Відновлення стосунків після обману

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 8 Вересень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как забыть человека, которого любишь. Пережить расставание с парнем/девушкой
Відеоролик: Как забыть человека, которого любишь. Пережить расставание с парнем/девушкой

Зміст

Роман у будь-якій формі руйнівно впливає на стосунки. Якщо ви обдурили свого партнера і зараз шукаєте примирення, вам доведеться зробити багато роботи, щоб відновити пошкоджені стосунки. Цей процес зцілення займе багато часу, буде емоційним і вимагатиме чимало зусиль обох сторін. Ваш партнер завдав нищівного удару, і вам обом доведеться визначити, чи можна усунути отриману шкоду. Ретельна увага до потреб вашого партнера та відданість важкій роботі з відновлення можуть допомогти подолати біль, спричинений невірністю.

Крок

Метод 1 з 4: Візьміть відповідальність

  1. Зупиніть обман. Якщо ти зраджує тобі, тобі доведеться повністю припинити роман, перш ніж ти зможеш сподіватися на виправлення стосунків із партнером. Цей крок є вирішальним.
  2. Внесіть будь-які необхідні зміни, щоб максимально фізично відсторонити себе від іншої сторони справи. Наприклад, якщо ви обдурили колегу, ви можете попросити переведення або навіть почати шукати нову роботу. Роман, який розпочався у тренажерному залі чи в іншому соціальному середовищі, може вимагати від вас пошуку іншого соціального середовища.
  3. Будьте чесними зі своїм партнером. Розкажіть своєму партнерові, що сталося і чому. Ви можете повідомити своєму партнерові інтимні подробиці вашого сексуального досвіду, якщо він запитає, але це може бути надто боляче, щоб негайно повідомити про це. Ваш партнер може не хотіти знати про все. Це вибір, який повинен зробити ваш партнер, і ви повинні йому підкорятися.
    • Ваш партнер, швидше за все, помститься, коли зіткнеться з вашим болісним зізнанням. Хоча ваша зрада буде в основі болю, який відчуває ваш партнер, ви зіткнетеся з цілим рядом проблем, коли ваш партнер намагатиметься висловити свій біль.
    • Якщо ваша партнерка коли-небудь сама займалася романом, звістка про таку невірність з’явиться під час першого обміну. Відповідь на розкриття цієї інформації цілком може бути найближчою зброєю, якою він / вона має у своєму розпорядженні. Пам’ятайте про таке одкровення, не забуваючи, що біль, який ви відчуваєте під час такого одкровення, такий самий, як біль, який відчуває ваш партнер через вашу невірність. У такому випадку у вас обох попереду ще багато роботи, щоб відновитись.
  4. Будьте чесними із собою. Не поспішайте з’ясувати причину своєї невірності. Можуть бути різні причини, які сприяли вашому роману, від низької самооцінки, алкоголізму та пристрасті до сексу, до тиску подружніх неприємностей або можливих вад у ваших стосунках.
    • Звичайна мудрість стверджувала раніше, що невірність була ознакою того, що чогось не вистачає у стосунках. Важливо зазначити, що зараз експерти сходяться на думці, що це лише одна з причин, чому люди обманюють.
    • Незалежно від ваших причин обману, ви ніколи не повинні звинувачувати в цьому свого партнера. Незважаючи на те, що ви відчуваєте, що у ваших стосунках чогось не вистачає, ви зробили вибір шахрайства, замість того, щоб працювати зі своїм партнером, щоб знайти рішення.

