Як забути хлопця, якого ви потрібні тільки для сексу

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 8 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Откровения. Массажист (16 серия)
Відеоролик: Откровения. Массажист (16 серия)

Зміст

Іноді непросто забути людини, який використовував вас тільки заради сексу. Складно прийняти той факт, що ваші почуття не були взаємними. Для початку необхідно обмежити спілкування з такою людиною. Припиніть дзвонити, відправляти повідомлення і листи. Вчіться контролювати свої емоції. Дозвольте собі трохи посумувати, але пам'ятайте, що ця людина відмовився будувати відносини не з вашої вини. Очевидно, що ви прагнули до різних цілей. Нарешті, займіть себе справами. Нові хобі і цілі завадять вам вдаватися до думок про неприємної ситуації.

кроки

Частина 1 з 3: Обмежуйте спілкування

  1. 1 Не намагайтеся зв'язатися з ним. Коли очевидно, що хлопець використовував вас заради сексу, краще не намагайтеся зв'язатися з ним. Якби у ваших відносин було майбутнє, воно б уже настав. Не потрібно шукати зустрічі з людиною, яка не здатна зробити вас щасливою.
    • Чи не відвідуйте одні і ті ж заходи, не пишіть і не дзвоніть йому. У разі спокуси краще займіть себе справою або проведіть час з подругою. Домовтеся з подругою і телефонуйте їй кожен раз, коли з'явиться бажання зателефонувати хлопцеві.
    • У деяких ситуаціях немає можливості повністю припинити спілкування. Так, якщо ви разом працюєте або вчитеся, то вам не уникнути зустрічей. За таких обставин говорите коротко і по суті.Уникайте порожніх розмов.
  2. 2 Не відповідайте на пізні повідомлення і дзвінки. Якщо хлопцю потрібен від вас секс, то він може писати повідомлення або дзвонити по ночах. Наприклад, о першій годині ночі може прийти повідомлення з питанням "Ти спиш?". Це натяк на те, щоб прийти до вас. Не відповідайте на такі повідомлення. Чи не продовжуєте ситуацію, що склалася, яка принесе лише нову біль. Спробуйте ігнорувати нічні дзвінки та повідомлення.
    • Якщо хлопець продовжує засипати вас повідомленнями, то напишіть приблизно наступне: "Я не хочу продовжувати такі відносини. Перестань писати мені".
    • Людина звикла, що певна поведінка призводить до бажаного результату. Якщо цього не відбувається, то він може спочатку подвоїти зусилля, а потім здатися. Зберігайте твердість. Згодом він перестане вам набридати.
  3. 3 Чи не спілкуйтеся в соціальних мережах. Часто обмежити контакт в соціальних мережах найскладніше. Люди нерідко продовжують стежити за колишніми партнерами в таких сервісах, як Facebook або Twitter. При цьому дослідження показують, що подібна поведінка тільки подовжує тугу. Заблокуйте або видаліть людини зі списку друзів або хоча б відпишіться від оновлень у всіх соціальних мережах.
    • Іноді бажання дізнатися новини з життя колишнього партнера може взяти верх, але такі дії не принесуть полегшення, тому краще тримати себе в руках. При сильному бажанні перейти на сторінку хлопця нагадуйте собі про те, що подібна дія лише завдасть вам біль, а також відкине назад в спробах забути людини.
    • Напевно ви все-таки пару раз заглянете до нього на сторінку. Чи не гнівайтеся на себе, адже ніхто не ідеальний.
    • Спробуйте зробити перерву і не використовуйте соціальні мережі, поки вам не стане краще. Це допоможе зосередитися на важливих справах і подбати про себе.
    • Також можна видалити такі додатки зі смартфона, щоб заходити в соціальні мережі лише з комп'ютера.

