Виглядаю старшим підлітком

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 28 Вересень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
ЗАПУТАННЫЙ ДЕТЕКТИВ! Игры детей старшего возраста  Кто убил ученика элитной школы прямо на выпуск
Відеоролик: ЗАПУТАННЫЙ ДЕТЕКТИВ! Игры детей старшего возраста Кто убил ученика элитной школы прямо на выпуск

Зміст

Набридло завжди приймати вас за молодшого брата чи сестру? Ви можете виглядати старшим і зрілішим, ніж ви є. Якщо ви зосередитесь на тому, як ви одягаєтесь і поводитесь, люди автоматично почнуть думати, що ви старші.

Крок

Спосіб 1 з 3: Носіть відповідний одяг

  1. Припиніть носити підлітковий одяг. Про нас часто судять по одязі, коли люди бачать нас. Те, що ми одягаємо, впливає на думку інших про нас. Якщо ви хочете виглядати старше, більше не одягайтеся як підліток. Якщо ви збираєтеся купувати одяг, перейдіть до іншого розділу. Пропустіть розділ для дітей і перейдіть до розділу для дорослих. У дитячій секції повно одягу з дешевих тонких напівпрозорих тканин, завдяки яким ви виглядаєте молодшими. Замість цих дешевих тканин варто вибрати одяг хорошої якості.
    • Дівчатам слід давати звисати дівочим тенденціям, як туфлі Мері Джейнз і коміри Пітера Пену. Уникайте одягу з великою кількістю мережива та рюшів чи інших занадто «милих» речей.
    • Уникайте спортивного одягу. З спортивними штанами, баскетбольними штанами, бейсболкою або спортивними штанами ви виглядаєте лінивими та неакуратними. Ці стилі також дуже носять молоді люди.
  2. Носіть одяг, який добре пасує. Торгуйте своїм великим одягом на деталі, які лестять вашим вигинам. Ви не хочете, щоб вас поглинув ваш одяг, і вони звисають навколо вас, як мішок з картоплею. Це виглядає невтішно і безладно. Крім того, не носіть занадто тісний одяг. Занадто тісний одяг змушує вас виглядати молодою та дитячою.
    • Хлопчикам слід вибирати сорочку, яка добре поєднується з плечима. Якщо плечовий шов перевищує ваші фактичні плечі, сорочка занадто велика.
    • Дівчатам слід вибирати одяг, який підкреслює (а не приховує) форми. Якщо у вас вузькі стегна, надіньте спідницю А-силуету, щоб спрямувати погляд назовні, щоб було схоже, що у вас стегна. Вибирайте сорочку з круглим вирізом або V-подібним вирізом. Купуйте куртки та светри, які добре пасують вашій фігурі.
  3. Не одягайте футболку з принтом. Футболка з кумедним текстом або зображенням показує, що ви молоді. Це також стосується футболок від гуртів або футболок з марками та логотипами. Якщо ви хочете, щоб люди думали, що ви старші, взагалі не одягайте футболку.
    • Хлопчики можуть спробувати звичайну футболку або футболку в смужку. Виберіть забавний колір, наприклад, рожевий, жовтий або оранжевий. Одягання дорослого не означає, що ви повинні носити нудні кольори.
    • Сорочка поло також є гарним предметом гардеробу для хлопчиків, а не футболкою.
    • Дівчата можуть носити прикрашену футболку або камзол. Спробуйте однотонні блузки з яскравим кольором або малюнком. Однак не носіть флуоресцентні та неонові кольори.
  4. Носіть якісні джинси. Джинси належать до кожного гардеробу, незалежно від того, скільки вам років. Але подумайте про штани, які роблять вас старшими. Купуйте джинси хорошої якості з приємним приємним кроєм. Слідкуйте, щоб штани не були занадто низькими або занадто високими в талії.
    • Хлопцям можна дістати прямі джинси. Дівчата можуть зупинити вибір на крою чобіт, широких ніжках або вузьких джинсах. Якщо ви носите вузькі джинси, вони не повинні бути занадто обтягуючими.
    • Торгуйте вибіленими або рваними джинсами на моделі з темним ополіскувачем. Уникайте джинсів з блискучими каменями або іншими прикрасами.
  5. Носіть правильне взуття. Доповніть свій дорослий наряд правильним взуттям. Не носіть кросівки та кросівки. Не одягайте занадто кричущу взуття. Будучи дівчиною, не носіть взуття на занадто високих або занадто високих підборах. І не носіть шльопанці незалежно від того, якої статі ви. Натомість одягніть старомодне взуття.
    • Хлопчики можуть носити черевики. Чорні чоботи є майже скрізь. Коричневі шкіряні туфлі на шнурівці часто теж гарні. Мокасини або човники також можуть працювати, якщо ви не хочете носити пінетки. Взуття зі шліфованої шкіри надає вам дорослого вигляду.
    • Дівчата можуть спробувати насоси. Слідкуйте, щоб каблуки не були занадто високими. Якщо ви не хочете носити підбори, зупиніть свій вибір на розумних квартирах. Сандалії - це весело і влітку.
  6. Одягайся гарно. Ще один спосіб виглядати дорослим - це одягатися шикарно. Представте себе доглянутою, професійною людиною. Тоді люди думають, що ти батько, а не те, що ти дитина.
    • Хлопчики можуть вибрати розумні штани. Поєднуйте розумні штани з сорочкою-поло або сорочкою. Додайте гарний шкіряний ремінь і гарне взуття. Краватка не потрібна, але від вас виглядає старше.
    • Дівчата можуть носити сукню довжиною до колін з коміром, який не надто розкриває. Також можна взяти гарну спідницю з блузою. Поєднуйте сукню або спідницю з кардиганом або піджаком. Носіть належне взуття.
  7. Позбудьтесь рюкзака. Виходячи, не беріть із собою рюкзака. Це робить вас молодшими. Хлопчики можуть взяти сумку або портфель. Дівчата можуть зупинити вибір на сумочці або гарній сумці-бродязі.