Метод 2 з 4: Відкрите спілкування

  1. Прагніть до прозорості. У вашого партнера, ймовірно, буде багато-багато питань. Він чи вона захочуть знати, за яких обставин ви познайомилися з іншою людиною та чи це були тривалі стосунки чи стосунки на одну ніч. Він або вона розгляне останні місяці та роки вашого спільного життя та поставить запитання про ваші минулі вчинки та ваші мотиви. Бути повністю відкритим щодо всіх сексуальних деталей цих стосунків з іншою людиною не годиться, коли ви вперше ділитеся новинами зі своїм партнером, але важливо не ігнорувати їх, коли ваш партнер запитує деталі.
    • Подружжя не поспішайте опрацьовувати безліч питань, що виникають із-за вашої невірності. Відповідайте, не стримуючись на запитання партнера, коли вони задаються, але очікуйте, що з часом з’являться нові питання.
    • Враховуйте готовність свого партнера вислуховувати подробиці, навіть якщо ви відповідаєте на його запитання без роздумів. Ніколи не замовчуйте інформацію, але якщо ваш партнер ще не задає питань (про те, чому, наприклад, невірність), запасіться терпінням. Спочатку ваш партнер може мати достатньо інформації для обробки. Зачекайте, поки людина попросить, а потім відповідайте уважно.
  2. Дайте своєму партнерові час все обробити. Ви знаєте про свій роман з самого початку. Однак ця болюча інформація нова для вашого партнера. Навіть якщо у нього або у неї вже були підозри, лише зараз ці підозри підтверджені.
    • Час, необхідний для виправлення стосунків після невірності, різниться, але очікуйте, що це займе швидко 1-2 роки.
  3. Спільно поговоріть про майбутнє ваших стосунків. Будьте реалістами, чи можливе прощення? Якщо у вас є надія на майбутнє, присвятіть себе важкій праці, необхідній для відновлення впевненості.
    • Розглядаючи майбутнє ваших стосунків, враховуйте почуття всіх, кого зачіпає ваше рішення. Наприклад, якщо у вас є діти разом, ставка може бути вищою, ніж якщо ви перебуваєте з вами двома. Пари, які перебувають у шлюбі протягом десятиліть, можуть мати стосунки та спільний досвід, що робить їхні зв'язки набагато міцнішими, ніж стосунки, що тривають лише кілька місяців або кілька років.
    • Майте на увазі, що навіть якщо ваш партнер бачить надію на прощення, фактичний процес прощення може зайняти значну кількість часу.
    • Не приймайте поспішних рішень. Переконайтеся, що ваші рішення приймаються на основі ретельних роздумів, а не просто у відповідь на бурхливу дискусію.
  4. Зверніться до терапевта або консультанта. Персональна терапія може бути важливим інструментом для розуміння ваших мотивів та вирішення вашої поведінки. Консультування у стосунках може стати важливим кроком, який допоможе вам орієнтуватися на хитрому місці прощення.
    • Радники або інші люди, яким ви довіряєте, можуть надати об'єктивну, несудливу розумову підтримку, яка допоможе переробити ваші почуття.
    • Третя сторона, якій довіряють, також може бути надійним суддею під час інколи болісних дискусій, які ви проведете з партнером.

