Як вразити дівчину на першому побаченні

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 4 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як вразити дівчину на першому побаченні? (How to impress a girl on the first date - English subs)
Відеоролик: Як вразити дівчину на першому побаченні? (How to impress a girl on the first date - English subs)

Зміст

Здавалося б, найстрашніша частина вже позаду, вона сказала «так», і ви йдете на побачення. Але тепер ви усвідомлюєте, що це був тільки початок. Адже тепер треба зробити все можливе для того, щоб побачення вдалося. Перше побачення може змусити сильно понервувати, як вас, так і вашу супутницю, але сподіваємося, що наші поради допоможуть вам заспокоїтися і відмінно провести час.

кроки

Частина 1 з 2: Підготовка

  1. 1 Спочатку вирішите, куди ви хочете піти. Місце зустрічі виразно задає тон самого побачення. Хочете чогось романтичного і вишуканого? Замовте столик в хорошому ресторані. Якщо віддаєте перевагу більш просту і ненав'язливу обстановку, сходіть в парк або посидьте в затишному кафе.
    • Якщо ви все-таки вибрали більш невимушену обстановку, сходіть в таке місце, де не буде натовпу людей. Адже вам не хочеться стояти в черзі протягом усього побачення, поки ваша супутниця буде сидіти і нудьгувати. Тим більше, переповнене заклад не надасть вам можливості нормально поспілкуватися.
    • Якщо ви вирішили піти в дорогий ресторан, переконайтеся, що він вам по кишені. Нерозумно витрачати величезні гроші на перше побачення, якщо в дійсності ви ведете зовсім інший спосіб життя.
    Відповідь фахівця Питання

    Як зробити перше побачення особливим?


    Jessica Engle, MFT, MA

    Коуч по відносинам Джессіка Ингл - коуч по відносинам і психотерапевт з області затоки Сан-Франциско. Заснувала фірму Bay Area Dating Coach в 2009 році, після отримання магістерського ступеня з консультаційної психології. Є ліцензованим психотерапевтом в галузі сім'ї та шлюбу і зареєстрованим драматерапевтом з більш ніж 10 роками досвіду.

    РАДА СПЕЦІАЛІСТА

    Відповідає Джессіка Ингл, директор Area Dating Coach: «Нехай вся ваша увага повністю належить дівчині. Перше побачення повинно бути грандіозним або незвичайним, але дрібниці мають велике значення. Це можуть бути такі жести, як притримати перед дівчиною двері або запропонувати їй напій, а також продумані питання, які покажуть, що вам дійсно цікавий її відповідь ».


  2. 2 Визначтеся, зустріти її прямо в закладі або забрати з дому. Як правило, краще заїхати або зайти за дівчиною, так як це покаже, що побачення для вас дуже важливо.
    • Це так само дасть вам можливість поспілкуватися по дорозі. Можна буде запитати її про музичні переваги, так як в машині ви легко зможете включити її улюблену музику.
  3. 3 Подумайте про те, щоб купити квіти. Якщо ви романтик, подаруйте дівчині букет красивих квітів, коли приїдете за нею. Це буде дуже мило з вашого боку, а ще покаже, що ви готувалися до цього побачення.
    • Троянди стануть безпрограшним варіантом, якщо ви не впевнені, які квіти краще купити.
    • Але якщо вам здається, що ви занадто забігаєте вперед або це занадто старомодно, краще обійтися без квітів.
  4. 4 Зовнішній вигляд. Дуже важливо, щоб ваш одяг відповідала місцю і нагоди. Якщо ви йдете в ресторан, то одягніться вишуканіше, ніж якби просто йшли в кіно або кафе. Прийміть душ, приведіть в порядок волосся, не забудьте про дезодорант і одеколон, почистіть зуби, візьміть з собою жуйку, надіньте красиву чисту сорочку, штани і туфлі, і не забудьте поголитися. Дівчата люблять хлопців, які за собою доглядають. Але якщо вас мучать сумніви з приводу того, що надіти, розгляньте такі варіанти дрес-коду:
    • Кежуал. Цей варіант підійде, якщо ви збираєтеся піти в парк, в кафе-морозиво або в бар. Хорошим варіантом може бути сорочка-поло, акуратні джинси або прості брюки, а також відповідна взуття;
    • Напівофіційний. Це варіант придатний для вечері в ресторані і для походу в театр. Прочитайте нашу статтю про те, як одягатися полуформально;
    • Постарайтеся вибрати той одяг, який ви відкладали для особливих випадків, а не щось, що ви кожен день носіть на вулицю.
  5. 5 Можете написати їй, щоб підтвердити зустріч. Буде сумно, якщо дівчина не прийде на побачення, і ви проведете вечір на самоті, тому постарайтеся переконатися, що цього не станеться. Це також покаже їй, що ви думали про майбутню зустріч і з нетерпінням чекали її.
    • Наприклад, повідомлення на кшталт «З нетерпінням чекаю нашої зустрічі в 7» буде цілком достатньо.
  6. 6 Увімкніть беззвучний режим. Якщо ви будете перевіряти повідомлення та електронну пошту під час побачення, ваша супутниця подумає, що телефон для вас набагато важливіше неї.
    • Але якщо ви очікуєте важливого дзвінка, то просто заздалегідь попередьте її про це.

