Як завоювати серце дівчини-підлітка

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 14 Червень 2021
Дата Оновлення: 15 Вересень 2024
Anonim
12 Советов о Том, Как Привлечь Девушку
Відеоролик: 12 Советов о Том, Как Привлечь Девушку

Зміст

У підлітковому віці іноді складно зрозуміти, як завоювати серце дівчини. Контролювати почуття інших людей по відношенню до вас неможливо, але існують цілком робочі способи сподобатися дівчині. Якщо правильно представитися, постаратися якомога краще пізнати її і висловити свої почуття, то ваші шанси справити враження набагато вище, ніж якщо просто чекати взаємності і нічого не робити!

кроки

Метод 1 з 3: Як краще пізнати дівчину

  1. 1 Посміхайтеся і вітайтеся при зустрічі. Навряд чи ви зможете завоювати серце дівчини, якщо ніколи не заговорите з нею. Навіть в разі сором'язливості необхідно встановити зоровий контакт, посміхнутися і привітатися при зустрічі з дівчиною, яка вам подобається. Так вона хоча б дізнається про ваше існування.
    • Якщо у відповідь вона хмуриться або закочує очі, то вам краще знайти іншу дівчину. Не потрібно витрачати час на людину, яка погано впливає на вашу самооцінку!
  2. 2 Намагайтеся проводити час в компанії дівчини. Якщо вам випала можливість сидіти поруч з дівчиною в їдальні або на шкільних зборах, або вас запросили на захід, на якому вона теж буде присутній, то не пропустіть такий шанс! Ви не зможете дізнатися один одного, якщо не будете розмовляти.
    • При цьому будьте обережні, щоб вас не сприйняли як нав'язливого переслідувача. Скажімо, не потрібно приходити на зустрічі без запрошення або відмовлятися від своїх справ, щоб встигати за дівчиною - знаходите природні можливості проводити час в її компанії.
  3. 3 Ставте відкриті питання, щоб краще пізнати дівчину. Якщо просто знаходитися поруч з нею, то завоювати серце дівчини буде непосильним завданням. Почніть розмову і задавайте питання, на які недостатньо дати однозначну відповідь. Потім відштовхуйтесь від відповідей дівчата, щоб розвивати бесіду.
    • Якщо ви зустрілися в одній компанії перед уроками, то можна запитати: «Хто твій улюблений учитель?». Коли дівчина відповість вам, задайте уточнююче питання. Наприклад: «Що, правда? Я чув багато хорошого про Катерину Сергіївні, але вона у мене нічого не вела. А що саме тобі подобається в ній? ».
    • Також можна задавати питання, який допоможуть вам знайти спільні інтереси. Наприклад, можна запитати «Яка музика тобі подобається?», «Чим любиш займатися після уроків?» або «Які у тебе плани на літні канікули?».
  4. 4 Вчіться активно слухати, щоб показати свій інтерес. В процесі розмови важливо показувати дівчині, що ви уважно слухаєте. Використовуйте репліки на кшталт «Серйозно?» і «Ого, клас!». Намагайтеся більше слухати і менше говорити, обмірковуйте почуте і задавайте питання, щоб підтримувати розмову.
    • Намагайтеся запам'ятовувати почуте і використовувати таку інформацію для нових розмов в майбутньому. Наприклад, якщо вона згадувала про складну контрольної роботи з математики, то можна запитати при наступній зустрічі: «До речі, як ти впоралася з тією контрольної з математики?».

    Порада: Відкладіть телефон на час бесіди і приділяйте дівчині безроздільне увагу.


  5. 5 Розповідайте дівчині про себе. Розмова не повинен будуватися тільки на ваших оповіданнях про себе, але дівчині важливо краще розуміти вас. Наприклад, якщо дівчина поділилася історією з життя, згадайте схожі події, які відбувалися з вами. Також можна поділиться власними переживаннями з приводу майбутнього події.
    • Наприклад, якщо вона розповіла вам, що її собака сильно захворіла, то вислухайте дівчину і продемонструйте співчуття. Якщо у вас теж була собака, але вона померла, розкажіть про це, коли дівчина закінчить говорити. Це покаже, що ви готові бути уразливі з нею.
  6. 6 Будьте доброзичливі з друзями дівчини. Коло спілкування дуже важливий для дівчини-підлітка. Вам слід подружитися з її друзями. Спробуйте проводити час в загальній компанії, а не тільки спілкуватися наодинці.
    • Спробуйте розсмішити її друзів! Якщо вони вважатимуть вас веселим і доброзичливим хлопцем, то напевно схвалять вас в якості пари для своєї подруги. Можливо, це допоможе їй побачити вас в позитивному світлі.

    Порада: Чи не фліртуйте з подругами дівчата, інакше вона може неправильно витлумачити вашу поведінку. Стримуйте фізичні прояви симпатії до її подругам і не проводите з ними занадто багато часу наодинці.


