Як бути підлітком готом

Автор: Florence Bailey
Дата Створення: 23 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК СТАТЬ САМОЙ ПОПУЛЯРНОЙ в ШКОЛЕ 👸🏼 лайфхаки для девушек
Відеоролик: КАК СТАТЬ САМОЙ ПОПУЛЯРНОЙ в ШКОЛЕ 👸🏼 лайфхаки для девушек

Зміст

Вам ще недостатньо років, щоб самостійно вирішувати, як вам виглядати, але ви вирішили, що хочете бути готом? У вас ще є в запасі кілька років, щоб перестати виглядати як Королева павуків, але ви цілком можете бути схожою на Уенсдей Аддамс. За умови, звичайно, що ви продовжите читати цю статтю.

кроки

  1. 1 Подумайте про це. Чи намагалися ви стати готом або відчуваєте, що це йде зсередини? Готика - це щось йде зсередини. Ви або гот, чи ні. Ви не можете бути кимось, ким ви не є. Якщо ви відчуваєте, що станете самою собою, то продовжуйте читати.
  2. 2 Повільно осягайте культуру, вивчаючи історію, музику і моду. Такі дослідження вам допоможуть, так як ви будете знати, про що говорите, якщо хтось запитає вас, хто такі готи. Тоді ви не будете просто стояти і сором'язливо мовчати. Спочатку зробіть домашнє завдання.
  3. 3 Відправляйтеся по магазинах. Готи не шукають і не купують найдорожчу одяг. Подивіться на розпродажах або в секонд-хендах, там можна знайти купу цікавих речей. Пам'ятайте, щоб ніколи не виглядати занадто жорсткою, купіть простий піджак на розпродажі.
  4. 4 Продовжуйте робити свою шкільну домашню роботу. Незважаючи на те, що ви тепер займаєтеся вивченням нової культури і моди, не можна забувати і про шкільні оцінки. Багато хто вважає, що готи - невдахи в школі, наркомани або алкоголіки. Доведіть їм, що це не так.
  5. 5 Слухайте готичну музику. Існує безліч жанрів: готичний рок, дед-рок, EBM, дарквейв, нью вейв. Слухайте те, що подобається вам. Чи не переставайте слухати групу, яка вам подобається, навіть якщо вона не відноситься до готичного жанру. Але і не починайте слухати щось тільки тому, що воно до цього жанру належить. Якщо вам щось не подобається, не треба примушувати себе до цього.
  6. 6 Зробіть зачіску, яка вам подобається, адже існує безліч варіантів. Вам не обов'язково фарбувати волосся в чорний або яскравий колір (шпильок буде цілком достатньо). Якщо ви хочете, запитайте спочатку батьків.
  7. 7 Якщо вам не дозволяють фарбуватися, це ще не кінець світу. Зачекайте, поки вам не стане можна, або поки ви не отримаєте дозвіл від батьків.
  8. 8 Якщо вам можна наносити макіяж, почніть з тіней і підводки. Вам не обов'язково дотримуватися чорного кольору, ви можете вибирати з безлічі квітів. Експериментуйте і дивіться навчальні відео. Але пам'ятайте, що фарбуватися не обов'язково.
  9. 9 Живіть своїм життям. Продовжуйте робити те, що любите. Бути готом - це не означає бути в депресії. Це означає бачити темну сторону життя, прийняти її і бачити красу в потворних, дивних, ненормальних речах, які здаються огидними «нормальним» людям.

Поради

  • Будьте чесні з самою собою. Якщо вам не комфортно бути готом, то не будьте їм. Може, для вас це просто тренд, і він пройде з часом.
  • Шийте свій одяг самі. Зробіть свій образ унікальним.
  • Веселіться. Не впадайте у відчай тільки тому, що це зробить вас більш «готичної». Чи не зробить.
  • Ви можете втратити кілька друзів, але можете і придбати нових.
  • Ви можете почати слухати готичну музику на YouTube, Grooveshark і Spotify, не обов'язково на дисках. Спробуйте послухати класичні готичні групи Sisters of Mercy і The Cure і подивіться, що ви про це думаєте. Потім рухайтеся в потрібному напрямку.
  • Багато готи люблять EBM і електронну танцювальну музику, але жанрів готичної музики набагато більше.
  • Перша і найзнаменитіша готична група - Bauhaus.

попередження

  • Іноді деякі люди можуть не брати вас і бути дуже жорстокими (подивіться історію Софі Ланкастер). Найкраще ігнорувати таких людей.Якщо до вас будуть ставитися жорстоко, негайно зверніться до батьків, учителю або іншому дорослому, якому ви довіряєте.
  • Більшість людей не знають, хто такі готи, і можуть висловлювати вам свою ненависть. Ігноруйте їх.
  • Люди можуть задавати вам подібні питання: «А ти ріжеш руки?», «Чи плануєш ти самогубство?» або «В депресії чи ти?». Ввічливо поясніть їм, що бути готом - це не означає бути в депресії, а якщо вони не будуть слухати, просто не звертайте на них уваги.
  • Пам'ятайте, що найбільш осуджені підлітки - це готи, емо і альтернативники. Ймовірно, вас не залишать байдужими і відштовхувати. Не дозволяйте цього турбувати вас. У світі багато людей, які знаходять вас цікавою людиною і люблять вас за те, якими ви є. Переконайтеся, що у вашому оточенні є кілька хороших, які не засуджують людей, з якими ви можете спілкуватися, щоб не засумувати на самоті.
  • Деякі з ваших друзів можуть не прийняти ваш новий образ. Вони можуть перестати з вами спілкуватися або стати грубими з вами. Це не ваші справжні друзі. Деякі можуть навіть подумати, що з вами щось не так і щиро намагатися допомогти вийти з «цього стану». Зрозумійте, ці люди можуть називатися друзями, але у них просто інший погляд на речі. Це нормально.
  • Якщо люди думають, що ви випендрюватися, або називають вас позером, то просто не звертайте на них увагу.

Вам не потрібно змінювати колір волосся і весь гардероб, щоб стати готом.