Будьте принцесою Діснея

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 8 Вересень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Олаф и холодное приключение | Короткометражки Студии Walt Disney | мультики Disney о принцессах
Відеоролик: Олаф и холодное приключение | Короткометражки Студии Walt Disney | мультики Disney о принцессах

Зміст

"Дісней" наймає артистів, щоб вони зіграли різних принцес Діснея у своїх тематичних парках по всьому світу. Робота може бути веселою та корисною для загартованого фаната Діснея. Однак це конкурентна робота із суворими вимогами. Знайдіть час, щоб дізнатися про роботу, перш ніж продовжувати кар’єру. Переконайтесь, що ви знаєте, як успішно пройти прослуховування та яку робочу атмосферу можна очікувати.

Крок

Частина 1 з 3: Виконання вимог

  1. Вивчіть основи. Якщо ви хочете стати принцесою Діснея, існує кілька основних вимог. Деякі з цих вимог базуються на незмінних рисах, таких як ваш зріст та вік. Якщо ви хочете працювати принцесою Діснея, переконайтесь, що ви відповідаєте цим основним кваліфікаціям.
    • Принцеси Діснея повинні бути між 1,62 і 1,70. Це робить принцеси схожими на персонажів на екрані.
    • Вам повинно бути щонайменше 18 років, щоб стати принцесою Діснея. Максимальний вік, яким ти можеш стати принцесою, різниться. Більшості принцес Діснея від 18 до 23 років. Принцеси, які успішно працювали в Діснеї в минулому, можуть бути у віці від 24 до 26 років. Рідко можна зустріти принцесу Діснея старше 27 років.
    • Що стосується розміру, принцеси Діснея не можуть бути більше сукні 40 розміру.
  2. Набути досвіду акторської майстерності та виступів. Дісней не має конкретних вимог щодо попередньої роботи, що стосується найму принцес. Однак акторська майстерність та виступи будуть важливою частиною вашої роботи. Досвід може допомогти вам успішно пройти кастинг.
    • Приєднуйтесь до театральної групи у середній школі чи коледжі. Ви також можете відвідувати уроки драми, щоб навчитися акторській майстерності та виконавству. Якщо ви зараз не навчаєтесь, подивіться, чи є у вашому районі класи акторської майстерності.
    • Отримати досвід з виступами. Прослуховування шкільних або громадських театральних вистав. Подивіться, чи можете ви знайти роботу, яка вимагає від вас презентації. Наприклад, ви можете працювати в ресторані, наприклад "Середньовічні часи", де вам належить грати персонажа як частину вашої роботи.
    • Дізнайтеся про імпровізацію. Візьміть курс імпровізації у місцевому театрі чи арт-центрі. Приєднуйтесь до групи імпровізації, щоб отримати практичний досвід. Оскільки ви відповідаєте на наповнені персонажами запитання під час роботи в Disney, вам потрібно навчитися елементарній імпровізації.
  3. Розглянемо вищу освіту. Дісней не має особливих вимог до дипломів щодо принцес. Однак здобуття вищої освіти в галузі театру може збільшити ваші шанси на успіх у кар’єрі.
    • Єдиним недоліком отримання вищої освіти є віковий вік Діснея. Більшість людей закінчують навчання у віці до 22 років. Пам’ятайте, що більшість принцес Діснея - у віці від 18 до 23 років.
    • Однак є одна перевага для здобуття вищої освіти. Дісней пропонує програму коледжу, де ви протягом семестру працюєте в тематичному парку Діснея. Ви отримаєте безцінний кулуарний досвід і можливість познайомитися з учасниками акторського складу. Згодом це може призвести до партнерства з компанією Дісней, надавши вам роль принцеси.
  4. Залишайтеся у фізичній формі. Оскільки принцеси Діснея не можуть перевищувати розмір 40, вам слід працювати, щоб підтримувати здорову вагу. М’язи також можуть дати вам перевагу. Процес прослуховування переважно невербальний, тому ваша фізична присутність має велике значення.
    • Міністерство охорони здоров’я рекомендує принаймні 150 хвилин помірної аеробної активності або 75 хвилин енергійної аеробної активності на тиждень, щоб підтримувати фізичну форму. Помірна аеробіка включає такі речі, як швидка ходьба або легка їзда на велосипеді. До важкої аеробіки належать біг або біг підтюпцем. Також рекомендується робити силові тренування двічі на тиждень. Якщо ви намагаєтеся схуднути, можливо, вам доведеться більше займатися. Поговоріть з лікарем щодо втрати ваги, оскільки він може дати вам пораду, яка враховує вашу поточну вагу та історію хвороби.
    • Найкраще вибирати заняття, які вам подобаються. Наприклад, якщо ви ненавидите біг, не плануйте підтягуватися щодня. Натомість спробуйте щось, що вам подобається, наприклад, плавання або їзда на велосипеді.
    • Силові тренування можуть бути у формі класичного підйому ваги. Однак такі заходи, як пілатес та йога, допомагають вам побудувати основні м’язи, просто використовуючи своє тіло як вагу.
    • Харчуватися здорово також може допомогти вам підготуватися. Прагніть до дієти, яка включає різноманітні свіжі фрукти та овочі. Ви також повинні їсти цільну пшеницю та здорові, нежирні білки, такі як птиця та риба.
  5. Ознайомтесь з різними принцесами Діснея. Ви не можете вибрати, якого персонажа грати як принцесу Діснея. Якщо ви любите Белль і знаєте про неї всі подробиці, вас можуть попросити зіграти Мулан. Тому спробуйте ознайомитися з усіма принцесами Діснея перед тим, як розпочати процес прослуховування.
    • Існує 13 персонажів Діснея, котрих франшиза Діснея офіційно визнала принцесами. Це Жасмин, Аріель, Рапунцель, Тіана, Белль, Меріда, Попелюшка, Покахонтас, Аврора (Спляча красуня), Мулан, Ельза, Анна та Білосніжка.
    • Дісней пропонує широкий навчальний процес для тих, кого обрали принцесами. Він включає широкий перегляд та аналіз фільмів, щоб допомогти вам правильно відтворити манери та голос персонажа. Отже, вам не потрібно запам’ятовувати все про кожну принцесу, тому що Дісней не очікує, що ви станете експертом перед тим, як увійти. Все-таки гарною ідеєю є переглянути всі фільми про принцесу Діснея перед вашим прослуховуванням. Це свідчить про вашу прихильність до франшизи Діснея.

