Якщо у вас є свій письмовий стіл або кабінет на роботі, повісьте плакати або поставте рамки з фотографіями, на яких зображено ваше улюблене заняття.
    • Придбайте спеціальні елементи декору для кімнати в гуртожитку або шафки на роботі або школі, які не зашкодять поверхню стіни або предмета меблів.
    • Помістіть в кімнату дошку, на якій ви зможете записувати сподобалися надихаючі або смішні цитати.
  4. 4 Оточіть себе людьми, які приймають вас таким, яким ви є. Ваші друзі можуть або походити на вас, або ж повністю відрізнятися. Однак в будь-якому випадку справжні друзі повинні спонукати вас залишатися самим собою. Вони не повинні змушувати вас робити те, що вам не подобається. Ці люди повинні робити все можливе, щоб ви проявляли свою індивідуальність. Вони жодним чином не повинні пригнічувати її.
    • Перевірте це на практиці: спробуйте розповісти другу про щось особисте, наприклад, про найбільший страх у вашому житті або про незвичайну мрію. Якщо один посміється над вами і скаже, що нерозумно про це думати, швидше за все, прийшов час знайти нового друга.

Частина 3 з 3: Висловлюйте свою думку

  1. 1 Будьте готові висловити непопулярну думку. Якщо ви не згодні з тим, що говорять інші, скажіть про це. Можливо, вам не подобається, коли інші насміхаються над кимось, або ваша думка з політичного питання відрізняється від точки зору вашого друга. Звичайно, цілком нормально, якщо ви погоджуєтеся з іншими людьми, проте якщо ви в чомусь не до кінця згодні з ними, не бійтеся сказати їм про це. Робіть це з повагою.
    • Наприклад, якщо ваші друзі вважають за краще вечеряти в певному ресторані, але вам не подобається кухня цього закладу, ви можете сказати: «Я не люблю цей ресторан».
  2. 2 Користуйтеся звичної для вас лексикою. Як ви зазвичай говорите з самим собою? Подібним чином ви повинні розмовляти з іншими людьми. Не мовчіть в присутності інших людей і намагайтеся говорити розумні і цікаві думки.Використовуйте слова, які вам подобаються, замість популярних сленгових фраз, які вам не до душі. Крім того, не вживайте довгі слова, значення яких ви не розумієте.
    • Якщо вам подобається використовувати сленг або виразні мовні конструкції, ви можете це робити. Просто переконайтеся, що ви так завжди говорите в звичайному житті, а не просто намагаєтеся когось наслідувати.
  3. 3 Діліться своїми справжніми почуттями. Якщо обманювати, кажучи про свої почуття, люди просто не зможуть дізнатися, який ви насправді. Думайте менше про реакцію інших. Крім того, міркуйте про те, як вираз ваших справжніх почуттів допомагає іншим краще зрозуміти вас.
    • Наприклад, якщо хтось запрошує вас сходити потанцювати, а ви не любите танці, скажіть про це. Запропонуйте людині зайнятися чимось іншим, щоб він не сприйняв вашу відмову близько до серця і не образився на вас.