  7. 7 Будьте надії, щоб дівчина могла розраховувати на вас. Якщо вона буде вважати вас дуже ненадійним хлопцем, то навряд чи можна розраховувати на взаємну романтичну симпатію з її боку. Покажіть, що на вас можна покластися. Однаково ставитеся до дівчини при кожній зустрічі і не скасовувати спільні плани.
    • Наприклад, якщо ви домовилися піти в кафе, зробіть все можливе, щоб це сталося. Дівчина зрозуміє, якщо зрідка вам будуть заважати поважні причини, але не потрібно знаходити постійні відмовки.
  8. 8 Чи не квапте ваші відносини. Настирливість і поспішність часто може відлякати дівчину. Не допускайте подібних ситуацій і запасіться терпінням, щоб краще пізнати один одного. Якщо ви добре ладите разом, то з часом вона це помітить, тому не потрібно поспішати і квапити події.
    • Якщо дівчина відразу проявила до вас серйозний інтерес, то підтримуйте такий темп розвитку подій, який влаштовує вас обох.

Метод 2 з 3: Як бути цікавим і впевненим у собі

  1. 1 завжди стежте за гігієною, Щоб добре виглядати і приємно пахнути. Чистіть зуби, використовуйте зубну нитку і приймайте душ щодня, щоб завжди приємно пахнути в присутності дівчини, а також мийте голову, якщо волосся починає блищати. Використовуйте дезодорант, щоб замаскувати природні запахи тіла.
    • Гормони і тіло підлітка постійно змінюються, тому дуже важливо стежити за чистотою.
  2. 2 носіть одяг відповідного фасону і розміру. Слід вибирати одяг, що підкреслює вашу фігуру і підходить за розміром. Враховуйте свій тип статури. Наприклад, якщо у вас округле статура, то не носіть речі, які занадто вузькі в районі пояса і торсу. Якщо у вас широкі стегна, спробуйте носити звужуються штани і сорочку навипуск.
    • Якщо у вас широкі плечі, то можна вибрати джинси вільного крою і приталенную сорочку.
    • Носіть тільки чисті речі. Навіть якщо ви наділи річ тільки один раз, вона може видавати неприємний запах через сильний потовиділення.
    • Вибирайте речі, які підходять під ваш колір шкіри. Наприклад, якщо у вас холодний відтінок шкіри, вибирайте холодні тони начебто яскравого білого, бірюзового, темно-синього, смарагдово-зеленого і темно-фіолетового. Якщо у вас більш теплий відтінок шкіри, тоді вам підійдуть речі бежевого, персикового, жовтого і оливково-зеленого кольору.
  3. 3 Ведіть себе спокійно і відкрито. Відкриті і позитивні люди більш привабливі, адже вони виглядають більш впевненими в собі. При цьому не обов'язково народитися сорочкою-хлопцем, щоб здаватися доброзичливим. Якщо ви сором'язливі, тоді вчіться дивитися в очі співрозмовнику, посміхатися і вітатися при зустрічі зі знайомими.
    • Згодом така поведінка буде даватися вам простіше - ви зможете розслабитися і вести себе впевнено в присутності інших.
    • Якщо симпатична вам дівчина помітить, що ви позитивно спілкуєтеся з іншими, то її думку про вас напевно покращиться.

    Порада: У присутності дівчини не потрібно брехати чи погано відгукуватися про інших людей, інакше вона може порахувати вас низьким людиною.


  4. 4 Прийміть свою індивідуальність. Найкращий спосіб випромінювати впевненість - щиро полюбити себе. Знаходьте час для речей, які дарують вам радість, щоб не втрачати себе справжнього. Зосередьтеся на своїх хобі та захоплення, демонструйте свій стиль за допомогою одягу і аксесуарів. А головне не міняйте свою особистість, щоб сподобається і підлаштуватися під іншу людину!
    • Якщо ви хочете знайти упевненість в собі, то проводите час з людьми, які люблять вас і приймають без прикрас.
    • Підлітки часто знаходяться в пошуках себе, тому не бійтеся змін. Не бійтеся пробувати нове - зовсім нормально по черзі захоплюватися шахами і футболом, якщо гра дарує вам радість!