Частина 2 з 3: Прослуховування частини

  1. Зробіть знімки голови. Постріли в голову - важливий інструмент для прослуховування, щоб стати принцесою Діснея. Якісні фотографії, надруковані на папері стандартного формату, ідеально підходять. Переконайтеся, що ваші фотографії відповідають вашому поточному вигляду.
    • Виберіть правильний наряд для пострілів у голову. Вибирайте однотонні кольори, а не щось із малюнком, оскільки це може відволікти камеру. Однак білий може дати сліпучий ефект. V-подібний виріз зазвичай лестить. Зберігайте наряд дещо професійно, але також весело. Майка або сорочка без рукавів може бути приємним стилем. Уникайте прикрас, оскільки це може відволікати увагу.
    • Робіть свій макіяж, як ви зазвичай його носите. Виділіть додатковий час і нанесіть обережно. Не накладайте важкий макіяж, оскільки грудка туш або намазана помада з’являться на знімку. Блискучі тіні для повік або помада можуть спричинити відблиски камери, тому їх слід уникати.
    • Уникайте стрижки або фарбування волосся перед пагоном. Носіть, як зазвичай. Пийте багато води за кілька днів до того, як ви пострілите в голову, щоб ваша шкіра виглядала зволоженою та здоровою.
    • Ви можете заплатити, щоб зробити професійні знімки голови. Однак це може коштувати дорого, і немає гарантії, що фотографії вам сподобаються. Подумайте над тим, щоб попросити друга з хорошим фотоапаратом сфотографувати вас. Зробіть копії в місцевій типографії.
  2. Створіть резюме. Може бути корисно мати резюме, в якому описуватимуться ваш акторський та ігровий досвід. Дісней рекомендує зберігати резюме на одній сторінці. Вони також кажуть, що відсутність досвіду - це нормально. Значна частина вашого навчання відбудеться після того, як вас приймуть на роботу.
    • Резюме актора дещо відрізняється від стандартного резюме. Як і у звичайному резюме, включіть всю основну контактну інформацію, таку як ваше ім’я, номер телефону та адресу.
    • Слід також перерахувати будь-які спеціальні навички, якими ви володієте. Наприклад, якщо ви здобули професійну оспівову освіту, це добре згадати.
    • Ви повинні перерахувати всі вистави, у яких ви брали участь, а також вказати час, місце та роль, яку ви зіграли.
    • Деякі актриси перелічують свої розміри, зріст і вагу в резюме. Оскільки Дісней має конкретні вимоги до розмірів, це може бути корисною інформацією.
    • Принесіть на прослуховування копію резюме. Зберігайте його в папці, щоб було охайним.
  3. Запишіться на прослуховування. Перелік прослуховувань ви можете знайти на веб-сайті прослуховувань Діснея. Шукайте прослуховування "Прекрасних жіночих персонажів Діснейленду" поблизу вас. Натиснувши посилання, ви побачите опис вимог до цієї ролі. Поки ви відповідаєте цим вимогам, ви можете зареєструватися в Інтернеті для прослуховування.
  4. Підготуйтеся до прослуховування. Принцеси Діснея не говорять під час прослуховувань. Ви імітуєте персонажа Діснея і використовуєте жести для спілкування. Процес відбору базується на координації, позі та рухах.
    • Попрацюйте над своєю посмішкою. Діснеївським принцесам часто доводиться посміхатися під час роботи, тому знаходьте час, щоб потренуватися у своїй посмішці перед дзеркалом.
    • Це може допомогти записати себе в русі, а потім вивчити свою форму. Ви можете порівняти свої рухи зі сценою принцеси, яку зображаєте.
    • Не обов’язково приходити в костюмах. Дісней рекомендує носити зручний одяг під час прослуховувань, оскільки вам буде запропоновано виконати певну послідовність рухів. Вибирайте одяг, в який легко в’їхати, плануючи гардероб для прослуховування.
    • Переконайтеся, що ви добре виспалися ввечері перед прослуховуванням, щоб вранці ви мали достатньо енергії.
  5. Йди на своє прослуховування. Коли ви є на прослуховуванні, учасник акторського складу завжди готовий допомогти вам у реєстрації. Вони записують ваше ім’я, час вашого прибуття, а ви даєте їм свої знімки голови та резюме.
    • Час дуже важливий для компанії Діснея. Ви повинні прагнути прибути принаймні за 15 хвилин до запланованого часу прослуховування.
    • Кімната для прослуховування може дещо лякати, але намагайтеся зберігати спокій, коли входите. Директор Діснея представляється. Потім вам дадуть кілька вказівок і попросять виконати це.
    • Усі прослуховування Діснея закриті. Вам не дозволяється приводити членів сім'ї або друзів до кімнати для прослуховування.