Частина 2 з 2: Під час побачення

  1. 1 Якщо ви вирішили за неї заїхати, то замість того щоб написати їй повідомлення, що ви приїхали, підійдіть до дверей будинку і зустріньте її там. Це покаже, що ви впевнені в собі і що вона вам небайдужа. Якщо ви принесли з квіти, саме час їх подарувати.
  2. 2 Відкрийте їй двері машини і акуратно закрийте, коли вона сяде в автомобіль. Цей джентльменський жест деякі вважають старомодним. Вашій супутниці це може сподобатися, а може і не сподобатися, але це допоможе вирішити, який тон задати вашому побачення.
    • Якщо ви відкрили двері, і дівчина відреагувала досить негативно, то це варто взяти до уваги і, можливо, дозволити їй самій закрити двері.
    • Щоб повернутися за кермо, обходьте машину спереду, так буде швидше, і ви уникнете незручності від довгої паузи.
  3. 3 Відкрийте для неї двері в ресторані, театрі чи там, куди ви її ведете. Така поведінка очікується від чоловіків і вважається ввічливим. Якщо дівчина не налаштована категорично проти таких жестів, продовжуйте в тому ж дусі протягом усього побачення.
    • Деяким жінкам не подобається, коли чоловіки відкривають для них двері, тому що це здається їм приниженням їх здібностей як людини. Ваша дівчина, швидше за все, скаже вам, якщо вона проти таких жестів.
  4. 4 Якщо ви йдете в ресторан, обов'язково витягніть для неї стілець. Так їй буде зручніше сісти за стіл. Знову ж таки, деякі люди вважають такі манери застарілими, але інші вважають, що це дуже по-джентльменськи і ввічливо.
  5. 5 Будьте уважним під час розмови. Найголовніше, що ви можете зробити на першому побаченні, - щиро брати участь в розмові і проявляти інтерес до того, що розповідає дівчина. Уважно слухайте, коли вона говорить. Посміхайтеся і задавайте питання, щоб показати, що ви її слухаєте. Якщо ви не зовсім розумієте, про що йде мова, попросіть її роз'яснити. Поділіться власним досвідом, який пов'язаний з тим, про що вона вам розповіла. Людям подобається, коли їх слухають і розуміють.
    • Під час бесіди дуже важливий візуальний контакт, тому дивіться їй в очі, коли вона розмовляє.Але якщо вам некомфортно підтримувати зоровий контакт протягом тривалого періоду (як і більшості людей), спробуйте зосередитися на точці між очей.
  6. 6 Задавайте питання, які спонукають її розповісти про себе. Намагайтеся уникати спірних тем, таких як релігія чи політика. Ці теми майже гарантовано зведуть ваше побачення нанівець. ось чотири безпечні теми для розмови:
    • Сім'я. Запитайте її про братів і сестер, батьків, двоюрідних братів, дядьків, тіток і так далі.
    • Рід занять. Кілька питань про її роботі і про ставлення до неї.
    • Дозвілля. Запитайте, як вона проводить свій вільний час. Чи займається якимось видом спорту? Які її захоплення? Які фільми / серіали вона дивиться?
    • Мрії. Що вона хоче від свого майбутнього? Це хороший спосіб змусити її більш детально розповісти про себе.
  7. 7 Намагайтеся бути цікавим і ввічливим. Якщо ви знайшли спільний інтерес (наприклад, вам обом подобається садівництво), зосередьтеся на цій темі. Розкажіть кумедні історії, пов'язані з тим чи іншим захопленням, поділіться своїми порадами і хитрощами. Обов'язково повертайте розмову до своєї супутниці: задавайте їй питання, слухайте її відповіді і задавайте додаткові питання ( «Як ти почала цим захоплюватися?», «Чому це твоє улюблене хобі?» І так далі).
    • Поділіться смішними і доречними історіями з вашого минулого. Говоріть на ті ж теми, про які ви її розпитували, наприклад, про сім'ю, заняттях, відпочинку та мріях. Якщо у вас є план досягнення своєї мрії, поділіться з нею. Це зарекомендує вас як людину палкого і впевненого в собі, який знає, чого він хоче від життя.
    • Не слід зупинятися на негативних речах і переживаннях. Ви ще встигнете обмінятися негативним досвідом пізніше, з розвитком ваших відносин, але на першому побаченні краще ділитися тільки позитивними емоціями.
    • Будьте ввічливі, коли вона говорить. Чи не перебивайте її і не сперечайтеся з нею.
    • Говоріть з ентузіазмом і чесністю про ваших інтересах. Краще бути чесним з приводу своїх захоплень, так як їй може подобатися те ж саме. Крім того, так ви будете говорити з щирим ентузіазмом.
    • Загалом, просто намагайтеся бути добрим і ввічливим. Слідкуйте за своїми манерами за столом: не ставте лікті на стіл, не жуйте з відкритим ротом і не кажіть, коли жуєте.
  8. 8 Запропонуйте заплатити за неї. Попросіть дозволити вам заплатити за вечерю, квиток тощо. Деяким жінкам не подобається, коли чоловік платить за них, а іншим - навпаки. Найбезпечніший спосіб не образити її - просто запитати.
  9. 9 Не будьте нав'язливим. Для початку нехай все йде своєю чергою. Більшість дівчат не хочуть, щоб їх цілували на першому побаченні. Якщо вона ясно дасть зрозуміти, що не проти прискорити розвиток подій або хоче потриматися за руки, і ви про це зрозумієте.
    • Постарайтеся не набридати. Якщо ви захопилися нею з того моменту, як побачили вперше, постарайтеся не говорити про це прямо на першому побаченні. Краще натякніть на це фразою на кшталт «Я такий радий, що ти погодилася зустрітися мною сьогодні ввечері!»
    • Крім того, ви проявите до неї більше поваги, якщо не будете поспішати, так як дасте зрозуміти, що вас цікавить не тільки її тіло.
  10. 10 І останнє, але не менш важливе: не забудьте зв'язатися з нею після побачення. Неважливо, як ви це зробите - текстове повідомлення, електронна пошта або телефонний дзвінок, - просто не забудьте сказати їй, що ви відмінно провели час. А якщо це дійсно правда, обов'язково повідомте їй, що хотіли б піти з нею на ще одне побачення.