Метод 3 з 3: Як показати свою симпатію

  1. 1 Говоріть щирі компліменти. Подумайте, що вам дійсно подобається в дівчині, щоб сказати їй про це! Наприклад, можна похвалити рису зовнішності, яка вам подобається найбільше. Проте, комплімент прозвучить більш щиро і переконливо, якщо буде стосуватися характеру дівчини.
    • Наприклад, можна сказати: «Мені подобається, що ти завжди готова підбадьорити людини, навіть якщо у тебе видався важкий день».
    • Якщо у дівчини нова зачіска або предмет гардероба, покажіть, що ви помітили зміни! Прості слова «Тобі дуже йде нова зачіска!» не тільки покажуть, що ви вважаєте дівчину привабливою, але також стануть компліментом її смаку, адже вона сама вибрала таку зачіску.
    • Компліменти, що стосуються постаті дівчини, можуть стати причиною незручності.
  2. 2 Повторюйте її руху, щоб посилати ледь вловимі сигнали. Люди несвідомо копіюють дії людини, який їм подобається. Якщо робити це навмисно, то можна неочевидно дати зрозуміти, що дівчина вам подобається.
    • Наприклад, якщо ви сидите за одним столом і вона підпирає підборіддя рукою, то спробуйте підперти щоку кулаком. Якщо вона заправляє волосся за вуха, то можна змахнути волосся з чола.
    • Не повторюйте занадто часто - пари раз цілком достатньо, щоб діяти неочевидно!
  3. 3 Знаходьте делікатні способи допомогти дівчині. Доброта підвищує привабливість людини, тому не втрачайте можливості допомогти дівчині. Це покаже вашу турботу і допоможе викликати теплі почуття.
    • Наприклад, якщо ви добре розбираєтеся в біології, а їй належить важлива контрольна робота по предмету, то можна запропонувати їй допомогу в підготовці.
    • Запропонуйте допомогти їй з речами, якщо у неї зайняті руки.
    • Ніколи не припускайте, що дівчина не в змозі з чимось впоратися самостійно!
  4. 4 Грайливо дратуйте дівчину. Доброзичливо дратуйте дівчину, щоб розсмішити, але ніколи не стискаючи палицю. Передражнювати тільки такі якості дівчини, в яких вона впевнена в собі, але ніколи не торкайтеся аспектів, в яких вона відчуває невпевненість!
    • Наприклад, при зустрічі можна привести своє волосся в безлад і сказати: «Не бачу сенсу намагатися виглядати добре, коли поруч уже є така краса».
    • Якщо вона отримала найвищий бал за іспит з математики, можна сказати: «З тобою слід бути обережним, адже ти легко може скласти два і два!».
    • Більшості дівчат подобаються хлопці, які можуть їх розсмішити!
  5. 5 Злегка торкайтеся руки або долоні дівчини, щоб висловити більш очевидну симпатію. Ваші легкі дотики покажуть інтерес до дівчини, але не ведіть себе занадто агресивно. Скажімо, якщо ви хочете привернути її увагу, то м'яко покладіть долоню на плече дівчини або торкніться руки, якщо вона вас розсмішила.
    • Не потрібно хапати дівчину за руки або використовувати дотику, які можуть заподіяти їй незручності.
    • Якщо дівчина відскочила, схрестила руки на грудях або хмуриться, то ви застали її зненацька або вона не відчуває до вас романтичного інтересу. Переосмислити ваші відносини і залиште їй більше особистого простору.
    • Якщо дівчині приємно вашу увагу і вам комфортно поруч один з одним, спробуйте сісти ближче, щоб ваші ноги або руки стикалися.
  6. 6 Даруйте дівчині невеликі подарунки, якщо ви стали ближче. Не обов'язково робити дорогі або значні подарунки, адже сам жест покаже вашу турботу. Наприклад, можна подарувати дівчині шоколадку або милу ручку під колір її рюкзака.
    • Не потрібно купувати дорогі і рідкісні подарунки, які можуть викликати незручність, якщо ви ще не зустрічаєтеся.
  7. 7 Запросіть дівчину на побачення, коли будете готові. Якщо дівчина відповідає взаємністю на ваш флірт, то знайдіть можливість залишитися наодинці. При цьому бажано, щоб вона була в гарному настрої і ні про що не переживала. Зізнайтеся в своїх почуттях і запросіть її на побачення.
    • Наприклад, скажіть: «Ти неймовірна людина і мені подобається бути поруч з тобою. Ти згодна стати моєю дівчиною? ».
    • Якщо ви соромитеся прямого питання, то можна написати повідомлення.
    • Підготуйте план дій на випадок позитивної відповіді. Наприклад, можна сказати: «Дуже добре! Сходом разом на футбол в п'ятницю? ».
  8. 8 Поважайте відповідь дівчата і залиште її в спокої в разі відмови. На жаль, але іноді такий ризик може закінчитися відмовою. Це зовсім не кінець світу. Відмова не означає, що з вами щось не так - просто ви не підходите один одному.
    • Можна сказати: «Розумію. Просто хотів, щоб ти знала правду. Сподіваюся, ми зможемо залишитися друзями! ».

Поради

  • Не потрібно грати в ігри. Не намагайтеся завоювати серце дівчини, якщо ви не впевнені в своїх почуттях.