Частина 3 з 3: Продовження вашої кар’єри

  1. Слідкуйте за тренуванням. Якщо вас обрали принцесою Діснея, ви будете проходити п’ятиденний навчальний процес. Вам призначено персонажа та проаналізуйте всі фільми з цим персонажем. В кінці тренінгу ви зможете успішно імітувати манери, голос та інші аспекти вашого характеру.
  2. Дотримуйтесь протоколу Діснея. Дісней має кілька протоколів, яким повинні керуватися принцеси. Порушення правил може призвести до припинення вашої посади.
    • Вам не дозволяється говорити про персонажа, якого ви граєте за Дісней. Ви не можете писати про свого персонажа в соціальних мережах. Це дуже суворе правило, тому обов’язково дотримуйтесь його.
    • Коли ви граєте принцесу Діснея, ви не можете посилатися ні на що поза всесвітом Діснея. Наприклад, ви не можете говорити про телевізійне шоу на Comedy Central, граючи Мулана.
  3. Зрозумійте обсяг вашого зобов’язання. Якщо вас обрали принцесою Діснея, це зобов’язання принаймні на рік. Хоча робота може здатися веселою, часом вона може викликати розчарування. На деяких посадах ви працюєте на вулиці цілими днями і повинні навчитися переносити як дуже гарячі, так і дуже холодні температури, перебуваючи в костюмі. Переконайтесь, що ви зобов’язані залишатися принцесою Діснея принаймні рік до підписання контракту.
  4. Будьте готові до імпровізації. Як принцеса Діснея, ви повинні залишатися в характері цілий день. Іноді доводиться відповідати на запитання шанувальників. Переконайтеся, що зможете придумати готову відповідь. Наприклад, якщо ви граєте Аріель, дитина може запитати вас, де знаходиться Бот. Будьте готові відповісти чимось на кшталт: "Бот сьогодні бовтається в океані разом із Себастьяном".
  5. Підготуйтеся до незручних ситуацій. Багато колишніх принцес Діснея визнавали, що літні чоловіки в парку Діснея часто намагалися вдарити по них. Чоловіки можуть запитати вас, коли ви вільні, дасте вам свій номер телефону або поводитимуться неналежним чином. Повідомте свого керівника, якщо хтось поводиться неадекватно.

Поради

  • Багато користувачів YouTube завантажують відео про свій час диснеївської принцеси. Це може бути чудовим ресурсом для вивчення деталей про процес прослуховування та повсякденне життя Діснея.