Метод 3 з 4: Відновіть правду і чесність у ваших стосунках

  1. Розраховуйте на відповідальність. Вам доведеться докласти додаткових зусиль, щоб довести свою надійність партнеру. Обговоріть свої плани зі своїм партнером та відповідайте на запити партнера щодо надання інформації та забезпечення заспокоєння.
    • Однак пам’ятайте, що ваша історія шахрайства не означає, що ви більше не маєте права на приватність. Пам’ятайте про потребу партнера в інформації, але не відчувайте зобов’язання надавати повний перелік паролів для мобільних телефонів та соціальних мереж або постійно обліковувати те, де ви були. Така практика заохочує недовіру, а не допомагає відновити ваші роздроблені стосунки.
  2. Дайте партнеру час і простір. Не чекайте прощення, особливо не відповідно до вашого порядку денного. Вашому партнерові доведеться навчитися, що є причини вам довіряти.
    • Візьміть "тайм-аут", якщо відчуваєте, що настрій занадто високий. Вашій партнерці може знадобитися якийсь фізичний чи емоційний простір для переробки її почуттів. Ввічливо вийдіть із кімнати, погуляйте або дайте партнеру час дистанціюватися протягом тривалого періоду часу.
    • Якщо потрібно, призначте конкретний час для обробки важких почуттів. Наприклад, ви можете встановити кухонний таймер на півгодини і використати цей обмежений час для розмови. Таким чином ви даєте структуру, і це передбачувано. Ви можете зосередитись на темі, що стоїть на столі, без розмови, що переростає у "лайку" чи іншу непродуктивну поведінку.
  3. Пробач себе. Прощати себе не означає, що ви більше не несете відповідальності за наслідки своєї поведінки, а також що ви можете позбутися інтенсивної роботи, яку доведеться виконати, щоб змінити свою поведінку. Швидше, прощення себе звільняє емоційну та розумову енергію, щоб зробити крок вперед. Потім ви можете почати працювати над відновленням своїх стосунків та зміною звичок.
    • Кожен день - це новий день. Прокидаючись, щодня нагадуйте собі, що саме ваше рішення було рухатися далі і зосередитися на виправленні пошкоджених стосунків.
    • Якщо ви відчуваєте, що ритуали можуть вам допомогти, подумайте про символічні кроки, такі як (обережно) спалювання або подрібнення аркушів паперу, на яких написано `` обман ''. Нагадайте собі про цю дію, якщо вас спокушає стояти на місці зі своєю старою поведінкою. Ви спалили свої кораблі за собою, буквально чи в переносному значенні, і твердо вирішили рухатися вперед.
    • Якщо ви ледь не втопитесь від жалю, подумайте про продуктивні дії, які ви можете зробити замість цього. Можливо, ви захочете надіслати своєму партнерові любовне текстове повідомлення, займатися домашніми справами або працювати над новим хобі, яке допомагає конструктивно скорегувати вашу поведінку.

Метод 4 з 4: Оновіть шину

  1. Інвестуйте у свої "нові" стосунки. Ваших стосунків, яких ви мали до того, як ви обдурили, більше не існує, але якщо ви вирішили рухатися далі зі своїм партнером, ви зараз вступаєте в потенційно корисний новий період примирення, зростання та розвитку. Цей новий етап у ваших стосунках приносить нові правила та очікування. Обговоріть ці правила та очікування відверто, щоб переконатися, що ви почуваєтесь так само.
  2. Проводьте час разом і робіть разом те, що не має нічого спільного з вашим досвідом невірності. Хоча важливо продовжувати спілкуватися та формувати довіру, ваші тендітні стосунки підуть на користь часу та зусиль, які ви приділяєте новим враженням.
    • Сюди входять заходи, якими вам подобалося займатися в минулому і які можна повернути до продуктивних звичок.
    • Обговоріть свої цілі та інтереси. Можливо, ваш партнер завжди хотів подорожувати. Ви можете витратити якийсь час на пошуки піших прогулянок або навіть вивчення мови чи курсів культури, щоб втілити цю мрію в реальність. Можливо, ваш партнер завжди хотів пробігти марафон. Якщо ви можете поділитися цим баченням, тоді працюйте разом для досягнення цієї мети - або, якщо вам не подобається бігати, ви станете найбільшим шанувальником свого партнера.
  3. Залишайтеся "зосередженими" на сьогоденні. Як би це не було боляче, обман тепер залишився в минулому. Зосередьтеся на можливостях спільного майбутнього, маючи на увазі, що тепер ви повинні дотримуватися вищих стандартів відповідальності та емоційного спілкування.
  4. Працюйте над реалізацією спільної близькості. Якщо в минулому сексуальна близькість також була частиною ваших стосунків, поставте за мету відновити довіру таким чином, щоб можна було відновити і цю зв’язок.
    • Майте на увазі, що, хоча ваші стосунки є партнерськими, ображений партнер повинен встановлювати межі. Задоволення близькості вимагає неабиякої довіри.
    • Пройдіть обстеження на захворювання, що передаються статевим шляхом. Ніколи не ризикуйте здоров’ям свого партнера - або емоційним розчаруванням внаслідок венеричних захворювань.

Попередження

  • Обман ніколи не є приводом для жорстокого поводження з партнером. Визнання шахрайства ніколи не повинно відповідати взаємністю. Якщо будь-який з партнерів стурбований тим, що інший застосує насильство, негайно вийдіть із стосунків.