Відкрийте погляд

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 8 Вересень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Відкрийте для себе антивіковий догляд нового покоління Rénergie від Lancôme!
Відеоролик: Відкрийте для себе антивіковий догляд нового покоління Rénergie від Lancôme!

Зміст

Полиці, повні банок, але під рукою немає сошника? На щастя, це не повинно бути проблемою. Ви навіть можете сприймати це як виклик, і такий, який ви можете подолати досить легко за допомогою ложки або шматка плоского бетону. З відкривачем для банок це, звичайно, ще простіше, ви просто повинні знати, як працюють різні моделі. І якщо це все ще занадто складно для вас, викиньте всі свої розчарування методами упаковки, розбивши банку навпіл голими руками.

Крок

Спосіб 1 з 3: Відкрийте банку без сошника

  1. Натріть банку догори дном об камінь або бетон. Знайдіть плоский, але шорсткий шматок каменю, скелі або бетону. Переверніть банку догори дном і потріть піднятим краєм тверду, шорстку поверхню, одночасно натискаючи банку злегка вниз.
    • Якщо вміст банки рідкий, тримайте банку вертикально і тримайте піднятий край банки однією рукою, потираючи другою рукою невелику частину зовнішнього жолобка кінцем ложки.
  2. Продовжуйте, поки не з’явиться волога. Згодом вигнутий край банки буде відшаровуватися, дозволяючи вологи просочуватися через щойно зроблений отвір. Як тільки побачите, поставте банку вертикально.
  3. Притисніть боки банки разом. Тримайте банку вертикально на рівній поверхні і притисніть боки двома руками. Робіть це спочатку обережно і поступово натискайте сильніше. Якщо занадто різко вичавити кришку, можна порізати собі пальці.
    • Ви також можете вдарити щось тверде боком банки. Цей метод більш брудний, але безпечніший на пальцях.
    • Інший варіант - знайти отвір і відкрити його ложкою, викруткою або іншим інструментом. Не робіть цього ножем. За допомогою ножа досить великі шанси, що ви вислизнеш і поріжешся в руках.

Спосіб 2 з 3: Використання сошника для консервів

  1. Покладіть шестерню сошника на банку. Помістіть колесо сошника на зовнішній ободок у верхній частині банки. У деяких сошниках консервна коробка призначена для щільного прилягання до отвору біля верхнього краю банки. З іншими сошниками можна розмістити шестерню на зовнішній стороні банки, тоді як плоский шматок металу буде розміщений на отворі у верхній частині.
    • Щодо використання сошників без колеса, див. Підказку в кінці цієї статті.
    • Для деяких електричних сошників для спочатку для захисту потрібно підняти заслінку над шестірнею.
  2. Стисніть ручки сошника. Якщо використовується ручний сошник, стисніть ручки якомога ближче один до одного. Ви повинні почути шипіння чи клацання, як тільки шестерня прониже метал.
    • Все, що вам потрібно зробити, - це натиснути кнопку «Увімкнути» за допомогою електричного сошника. Існують навіть сошники, які виявляють саму банку, а потім відкривають її автоматично.
  3. Тепер поверніть крило сошника. Тримайте рукою сошника міцно однією рукою, а іншою рукою скручуйте крило збоку від сошника. Це повинно перемістити сошник по всьому краю банки, при цьому шестерня прорізає метал.
    • Можливо, вам буде легше спорожнити балончик, щоб залишити невеликий шматочок обідка кришки, прикріплений до банки. Вам не потрібно виловлювати вільну кришку із вмісту банки, а замість цього ви можете підняти вільну частину кришки виделкою і відсунути її назад.

Спосіб 3 з 3: Відкрийте банку голими руками

  1. Спочатку шукайте хребти в центрі збоку великої банки. Сучасні металеві банки мають ряд хребтів або прорізів, які утворюють кільце навколо центру банки. Ці плями трохи м’якші, і ви можете використовувати їх, щоб розірвати банку навпіл. Зірвіть етикетку, якщо потрібно, щоб краще подивитися.
    • Цей спосіб не буде працювати на невеликих банках без гребенів або прорізів.
  2. Зробіть вм'ятину в балонці, натиснувши на ребристу частину. Якщо у вас міцні руки, ви можете схопити банку з обох кінців і натиснути пальцями на ребристу частину. Якщо це не допомогло, покладіть банку на землю і натисніть мишею руки вниз на хребти. Намагайтеся зробити вм'ятину якомога ширшою, натискаючи на кути вм’ятини. Не переходьте до наступного кроку, поки вм’ятина не стане такою широкою або майже такою, як уся ширина банки, якщо дивитись зверху.
  3. Зробіть вм’ятину і на іншій стороні банки. Поверніть балончик на 180 градусів так, щоб перша вм'ятина опинилася внизу банки. Зробіть вм'ятину на іншій стороні банки, так само, як описано вище, натискаючи на неї якомога сильніше. Тепер у жерсті з обох боків має бути два вм’ятини, рівно навпроти один одного.
  4. Робіть вм'ятини ще глибше, продовжуючи натискати на них. Тримайте банку горизонтально і покладіть миші рук на один із плоских закруглених кінців банки. Не кладіть миші рук посередині, а близько до країв плоских частин.Схрестіть пальці на рифленій поверхні і притисніть два кінці, стискаючи руки. Повторіть для іншої вм’ятини.
    • Якщо це не допомогло, покладіть одну з плоских частин банки на підлогу і притисніть до іншої плоскої частини рукою або коліном.
  5. Витягніть банку. Тепер у вас повинна бути форма з великими вм’ятинами з обох боків; практично у формі пісочного годинника. Тримайте банку з обох боків вм’ятин і розтягуйте дві половинки, рухаючи їх вперед і назад. Як тільки метал почне ламатися, ви почуєте шиплячий звук, і банка швидко розвалиться.
  6. Видаліть частинки металу. Оскільки ви буквально розірвали центр банки на шматки, маленькі шматочки металу могли потрапити у вміст банки. Тому уважно перевіряйте вміст банки і видаліть усі металеві частинки перед їжею або викиньте частину вмісту навколо зовнішнього краю банки. Краще зачерпнути вміст банки ложкою в іншу ємність або в тарілку або каструлю.

Поради

  • У старомодних сошниках для консервів зазвичай немає спінінга або крила, яке доводиться повертати. Більш старомодні моделі натомість мають гостре лезо, яке прорізається у верхній частині банки вздовж зовнішнього краю. Щоб відкрити банку, перемістіть сошник вгору і вниз по краю банки, обертаючи банку. Коли ви розрізаєте балончик, притуліть сошник до піднятого краю за допомогою вирізаної металевої частини над лезом.

Попередження

  • Електричний сошник зазвичай відрізає весь верх і піднімає його з банки за допомогою магніту. Якщо ви не тримаєте банку, як тільки кришка буде повністю відрізана, вона впаде на підлогу.