Частина 2 з 3: Контролюйте свої емоції

  1. 1 Відчуйте свої емоції. Навряд чи кому-то подобається почуття болю після відмови, але прийти в себе без неприємних відчуттів не вийде. Припиніть спілкуватися з хлопцем і дайте волю емоціям, але не намагайтеся заперечувати або придушувати свої почуття.
    • Смуток - невід'ємна частина життя. Навколишні будуть намагатися підбадьорити вас і радити забути про минуле, але ви не відразу будете готові до цього.
    • Немає нічого поганого в тому, щоб трохи посумувати. Вимкніть телевізор і усуньте інші відволікаючі фактори. Кілька хвилин в день давайте волю почуттям, гарним і поганим. Це допоможе вам прийти в норму. Спробуйте записувати свої відчуття або розмовляти з близькою подругою, щоб розібратися в емоціях. Приділіть увагу своїм почуттям і тоді зовсім скоро вам стане легше.
  2. 2 Тверезо оцінюйте характер минулих відносин. Прийміть щиру суть завершилися відносин, щоб рухатися далі. Якщо продовжувати вірити в те, що хлопця цікавив не тільки секс, то ви лише продовжите період скорботи. Незважаючи на всю біль, важливо усвідомити, що вас використали. З такою людиною не збудувати значущих відносин.
    • Після розриву люди часто мають ілюзії щодо важливості таких відносин. Може навіть здатися, що все було б простіше, якби ви залишилися разом. Ідеальних ситуацій не буває.
    • Як би все складися, якби у хлопця з'явилися романтичні почуття? Складнощі і скандали все так же переслідували б вас, підбиваючи до неминучого розриву. Суть в тому, що хлопцеві потрібен був лише секс, тому навряд чи він зміг би стати хорошим партнером.
  3. 3 Зрозумійте, що ви ні в чому не винні. Після розставання дівчата часто замислюються над тим, у чому полягала їх "помилка". В голову можуть приходити такі думки: "Чому він не хоче бути зі мною? Що зі мною не так?" Не допускайте подібних думок. Існує безліч причин, за якими хлопець не відчуває романтичних почуттів. Ваші вчинки можуть виявитися зовсім ні до чого.
    • Існує чимало причин відсутності романтичної прихильності, більшість з яких не стосується особисто вас. Можливо, ви йому сподобалися, але ваші життєві шляхи не перетинаються. Можливо, зараз йому не до романтичних відносин. Можливо, для відносин він вибирає жінок іншого типу.
    • Якою б не була причина, найчастіше вона ніяк не стосується особисто вас. Ви теж, напевно, не раз відмовляли хлопцям і зовсім не тому, що з ними було щось не так. Просто вони вам зовсім не підходили.
    • Спробуйте сприймати ситуацію як корисний життєвий досвід, а не абсолютну поразку. Справитися з почуттям жалю простіше, якщо ситуація послужила певної мети.
  4. 4 Згадайте про поганих якостях хлопця. Іноді корисно згадати про те, що вам не подобалося в людині, якого ви намагаєтеся забути. Навіть незначні недоліки нагадають про те, що хлопець і відносини з ним були зовсім не ідеальні.
    • Подумайте про те, що вас найбільше дратувало. Він занадто багато говорив про себе? Дуже коротко відповідав на ваші повідомлення? Вам подобалися різні фільми або книги?
    • Також можна згадати про дрібниці. Вам не подобалася його зачіска або довгі нігті на ногах?
    • Запишіть такі аспекти і регулярно перечитуйте список. Можна навіть приклеїти список на дзеркало або в іншому видному місці. Недоліки не дозволять вам ідеалізувати відносини.
  5. 5 Сформулюйте свої почуття нейтральними словами. У моменти злості або болю звертайте увагу на свої емоції. Не потрібно накопичувати почуття образи. Цілком нормально думати про те, що вас турбувало, але не перетворюйте емоції в злі думки. Використовуйте їх для нейтральної оцінки ситуації.
    • Наприклад, думка "Він просто негідник і зовсім не гідний мене" можна перефразувати в нейтральний варіант "У нас занадто різні прагнення і різні життєві шляхи".

Частина 3 з 3: Займіть себе справами

  1. 1 Записуйте свої почуття. Хочете зайняти себе справами? Це буде простіше зробити, якщо спочатку викинути з голови всі негативні думки. Візьміть ручку з папером і записуйте все, що відчуваєте. Викладіть свої емоції на папері і зосередьте сили на чомусь більш корисному.
    • Складіть список вчинків хлопця, які вас розчарували. Наприклад, запишіть "Він ніколи не тримав мене за руку на людях" і "Він не хотів називати мене своєю дівчиною".
    • Відкладіть завершений список в сторону і зосередьтеся на чомусь іншому.
  2. 2 Придумайте собі заняття. Після розриву люди часто думають про причини такого результату. Іноді корисно ставити нові цілі. Дозвольте справах заволодіти вашою увагою і відвернути від поганих думок.
    • Важливо знайти золоту середину між відволікаючими справами і відпочинком з роздумами. Постійні думки про розрив можуть привести до депресії, але спроби втечі також не допоможуть вам прийти в норму.
    • Подумайте про те, чим ви давно хотіли зайнятися. Наприклад, ви завжди хотіли взяти участь в марафоні? Почніть регулярно тренуватися, щоб підготуватися до забігу.
    • Люди часто стають одержимі думками про колишнього партнера. Іноді кращий спосіб забути про нав'язливих думках полягає в тому, щоб зайняти себе чимось іншим.
  3. 3 Живіть сьогоденням. Постарайтеся не зациклюватися на минулому і жити в теперішньому часі. Щомиті віддавайте собі звіт в актуальних почуття й емоції.
    • Радійте повсякденним дрібницях. Навіть така проста річ, як смачний сніданок, здатна подарувати радісні емоції.
    • Якщо думки знову повертаються до колишнього партнера, то скажіть собі: "Тепер це в минулому. Пора подумати про своїх нинішніх почуттях і справах".
    • Використовуйте різні методи заземлення, щоб вирватися із замкнутого кола думок про хлопця і повернутися в даний момент. Озирніться навколо і назвіть п'ять предметів, п'ять кольорів, п'ять видів поверхні. Закрийте очі і зосередьтеся на оточуючих звуках або запахах.
  4. 4 Не забувайте піклуватися про себе. Турбота про себе вкрай важлива після пережитої образи.Пам'ятайте про те, що необхідно правильно харчуватися, підтримувати фізичну активність і відпочивати.
    • Слідкуйте за особистою гігієною. Не забувайте чистити зуби і приймати душ, навіть якщо хочете провести весь день в ліжку.
    • Намагайтеся не припиняти занять спортом. Якщо вам дуже погано, то спробуйте знизити навантаження. Наприклад, замість бігу можна пройтися у швидкому темпі.
    • Харчуйтеся правильно. У моменти смутку ми завжди згадуємо про шкідливу їжу, але вона не дарує відчуття полегшення.