Як порушити дівчину

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 20 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
К.Столаба, А. Зазарашвили, Время и Стекло – "Люди, як кораблі" – финал – Голос. Дети 5 сезон
Відеоролик: К.Столаба, А. Зазарашвили, Время и Стекло – "Люди, як кораблі" – финал – Голос. Дети 5 сезон

Зміст

Ваша дівчина знає, як порушити вас, але чи готові ви помінятися з нею ролями? Неважливо, новачок ви в цій грі або ж просто хочете додати гостроти у відносини, ми розповімо вам, як порушити і підготувати дівчину. Отже, приступимо.

кроки

Частина 1 з 4: Зачаруйте її

  1. 1 Підготуйте її. Головний ключ до порушення дівчата - не поспішати. Чоловіки зазвичай швидко збуджуються, в той час як жінкам потрібно більше часу. Це означає, що вам потрібно підготувати дівчину, а потім спокусити її красиво і не поспішаючи.
    • Найважливіша частина цієї підготовки - дати їй відчути себе комфортно і безпечно. Нижче ви прочитаєте безліч кроків про повагу, пошуку злагоди і інших речах, які ви, можливо, чи не вважаєте «збудливими». Не нехтуйте ними, вони важливі. Секс для жінок відбувається не тільки на фізичному рівні, але і на ментальному - якщо ви зробите так, щоб вони не хвилювалися, ви на півдорозі.
  2. 2 Дайте їй відчути себе красивою. Вам адже знайоме це тепле, розбурхуючи почуття, коли ви дізнаєтеся, що хтось вважає вас привабливим? Це саме те, що потрібно зробити для неї. Той факт, що ви вважаєте її красивою, - дуже важливий фактор в порушенні. Ось, як можна показати це, не виходячи за рамки дозволеного:
    • Скажіть їй: «Привіт, красуня», - або: «Привіт, красуня». Це просто і коротко, але ясно.
    • Зробіть їй комплімент. Тихим і низьким голосом скажіть їй що-небудь на зразок: «Ти сьогодні чудово виглядаєш», - або: «Твої очі немов океан, я в них потопаю».
  3. 3 Будьте кращої версією самого себе. Будьте чесним і добрим хлопцем, який поважає її і думає, що вона красивіша наймальовничішого заходу. Будьте тим, хто важко працює і полегшує роботу їй, беручи на себе її вантаж. Так ви точно не відвернеться її від себе.
  4. 4 Ведіть себе впевнено. Деяким дівчатам подобається, коли хлопці нервують поруч з ними, деяким навіть подобається, коли хлопці ведуть себе незграбно, але не перестарайтеся. Тримайте спину прямо, а підборіддя високо, не бійтеся дивитися їй в очі. Так на мові тіла ви говорите, що сильні, відважні і гідні її уваги.
  5. 5 Будьте охайним. Прийміть душ, поголитися, почистіть зуби і надіньте чистий одяг. Якщо є бажання, можете підстригтися і трохи подушити. Знання того, що ви добре виглядаєте, дасть вам впевненість, і ви відчуєте себе господарем становища.
  6. 6 Навчіться правильно поводитися з дівчиною. Залиште брудні жарти і обговорення функцій організму для бесід з хлопцями. Коли ви поруч з сподобалася дівчиною, будьте ввічливим. Ведіть себе правильно за столом, відкривайте для неї двері і говорите «спасибі» і «будь ласка». Гарні манери необов'язково приваблюють, але погані манери безсумнівно відштовхують, так що не ризикуйте.

