Підключіться до Інтернету безкоштовно

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 8 Вересень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК ПОДКЛЮЧИТЬСЯ к любому Wi-Fi без пароля? СЕКРЕТНАЯ опция Android
Відеоролик: КАК ПОДКЛЮЧИТЬСЯ к любому Wi-Fi без пароля? СЕКРЕТНАЯ опция Android

Зміст

Це може дуже дратувати, якщо вам доведеться копатись у кишенях, щоб вийти в Інтернет. Чи не повинен Wi-Fi бути безкоштовним скрізь і для всіх? На щастя, є способи уникнути великих витрат. Спробуйте один із наведених способів підключення до Інтернету безкоштовно.

Крок

Спосіб 1 з 2: Пошук безкоштовної мережі

  1. Геть туди. Візьміть ногу або велосипед, не забудьте ноутбук, планшет або смартфон і починайте пошук! Проскануйте всю околицю на наявність бездротової мережі, яка ще не захищена паролем. Це все рідше і рідше, але ніколи не знаєш.
    • Шукати в базі даних гарячих точок. WeFi - це база даних із понад 100 мільйонів точок доступу WiFi у всьому світі, навіть у сільській місцевості, де ви не очікували б цього так швидко. У них є додатки для iPhone та Android, тому вони дійсно полегшують вам пошук безкоштовного підключення до Інтернету в дорозі.
    • Якщо на телефоні чи комп’ютері ви нічого не знайдете, ви можете завантажити програмне забезпечення, яке допоможе вам шукати мережі. За допомогою цього ви навіть знайдете приховані мережі. Для Windows ви використовуєте: NetStumbler, InSSIDer або Ekahau Heat Mapper. Якщо у вас Mac, завантажте iStumbler або KisMac; для Linux використовуйте Kismet або SWScanner.
    • Будьте обережні з онлайн-банкінгом і не робіть покупки за допомогою вашої кредитної картки через знайдену мережу; з'єднання не зашифровано.
  2. Використовуйте "модем" на телефоні. Режим модема означає, що ви отримуєте Інтернет на пристрої (наприклад, ноутбуці) за допомогою Інтернет-з'єднання другого пристрою (наприклад, смартфона з Інтернетом 3G). Це не найідеальніша ситуація, оскільки зв’язок зазвичай повільний, і акумулятор телефону розряджається швидше, але якщо доведеться, це варіант.
    • Якщо у вас iPhone, спочатку вам доведеться його «ув’язати з в’язниці» (англійський термін, що дає змогу завантажувати програмні програми на iPhone, iPod touch, iPad та Apple TV, які не авторизовані Apple). На Android дуже просто: перейдіть у меню Налаштування> Бездротові та дротові мережі> Режим модема та портативні точки доступу.
  3. Знайдіть точку доступу у свого постачальника послуг Інтернету. Багато інтернет-провайдерів мають гарячі точки по всій країні, якими ви можете користуватися безкоштовно як передплатник. Тож якщо у вас є передплата в Інтернеті вдома, все, що вам потрібно зробити, це пошукати на веб-сайті свого постачальника додаткову інформацію.
  4. У більшості кафе ви можете користуватися мережею Wi-Fi безкоштовно, принаймні, якщо ви захочете випити! Отже, це не повністю безкоштовно, але якщо ви вже планували випити чашку кави за дверима, ви могли б також перевірити свою пошту.
  5. Усі відділення McDonalds сьогодні мають безкоштовний Wi-Fi, тож поселіться на лавці або у віконній рамі біля McDonalds і подивіться, чи зможете ви підключитися.
  6. Йди в бібліотеку за рогом. Є велика ймовірність, що вони пропонують безкоштовний Wi-Fi, і добре, що ніхто не вважатиме це дивним, якщо ти пробудеш там цілий день.
  7. У деяких поїздах NS також є Wi-Fi, тож перевірте, чи зможете ви знайти мережу, коли вранці вирушаєте на роботу.
  8. Або якщо ви багато подорожуєте на машині: більшість АЗС мають безкоштовний Інтернет, тому що вони хочуть, щоб ви подовжувались якомога довше в надії, що ви купуєте більше. Але, звичайно, не потрібно!

Спосіб 2 з 2: Для серйозного шукача WiFi

  1. Побудуйте антену. Ви можете придбати антени для кращого прийому мереж, але ви також можете побудувати її самостійно. Якщо ви зробите це правильно, ви отримаєте сигнали, до яких ви, як правило, ніколи не зможете дістатись.
    • Антени коштують від декількох десятків до сотень євро, тому, якщо ви справді шукаєте безкоштовний Інтернет, краще побудуйте його самостійно.
  2. Змініть MAC-адресу вашої мережевої карти ("спуфінг"). Це не акуратно і насправді не рекомендується, але якщо у вас лише ліміт Wi-Fi на годину, ви можете змусити комп’ютер прикинутися іншим комп’ютером і продовжувати переглядати веб-сторінки.
    • Завантажте таке програмне забезпечення, як MAC Makeup, щоб розпочати підробку. Ви можете вибрати MAC-адресу когось із ваших близьких або ви можете вибрати абсолютно нову MAC-адресу.
  3. Стати хакером. Знання - це сила, але сила не означає відразу, що ви робите щось протизаконне. Якщо ви знаєте, як відкрити замок, ви не відразу злодій. Подумайте про це як про інтелектуальний виклик, адже ви ніколи не занадто старі, щоб вчитися.
    • Для цього вам потрібен компакт-диск з операційною системою, який ви можете використовувати як завантажувальний диск. Крім того, це вимагає певних знань та часу. Тож якщо ви поспішаєте, це не найкращий варіант. Злом пароля мережі Wi-Fi є незаконним, тому робити це на свій страх і ризик. Також можливо, що адміністратори мережі відразу помічають, хто намагається увірватися.