Спосіб 2 з 3: Бережіть себе, як дорослу людину

  1. Пострижіться у дорослого. Стрижка може зробити вас набагато молодшими. Немає особливої ​​зачіски, яка змушує вас виглядати більш зрілою. Але є деякі речі, яких можна уникнути, щоб не виглядати надто молодими. Не фарбуйте волосся в шалені кольори і не кладіть в них кольорові смуги. Уникайте екстремальних зачісок, таких як ірокез, напівголена стрижка або дреди. Пострижіться по-старому.
    • Брудне волосся змушує вас виглядати набагато молодшим, як хлопчик. Швидше, зробіть коротку, гладку стрижку. Шипи, довге волосся або інші альтернативні зачіски роблять вас набагато молодшими.
    • Дівчата можуть вибрати лінію боб, стрижку піксі або іншу шикарну стрижку. Довге пряме волосся також робить вас зрілим. Не носіть у своєму волоссі занадто багато аксесуарів, таких як стрічки для волосся, бантики або затискачі.
  2. Відростити волосся на обличчі. Хлопці можуть виглядати набагато старшими, якщо вони тримають бороду або вуса. Недавні дослідження показують, що борода може змусити когось виглядати на 10 років старше. Якщо ви хочете відростити бороду, переконайтеся, що вона вам підходить. Деякі хлопчики-підлітки ще не мають достатньо волосся на обличчі, щоб виростити козлину бороду або бороду.
    • Підстрижіть і підготуйте волосся на обличчі. Брудна, недоглянута борода не виглядає добре.
    • Якщо волосся на бороді все ще тонке, поголіть обличчя гладко. Пучок волосся тут і там робить вас молодшими.
  3. Використовуйте трохи макіяжу. Дівчата можуть використовувати макіяж, завдяки якому вони виглядатимуть на роки старше. Використовуйте підводку для очей. Використовуйте нейтральні кольори, такі як золото і коричневий. Не носіть яскраві кольори або пастель. Нанесіть трохи основи, щоб вирівняти шкіру.
    • Замаскуйте темні кола під очима коректором.
    • Не використовуйте підлітковий макіяж, такий як блискучий блиск для губ або ніжно-рожевий лак для нігтів.
  4. Камуфлюйте прищі. Ваше обличчя здається старшим, коли шкіра виглядає рівною. За допомогою маскувальної палички сховайте прищі. Обов’язково добре очищайте шкіру. Спробуйте безрецептурні методи лікування прищів, такі як спеціальні креми та чистячі серветки від прищів.
    • Мийте обличчя двічі на день спеціальним засобом для чищення обличчя від вугрів. Потім використовуйте зволожуючий крем для шкіри. Якщо у вас жирна шкіра, використовуйте зволожуючий крем без масла. Якщо у вас суха шкіра, вибирайте крем для сухої шкіри.
    • Якщо ви дівчина, ви також можете отримати чубок, щоб приховати плями на лобі.
  5. Вправа. Це допоможе не тільки боротися з жиром у вашої дитини, але й краще бачити м’язи, завдяки чому підлітки, безсумнівно, виглядатимуть старшими. Хлопці можуть зосередитись на верхній частині тіла, щоб їх плечі розширилися, а руки були твердішими. Дівчата можуть спробувати витончити талію, а груди та сідниці - твердішими, щоб підкреслити свої жіночні вигини.
    • Завдяки інтервальним тренуванням ви швидко спалюєте жир, а тренуючись з вагами, отримуєте м’язи. Приєднуйтесь до спортзалу або виконуйте вправи на зразок віджимань і присідань вдома для нарощування м’язів.