Частина 2 з 4: Підвищіть градус

  1. 1 Почніть з повільних, ніжних дотиків. Можете зробити це мимохідь в кінці побачення, коли ви разом дивитеся фільм або в іншій ситуації. Головна ідея в тому, що не потрібно стримувати дотику, поки ви не почнете цілуватися і обніматися. Ці жести покажуть, що ви зацікавлені в більшому.
  2. 2 Шепніть їй на вухо. Вуха - ерогенна зона обох статей, і ваше легкий подих, швидше за все, буде їй приємно. Говорячи підходящі речі, ви теж будете порушувати її. Скажіть що-небудь на зразок: «Не можу перестати думати про тебе сьогодні».
  3. 3 Погладьте її. Злегка доторкніться тильною стороною пальців до її щоці. Було б непогано в цей же час зустрітися з нею поглядом.
  4. 4 Доторкніться до її потилиці. Якщо ваша рука вже у неї на плечах, злегка погладьте великим пальцем її волосся на потилиці або запропонуйте зробити їй невеликий масаж шиї. Торкайтеся до неї повільно і ніжно.
  5. 5 Доторкніться до її зап'ясть. Якщо ви тримаєтеся за руки, злегка погладжуйте внутрішню сторону її зап'ястя або долоні. Кілька повільних поцілунків внутрішньої сторони зап'ястя теж повинні спрацювати.
  6. 6 Грайте з її волоссям. Для більшості людей шкіра голови є чутливою зоною і легке натяг (легке, чи не грубе), яке виникне, коли ви будете грати з її волоссям, буде їй приємно. Запустіть пальці їй у волосся, накручуйте їх або погладжуйте.
  7. 7 Торкніться її ноги. Спробуйте покласти руку їй на стегно, якщо відчуваєте, що вона не буде проти. Найкраще це робити, коли ви обидва сидите. Затримайте там руку ненадовго. Якщо вона нормально сприйме це, можете спробувати повільно поводити великим пальцем по її нозі, продовжуючи тримати руку там, де вона була.

Частина 3 з 4: Підходимо до найголовнішого

  1. 1 Подаруйте їй чудовий поцілунок. Якщо все зробити правильно, поцілунок може бути найефективнішим способом привернути увагу дівчини. Освіжіть дихання жувальною гумкою або рідиною для полоскання рота. Подбайте і тому, щоб ваші губи були м'якими. Жорсткими, зморщеними губами можна поцілувати свою бабусю! Ніжно рухайте мовою (спочатку). Рухи повинні бути легкими, м'якими, що не швидкими, але і не повільними.
    • Знайте, куди покласти руки. Під час поцілунку покладіть їй руки на потилицю, доторкніться до щік або обхопіть її за талію.
  2. 2 Шукайте ознаки згоди. Якщо чіпати дівчину в певних місцях без її згоди - це сексуальне домагання. Простий фрази: «Все в порядку?» - буде достатньо. Якщо вона говорить «так», продовжуйте, якщо - «ні», зупиніться негайно.
  3. 3 Скажіть їй, чого хочете. Хлопці не завжди розуміють, наскільки сексуальної може бути дівчина. Немає нічого поганого в тому, щоб сказати, як сильно ви її хочете (якщо вже ви зробили перший крок). Це і справді заводить їх! Подумайте про це: ви збуджуєтеся, коли відчуваєте, що вас хочуть. Не будьте занадто вульгарним, але і не бійтеся сказати їй, яка вона сексуальна, і що ви не можете дочекатися, коли опинитеся з нею в ліжку.
  4. 4 Зосередьтеся на більш інтимних ерогенні зони. Якщо ви застосували якісь поради з наведених вище, і вона не заперечувала, спробуйте більш інтимні зони, використовуючи легкі дотики і ніжні, повільні поцілунки:
    • шия, горло, ключиці і плечі;
    • ступні і кісточки;
    • поперек (у напрямку до нижньої частини хребта);
    • внутрішня сторона колін;
    • внутрішня поверхня стегон;
    • вуха;
    • внутрішня сторона руки.
  5. 5 Вносьте різноманітність. Якщо ви знайшли місце, від дотику до якого вона без розуму, не використовуйте його знову. Замість цього не чіпайте його якийсь час і повільно повертайтеся до нього, чіпаючи все навколо. Передчуття посилить відчуття.
  6. 6 Залиште її, яка бажає більшого. Гарне правило для соціальних взаємодій: йти, поки іншій людині ще не набридло. Якщо ви скасуєте контакт, коли вона все ще буде зацікавлена, вона буде думати про вас, не перестаючи.

