Як зареєструвати обліковий запис ВКонтакте

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 20 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как настроить аккаунт на планшете
Відеоролик: Как настроить аккаунт на планшете

Зміст

ВКонтакте (VK) - це російська соціальна мережа, в якій зареєстровано понад 400 мільйонів користувачів. Згідно з рейтингом популярних сайтів компанії Alexa, VK.com є одним з найбільш відвідуваних веб-сайтів в Росії і та інших євразійських країнах; доступ до ВКонтакте можна отримати практично з будь-якої країни світу. З цієї статті ви дізнаєтеся, як зареєструвати аккаунт ВКонтакте з комп'ютера, смартфона або планшета.

кроки

  1. 1 Зайдіть на сайт https://vk.com в будь-якому зручному для вас веб-браузері. Ви можете скористатися будь-яким веб-браузером на своєму комп'ютері, смартфоні або планшеті. Відкриється привітальна сторінка сайту ВКонтакте.
  2. 2 Заповніть форму реєстрації. Ви можете створити обліковий запис одним з двох способів: за допомогою свого імені і номера телефону або за допомогою існуючого облікового запису Facebook. Заповніть форму під питанням «Вперше ВКонтакте?» будь-яким з двох способів і натисніть на кнопку продовжити реєстрацію.
    • Якщо ви входите за допомогою облікового запису в Facebook, дотримуйтесь інструкцій на екрані, щоб увійти в свій обліковий запис Facebook, коли це знадобиться.
  3. 3 Введіть номер свого мобільного телефону. Номер телефону потрібен для підтвердження аккаунта. Виберіть код своєї країни в розділі «Країна», введіть свій номер телефону (без коду країни) в поле, а потім натисніть на кнопку отримати код, Щоб отримати код підтвердження по СМС.
    • Який би спосіб реєстрації облікового запису ви не вибрали, вам знадобиться діючий номер телефону, щоб підтвердити реєстрацію. По-іншому не вийде. Якщо у вас немає потрібного номера телефону або ви живете в США, прочитайте статтю про те, як зареєструвати номер телефону через сервіс Google Voice.
    • Ваш номер телефону не буде доступний широкому публічно на сторінці ВКонтакте.
  4. 4 Введіть код підтвердження з СМС і натисніть кнопку підтвердити. Можливо, вам доведеться почекати кілька хвилин, щоб СМС з кодом прийшло. Як тільки ви підтвердите свій номер телефону, вам потрібно буде придумати пароль (або зайти через обліковий запис Facebook).
  5. 5 Придумайте пароль. Якщо ви входите через обліковий запис Facebook, то потрібно буде підтвердити свій логін в Facebook, щоб завершити процес реєстрації облікового запису. Якщо ви входите, використовуючи своє ім'я та номер телефону, дотримуйтесь інструкцій на екрані, щоб ввести і підтвердити свій новий пароль.
  6. 6 Дотримуйтесь інструкцій на екрані, щоб завершити настроювання облікового запису. Як тільки ви придумаєте пароль, ви зможете входити в обліковий запис ВКонтакте звідки завгодно.
    • Якщо ви використовували обліковий запис Facebook, вам потрібно буде перенести свої особисті дані, щоб завершити реєстрацію.
    • Якщо ви хочете зайти в соцмережу ВКонтакте через смартфон або планшет, спочатку завантажте офіційне мобільний додаток ВКонтакте з App Store (для iPhone / iPad) або Play Store (для Android).