Вийміть розетку

Автор: Robert Simon
Дата Створення: 22 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
How to use the self-cleaning function of the Rowenta Steamforce iron?
Відеоролик: How to use the self-cleaning function of the Rowenta Steamforce iron?

Зміст

Попсокети модні. Якщо у вас є, ви знаєте, як весело ними користуватися! Коли ви приєднані до телефону або планшета, ви можете грати з верхньою частиною кишенькової панелі, потягнувши їх знову і знову. Однак, можливо, ви захочете вийняти свою попсокет з телефону та вставити її деінде. Зробити це дуже просто. Все, що вам потрібно зробити, - це засунути нігті під його основу і злегка потягнути.

Крок

Спосіб 1 з 2: Видаліть попсокет

  1. Натисніть на верхню частину капсули, якщо вона підтягнута. Не намагайтеся витягнути попсокет з пристрою, поки він все ще витягнутий. Тоді капсула потенційно може від'єднатися від основи під час процесу видалення.
  2. Обробіть нігті під основою попсокета. Притисніть цвяхи до боків основи розетки і штовхайте, поки не відчуєте, як вони ковзають знизу. Вам не потрібно сильно натискати - лише поки ви відчуєте, що добре тримаєте розетку. Ви вже мали змогу відчути, як основа вашої кишенькової щітки від’єднується від телефону.
    • Підсуньте кілька дюймів нитки нитки під попсокет, якщо нігті не хочуть прилягати.
  3. Повільно витягніть попсокет з телефону. Обережно стискайте розетку під час потягування. Працюйте повільно і обережно, поки попсокет не розслабиться. Спробуйте відклеїти попсокет, починаючи з одного боку і тягнучи за інший.

Спосіб 2 з 2: почистіть і прикріпіть Popsockets

  1. Проведіть основу попсокета під холодною водою протягом трьох секунд. Ваш попсокет невеликий і вже дуже липкий, тому вам не потрібно багато води, щоб очистити його і допомогти йому знову прилипнути. Занадто багато води може продовжити час її висихання понад 15 хвилин і зіпсувати її липкість.
  2. Дайте попсокету просохнути приблизно десять хвилин. Нехай ваш пуховик висохне на відкритому повітрі. Покладіть його на паперовий рушник або звичайний рушник липкою стороною вгору.
    • Не намагайтеся залишати розетку на місці більше 15 хвилин. Тоді він втратить свою липкість.
    • Якщо через десять хвилин ваш капсул все ще не висох, обережно протріть його основу паперовим рушником.
  3. Прикріпіть попсокет назад на телефон або іншу рівну поверхню. Буде працювати будь-яка чиста, рівна поверхня. Однак майте на увазі, що попсокет може рідше прилипати до шкіри, силікону або водонепроникних поверхонь. Дзеркала, вікна, планшети та мобільні телефони - найкращі місця для кріплення розетки.
    • Нехай ваш попсокет відпочине близько години, перш ніж підтягувати його або знову штовхати вниз. Це дасть йому час знову повністю застрягти на телефоні.

Поради

  • Не турбуйтеся про випрямлення зображення на вашому попсокеті, коли ви його відновите. Ви можете змінити його положення, повернувши верхню частину кишені, коли повертаєте її назад.
  • Якщо ваші нігті недостатньо довгі або ви стурбовані тим, що вони зламаються, скористайтеся скріпкою або запобіжною шпилькою.