Частина 4 з 4: Зведіть її з розуму

  1. 1 Не забувайте про мастило. Жінки заводяться довше, а тертя робить шкіру більш чутливою і хворобливою. Якщо ви розраховуєте на тривалий проведення часу, купите хороше масло для масажу або мастило, щоб все пройшло «гладко» і сексуально. Це стосується і губ - не забудьте зволожити і їх!
  2. 2 Цілуйте її навколо рота. Ніжно проведіть пальцем по краях її губ. Чи відчуваєте? Навколо рота дуже чутлива шкіра. Поцілуйте її в куточок рота і пару хвилин не давайте нормально вас поцілувати (як би вона не намагалася). Це зведе її з розуму.
  3. 3 Цілуйте її живіт, боки і таз. Шия і внутрішня поверхня стегон вважаються очевидними місцями. Настільки очевидними, що ми навіть забуваємо, наскільки чутливі інші частини тіла. Якщо хочете, щоб вона тремтіла, прокладете доріжку з поцілунків на ребрах (тут буває дуже лоскотно), вигині живота, яка виступає тазової кістки (нижче або вище пояса).
  4. 4 Не поспішайте, коли будете роздягати її. Чи не роздягайте її занадто швидко, нехай це буде частиною процесу, а не перешкодою до нього. Жінки витрачають багато часу, щоб добре виглядати. Якщо просто зірвати одяг, не оцінивши всіх старань дівчини, швидше за все, вона розцінить це як грубий жест. З боку це буде виглядати так, ніби ви отримали подарунок, на який вам наплювати.
  5. 5 Спробуйте щось незвичайне. Не потрібно займатися дикунством, але з зав'язаними очима або руками, пов'язаними ззаду шовковим шарфом, вона зосередиться на тому, що відчуває. Головне переконайтеся, що вона згодна!
  6. 6 Вивчіть анатомію. Якщо ви серйозно підходите до питання, один з кращих способів дійсно порушити її - використовувати знання про її анатомії. Купуйте хороший підручник з жіночої анатомії і починайте експериментувати. Клітор - ваш друг. Знайдіть його. Опануйте ім. Але не нехтуйте іншими чутливими зонами навколо нього! Успіхів!

Поради

  • Ніколи не тисніть на неї. Так вона тільки розсердиться або злякається, але вже точно не збудиться. Коли вона говорить, що потрібно зупинитися, значить, потрібно зупинитися. Варто натиснути один раз, і довіра буде втрачено.
  • Дайте їй відчути себе бажаною.
  • Дайте їй бути задоволеною собою.
  • Не будьте грубим, не робіть нічого, що приносить їй дискомфорт.
  • Деяким дівчатам подобається, коли їх подразнівают. Пощекочіте її. На перший погляд ці прийоми можуть здатися простими, але все геніальне - просто. Ніжно обійміть її. Помасажуйте їй спину. Пограйте з її волоссям.
  • Коли будете цілувати її, відсуньте голову назад, щоб вона нахилилася до вас. Робіть це грайливо. (Робити так зручніше, якщо один з партнерів обіймає іншого).
  • Спробуйте поцілувати її шию. Дівчата люблять це.
  • Обійміть її ззаду. Покладіть руки на її стегна, це заводить.
  • Тримайте її ззаду і цілуйте шию.
  • Будьте ласкаві, обіймайтеся і тримайтеся за руки - це чудово. Ви будете вивчати дівчину, просто перебуваючи поруч з нею. Адже всі дівчата різні.
  • Будьте грайливі.
  • Дівчата люблять масаж ступень.

попередження

  • Якщо вона говорить «ні», зупиніться.
  • Якщо вона не відповідає взаємністю, зупиніться і запитайте, що ви робите не так. Поки вона не скаже «так», не варто продовжувати.
  • Коли дівчина п'яна, її згоду не можна сприймати всерйоз; якщо ви скористаєтеся нею в такому стані, це буде вважатися сексуальним насильством.