Поради

  • Будьте простіше. Вам не потрібно одягатися так, як ніби ви збираєтеся в оперу. Але це також не означає, що ви не повинні виглядати на мільйон доларів, але щоб справити враження на дівчину, ви не повинні докладати занадто багато зусиль до зовнішнього вигляду. Внутрішній світ - це те, що дійсно важливо. Пам'ятайте, якщо ви їй сподобаєтеся, причиною цього буде точно не одяг. Причиною цього буде все інше.
  • Будьте самим собою. Так, всім подобається виставляти себе у вигідному світлі, особливо коли йдеш на перше побачення. Роль хорошого хлопця легко забезпечить успіх вашого побачення, або навіть роль поганого хлопця, якщо їй це до вподоби. Однак це зовсім не підходить для довгострокових відносин. Рано чи пізно дівчина, з якою ви зустрічаєтеся, виведе вас на чисту воду, так що краще бути самим собою. Не грайте з нею в ігри, починаючи з першого побачення.
  • Забудьте про своє его, слухайте дівчину і просто поспілкуйтеся з нею як людина. Чи не дивіться TV на її гідності як зомбі, подібна поведінка не подобається нікому, принаймні, на початковому етапі відносин. Якщо дівчина хоче чогось від вас, виконайте її прохання. Наприклад, подивіться разом фільм, це буде хорошою ідеєю.
  1. ↑ https://www.askmen.com/dating/dating_advice/how-to-impress-on-the-first-date.html
  2. ↑ https://artofstyle.club/3-tips-to-impress-on-the-first-date/
  3. ↑ https://artofstyle.club/3-tips-to-impress-on-the-first-date/
  4. ↑ https://www.thegentlemansjournal.com/impress-woman-first-date/
  5. ↑ https://www.theattractiveman.com/how-to-impress-a-girl/
  6. ↑ https://www.theattractiveman.com/how-to-impress-a-girl/
  7. ↑ https://www.thegentlemansjournal.com/impress-woman-first-date/