Переконайтеся, що ваш хлопець розлучається з вами

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 28 Вересень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
НЕ ПРОПУСТИТЕ ЭТОТ ФИЛЬМ! ОН БУДЕТ ВАШ ЛЮБИМЫМ! Русские мелодрамы. Соленая Карамель
Відеоролик: НЕ ПРОПУСТИТЕ ЭТОТ ФИЛЬМ! ОН БУДЕТ ВАШ ЛЮБИМЫМ! Русские мелодрамы. Соленая Карамель

Зміст

Ваші стосунки з вашим хлопцем просто не працюють? Вам важко сказати своєму хлопцеві, що це закінчилося? Або просто не можеш побачити його реакції, коли ти розлучаєшся з ним? Хоча розірвати стосунки може бути важко, найкращий підхід - це бути безпосереднім зі своїм хлопцем і говорити йому, що ви не думаєте, що ваші стосунки спрацюють. Якщо ви хочете піти іншими шляхами, є способи змусити хлопця кинути вас, а не навпаки. Якщо ви виконаєте кілька простих кроків, ви зможете знову бути самотнім, перш ніж це зрозумієте.

Крок

Спосіб 1 з 2: Поводьтеся з ним по-різному

  1. Ведіть себе осторонь. Якщо ви хочете позбутися свого хлопця, не відповідайте на його телефонні дзвінки та не відповідайте на його текстові повідомлення. Розмовляючи з ним, скажіть, що у вас немає часу проводити з ним. Також обов’язково зателефонуйте або надішліть йому повідомлення першим. Складаючи плани, скасуйте їх в останню хвилину. Він отримає натяк на те, що ви не хочете проводити з ним час, і врешті-решт розлучиться. Або ви можете спробувати припинити розмову з ним.
    • Коли ви будете разом, тримайте розмови трохи поверхневими. Залишайтеся офіційними та незручними. Ви навіть можете виглядати нудно або як вам не подобається, що він там.
    • Якщо він розмовляє з вами про вашу поведінку, ви можете проігнорувати його або сказати щось на кшталт "Я останнім часом дуже зайнятий". Якщо він запитує з чим, ігноруйте питання або ігноруйте його.
    • Якщо ви хочете розібратися з цим тонко, ви можете робити це поступово. Не переривайте всі контакти відразу, але поступово проводите з ним менше часу. Якщо ви раніше надсилали йому повідомлення кілька разів на день, робіть це все рідше. Зрештою він помітить, що вам хочеться рідше тусуватися з ним.
  2. Біс з ним. Коли ви разом зі своїм хлопцем, почніть з ним безглузді суперечки. Використовуйте все, що він йому говорить, роблячи це важливим. Якщо він дещо запізнився, скажіть йому: «Ти завжди запізнюєшся. Я чекав тебе вічно. Чи не можете ви коли-небудь встигнути зараз? "Він, швидше за все, розчарується і розірве стосунки.
    • Ви також можете сказати негативні речі про все, що він робить, щоб дратувати його. Якщо він вам щось пояснює, скажіть йому щось на кшталт «Ви не розумієте». Як ти можеш бути таким дурним ". Зрештою він втомиться від вас і розійдеться.
  3. Будьте невизначені щодо майбутнього. Дайте йому тонкі натяки, що ви не думаєте, що у вас двох буде майбутнє. Якщо він намагається скласти плани на побачення, не погоджуйтесь і не уникайте питання. Якщо він попросить вас за кілька місяців прийти на концерт чи захід, скажіть йому «Побачимо». Я не знаю, що тоді робити ". Зрештою він зрозуміє, що ви не бачите з ним майбутнього.
    • Ви також можете реагувати роздратовано, коли він задає вам запитання. Якщо він запитає вас, чим ви будете займатись у вихідні, відповідайте щось на кшталт «Чому ви хочете знати? Ви не повинні щомиті знати, де я перебуваю ". Якщо він виявить, що ви не хочете взяти на себе зобов’язання до вихідних, він може зрозуміти, що ви не хочете робити з ним майбутнє.
    • Коли ви говорите про майбутнє, не включайте його у свої плани. Поговоріть про те, як ви хочете поїхати у відпустку з друзями, або подумайте про пошук роботи в іншому місті. Якщо ви не згадаєте його в жодному зі своїх планів, він буде знати, що у вас немає майбутнього з ним на увазі.
  4. Не кажи, що любиш його. Коли він говорить вам, що любить вас, не відповідайте однаково. Коли він запитає, чи любите ви його, скажіть щось невимушене, на зразок "Впевнений" чи "Угу так". Коли ви це говорите, не звучіть щиро чи переконливо, але ніби вас насправді там немає.
  5. Зупиніть близькість. Обмеження будь-якої фізичної близькості, безумовно, буде червоним прапором відносин. Незалежно від того, який рівень близькості у вас є, ви починаєте дистанціюватися. Якщо це не зупинилося з поцілунками до цього часу, уникайте цілувати або обіймати його. Якщо ви вже мали статеві стосунки між собою, скажіть йому, що у вас немає настрою чи настрою для цього. Якщо він запитує вас, чому, не повідомте йому причини.
    • Ви навіть можете припинити будь-який фізичний контакт з ним. Якщо він намагається втримати вас за руку, знайдіть причину утриматися від цього або бути зайнятим.
  6. Скажімо, вам потрібен простір для себе. Хороший спосіб перестати проводити з ним час - сказати йому, що вам потрібно трохи часу без нього. Ви переконайтесь, що між вами є відстань, і вам не доведеться з ним мати справу. Якщо він зателефонує або надішле вам повідомлення через деякий час, просто ігноруйте всі ці спроби. Згодом він зрозуміє, у чому ваш намір, і порве з вами.
  7. Намагається керувати ним. Стати одержимим усім, що він робить. Скажи йому, щоб він не носив цього взуття з цими штанами. Поясніть йому, яку їжу їсти, а не що їсти. Скимти про кожну дрібницю в його житті. Ви навіть можете поговорити з ним, ніби він не знає нічого кращого. Коли він щось зробить для вас, скажіть йому щось на кшталт "О, це так мило. Але це потрібно робити не так. Це потрібно робити таким чином ". Врешті-решт він втомиться від того, що ти йому такий протегуєш, і розірве стосунки.
  8. Будьте егоїстичними. Коли ви зі своїм хлопцем проводите час разом, ніколи не дозволяйте йому вести розмову. Якщо він починає говорити про себе, перебивайте його і починайте говорити про себе. Якщо ви все-таки дозволяєте йому говорити, відповідайте лише фразами на зразок "Добре" або "Це чудово", перш ніж почати говорити про себе. Він почуватиметься так, ніби ви взагалі про нього не дбаєте або вважаєте вас занадто егоїстичним.

