Удосконалюйте магазинну глазур

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 28 Вересень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Удосконалюйте магазинну глазур - Поради
Удосконалюйте магазинну глазур - Поради

Зміст

Магазинне заморожування дешеве і легке, але може не мати смаку, консистенції або забарвлення. На щастя, є кілька простих способів покращити заморожування в магазинах! Додавання ароматизуючого сиропу, цукрової пудри та харчових барвників - лише кілька прикладів того, як можна поліпшити придбану глазур в домашніх умовах. За допомогою кількох простих налаштувань, придбана в магазині глазур швидко стане зіркою вашого десерту.

Крок

Спосіб 1 з 3: Поліпшити смак

  1. Ароматизуйте глазур сиропом. За допомогою лопатки або ложки перенесіть вміст форми з глазур’ю у велику миску для змішування. Додайте одну чайну ложку (5 мл) ароматичного сиропу, такого як карамель, малина, фундук, вишня, пекан або манго. Змішайте сироп електричним міксером або вручну через глазур. Смакуйте глазур і за бажанням додайте ще сиропу.
  2. Додайте вершковий сир для більш насиченого смаку. Вилийте банку глазурі у велику миску та додайте близько 250 грам вершкового сиру. За допомогою електричного міксера поєднуйте інгредієнти або змішуйте їх вручну. Це доповнення надає глазурі більш кремовий, насичений смак.
  3. Ароматизуйте глазур харчовим екстрактом. За допомогою шпателя спорожніть банку з глазур’ю в чашу для змішування. Додайте ½ чайної ложки (2,5 мл) харчового екстракту, такого як ваніль, шоколад або апельсин, і змішайте в глазур. Смакуйте глазур і додайте ½ чайної ложки харчового екстракту, якщо бажаєте, для посилення смаку.
  4. Змішайте збиті вершки, щоб пом’якшити солодкість. Спорожніть 250-грамову упаковку збитих вершків у миску для змішування, а потім додайте одну банку глазурі. Змішайте інгредієнти вручну або за допомогою електричного міксера. Окрім пом’якшення солодкості, збиті вершки також роблять глазур легшою та пухнастішою.
  5. Ароматизуйте глазур фруктовим соком. Ложкою або лопаткою вилийте вміст жерсті глазурі у велику миску. Потім додайте дві столові ложки (30 мл) фруктового соку, наприклад зі свіжовичавленого лимона або лайма. Добре перемішайте вручну або електричним міксером. Смакуйте глазур і додайте ще одну-дві столові ложки фруктового соку для посилення смаку.

Спосіб 2 з 3: Відрегулюйте консистенцію

  1. Додайте одну столову ложку цукрової пудри, щоб згустити глазур. За допомогою шпателя перенесіть глазур з її контейнера в чашу для змішування. Додайте в миску одну столову ложку (15 грам) цукрової пудри і перемішайте вручну або електричним міксером. Якщо ви хочете, щоб глазур була густішою, змішайте в неї додатково ½ столової ложки (7,5 грам) цукрової пудри.
  2. Розбавте глазур ½ чайної ложки молока. Покладіть глазур у миску для змішування ложкою або лопаткою. Додайте в миску ½ чайної ложки (2,5 мл) молока. Змішуйте за допомогою електричного міксера або вручну. Якщо глазур все ще занадто густа, змішайте ще ½ чайної ложки (2,5 мл).
    • За бажанням можна замінити молоко водою.
  3. Збийте глазур, щоб вона стала легкою і пухнастою. Покладіть глазур у велику миску. Збивайте глазур віночком або електричним міксером, поки вона не подвоїться в об’ємі. Не продовжуйте збивати після того, як об’єм подвоїться, ви ризикуєте утворитися льодом.

Спосіб 3 з 3: Змініть колір

  1. Помістіть білу глазур у чашу для змішування. Помістіть звичайну білу глазур за допомогою шпателя або ложки в миску для змішування. Добре залишити трохи білої глазурі, якщо ви хочете пізніше освітлити колір глазурі.
  2. Змішайте харчові барвники з глазур’ю. Натуральний харчовий барвник краще для вас, ніж штучний. Можна використовувати один або кілька кольорів. Змішайте кілька крапель харчового барвника в глазурі, вручну або за допомогою електричного міксера. Пам'ятайте, що 100 крапель харчового барвника дорівнює приблизно одній чайній ложці (5 мл).
    • Зробіть рожеву глазур, додавши 11 крапель червоного та три краплі жовтого.
    • Зробіть лавандову глазур, додавши п’ять крапель синього та п’ять крапель червоного.
    • Зробіть м’ятно-зелену глазур, додавши три краплі синього та три краплі зеленого.
  3. За необхідності відрегулюйте колір. Якщо колір занадто темний, додайте більше білої глазурі. Якщо колір недостатньо темний, додайте ще одну-дві краплі харчового барвника. Потім добре перемішайте глазур. Продовжуйте регулювати, поки не досягнете бажаного результату.