Метод 3 з 3: Дійте старше

  1. Будьте впевнені в собі. Ніщо не випромінює більше зрілості, як впевненість у собі. Навіть якщо ваш зовнішній вигляд, неповторна особистість чи соціальні навички - не те, що хотілося б, ви можете підвищити свою впевненість.
    • Існує тонка грань між впевненістю та зарозумілістю чи поблажливою. Впевненість у собі означає, що ти почуваєшся добре в собі, але не те, що почуваєшся краще за оточуючих.Не хвалитесь своїми досягненнями і не говоріть так, щоб показати, що ви цінуєте себе більше за інших. Це дуже дитяча поведінка.
  2. Змініть своє ставлення. Підлітки часто ходять трохи розгублено. Тримайте голову вгору, а спину прямо. Дізнайтеся, як впевнено ходити і покращувати поставу. Почніть з того, що ви стоїте або сидите вертикально, незалежно від того, йдете ви вулицею, сидите за робочим столом, користуєтеся комп’ютером чи стоїте в черзі біля каси. Тоді це швидко стає другою натурою.
    • Змінивши своє ставлення, ви природно отримаєте впевненість у собі. Не опускай голови; не вдивляйся в землю. Дивіться людям в очі, коли ви розмовляєте з ними.
  3. Розвивати соціальні навички. Говоріть повільно і впевнено, а не голосно. Не забувайте демонструвати гарні манери, кажучи «будь ласка» та «дякую». Послухайте, що говорять інші; мало що демонструє стільки зрілості, як хороше слухання.
    • Коли люди закінчать розповідь про себе, не починайте історію про себе відразу. Тоді ви здаєтеся егоцентричною і нецікавою. Спочатку відреагуйте на їх історію, а потім використовуйте свою історію, щоб зв’язатися з оратором.
    • Дізнайтеся, як говорити про найменших. Запитайте, як у когось справи. Розмова про погоду. Запитайте про його / її сім'ю. Будьте ввічливі та ведіть невимушені розмови з людьми.
  4. Не надто скаржись. Люди, які завжди скаржаться, трапляються незрілими та егоїстичними. Дорослішаючи, ви легше приймаєте, що все приходить і йде, і що все має свою причину. Плач про те, яким нудним є ваше життя, не допоможе вам його покращити. Подарувати своє серце друзям може бути корисно відпочити або отримати хорошу пораду, але постійно скаржитися на незначні випадки дуже по-дитячому.
  5. Збільште свій словниковий запас. Це не означає, що вам слід кидати зайво важкі слова у щоденних розмовах, адже тоді здаватиметься, що ви хочете звернути увагу. Зосередьтеся на вирізанні дитячих слів, які піддають себе підлітком. Говоріть повільно і зважено. Зробіть свої слова порахуванням, думаючи про свій вибір слів.
    • Доповніть свій словник вишуканими словами. Наприклад, скажіть: "Це інноваційна ідея!" замість "Це інноваційна ідея!" Скажіть комусь «бути відвертим» з вами, а не бути чесним. Вишуканий словниковий запас змушує вас виглядати зрілою та розумною.
    • Намагайтеся не вживати занадто багато сленгу. Уникайте "ти знаєш", "о боже!" або інші порожні гасла. Також не використовуйте такі слова, як "гість" або "розслаблений".
  6. Станьте за себе акуратно, але рішуче. Якщо хтось не поважає вас, скажіть їм зупинитися. Частина дорослості також вимагає поваги. Будьте чіткі та повідомте нам, що ви хочете. Не будь саркастичним або надмірно ображеним. Навіть висловлюючи різкий коментар як жарт, ви можете виявитись неправильним, і ви не отримаєте результату, який задумали.
    • Наприклад, якщо хтось вас перебиває, скажіть: «Зачекайте хвилинку, дозвольте мені закінчити».
    • Не кажіть таких речей, як: "Ну що, ти мене перебиваєш? Хтось тут не знає, коли мовчати!"
    • Дізнайтеся, коли відпускати речі. У кожного трапляється неприємна зустріч з кимось іншим, але якщо ти стаєш мудрішим, ти вчишся стояти над певними речами. Якщо ви ображаєтесь, ображаєтеся чи злісні, ви здаєтеся незрілим.
    • Іноді люди навіть не помічають, що вони натирають волосся. Враховуйте їх почуття, ігноруючи помилку, або, якщо потрібно, даючи зрозуміти, що вони вас образили.

Поради

  • Не варто недооцінювати, наскільки зрілою ви можете виглядати з правильним ставленням. Це більше стосується зайняття кімнати, коли ви заходите, ніж того, як ви одягаєтесь.
  • Якщо ви поки що не можете відростити бороду, спробуйте уточнити риси обличчя, щоб виглядати більш фізично розвиненим.
  • Іноді краще діяти відповідно до вашого реального віку. Ваші підліткові роки не повернуться. Тож вийміть із цього все, і не поводьтеся занадто старо. Це нормально мати гарну поставу та бути елегантними, але не пропускайте підлітків і не занадто швидко дорослішайте.
  • Хорошим способом дізнатись, що одягнути, є пошук тенденцій одягу для дорослих на Pinterest, наприклад. Потім скопіюйте наряд, який ви можете собі дозволити або вже маєте вдома. Не вибирайте занадто оголених або занадто смішних речей.