Проколюючи себе

Автор: Robert Simon
Дата Створення: 22 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
ОТКРЫЛ ЛАМБОРГИНИ ВЛАДА А4 ИГРА НА ТЕЛЕФОНЫ АНДРОИД DRIVING SCHOOL SIMULATOR 2020
Відеоролик: ОТКРЫЛ ЛАМБОРГИНИ ВЛАДА А4 ИГРА НА ТЕЛЕФОНЫ АНДРОИД DRIVING SCHOOL SIMULATOR 2020

Зміст

Пірсинг тіла - це прекрасний та унікальний спосіб виразити свій особистий стиль та індивідуальність. Пірсинг на тілі існує вже понад 5000 років, і існує безліч різних варіантів. Якщо ви збираєтеся проколювати вуха, ніс, брову, язик, пупок або губу, завжди найкраще, щоб це робив професіонал. Однак, якщо ви хочете покласти пірсинг на себе, є кілька способів зробити його максимально гігієнічним, безболісним і безпечним.

Крок

Частина 1 з 4: Очищення та підготовка

  1. Продезінфікуйте руки і область, яку будете проколювати. Добре протріть руки антибактеріальним милом і висушіть чистим рушником. Коли ваші руки чисті, тоді слід почистити область, яку збираєтеся проколоти. Покладіть трохи спирту для втирання на стерильну марлю і ретельно очистіть шкіру. Спиртові серветки також чудово для цього підходять. Щоб уникнути забруднення місця проколювання, не торкайтеся його знову після чищення.
    • Найпростіші місця для самостійного пірсингу - це мочки вух. Пірсинг носа і живота також можна зробити самостійно, з мінімальним ризиком. Щодо пірсингу біля рота (наприклад, язика чи губи), біля очей або у верхній частині вуха, зверніться до фахівця. В результаті можна отримати постійні рубці, пошкодження частини тіла і навіть деформації. Не ризикуйте.
    • Якщо можливо, ви можете надягати стерильні рукавички після миття рук, щоб запобігти зараженню.
  2. Продезінфікуйте пірсинг голку. В ідеалі ви використовуєте голку, яка ніколи не використовувалась. Не виймайте його з упаковки, поки фактично не почнете користуватися ним. Якщо у вас є відкрита або використана пірсингова голка, вам все одно слід дезінфікувати її спочатку. Замочіть голку в спирті для тертя, перш ніж використовувати її для пірсингу. Чим довше ви дезінфікуєте область та голку, тим менше шансів отримати інфекцію.
    • Для цього потрібно використовувати голку для проколювання, а не швейну голку або будь-який інший тип голки. Голки для пірсингу мають відповідний розмір і чіткість для цієї роботи, а інші голки можуть заподіяти непотрібний біль або навіть пошкодити шкіру.
    • Голки для пірсингу можна придбати на Amazon або Bol.com.
    ЕКСПЕРТНА ПІДКАЗКА

    Виберіть свої прикраси. Важливо використовувати якісну ювелірну прикрасу, щоб зменшити ризик зараження, подразнення або алергічної реакції. Професійні пірсинги рекомендують вибирати ювелірні вироби з хірургічної сталі, жовтого золота 14 або 18 карат, білого золота 18 карат, ніобію або титану. Не купуйте дешеві прикраси, намагаючись скоротити витрати. Вкладіть гроші в пристойний ювелірний виріб, який можна використовувати одразу під час пірсингу, і як тільки ви заживите, ви зможете терпіти прикраси нижчої якості.

    • Очистіть прикраси спиртом.
  3. Позначте шкіру там, де хочете пірсинг. За допомогою ручки намалюйте маленьку крапку там, де ви хочете нанести пірсинг, обов’язково вибравши, де це виглядає найкраще. Проколюючи вуха, переконайтесь, що отвори симетричні. Перегляньте маркер з усіх кутів і переконайтеся, що він знаходиться в точному місці, де ви хочете. Маркер використовується як направляюча для пірсинг голки.
    • Якщо ви не повністю впевнені в проколюванні або положенні пірсингу, використовуйте постійний маркер і тримайте маркер протягом декількох днів. Зверніть увагу на те, як ви реагуєте, побачивши це в дзеркалі. Це допоможе вам визначитись перед тим, як зануритися, подобається вам чи ні, як буде виглядати потенційний пірсинг.
    • Якщо ви проколюєте пупок, затисніть шкіру прямо над ним. Намалюйте свою крапку у верхній частині цієї складки шкіри. Коли ви фактично починаєте його проколювати, найкраще це робити знизу. Іншими словами, пропустіть голку через створену шкірну складку і вирівняйте її так, щоб вона проходила крізь точку, яку ви намалювали заздалегідь.
    • Намалювати крапку на мові, звичайно, складно. Сприймайте це як знак того, що насправді не слід проколювати власну мову. Може бути спокусливо спробувати заощадити гроші та час, але це не варто, коли справа стосується органу, який потрібно говорити та смакувати.