Метод 2 із 2: Поводьтесь по-різному в групі

  1. Змініть свої соціальні медіа. Соціальні медіа - чудовий спосіб налагодити взаємозв’язок. Якщо ви хочете, щоб він розлучився з вами, змініть свої акаунти в соціальних мережах, щоб виглядало так, ніби ви самотні. Змініть зображення профілю у Facebook та Twitter із одного з вас двох на одного для себе. Видаліть статус своїх стосунків у Facebook. Якщо це трапиться так, ніби ви давно самотні, він отримає підказку.
    • Щоб піти ще ретельніше, змініть зображення профілю на таке, яке змусить вас виглядати якнайкраще. Він отримує натяк, що ви хочете дати зрозуміти іншим, що ви самотні і хочете зустрічатися з іншими людьми.
    • Почніть розмови у Facebook та чирікайте з іншими хлопцями. Коли він побачить вашу взаємодію, він зрозуміє, що ви почали відвертатися від ваших стосунків з ним.
  2. Розкажіть своїм друзям. Наступного разу, коли ви зі своїм хлопцем вийдете на вулицю з друзями, повідомте їм про ситуацію. Скажіть їм, щоб вони пам’ятали, що ви вдвох розлучаєтеся. Коли ви всі разом, проводите більше часу з друзями, ніж з ним. Він помітить, що ситуація охолола, і зрозуміє, що щось не так.
  3. Поскаржитися на його друзів. Коли він проводить час зі своїми друзями, скаржиться на те, як вони діють або хто вони. Під час спілкування з його друзями, скажіть їм, що вони не розуміють речей. Якщо він виховує їх у розмові, скажіть йому, які вони жахливі, або сперечайтеся з ним, коли він розповідає про те, наскільки вони здорові. Хлопці, як правило, дуже прив’язані до своїх друзів, і йому набридне, якщо ти так про них говориш.
    • Якщо ви знаєте, що будете проводити час з його друзями, скасуйте свої плани з ним. Це покаже йому, наскільки ти ненавидиш його друзів.
  4. Фліртуйте з іншими хлопцями. Коли ви виходите, фліртуйте з іншими хлопцями. Побачивши на вулиці симпатичного хлопця, скажіть, що це за штука. Під час розмови зі своїм хлопцем нехай вас відволікає хлопець, що проходить повз. Ви навіть можете загравати з його найкращим другом. Це зведе його з розуму і злить, змусивши закінчити стосунки.
  5. Почніть говорити про свого колишнього. Ніщо не відлякає хлопця швидше, ніж весь час говорити про вашого колишнього хлопця. Згадайте його в розмові, поговоріть про те, як сильно ви сумуєте за ним, або якщо вам цікаво, чим він займався останнім часом. Якщо ваш хлопець робить вам компліменти за ваш наряд, скажіть щось на кшталт «О, дякую. Так думала і моя колишня ". Його его не тільки постраждає, він також отримає натяк, що він вже недостатньо хороший для вас, тому що ви продовжуєте думати про свого колишнього. Або як важко може бути те, що ти вважаєш, що тобі краще як звичайним друзям? Зрештою, подумайте, чого саме ви насправді хочете.
    • Ви можете почати переглядати фотографії вас і вашого колишнього, поки ваш хлопець поруч. Змініть свою фотографію профілю в соціальних мережах або фон телефону на двох із вас на своїх і колишніх. Це дуже чіткий знак того, що ви більше не хочете бути зі своїм хлопцем.

Поради

  • Спробуйте цей варіант, лише якщо у вас немає іншої альтернативи. Це може дати зворотний ефект і зіпсувати шанс стати його дівчиною в майбутньому. Він також може попередити інших людей, що ти не приємна людина, і вони також почнуть дивуватися.
  • Якщо є можливість, просто будьте чесними зі своїм хлопцем. Це простіше і менш напружено, ніж грати в ігри.
  • Якщо він запитає, чи може він зайти, скажіть "Ні, я не хочу, щоб ви приходили". Він знає, що ви не хочете, щоб він прийшов, або що ви хочете розлучитися.
  • Перебуваючи в групі, відійдіть від неї або коли він прийде посидіти з вами, припиніть розмову і поводиться похмуро. Але ви також можете бути просто чесним і уникнути зайвого болю та стресу.
  • Будьте чесними, якщо вам хтось не подобається. Можливо, вам просто доведеться сказати людині, що це просто не працює, і що розрив є єдиним варіантом.