Частина 2 з 4: Пірсинг

  1. Вирівняйте голку з крапкою. Обов’язково тримайте голку міцно. Воно повинно знаходитися під тим самим кутом, куди ви хочете, щоб йшли ваші прикраси. Іншими словами, голка повинна проходити через вухо, як сережка, або через пупок, як пупок, що проколює. Не поспішайте правильно вставити голку - важко буде просунути будь-яку прикрасу через отвір, якщо ви прокололи шкіру під непарним кутом.
    • Якщо ви віддаєте перевагу, перед нанесенням пірсингу можете нанести на вухо трохи гелю, що німіє. Обов’язково дайте йому достатньо часу, щоб влаштуватися.
  2. Зробіть глибокий вдих і натисніть на голку. Це повинен бути швидкий і плавний рух. Якщо ви трохи натискаєте і зупиняєтесь і ще раз натискаєте, і так далі, ви, швидше за все, розірвете шкіру. Один плавний прокол зробить рівну дірку, а також полегшить процес загоєння. Просуньте голку, поки вона не опиниться на половині вуха. Залиште його приблизно на 20 хвилин, щоб переконатися, що отвір залишається відкритим достатньо довго, щоб сережка могла бути вставлена, коли голку виймають.
  3. Вийміть голку і швидко замініть її на прикраси. Після того, як голка пробула в отворі близько 20 хвилин, пора вкласти в неї щось набагато приємніше. Отвір швидко заживає, тому перед вийманням голки важливо підготувати прикраси. Вставте чисту прикрасу в новий отвір, який ви зробили. Добре натискати, щоб ювелірні вироби проходили через шкіру, але не змушуйте.

Частина 3 з 4: Очищення

  1. Очистіть пірсинг вуха сольовим розчином. Незважаючи на те, що перед тим, як робити пірсинг, доцільно було очистити приладдя для пірсингу та шкіру спиртом, алкоголь тепер міг висушити новий пірсинг. Сольовий розчин м’якший і не пересушить отвір. Ви можете придбати сольовий розчин в аптеці або зробити самостійно. Спробуйте фізично змочити проколоту частину тіла у розчині, наприклад, у неглибокій мисці або чашці. Якщо це неможливо, використовуйте тканину або ватяний тампон, щоб нанести розчин на пірсинг.
    • Якщо ви вирішили зробити власний розчин, використовуйте нейодовану і дрібнозернисту морську сіль. У деяких супермаркетах це буде поряд із звичайною кухонною сіллю, але, можливо, вам доведеться купувати її в Інтернеті.
    • Змішайте ¼ чайної ложки солі в чашці відфільтрованої або бутильованої води. Зменште кількість солі, якщо ваша шкіра суха.
  2. Не чіпайте свій пірсинг. Можливо, спокусливо пограти з новими прикрасами, але це значно збільшує ризик зараження. Постарайтеся взагалі не чіпати його, якщо ви не робите жодної щоденної чистки. Торкайтеся пірсингу лише тоді, коли руки ретельно вимиті.
  3. Тримайте оригінальні прикраси в пірсингу, поки ви заживаєте. Навіть якщо у вас є ціла колекція красивих та якісних прикрас, зміна ювелірних виробів, поки діра все ще заживає, збільшить ваші шанси на зараження. Залежно від місця проколу, це може зайняти від місяця до року.
    • Ви можете дізнатись більше про свій конкретний сайт для пірсингу, здійснивши пошук у Google.

Частина 4 з 4: Розуміння ризиків

  1. Знайте, що ваш пірсинг може кровоточити. Язик містить кровоносні судини і велику вену спереду, яка надмірно кровоточить, якщо її проткнути. Не проколюй собі мову. Хоча язик кровоточить найбільше, інші ділянки також обов’язково кровоточать. Знову ж таки, найкраще звернутися до професіонала, який може переконатися, що крововтрати зведені до мінімуму.
  2. Зрозумійте, що у вас може з’явитися небажана рубцева тканина. Пірсинг підвищує ризик інфікування та утворення рубців. Навіть якщо зняти пірсинг пізніше, шрам може залишитися назавжди. Подумайте добре про це, перш ніж йти з голкою в ніс, вухо, брову, губу, язик або пупок. Щоб потрапити до професійної студії пірсингу, потрібні час і гроші, але ризик постійних рубців завжди залишиться.
  3. Майте на увазі, що можуть статися серйозні інфекції. Серйозні ускладнення можуть виникнути від пірсингу. Пірсинг може спричинити всі види неприємних інфекцій. Інфекції, які не лікуються, можуть призвести до сепсису, токсичного шоку та септицемії. Надзвичайно важливо знати можливі наслідки перед тим, як проколювати себе.
    • Незалежно від того, чи прокололи ви себе, чи зробили це професійно, важливо знати, на які проблеми слід звернути увагу. Якщо пірсинг викликає виділення, слід звернутися до лікаря. Якщо пірсинг червоний, болючий і набряк більше трьох днів, слід також звернутися до лікаря. Якщо щось здається не так з вашим пірсингом, не чекайте довго, щоб перевірити це.